Talan muistelmateos?

anonyymi palstalaine

Mikäli palstan aiemman keskusteluketjun vihjailut pitävät paikkansa, Heikki Tala on lopettamassa poliittista uraansa. Pyytäisimme että Heikki istahtaisi poliitikon uransa lopuksi vielä kirjoittamaan muistelmateoksen kielipoliittisen keskustelun ytimestä käsin. Olisin valmis ostamaan sellaisen, jos hinta ei ole liian kallis ja sen saisi ostaa jostain anonyyminä.

11

<50

  Vastaukset

  • Menes nyt työkyvyttömyyseläkeläinen http://keskustelu.suomi24.fi/node/12160330 hoitoon. Sinulla on vakava pakkomielle Talasta, joka ilmeisestikin johtuu skitsofreniasta tai jostain muusta psyykkisestä sairaudesta. Sinä olet vain ylipainoinen pas-kakasa ja työkyvyttömyyseläkeläinen, joka mielisairauksissaan kuvittelee olevansa jokin netin Bätmän.

  • En tiedä oliko tarkoitus olla sarkastinen, mutta ehdotuksesi on ihan hyvä. Tala on vuosien varrella varmasti nähnyt ja kokenut kaikenlaista. Olisi mielenkiintoista lukea niistä. Kirja varmasti paljastaisi surutahojen ja heidän bulvaaniensa härskiyden ja ahneuden laajasti.

   Muuten. Mitä tarkoitat "anonyyminä" ostamisella? Eihän kirjakaupoissa kysytä henkkareita jos kirjoja ostetaan!

   • En uskalla ostaa edes kortilla kirjaa. Etten joudu virheellisesti tämän palstan solvausten kohteeksi, kuten joku eläkeläisraukka.


  • Jo toistakymmentä vuotta sitten kirjoitin muistelmieni luonnosta 300 liuskan verran. Mutta sitten elämääni tuli vielä ihan uusi vaihe ja kirjoittaminen jäi lepäämään.
   Nyt olen vihdoin jäänyt eläkkeelle 75 vuoden iässä ja muistelmien käsikirjoitus on otettu esiin. Varmuuden vuoksi olen jättänyt luonnoksen nykyvaiheen jo luotettaviin käsiin.

   Elämäni on ollut hyvin vaiherikas ja koostuu useammasta eri osasta, 1) Suomen lasten hammasterveyden nostaminen maailman surkeimmasta huippumaiden joukkoon, 2) kansainvälinen ura viidessä maanosassa 1977-2009 ja 3) kielipoliittisen vaikuttajan ura 1980-luvulta ja jatkuu edelleen.

   • Älä unohda sitä panomiesuraasi, jolla olet täällä palstoilla kehuskellut, narsisti kun olet. Äläkä myöskään unohda sitä elintasopakolaisen maitojunajuttua.


  • Kannattaa katsoa ansioluetteloani ensi tarpeisiin: http://www.simplesite.com/Tala
   - Kuntapalvelua 1964-70, 2008-2014
   - Lääkintöhallituksen ylilääkäri 1970-88, apulaisosastopäällikkö lääkintöneuvoksen virassa 1988-91
   - Maailman terveysjärjestön assiantuntija 1977-2009
   - Tampereen yliopiston dosentti 1987-2004 (emeritus edelleen)
   - vieraileva professori Thammasat yliopistossa 1999-2002
   - töissä Ruotsissa 1967-68 ja 1992-97

   Vain muutamia tärkeimpiä mainitakseni. ;-)

   • Joopa joo. Nuo narsistijutut tiedetään. Mutta älä nyt ihmeessä unohda sitä paljon kehuskeltua panomiesuraa ja sitä maitojunajuttua!


   • Upeaa. Kertokaapa sitten kun sitä saa ostaa!


   • Uskomattoman hieno CV. Kyllä tuolla pääsee jo kansanedustajaksi. Jollei Persut huoli niin jokumuu puolue?


   • Noin asiantuntijana, niin voistko kertoa, että onko tässä hampaiden valkaisubuumissa mitään järkeä?


  • Noilla Suoli-intoilijoilla ei tuo muistelmein julkaisu ole aina ollut helppoa. Kun näkee vihansa mitättömyyden yksien kansien välissä, niin tuntuu elo turhalta.
   Silloin vapaa suolilainen tekee niin kuin seppo, eli surmaa sortajansa.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   193
   8902
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   550
   8526
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3944
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3556
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1588