Poliisi Veikkauksen valvojana? Korruptio?

2342342

Miten välttyä ajatukselta, että poliisi voi hyvinkin olla voideltu, mitä tulee voitonjakoihin valtion monopolissa nimeltä Veikkaus? Aarnion tapaus nyt ei varmaan ole ainokainen, vaan tulee nyt esiin, syystä tai toisesta.

Päivi Räsänen vaati valvontaa ulkopuolisille toimijalle, ei poliisille. Epäilikö lahjuksista, emme tiedä. Miten sinä luota poliisin korruptiovapauteen maan suurimman rahasammon valvonnassa?

Kelpaa se raha köyhemmällekin poliisille vai.. uskotko täysin rehtiin toimintaan :)

Jaa ihmeessä.

30

173

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näin näin

      Kuka se uskoo, kun katsoo niitä arvottuja rivejä joka päivä ja 2 kertaa ja vertaa numerosarjoja miten ne menee ja miten on voitonjaot, jotka pimitettiin vuosiksi, jotta totuus ei pajastuisi. Mutta, mutta, jossain ne ovat tallessaa heh heh heh !!!!!!! Vertaillaan!!!! JA ne korruptiot sitten niin niin.

    • eihän Suomessa

      Nämä poliisihallituksen valvojat vai mitä ne ovat? Poliisit?? Aarnio ja 7 muut epäiltyinä jostain - ovatko ihka oikeita valvomaan - lahjukset - eihän meillä. Ja sinisilmäiset pelaajat, jotka uskovat että kaikkihan on ok kun on ihan sisäasiainministeriön poliisihallituksen hyväksymät arvontalaitteet ja ohjelmat.

    • Yksikätinen rosvo

      Että valvonta olisi 100 % oikea pitäisi Veikkauksen hakea asiakkaistaan vapaaehtoisia valvojia kaksi kappaletta viikoksi kerrallaan. Nuo johtavassa asemassa olevat (osa jo saattaa olla eläkeläisiäkin) jotka nyt toimivat korvausta vastaan valvojina, ovat suppea ryhmä joita nyt
      teoriassa voisi jopa lahjoakkin. Ainoa asia mitä minä tässä epäilen on se, että ovatko ihan oikeasti fyysisesti paikalla joka ikisessä arvonnassa. Esimerkiksi Kenon arvonta vaatii jo paljon korvaukseen nähden, muistaakseni alta1500 €
      kk. Kenon päiväarvonta itsessään on pelaamista konetta vastaan joka "luovuttaa"
      osan voitoista kun kassassa on tarpeeksi vaihtoa. Onnella ei ole mitään tekemistä
      asiassa muuta kuin sen kertaisen voittajan osalta.

    • sdffsfdsfsdfsd

      kenon arvonnoissa pääsääntöisesti aina menee viereiseen numeroon. jos vaarassa tulla isompi voitto.. ihan säännöllisesti... paffilla muuten on bingossa jokeriarvonta, joka ''arpoo'' halutun arpanumeron ja ihan joka kerta.. eli jokerikin voidaan pyörittää sähköisesti just sellainen kuin halutaaqn..

    • ootellaan vaan

      Näkeehän sen jo otsaallankin, miten siellä toimitaan. Muka pallo-arvonta, ja pallot tippuvat satunnaisesti. Joo varmaan. Päivällä suoraan tietsikkaan rivit ja sen mukaan sit kansalle, jotta voittoja ei heru. Ja illalla päiväarvonnan mukaan osa, koska oletetaan, että kansa pelaa samoja rivejä ja nähdään, mitä silloin ei ole pelattu, katotaan, mitä numeroita ja numeroyhdistelmiä on illalla eniten pelattu tai olisi vaarassa tulla isompi voitto ja sen mukaan poistetaan numerosarjoja tai yksittäiset numerot pysyvät poissa jopa viikkoja (nyt 229 ja jotkut muut.

      Mulla on kopioituna kaikki arvotut rivit alkuvuosilta 30.12.2002 alkaen ja myös voitonjaot. Arvotut numerot-kopiot jo löysin ja nyt pitää vielä kaivaa ne voitonjaot, kyllä ne löytyy kun muutossa tulleet laatikot saa kaikki purettua. Ja uskoisin että muisti ei petä, että silloin esim.5, 6, 7, 8, 9, 10 tasoja oli paljon paljon enemmän. No eiköhän se kohta nähdä. Näähän on myöhemmin pimitetty, eikä niihin päässyt käsiksi.

      • sama kun ed

        Anteeksi, kirjoitusvirhe, piti olla tietenkin numero 22 eikä 229. Se esim. oli poissa kuinka ja kauan.


    • huuuiiijausta

      Veikkaus, RAY ovat velkaisen valtion rahapelejä tarjoavia tahoja....eikai kukaan luule saavansa koskaan isoa voittoa? En usko että kukaan saa koskaan suurempaa voittoa kun ovelasti mukamas aina tulee valittua väärät numerot joilla ei saa voittoa.

      • Yksikätinen rosvo

        Tämä tapahtui jotakuinkin vuosi sitten. Veikkauksen sivuilla oli joku saanut paikkakunnalla x oli voittanut tosi pullean saaliin vai miten se nyt menikään se mainos. Jouduin viemään pojan matsiin kyseiselle paikkakunnalle ja kun oli siinä aikaa, päätin ajaa katsomaan missä voitto oli pelattu. Kylässä oli tasan 8 veikkauspistettä. Yhdessäkään niistä ei ollut 50 th voittomainosta. Ärkkäriltä sentään kysyin vaan ei tiennyt saaliista. Ja nim omaan ei nettipelaajan voittama.


    • Aina vierestä

      Hyvin ainakin saavat ne rivit niin, että voittoja ei tuu ja aina vierestä, IHAN AINA!

    • asdasdasdpppp

      Ehkä Veikkaus on siten kaikelta kritiikiltä suojeltu rahasampo, koska on valtiovallan naruissa. Mitkään lehdet eivät koskaan sano poikkaistua sanaa Veikan pelimoraalista saati siitä, että ovatko pelit todellakin satunnaisarvontoja. Rahahanat on mahtavat ja jos valtio haluaa lypsää itselleen loistavaa lisärahoitusta, niin kuka siihen pääsee väliin. Ei ainakaan yksityiset pelifirmat. Niistähän on aina äläkkä noussut, jotta tulisivat valtion apajille viemään VALTION RAHAT!

    • asfsdas

      Meikällä kerran kävi lotossa niin, että ihan joka ikinen numero meni yhdellä vierestä. En ollenkaan muista silloista riviä, mutta sanotaan sen olleen 1, 8, 12, 20, 25, 32, 39 14, 28, niin oikea rivi oli 2, 9, 11, 21, 24, 33, 38 14, 29.

      Käytännössähän se on aivan yhtä väärin oli se sitten oman numeron vierestä vai ihan listan toisesta päästä, mutta silti tuli aika epäuskoinen fiilis, että miten ihmeessä näin voi käydä.

      Pari viikkoa sitten viking lotossa kävi kanssa vähän samalla tavalla, mutta lievemmin. Arvotulta riviltä löytyi numerot 24, 25, 28, 29 ja lisänumerot 22 ja 27. Omalla rivillä oli 21, 23, 26.

    • rtrtte

      tunnen sukulaisen, jolle vakilottorivi jäi kerran palauttamatta ja sitten JUURI se rivi tuli..
      että semmosta.

      • sfafdasda

        Sama homma. Isä joskus muinoin jätti lottokerran välistä ja eiköhän silloin napsahtanut voittoriviin isän vakilottorivin numerot.


    • Vai mitä?

      Niinhän se on kenossakin. Laitatpa minkälaisia rivejä tahansa (vakirivejä) niin päivällä kuin illallakin 5-tasossa 3 oikein, 6-tasossa 3 oikein , 7-tasossa 4 oikein ja loput vierestä. Mutta jos jätät ne vakirivit pois niin ihka varmasti olisi ollut just SILLOIN jopa kaikki oikein. Eikä oo tapahtunut vaan yhtä eikä kahta kertaa. Ja varma tapa niillä on laittaa esim. välille 1-20 vaan 2 numeroa tai jättää 20 peräkkäistä numeroa jostain muualta pois (joita eniten pelattu) niin ei tasan tarkkaan tuu ainakaan isompia voittoja tai laittaa 5-7 numeroa jostain sarjasta mutta niin että yks on välistä pois. Ja paljon muuta. Kyllä nää nyt jo tiedetään ja senpä takia ei juurikaan enää pelata mutta tutkitaan kuitenkin joka kerta.

      ”Veikkaus lupaa omistajal-
      leen, Suomen valtiolle, pit-
      käjänteisen ja vastuullisen
      tuoton käytettäväksi suoma-
      laisen kulttuurin; liikunnan,
      taiteen, tieteen ........

      Ja näinhän sen saa!!!!!!!!!

    • sdrrweer

      Lukeeko veikan säännöissä missään, että sen edes tarvitsee suorittaa arvontoja rehellisesti, vaan ehkä vain valtion edun mukaisesti? Minä ainakaan en ole koskaan nähnyt veikan sääntöjä enkä varsinkaan pikkupränttejä.

      • safaefd

        Siinäpä se porsaanreikä onkin. Jos joku päivä pystyttäisiin aukottomasti todistaa, että Veikka kusettaa esim. lotossa, niin eiköhän sieltä joku pukumies sitten tule huomauttelemaan, että eihän siellä säännöissä mitään rehtiä meininkiä luvattu. Mitään väärää ei olla tehty. :)


    • kysympä vaan

      Eilisessä ilta-arvonnassa oli jälleen 16 peräkkäistä numeroa vedetty melkolailla kokonaan pois, eli 30-sarjaa oli vain yksi ja 40 sarjaa oli vain 1. Eikä kovin paljon aikaa ole kun hehkuttivat tuolla, että tuli niin paljon pikkuvoittoja (harvinaisen paljon) kun oli paljon 30-sarjan numeroita "arvottu). No nyt ne olivat poissa. Näinhän ne tekee.

      Kaikista voitoista ilman kunkkua oli pelkkiä palatuksia n. 76% ja alle 10 kertoimisia palautukset mukaan lukien n. 91% eli "voitoista vain 9% ilman kunkkua on yli 10 kertoimen voittoja ja siihen sisältyy siis vielä 10 ja 20 kertoimen voitot.

      MIKÄ ON VOITTOPROSENTTI ( ei sisällä palautuksia) KAIKISTA PELATUISTA RIVEISTÄ?????????????????????

    • ipipipi

      jäi tänään vakirivi palauttamatta.. saa nähdä napsahtaako..

    • pelaajahäviääaina

      Nyt rayn rahat 500 miljoonaa mitä veikkaus sai yhdistyessä niin jaettiin isojen pamppujen taskuihin ja valtiolle ja virolaisille tileille samalla n150 työntekijää potkastiin kiitoksena pihalle. Vastuullista toimintaa tosiaan veikkaukselta ja samalle kun kukaan ei valvo toimintaa on usea pelikone säädetty tänävuonna pelkästään tuottamaan rahaa tästä on usempia raportteja missä pelaajalle ei ole annettu mitään mahdollisuuksia edes voittaa. Samoin veikkauksen kaikki mainokset ovat harhaan johtavia sillä palaus ei tule toteutumaan. On hyvä kun voi yksinoikeudella säätää koneiden ohjelmointia ja kukaan ei voi varmistaa onko kone ns ansa kone pelaajalle vai toteutuuko palautus. Ei ihme että suomessa on maksukyvyttömiä varmasti 45% heistäkin on veikkauksen uhri!

    • luttojoo

      Uskokoon kuka uskoo esimerkiksi loton ja muiden arvontojen rehellisyyteen. Tarkistukset pitäisi suorittaa vasta numeroiden arpomisen jälkeen, kyllä voittajat lisääntyisivät takuu varmasti. Sitten voitaisiin puhua rehellisyydestä.

    • Xxlflfmdd

      Jossain kasinoelokuvassa esitettiin juuei, miten peit olivat rigged ja viranomaiset toki pysyivät vaiti, kunhan sqivat kk sittain ruskean kirjekuoren. Kuka uskoo, etteikö muutamia sisäministeriön alaisia voida rahalla ostaa hiljaiseksi, kun kansa pelaa rahojaan mamutuksen kustannuksien kattamiseksi.. Yhteiseen hyvään? Mutta ei matin eikä maijan tileille voittoja..

    • näinhänsenennöö

      Juu ja vielä kun ne samaiset sisäasiainministeriön valvojat vielä arpovat (esim. keno) kunhan ensin saavat ne pelatut rivit tiedostoihinsa ennen arvontaa!!!

    • Flflflffl

      Mairea hyvää iltaa typeriksi luulleille pelaajille kuvottaa - kauanko tätä kansaa saa kusettaa ja kurittaa kaikenlaisten pyrkyrien aka pihvi lindstrlmin kaltaisilla olennoilla?!!!

    • 564y3yuu

      Alkaa tulla fiilis, että aarmio ob vain pintaraapaisu syvempäänkin korruptioon tietyssä instansissa..
      Ei ihme että ei voittoja ropise.. ja bingossa vilkkuu tuttuja nimiä... kansainväliseen tutkintaan tämä meidän valtion valvontaelin..

    • ÄläPelaaJosEtLuota

      Hakkerointikykyiset hyvikset tarvitaan valvomaan nykysysteemeillä.

      • jmalis

        Älä valita jos et tajua:)))))))))))))))))))))))))


    • Opopoooo

      Pelattiin porukalla täysillä ja taitavaa väistelyä peli peliltä. Kun jäimme pois, toki seuraavalla kierroksella potti jollekin vakinikille. Kyllä nämä ova täysin rahatpois ohjelmoituja ja media ei tutki, jonkun sopparin nojalla tod näk.

      Jokaiseen peliin tuotu uudet ohjelmat ja väistämisalflritmit. Et voi vaan voittaa. Kyse ei ole satunnaiauudesta, your ass.

      • Anonyymi

        Hyvä kyssöri. Räsänen yritti saada vaihtoa vgalvomoon vana ei onnannut. Sittemmin Päkeä on vainottu syyttäjien taholta vaikka mistä...


    • Anonyymi

      Hyvä kysymys

      Vastausta ei saada

      Paitsi Päivi Räsäsen vaino vuosien jälkeen twiitistä.

      • Anonyymi

        Joo. Räsänen tais saada syytteen 14 v. Takaisesta mielipidekirj. Jossa totesi, että homosuhteet on raamatun mukaan synti... Että näin. Luulisi olevan ihan kansantaloudelle järkevää että Veikkauksen valvonta olusi mahd. Läpinäkyvää ja aukotonta.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1485
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1301
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1275
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1215
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      29
      1204
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      12
      1097
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1087
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1074
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1073
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1052
    Aihe