Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Teemu Laajasalo

ei islamistikaan

Uskomaton -lehden pääkirjoituksen mukaanon useaan otteeseen todennut, että uskonnottomat ovat vastarannan fundamentalisteja!!!!

Uskaltaisikohan kohdella samoin islamisteja:)

9

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eiiiiih

      Ei warrrmastin uskaltaisi.

    • Herra Jumala

      Siis kastamaton lapsi/nuorikin on vastarannan fundamentalisti. Mitä Laajasalo tarkoittaa?

      • piispan tiedossa

        Piispa tietää nyt tästä.


      • Hyhhyhhuijaa

        Vain kastamalla lapsukainen vapautetaan "pahan vallasta" ja nimi kirjoitetaan "elämän kirjaan"..


    • Teemu ei uskalla

      Ja vastaisikohan siihen, miksi uskisvanhempien lapsi ei pääse ET:oon.

    • Kuudes pykälä

      Suomen vuonna 1999 ratifioiman Euroopan ihmisoikeusasiakirjan tekstistä kiinni pitäminen ja niiden julki tuominen keskustelussa
      ei ole fundamentalismia
      ainakaan ihan samassa merkityksessä kuin on Raamatun tekstien "pyhänä" ja "ikiaikaisena totuutena" pitäminen.

    • Hyhyhhuijaa

      Teemun mielestä lapselle pitää kertoa, että edesmennyt pappa on "taivaassa", vaikka kristilliskirkollisen opetuksen mukaan todellisuudessa pappa on kuolemalla kuollut ja venaa "viimeiselle tuomiolle" pääsyä jotta selviää, onko pappa vuohi vai lammas.

    • Humanistisesti

      Kotimaa24.fi -foorumilla TeemuL keskusteluttaa mm. EsaY:tä:
      http://www.kotimaa24.fi/artikkeli/esa-saarinen-kartsa-kirkossa-oli-kohottavaa/

      "Teemu Laajasalo toisteli vanhaan levyään Ali J:n ohjelmassa Yle Puheessa torstaina. Että ”juoksuhaudassa ei ole ateisteja”. Ehkä sitä voi hänen mielestään turvallisesti toistella vähän niin kuin taivaspaikan lupailuakin. Kun on niin kaukainen asia…

      Toisin kuin jälkimmäisen asian suhteen nousee haudoista kuitenkin toisin todistajia. Juoksuhaudoissamme nimittäin oli ateisteja. Heitä on vieläkin keskuudessamme. Mutta ehkä vanhojen veteraanien horinoista kannata välittää. Onhan Teemulla itselläänkin nyt nelikymppiseksi tullessaan kuulemma enää 15 vuotta aikaa tehokkaaseen toimintaan. Eli yli 55-vuotiaat ovat ilmeisesti sitten out of date.

      Teemu on alle 40-vuotiaan omnipotenssissa ehkä unohtanut, että kuolema uhkaa muuallakin kuin juoksuhaudoissa. Se on ihan arkipäivää esimerkiksi sairaaloissa. Ja kuinka ollakaan, sairaaloiden kuolinvuoteelta löytyy joka päivä myös ateisteja. Ja ateistien lisäksi kuolinvuoteilta löytyy niitä oman jumalansa luoneita, jotka hekään eivät kaipaa sairaalapappia vuoteensa viereen. Kuulemani ensi käden tiedon mukaan ainakin HUS:n sairaaloissa ehkä enintään joka kolmas kuoleva potilas haluaa sairaalapapin palveluja.

      Kuoleman kortin heiluttelu kuluneilla väitteillä on aika kyllästyttävää. Ja voi olla, että moni ei kerta kaikkiaan halua mihinkään ikuisuuteen, jossa vaikka joutuu tapaamaan kaikenlaisia teeveestä tuttuja, jos jo puoli tuntiakin on joskus liikaa. Luonnon kiertokulku ja tämä elämä on se ihmistä suurempi asia, jonka ymmärtäminen riittää monelle. Luonnollisuuden, oman ajallisuuden ja rajallisuuden tajuaminen vapauttaa monet ainutlaatuiseen elämään – ja kuolemaan."

      • Humanistisesti

        Sekä vielä tämänkin:

        "Edelleen Ali J:n ohjelmassa Teemu Laajasalo todisti väkevästi, miten mikään muu organisaatio Suomessa ei ”tee hyvää” niin kuin Kallion seurakunnan seitsemän diakonia joka päivä tekevät. Tällaisessa tuiki tavallisessa omakehussa kuitenkin syyllistytään sekä aiheettoman ylpeilyn että väärän todistuksen antamiseen. Enkä nyt tarkoita Helsingin kaupungin sosiaaliviraston monia hyvää tekeviä, jotka nyt juhannusaattomakin työskentelevät sosiaalipäivystyksessä.

        Nimittäin Kallion seurakunnan alueella toimii ja työskentelee monia kolmannen sektorin kansalaisjärjestöjen toimijoita, niin ammattilaisia kuin vapaaehtoistyöntekijöitä, jotka tekevät hyvää paljonkin enemmän kuin seitsemän edestä. Entä aseta heitä ja heidän työtään vastakkain diakonien kanssa, vaan vain torjun muita väheksyvän itsekehun. Kalliossa toi esimerkiksi EHYT ry:n elokolo, joka tekee ehkäisevää päihdetyötä. Kurvin kulmilla toimii mielenterveyskuntoutujien Klubitalo. Saman seudun palvelukeskuksessa on monia eläkeläis- ja vammaisjärjestöjen toimijoita. Kansalais- ja yhteisöradio Lähiradiossa toimivat sekä muutamat palkalliset että ennen muuta kymmenet vapaaehtoiset. Samalla asialla on mediakulttuuriyhdistys mcult. Kulttuuria tehdään myös Kultsalla. Pelkästään edellä mainituissa on yhteensä yli seitsemän ammatillista hyvän tekijää.

        Sattumoisin Kalliossa sijaitsee myös Sosiaali- ja terveysjärjestöjen SOSTE, jonka jäsenenä on parisen sataa sosiaali- ja terveysalan järjestöä, jotka tekevät ammatillisten ja vapaaehtoisten kautta hyvää usein hyvinkin kohdennetusti eri puolilla maata. RAY:n tuki on muuten noin 300 miljoonaa euroa, ja ”hyvän tekemisen” teholuku on niillä ehkä parempi kuin ev.lut. kirkon 1000 miljoonan käytössä.

        Hyvää tekevät mielestäni myös SAK:n toimihenkilöt sekä työelämän etulinjassa luottamusmiehet ja työsuojeluvaltuutetut. Tuplapalkka sunnuntailta on sittenkin enemmän ay-liikkeen toiminnan tuoman tes:n kuin kirkon ansiota. Eivätkä Kallion alueella majaansa pitävien puolueidenkaan työntekijät sentään taida pelkästään pahaa tehdä, ainakaan enimmäkseen. Kalliossa on myös Setlementtiliiton päämaja.

        Edellä on kuitenkin mainittu vain osa Kalliossa toimivien kolmannen sektorin kansalaisjärjestöjen joukosta. Paremmalla ajalla voisikin kartoittaa niitä enemmän."


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2485
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2173
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      83
      1829
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1621
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1565
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1518
    8. 59
      1384
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1319
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe