Kertokaa ekasta kerrastanne!

badusu

Kertokaa oma tarinanne!
Miten aloite tapahtui ja kumpi sen teki? Missä harrastitte? Sattuiko? Kadutko? Olitko parisuhteessa? Miten harrastitte?
Ikäero? Jne.

44

4670

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tyttö

      Höpöteltiin kaikenlaista ja sitten vaan alettiin suutelee yms, ja poika teki aloitteen. Harrastimme hänen sängyssään ja sattui aivan kamalasti! Ei, en kadu enkä ollut parisuhteessa vaan säädön kanssa. Olin hänen päällään, mutta ei siitä tullut oikeen mitään koska sattui niin paljon. Ikäeroa oli sellaiset kolme vuotta!

    • daaaaa

      No eka harrastettiin pettingii ja sit niinku molemmat päätti yhes ja pojan sängys ja sattu ihan saaatanasti. En kadu. Oltiin. Poika päällä. Saman ikäsiä 13w

    • fhmfhmfhmfhm

      Hirveessä kännissä harrastettiin suu- ja käsiseksiä. Ois pantukin, mut eihän se seisonut. Eka yhdyntäkertaa en sitten muistakaan, vaik silloin en ollut kännissä :)

    • kaduttaa

      Juhlien jälkee jäin jätkän luo yöks, koska kotiin oli liian pitkä matka eikä busseja enään kulkenut. Siinä sitten jätkän kanssa oltiin käymässä nukkumaan hänen sängyssää, kun hän veti mut kainaloonsa ja alkoi suutelemaan. Elikkä siis jätkä teki aloitteen. Parisuhteessa emme tuolloin ollut, eikä olla oltu missään vaiheessa. Ikäeroa meillä oli pari vuotta. Mä olin päällä, kunnes polveen alkoi sattumaan liikaa jolloin vaihdettiin asentoa. Aluksi sattui, mutta kyllä se kipu siitä helpotti. Kadunko.. todellakin kadun, lopulta selvisi jätkän olevan täysi kusipää.

    • jossukka33

      Itsellä melkein eka kerta tapahtui kun olin 18v. Baari illan jälkeen mentiin kaverin kanssa jatkoille kahden miehen luokse jossa itse join turhankin tarmokkaasti heidän väkeviä juomiaan. Kaveri painui toisen jätkän kanssa toiseen huoneeseen ja itse jäin toisen kanssa sohvalle. En muista paljoakaan tästä, suutelimme ja sitten minulla pimeni. En tiedä kuinka paljon myöhemmin heräsin siihen että minua sattuu, mies yritti panna minua mutta onneksi ei tainnut kunnolla seistä koska oli hiprakassa. Pyysin lopettamaan, mutta tokaisi vain että rentoudu. Lopulta lopetti kun tajusi että olen tosissani. Runkkasi itsensä loppuun ja se oli siinä. Jälkikäteen vasta olen asiaa miettinyt että tilanne oli todellakin läheltäpiti, en olisi ollut vielä valmis seksi elämään ventovieraan kanssa.

      Eka kerta toki tapahtui humalassa, mutta olin 20v, viisaampi siis ainakin hieman :) Jätkä oli 30v ja neitsyys meni jatkoilla kaverin pannessa viereisessä sängyssä samassa huoneessa. Välillä näin jälkikäteen kadun että annoin, mutta samalla en. Kokemus ei ollut paha vaan pikemmin hyvä ja mies osasi suhteellisen hyvin asiansa. Säädöksi se jäi, mies myöhemmin laittoi facessa viestiä että ei tahdo olla kaveri ja hyvä kokemus. That's it. Enpäs kyllä muuta odottanutkaan. Myöhemmin olen harrastanut lähinnä irtosuhteita, silloin kun tehnyt mieli, paljoa panokavereita minulla ei ole mutta kumminkin. Nyt parisuhteessa kun olen olen miettinyt kuinka olisi ollut helpompaa jättää nuo kaikki välistä, en loppujen lopuksi ole saanut niistä kuin turhaa ahdistusta. Olisi ihanaa että olisin ekan kertani kokenut hänen kanssaan, mutta samalla myös kaikki kokemukseni ovat saattaneet minut tähän tilanteeseen. En ehkä olisi tässä jos en olisi käynyt läpi noita kokemuksia. Kadun, mutta samalla en. Poikakaverilleni riittää että hän on ensimmäinen jätkä josta olen välittänyt :)

      Toivon kyllä että monet osaisivat odottaa, seksi ei maailmasta lopu, odottaminen on vain hyvä vaikka minustakin oli kamalaa olla 20v neitsyt kun kaikki kaverit olivat jo yläaste aikaan neitsyytensä menettäneet. Jotkut kumminkin ovat jo nuorina valmiita, kunhan kuuntelee omia halujaan ja tunteitaan, niillä vain on väliä onko valmis vai ei :)

    • mikshä

      Oli aika karmeeta. Jännitti niin ettei meinannut millään tulla. Nainen ei ollut erityisen viehättävä mutta onnistui silti leikkimään tunteilla seuraavien viikkojen aikana. En suosittele.

      • Poikkuus

        Siskoni oli kylässä, seitsemän vuotta vanhempi. Silloin olin viisitoista kun sisko yllätti minut runkkaamasta alasti. Käski jatkaa ja riisu, tuli päälleni ja tuntu hyvälle. Haluu aina kun tavataan.


      • Neitsyydenmenetys
        Poikkuus kirjoitti:

        Siskoni oli kylässä, seitsemän vuotta vanhempi. Silloin olin viisitoista kun sisko yllätti minut runkkaamasta alasti. Käski jatkaa ja riisu, tuli päälleni ja tuntu hyvälle. Haluu aina kun tavataan.

        Lähes samanlainen munkin tapaukseni. Olin tätini luona ja olin 14v vanha poika, Mentiin saunaan ja mulla rupesi seisomaan, Tätini sanoi että nyt tätisi pesee pojan munat. Ja pesun aikana multa tuli ainaskin 2 kertaa. Sen jälkeen tätini laittoi mut selälleni penkin päälle. Ja tuli itse haarat levällään päälleni, Ja laittoi mun pippelini sisälleen, Ja minä laukesin lähes heti sille. Tätini sanoi että se on normaalia, ei sille poika voi mitään että pili tekee HETI lakon. Mutta huomenna yritetään uudestaan, Ja hän on aivan varma että sun pippelisi toimii. JA SE TOIMI. Minä sain tädiltäni VITTUA.


      • Tädinluona
        Neitsyydenmenetys kirjoitti:

        Lähes samanlainen munkin tapaukseni. Olin tätini luona ja olin 14v vanha poika, Mentiin saunaan ja mulla rupesi seisomaan, Tätini sanoi että nyt tätisi pesee pojan munat. Ja pesun aikana multa tuli ainaskin 2 kertaa. Sen jälkeen tätini laittoi mut selälleni penkin päälle. Ja tuli itse haarat levällään päälleni, Ja laittoi mun pippelini sisälleen, Ja minä laukesin lähes heti sille. Tätini sanoi että se on normaalia, ei sille poika voi mitään että pili tekee HETI lakon. Mutta huomenna yritetään uudestaan, Ja hän on aivan varma että sun pippelisi toimii. JA SE TOIMI. Minä sain tädiltäni VITTUA.

        Melkein saman lainen tarinani. Olin tätini luona hoidossa viikonlopun, (vanhempani olivat ryyppäämässä ). Ja olin tätini kanssa saunassa, mulla rupesi seisomaan pilini, yritin piilottaa sen, ei onnistunut. Tätini löi mua takapuoleen, kädet heti niskan taakse, ja rupesi tarkistamaan piliäni, multa tuli lähes heti lasti ulos. Tätini laittoi mut penkille selälleni, ja rupesi ratsastamaan mun kanssani. Sain ehkä 5-6 laukausta silloin, olin vain 14v vanha silloin. Tätini sanoi olet alasti mun luonani minä haluan saada sun piliäsi vielä lisää, Ja tätini oli mun pilissäni kiinni lähes koko viikonlopun. Oli helpotus kun mun vanhempani tulivat hakemaan mut, ja mulle laitettiin vaatteet takasin päälleni. Tätini toivoi että tulen uudestaan hyvin pian hänen luokse, saan olla alasti koko ajan hänen luona. Aina kun minä sain päättää EN mennyt tätini luokse. En tykännyt kun oli KOKO ajan pilissä kiinni.


    • pikku-Aada

      Tapasin miehen kaverini kautta ja tutustuttiin siinä sitten ja juteltiin facesssa joka päivä koska asutaan eri paikkakunnilla.. Siinä sitten yritettiin monen monta kertaa, mut ei vaan tuntunu onnistuvan millään x(
      No sitten yksi kaunis päivä lähdin miehen luokse taas ja siinä sitten se vaan tapahtu, pystyin oleen täysin rento, vaikka sattu aika paljon! Silti se myös tuntu hyvältä! :) Mies oli ihana kun oli huolissaan musta koko ajan yms.. Se ei ollut semmonen "tässäkö tää nyt oli" -kokemus, vaan se oli oikeesti ihan mahtava kokemus!! (:: Olen onnellinen siitä :)
      Olin tuollon 20 ja mies 23, ollaan yhä yhdessä onnellisesti :D

    • Jessica_92

      Olin vasta 12 vuotias ja mies päälle 20 v silloinen naapurin kundi johon olin ihastunut ja luulen että hän myös tiesi sen. Tapahtui yhtenä iltana kun molempien vanhemmat olivat yhdessä laivalla ja kummatkin yksin kotona. Hän oli hieman juonut ja houkutteli luokseen. Katsoimme videoita ja tilanne johti siihen että suutelimme, tämä oli myös ensisuudelmani. Hän ehdotti seksiä ja päädyimme makuuhuoneen puolelle. Yhdyntä ei kestänyt kauan, ehkä noin 2 minuuttia. Olin aluksi selälläni, sitten vatsallani ja lopuksi kontallani doggy tyylillä jolloin hän laukesi varmaan alle 10 sekunnissa. Aktin jälkeen menin kotiin eikä asiasta puhuttu koskaan. Pian tapahtuma jälkeen kundi muutti muualle opiskelemaan enkä nähnyt häntä enää usein. Näin jälkikäteen olen sitä mieltä että olin liian nuori.

    • Ikimuistoiset_Bileet

      Oon 14v poika ja menetin poikuuteni kun olin 12v ja tyttö 16v.
      Tuli kutsu yhdeltä kaverilta eräisiin bileisiin myöhään illalla, ja olin yksin kotona, jotenka päätin lähteä sinne mopolla. Asun maaseudulla, jotenka täällä ei ole paljoa liikennettä :) Kaveri oli kutsunut sinne eräitä minun luokkalaisia, ja vähän vanhempaakin populaa paikalle, ja kaikki olivat aika raskaassa humalassa.
      Noh.. Siellä oli sitten eräs vamhempi tyttö joka oli ottanut erittäin..ERITTÄIN paljon alkomahoolia. Tämä tuli mun luokse ja sano että olen söpö ikäisekseni poitsuksi, samalla kumartaen, jolloin näin hänen tissivakonsa ;) Kyllä minun alapääni siitä innostui, ja hän huomasi sen. Tyttö katseli sitä housuissani olevaa pullistumaa ja käski tulla sitten vessaan. Siellä me sitten aloimme paneskella ja kyllä tuntu gutalle! :)

    • Heeliam

      ^Tuo on yhtä totta kuin se, että Suomalaisella olisi yli 30cm pitkä patukka.

    • tyttö14v

      Ensimmäinen yhdyntäni oli kun olin 14 vuotta ja olin käymässä espanjassa viime viikolla. Näin söpön pojan ja yks asia johti toiseen ja nyt kyllä kaduttaa.

      • johannes tampere

        Moi ! Mä en ollut koskan neitsyn kanssa elämässä
        kyllä olisi kivä joskus neitsyn kanssa harrasta.
        Neitsy mies tre.


    • aikuinen mies jo

      11 vuotiaana, pari vuotta vanhempi siskoni halusi leikkiä "äiskää ja iskää". Piti mennä päälle, ohjasi pilin pimppaansa ja siinä sitä sitten alettiin nussia, kunnes alkoi vietävästi kihelmöidä munasta, taisi tulla eka orkkuni ja siitä alkoi käteenveto myöhemmin. Onneksi ei siihen aikaan tullut vielä spermaa. Tulihan sitä vielä toisenkin kerran harjoiteltua myöhemminkin, silloin oli siskon kaverikin mukana. Lopulta kun he eivät halunneet leikkejä jatkaa, pakko oli kokeilla naapurin tytön kanssa kellarissa, kun sisko ei enää suostunut leikkeihin. Tyttö alla, poika päällä se taisi olla aina. Ei sattunut eikä kaduttanut, mutta vitutti suuresti kun hieman vanhempana iski ujous ja jäi pimppileikit sitten 18 vuotiaaksi asti väliin.

    • Poika,

      Äidilläni oli vanhempi nais kaveri minkä kanssa ryypäs Äitini oli kai sammunut kun heräsin kun "täti" veti multa alkkarit pois ja käski olemaan hiljaa.Riisu vaattensa ja tuli viereeni Otti suihin ja kun seiso pääs päälle niin piti kämmentä suun edessä kun väkisin teki. Pussaili ja anto tissiä suuhun. Sitten käänty selälleen ja sano että on mun vuoro kun olen hiljaa. Riipputissiä piti nuolla ja tukasta väkisin laitto pääni jalkojensa väliin. Siinä piti väkisin nuolla kun opetti ja pitkään kun tukasta repi. Sit vain sano ettei saa kertoa ja puki ja meni. Nainen oli kai viiskyt vuotta vanhempi, ei kehdannut kertoo raiskauksesta.

    • Filmi poikki,

      Kun nuorena kavereiden kanssa juotiin niin loppu illasta en muista mitään. Aamusta heräsin kun munaa hierottiin ja seisohan krapulassa. Vanha nainen tuli päälleni panemaan ja isot riipputissit vain heilu kun pani mua. Olipas eka kokemus. Olin 14v ja nainen varmaan 60-70. Kovasti tykkäs kun väkisin piti minua naitavana. Kyllä nolotti

      • Poikuusmeniveljelleni

        Minä olin 15-16v vanha, isoveljeni läksi ryyppäämään, kinusin päästä mukaan, saat tehdä mulle mitä vain tahdot, sanoin sille. Veljeni käski mukaansa olohuoneeseen, vanhempien eteen, ja käski kädet niskan taakse, jos kädet pysyvät 20 minuuttia ylhäällä pääset mun mukaani, mutta sun pitää luvata olla kilttipoika, minä lupasin olla kiltti. Ja isoveljeni otti multa alapään paljaaksi, jokanen tarkistaa toimiiko noi, Äitini tarkasti ekaksi, sen jälkeen oli isän vuoro tarkistaa, sen jälkeen oli isoveljeni vuoro ja lopuksi mun piti myöskin runkata itseäni. Sen jälkeen mun piti siivota sotkuni lattialta. Sen jälkeen äitini vei mut pesulle. Ja isoveljeni puki mulle housut takasin jalkaani, sen jälkeen lähdettiin hänen kavereidensä luokse. Kylä paikassa tuli yksi tyttö heti mun veljeni kaulaan roikkumaan, veljeni kysyi onko sun pikku siskosi paikalla, mulla olisi sille hiukan asiaa. Tyttö haki pikkusiskonsa paikalle, ja mut vietiin saunan pesuhuoneeseen, veljeni laittoi mut penkille selälleni, tytöt riisukaa mun veljeni nyt, ja tytöt riisui mut sen jälkeen veljeni antoi mulle ryypyn ja iski mulle silmäänsä, sen jälkeen oli tyttöjen vuoro tarkistaa mut ne runkkasi multa satsin pois, veljeni haki kortsuja ja otti itseltään myöskin vaatteet pois, laittoi mulle kortsun paikalleen ja nuorin tyttö hyppäsi heti ratsastamaan mun kanssani, veljeni kävi itse lattialle selälleen ja isotyttö laittoi kortsun veljelleni ja rupesivat naaimaan. Noin puolen tunnin päästä oltiin käyty jo suihkussa, ja tytöt sekä veljeni pukivat vaatteet takasin päällensä, vain minulle EI laitettu vaatteita päälleni, veljeni sanoi niin kauvan kun on sun pilisi pystyssä olet alasti. Sen jälkeen siirryttiin olohuoneen puolelle ja veljeni rupesi juottaa minua, noin 20 minuutin päästä nukahdin ja mut laitettiin pöydälle selälleni ja kaikki paikalla oliat tarkastivat mut.Minua runkattiin naitiin ja piiskattiin, ja minä olin unten mailla koko ajan. Jälkeen päin veljeni sanoi että se oli laittanut mun juomaani viakraa ja unilääkettä, sillä teki mieli rääkätä minua. Ja veljeni lupasi mulle jos en kerro meidän vanhemmilleen mitään, hän tekee mitä vain minä haluan, ja minä käskin heti veljeni polvilleen eteeni, laitoin käteni niskani taakse otat multa housut alas ja rupeat imemään mun piliäni nyt, Mutta kun veljeni imi mun vehjettäni tuli äitimme paikalle, ja se sai hirveän raivari, oletteko te homoja, nyt tulee selkään kummallekkin. Ja me saatiin tosi lujaan selkään isältä ja äidiltä. Seuraavana päivänä veljeni antoi mulle selkään ja minä annoin myöskin sille selkään.


    • terspil

      Meikäläinen oli 11v kun aloin kiinnostumaan pojista seksikin mielessä. Mutta läppää tosin vaan porukka heitti ja aina lisää juttuihin... sen tajuu nyt kun jälkeenpäin 28 vuotiaana ajattelee.

      Mutta ekaan seksikokemukseeni. Olin silloin rannalla juhannusjuhlissa ja täyttänyt 13v. Poika ketä tapailin oli 14v poikaystävä, tai kaveri tai joku siltäväliltä, kun ei oltu itsekään varmoja suhteestamma. No siinä oluthuurussa se vaan tapahtui alkaen kopeloimiselle ja poika hymyili kun tunsi häpykarvani ja itse tunsin hänen kalun suurenevan. Jotenkin sit luonnollisesti kumarruin alas ja otin hänen kalun suuhuni ja sen muistan et se oli jotenkin limainen. Nuolin nuppia ja sit suuhun niin syvälle kuin uskalsin ekalla kerralla ja silloin pelästyin kauheasti kun se tuli yhtäkkiä kivikovaksi ja samalla kurkkuuni lensi kirvelevää vaaleaa nestettä. Välittömästi sylkäisin pois sen ja molemmat olimme noloja. Kuitenkin tilanne kiihotti minua niin, että olin alapäästäni aivan märkä. Tapailtiin sit lisää ja yhdyntä tuli jo seuraavalla kerralla mukaan ja menimme siinä suoraan asiaan, koska poika oli vielä liian nopea tulemaan, ja myös yhdynnässä poika räjähti nopeasti, mutta suulla hoidin melko nopeasti sen aina kuntoon uudelleen ja hänen vuoro tuli myös nuolla mua. Ja tämä tarina poikkeuksellinen, sillä olemme yhdessä vieläkin. :)

    • nrsnrnrsn

      Mun tarina on monella vastaavassa tilanteessa olevalle näin jälkikäteen kerrottuna varmasti hyödyllinen. Menetin poikuuteni 21 vuotiaana ja nyt muutama vuotta vanhempana ei missään nimessä liian myöhään. Itse seksi on mun mielestä aika yliarvostettua tässä maassa, varsinkin miesten taholta. Että sitä naista ei muka saa ellei maksa. Hyvä vitsi, tälläkin hetkellä tapailen sellaista naista että jopa ahdistaa sen himokkuus. Jopa hieman välillä ällöttää kun miettii kuinka monen kanssa hän on toiminut samoin ennen minua.

      Itse poikuuden menetys silloin 21 vuotiaana oli aikamoinen pakkopulla. Kännissähän se tuli tehtyä, viikkoa myöhemmin sain haukut samaiselta naiselta kun en suostunutkaan hänen ovimatokseen. Noh, onneksi ei jäänyt traumoja siitä, mutta eipä nuo seksikokemukset sen jälkeenkään kovin häävejä olleet. Kunnes tapasin jonkun kenen kaa oikeasti synkkasi ja uskalsi siirtyä suhteessa vakavallekin tasolle. Alkoi seksikin tuntumaan todella mukavalta.

      Joten kaikki jotka stressaa, että poikuus on vielä tallella, älkää stressatko. Etsikää joku ihana ja erityinen tyttö jonka kanssa kaikki tuntuu hyvältä.

    • Nimimerkki95

      Jos Voi laskea, niin 9v käytin pikasesti "testimielessä" Melaa Pikkuliisan PImpassa, eipä siittä puhuttu, Nyt PArikymppisenä maksoin huoralle, jotta "katsastaisi mulkun" ja testaisi, kuulemma hyvältä tuntu ja oli hyvät panot 20v on hyvä ikä

    • 14vuotiastyttö

      menetin neitsyyteni 14 vuotiaana kaverilla , minä ja säätöni nukuttiin samassa huoneessa kaverin ja kaverin säädön kanssa , katottii että ne nukkuu ja poika teki aloitteen tunkemalla kätensä housuihini ja nousi päälleni, ei sattunut ollenkaan , luulin että sattuisi.

    • Hahaah

      Tämä on typerä tarina.

      Olin 12-vuotias, kun tapasin ensimmäisen poikaystäväni. Limainen tapaus, tunki kieltä kurkkuun niin lujaa että perseestähän se ulos tuli.

      Oltiin oltu yhdessä siinä pari kuukautta, eikä siinä ollut mitään seksuaalista. Yhtenä iltana jäin heille yöksi, turvallisena sitä pidin kun oli vanhemmat kotona ja pikkusisko viereisessä huoneessa. Nukuin sohvalla, ja olin jo melkein unessa, kun tunsin painon vieressäni.

      Hän oli täysin alasti penis jäykkänä, ja katseli minua hymyillen. Peitto lattialle ja paita pois. Hän oli 180 senttinen ja ihan runsaan kokoinen futari, ja itse olin 155 senttinen ja siro tyttö. Olin hämmentynyt, ja tavallaan innoissani.

      Enhän minä nyt ajatellut että hän oikeasti tulisi sisälle.

      Se sattui. Paljon. Kyllähän sellaisia pieniä kyyneliä tuli silmäkulmaan, mutta kippu oli luultavasti suurimmilta osin pelon, jännityksen ja rimpuiluni takia.

      En puhunut pojalle enää ikinä, enkä halunnut ajatella sitä neitsyyden menetyksenä.

      Joten, se oikea menetys, jonka haluan uskoa todeksi.

      Tapasin vuotta myöhemmin netissä pojan, joka oli todella erilainen kuin kaikki muut: Häntä ei kiinnostanut ulkonäköni, ikäni, asuinpaikkani, ei mikään sellainen, vain minulle puhuminen ihmisenä. Asuimme 170 km päässä toisistamme, joten näkeminen oli vähän tuskallista, mutta oltuamme yhdessä melkein vuoden tuli kesäloma, ja uskaltauduin menemään heille yöksi.

      Hän lupasi ettei painostaisi minua seksiin, vaikka ilmaisi myös olevansa halukas jos olisin valmis: Hän tiesi menneisyydestäni ja pelostani.

      Päädyimme kuitenkin katsomaan kauhuleffaa yövaatteissa, hän pelkät sorsit jalassa ja minä pelkästään alusvaatteet ja t:paita päällä, kaksi nuorta toisiinsa vasten nojaten.. Kyllähän se siitä pakosta eteni suuteluksi, kosketteluksi, ja lopulta luvan kanssa hän tuli sisään. Ei jännitystä, pelkkää nautintoa.

      Olemme vieläkin yhdessä, ja olen nyt 19 vuotias. Ilmiselvät todisteet nettisuhteiden toimivuudesta. :3

    • tarinani

      Miten aloite tapahtui ja kumpi sen teki?
      Oltiin samissa juhlissa ja nainen kutsui yökylään
      Missä harrastitte?
      naisen sängyssä
      Sattuiko?
      ei
      Kadutko?
      kyllä
      Olitko parisuhteessa?
      olin
      Miten harrastitte?
      aloitettiin lusikassa
      Ikäero?
      8v

    • CD-hinaaja

      Ekat kerrat.

      Suihin otin ekaa kertaa 7. luokalla. Se oli yks semmonen kylällä rinkiä heittävä, noin 30v tyyppi, joka usein kuskas teineille röökiä ja kaljaa.

      Perseeseen mua vedettiin ekaa kertaa pari viikkoa suihinoton jälkeen. Saman tyypin toimesta.

      Naista panin ekaa kertaa 20v. Tyttö oli 16. Oltiin seurusteltu pari viikkoa.

    • Saranda1990

      Olin 19-vuotias ja kyseessä oli silloinen poikaystävä joka oli muutaman vuoden vanhempi. Olimme seurustelleet jo pari kuukautta ja hän tiesi että olin neitsyt ja epävarma seksin suhteen mutta kuitenkin. Tunsin etten ole valmis mutta suostuin nukkumaan alasti hänen vieressä. Yhtenä aamuna makoilin sängyssä vatsallani hän aloitti kiusoittelun ja suuteli kaulaani. Hän kysyi että eikö minua kiinnostaisi tietää miltä se tuntuisi jne. ja tunsin hänen kalun pakaroideni välissä ja että se oli erektiossa. Hän kosketteli jalkoväliäni kalullaan ja edelleen jatkoi puheita kuinka ihanaa olisi tulla sisälleni ja mitä voisimme tehdä jos olisi kondomeja. Sitten hän vain yhtäkkiä työntyi minuun ja alkoi liikkua. Sitä kesti vain jotain puoli minuuttia, makasin paikallani kun hän liikkui sisälläni, huohotti ja veti äkkiä kalun ulos ja laukesi selälleni ja pakaroilleni. Lopuksi hän kierähti vierelleni ja kysyi hengästyneenä että miltä tuntui johon vastasin vain jotain että oliko se tässä nyt sitten.

      Sittemmin seurustelimme vajaa puoli vuotta, harrastimme seksiä ja hän kokeneempana opetti monia asioita. Hän oli ensimmäinen jolta otin myös suihin ja opettelin nielemään ja kokeilimme hänen toiveesta myös anaaliseksiä muutaman kerran. Lopulta hän jätti minut toisen tytön vuoksi mikä katkeroitti joksikin aikaa.

    • palokka

      Helsingissä vappuaattona olin Bottalla viettämässä iltaa. Kiva naisihminen tuli seuraan ja lopuksi menimme mun asunnolle. Hän opetti ihan kädestä pitäen, miten naisten ehdoilla toimitaan. Ja hyvin on opit mennyt perille, myöhemmin tavatut naiset eivät ole valittaneet. Jos hänet vielä tapaan niin kiitokset annan. Tästä tapauksesta on jo neljännes vuosisata.

    • Olin kasilla silloin. Sovittiin yhdessä kaverin kanssa. Oltiin tunnettu jo kauan muttei seurusteltu. Enemmän tutustumista seksiin kuin rakkautta. Kaverin perheen autotallissa. Kaveri pani takaapäin kuin elokuvissa konsanaan. Tunne oli outo muttei sattunut pahasti. Ei oikeastaa kaduttanut. Kaveri halusi uusintaa suostuin kyllä siihenkin.

    • utla

      Olin 14 ja kyseinen ihastus 15. Juotti rommia ja anto pilveä. Painosti kunnes en jaksanut ja ymmärtänyt kieltäytyä. Sattui helvetisti ja kadun edelleen kolme vuotta myöhemmin. Tapahtui metsässä, kun en edes halunnut. Hän seurusteli, itse en, sain tietää asiasta pari vuotta myöhemmin.

    • yksinainenvain

      Se oli rippikoulukesä, mä 86 syntyny ja poika 87.. En oikein muista miten kaikki tapahtui kun tulevana kesänä asiasta 15vuotta. mutta paikan kyllä muistan, pimeässä kylmäkellarissa.. en oikein kadu mut en mieti kaihollakaan. epäilen ettei mies muista enää koko asiaa..

    • Poikuusmenitädilleni

      Olin tätini luona, Ja ruvettiin painimaan leikisti, Kun tätini oli saanut mut selälleni lattialle, Hänen kätensä osui vahinkossa mun haaroihin, Ja mulla seisoi silloin penikseni, Tätini sanoi mulle 14v pojalle, Seisooko sulla? Minä nyökkäsin sille, Se avasi heti mun housuni ja riisui multa alapään paljaaksi, Se vain katseli minun vehjettäni, Toimiiko tuo, Tarkista minä sanoin sille. Sen jälkeen tätini runkkasi minulta 4 tai 5 laukausta pois, Hyvä poika, Tänään sinä olet minun luonani alasti, Ja huomenna minä vien sinulta poikuuden pois. Seuraavana päivänä tätini otti minulta kaikki vaatteeni pois, Ja kiusas minua ainaskin tunnin ennen kuin oli valmis naimaan minua. Laittoi selälleni lattialle, Ja tuli päälleni ratsastamaan, Sain ehkä 6 laukausta ammuttua, Sen jälkeen ei mun penikseni toiminut. tätini lupasi mulle, Jos olen alasti siihen asti kun mun vanhempani tulevat hakemaan minut, Niin seuraavalla kerralla myöskin nussitaan, Mutta minä järjestän tänne tytön sinua varten.

    • Ensimmäinenyritys

      Olin silloin kotonani, Ja olin silloin 13v vanha poika. Tuli vieraita meille, Ja äitini rupesi juomaan vieraiden kanssa. Jossakin välissä meinasin mennä keittiöön juomaan limua. Ja jouduin menemään aivan vieraiden edestä, Silloin tätini otti minua kädestä kiinni ja veti minut pöydälle selälleen, Tarkistetaan tän pojan vehkeet nyt, Ja tätini ja äitini rupesivat riisumaan minua, Olin hyvin nopeasti täysin alasti pöydällä. Muna pystyssä. Sen jälkeen tätini tarkasti mut ekaksi ja sen jälkeen oli äitini vuoro tyhjentää mut. Tätini kysyi mun äidiltä, onko poikasi vielä neitsyt? On, voisitko viedä pojaltani poikuuden nyt. Ja tätini rupesi riisumaan itseään, Ja mun äitini jatkoi mun runkkaamistani, Mutta kun tätini oli aivan alasti ja valmis naimaan minua. MULLA EI SEISONUT ENÄÄ, Kiitos mun äidilleni joka runkkasi minulta mehut pois. (Hänen oma ukko oli sammunut silloin).

    • Tapahtui08

      Olin 24v poika silloin ja Nainen oli 28v eli muutaman vuoden vanhempi. Kävelin juovuksissapäin baarista pois ja kohti hotellia, kun hän tuli sattumalta vastaan. Kysyin ihan suoraan, että kiinnostaako tulla mun hotellihuoneeseen jatkoille tai jotain sinnepäin sopertelin. Ihan hyvät pohjat oli tosiaan alla, mutta senverran koitin esittää selväpäistä, että pääsisin pukille vihdoinkin. Tuo asia minua jo selvästikin vaivasi ja olin käytännössä katsoen valmis panolle melkeen kenen kanssa tahansa. Hän oli itsekin ottanut hieman pohjia ja oli melko lyhyen suostuttelun jälkeen valmis jatkoille kanssani. Hotellissa oli jo muut seurueesta paikalla viettämässä jatkobileitä, joten siinä vielä jotain hetkenaikaa jutusteltiin toistenkin kanssa ja he myös tapasivat tuon naisen. Olin hetken aikaa wc:ssä ja ajattelin että tuleekohan tästä yhtään mitään tässä kunnossa. Jännitti tilanne vaikka olin ottanut paljon viinaa. Siinä sitten rohkaisin mieleni ja päädyimme samaan sänkyyn ja onnnistuimme saamaan oman huoneenkin. Ei muutakun vaatteet pois, kondoomi kikkelin päälle ja menoksi. Perus lähetyssaarnaaja asennossa. Tein sen mitä tuossa vaiheessa osasin.
      Kokemus oli mikä oli. Nyt se oli sitten tehty. Eipä siinä hirveesti romantiikkaa tai mitään pitkiä valmisteluja tehty. Oli viikonloppu ja aamulla lähdettiin hänen luokseen laittamaan ruokaa ja harrastamaan lisää petipuuhia päivän mittaan.
      Tämän viikonlopun päätteeksi sovittiin, että tavataan uudestaan vaikka asuttiinkin eri paikkakunnilla. Tavattiin muutaman kerran kaiken kivan merkeissä. Hän opetti minulle seksistä asioita, koska oli selvästi kokeneempi. Homma alkoi muutenkin sujua jatkossa paremmin, kun ei ottanut niin paljon alkoholia. Kivojakin hetkiä oli!

    • suhteesssa

      Eka kerta metsässä, molemmat 13, vieläkin suhteessa, en kadu.

    • Poikuusveljenitytölle

      Olin veljeni luona kylässä, oletko vielä neitsyt kysyi mun veljeni multa, Olen vastasin minä saat tehdä mulle mitä vain tahdo. Veljeni käski pöydälle selälleen ja riisui mut kokonaan sitoi multa kädet ja soitti kavereitaan paikalle, kaikki tarkastivat mut 14v pojan. Kun ei enää seisonut kysyi veljeni eräältä tytöltä haluaisko se jäädä yöksi hänen luokse. Hän ja hänen veljensä haluaisi panna sitä tyttöä. Mutta sun veljälläsi ei seiso millä se panee häntä? Yöllä kun mun penikseni tekee lakon mun veljeni pili herää eloon, minä lupaan sen sulle että veljeni panee sinua silloin, sopiiko sulle se. Minä lupaan harkita kihlajaista sun kanssasi KULTA. Ja tyttö oli pihkassa veljeeni niin se suostui, ja me oltiin alasti koko viikon lopun ja aina kun mun pilini seisoi tyttö pani minua.

    • OlihanSe

      Poikuus lähti 18 vuotiaana.

      Seurustelin tuollon 15v plikan kanssa joka oli jo aiemmin kerenny menettään neitsyytensä.

      Seurustelun aikana tuli kalsarit päällä kuivaharjoiteltua ja sain elämäni ensimmäisen suihinotonkin ennen kuin seksiä harrastettiin.

      Mutta mennäänpä itse asiaan.

      Elikkäs asustelin vielä tuollon porukoiden luona ja oltiin mun huoneessa sängyssä.

      Alkoi perus pussailulla kunnes päätettiin yhdessä että nyt sitten naidaan.
      Kaivoin kortsut pöytälaatikosta ja suhteellisen helposti sain sen rullattua peniksen päälle.

      Plikka tuli päälle ja alotti pomppimisen .. muistaakseni jossain vaiheessa vaihdettiin asentoakin.. tätä sitten tehtiin noin 10-20min ajan.
      Oon aina ollu todella vaikeasti laukeavaa sorttia ja tällä kertaa kumpikaan ei orgasmia saanu (jännitti todennäköisesti niin paljon.)

      Koko homman kruunas se että kun lopetettiin niin ihmettelin ääneen "Mihinkä kondoomi oli kadonnu?"
      Takaa kuulu painavalla äänellä "Mihinköhän!" kun plikka meni ottaan rullautuneen kumin pois pillunsa sisältä *hups*

    • pussittyhjäksi

      Olin armeijan jälkeen eräässä parturissa. Nainen 57 v ja kauppasi Jalluja ym pornolehtiä katseltavaksi leikatessaan hiuksia. Tietoisesti halusi kiihottaa ja puheet vähän ronskia. Kun oli kokematon tuli vähän hämmennnystä ja tietysti kiihottui.
      Totesin mites tässä alkaa tulla tuskallinen olo. Hän tarjosi heti takahuoneen sohvaa.
      No, lähellä liikkeen sulkemista ovi kiinni ja häne vei takahuoneeseen. Vaikka naisella ikää kyllä kokemattomalle pojalle teki hyvää saada poikuus pois. Useaan kertaan nain häntä, Selvästi nainen nautti kun nuori jätkä pani.
      Kävin useita kertoja naimassa vielä partussa käydessäni..

    • gdgdfg

      Eka kertani oli niinkin myöhään kuin 22v ja tyttö vuotta nuorempi. Minulle siis eka kerta ja tyttö oli kerran pari kokeillut. Päällimmäisenä muistona on armoton sähläys. Seisoi niin että meinasi räjähtää ja laukesin samantien kun tyttö otti suihin. Spermaa oli joka paikassa tytön suussa, naamalla, rinnoilla ja ympäri sänkyä. Spermaa vaan tuli ja tuntui ettei lopu ikinä. Tytön kommentti oli ettet sitten varoittanut. Enhän minä kerennyt varoittamaan ja luulin että tyttö halusikin ottaa lastin suuhun tai ei siinä oikeasti pystynyt mitään ajattelemaan kaikki kävi niin äkkiä. Tästä sitten jatkettiin ja nyt ei meinannut seistä mutta lopulta päästiin asiaa. Nyt en sitten lauennut millään kun oli tajuton jännitys päällä. Tyttö valitteli että alkaa paikat olemaan hellät mutta minä vaan jatkoin ja vaihdoimme välillä asentoa. Tyttö tuli päälle ja lopultakin laukesin mutta kondomi oli pettänyt ja spermaa valui taas lakanoille ja minun päälle. Kaikki tämä sähläys täysin pimeässä huoneessa mutta kuitenkin selvinpäin. Valot päälle ja tarkistamaan missä se kondomi on ja sehän oli munan varressa riekaleina. Koko sänky oli sperma roiskeita täynnä. Siinä sitten yöllä lakanoita vaihtamaan että päästiin nukkumaan. Aamukahvilla oltiin hetken vakavia kunnes molemmat pärähtivät nauramaan mutta vakavoiduimme nopeasti kun muistimme rikkoutuneen kondomin. Isää minusta ei tuolla kertaa tullut mutta vuosia kului ja tapahtui kaikenlaista. Nyt tuo tyttö on vaimoni ja meillä on kaksi lasta ja ikääkin on mittarissa just 40 vuotta. Tämä tarina on tosi.

    • Sammunutpoika

      Olin14v mut juotettiin ympäri päihin en muista mitään, mutta kun aamulla heräsin olin alasti ja en löytänyt mun vaatteita, herätin yhden naisen ja kysyin siltä missä on mun vaatteeni, se pissatti mut ja itsensä ja laittoi mut selälleni pöydälle ja laittoi mun vehkeeni pystyyn ja rupesi naimaan minua. Muut heräsivät ja tulivat katselemaan kun poikaa naidaan. Jälkeen päin veljeni joutui viemään mut ja itsensä lekurille, oltiin saatu tippurin siintä paikasta, ei tiedetty keneltä oltiin saatu. Oli hirveän noloa seistä housut kintuissa ja paita ylhäällä kun vanha lekuri kopeloi vehkeitä, mutta kun oli pakko saada penilisii silloin.

    • pussittyhjäksi

      Kun olin nuori usean kerran esim kylpylässä heittäydyin rouville täysin kokemttomaksi. Yleensä pillua sai helposti. On ihmeellistä kuinka naimisissa olevat vanhemmat naiset ovat kauan kiinnostuneita nuoresta miehestä. Olin aikanani alle 30 v mennessä varmaan 30 ikänaisen kanssa sängyssä,, Toisaalta ei tarvinnut pelätä tauteja ja raskaaksi tuloa. Aina sai painaa pussit tyhjäksi paljaalla. Joskus jotkut olisi halunneet kortusua käyttää, mutta sujautin aina kullin sisään jo siinä mennessä kun alkoivat vaatia..

    • dkasdlö

      Olin parisuhteessa lukioikäisenä.
      En mä nyt muista, kumpi varsinaisesei teki aloitteen, siitä oli kuitenkin ollut jo puhetta jonkin aikaa, että seksiä tekisi mieli, molemmat kun oltiin vielä kokemattomia.
      Mä olin sen suhteen kokeneempi ja mäkin olin vain suudellut kahden eri mimmin kanssa aikaisemmin.
      Molemmat asuttiin kotona vielä siihen aikaan ja mä menin kesälomalla hänen luo, kun hänen porukat oli jossain reissussa kaksi viikkoa, niin saatiin olla rauhassa heillä sitten. Hänen mutsi oli vielä ostanut jääkaapin ruokaa täyteen ennen lähtöä ja jättänyt vähän käyttörahaakin sitten. Eli luotto oli todella kovaa tai sitten halusikin antaa meidän rauhassa opetella aikuisten tapoja. Mun mutsi vaan tokaisi just ennen lähtöä, että vastuusi sitten poika kannat ja teet just sen verran, mistä pystyt sitä vastuuta kantamaan. Eli meinasi kait just sitä, että huolehtikaa ehkäisyt sitten.
      Naitiin tosiaan exän porukoilla ja heidän vanhempien sängyssäkin muun muassa.
      Itseasiassa eka pano, missä mäkin laukesin, sattui heidän vanhempien sängyssä. Käytettiin vielä keskeytettyä, kun nää exän ostamat kortsut oli liian isoja, eli ne ei sopineet, eikä me sitten kuitenkaan maltettu olla panematta. Tiedä sitten, huomasko exän mutsi näitä tahroja myöhemmin...
      Exää sattui sillä kertaa, kun puhkaisin hänet, mutta ei muuten. Eikä se nyt mitään älyttömän kipeää tehnyt kuulemma. Siinä vaiheessa, just sillä hetkellä kun sain survaistua kalvon puhki, hän säpsähti ja kiljahti et nyt sattui, mutta hän melkein samantien vain alkoikin sitten huohottamaan ja homma jatkui.

    • näin.meni

      Olin 22 v, mies 5 v vanhempi. Jälkeenpäin mies pilkkasi ja ivasi, koska olin vielä neitsyt sen ikäisenä ja kertoi tai ainakin vihjaili missä tilanteessa milloinkin, että kertoo muillekin neitsyydestäni, joten jopa paikoilin tilanteita, jossa joutuisi kohtaamaan samaan aikaan tätä miestä ja tuttujamme. Silloin tosiaan luulin ja rupesin ajattelemaan, että se oli jotenkin nolo juttu, että olin neitsyt sen ikäisenä, nyt jälkeenpäin vanhempana ajattelen tietysti toisinpäin,mutta harmillista, että jouduin sellaisen miehen kohteeksi neitsyyteni menettää. Ja mieshän ei toista kertaa halunnut olla tekemisissä. Itse toiminta sattui todella. Ja kyllä kadun erittäin paljon. Tapahtuma vaikutti pitkään sen jälkeen seksuaaliseen elämääni.

    • Vanhannaisenlelupoika

      Olin kavereiden luona ja se joka häviää joutuu pöydälle selälleen ja muut riisuvat sen ja tarkistavat myöskin. Minä tietysti idean isänä hävisin, ja mut laitettiin pöydälle selälleni ja ottivat multa kaikki vaatteeni pois. Siinä on 14v poika muna pystyssä odottamassa tarkastusta meiltä, sanoi yksi poika toisille. Sidotaan toi poika varmuuden vuoksi sanoi yksi tyttö, ja mut sidottiin kiinni. Ja sitten alkoi tarkastukseni ja minä laukesin monta kertaa niille. Yksi tyttö meni pois ja multa peitettiin silmäni ja pilini sai olla rauhassa hetken, tyttö tuli takasin ja minua ruvettiin runkkaamaan uudestaan, kun olin lauvennut multa kysyttiin kuka runkkasi sinua äsken, ja minä vastasin että se tyttö joka tuli äsken takasin tänne runkkasi minulta lastin pois. Väärin sanoivat muut, ja minua ruvettiin runkkaamaan lisää, ja taas arvasin väärin. Sen jälkeen multa otettiin liina pois silmiltäni, ja noin 70-80v muija hymyili mulle, mummo sinä saat tehdä pojalle ihan mitä vain tahdot, se poika on vielä neitsyt mummo sanoi yksi tytöistä. Ja ne lähtivät pois, minä olin vanhan akan kanssa kahden. Akka rupesi riisumaan itseltään housuja pois, ja minulta pili teki lakon, mutta se akka laittoi mulle uudestaan liinan silmilleni ja rupesi imemään mun penistäni, pili nousi kiltisti pystyyn ja akka nousi satulaan ja rupesi viemään multa neitsyytä pois. Kun kaluni teki uudestaan lakon sanoi se akka haluatko että minä tulen huomenna koululle, ja kerron kaikille että sinä olet pannut minua. ET SAA KERTOA minä pyysin sitä akkaa. Hyvä sinä tulet huomenna koulun jälkeen tänne, ja minä tarkistan sinut uudestaan, mutta jos et ilmesty ennen 15 tänne minä tulen ylihuomenna kouluun ja kerron että sinä leikit vaippa leikkiä minun kanssani. Helvetin akka ajattelin minä, mutta tulin kiltisti akan luokse seuraavana päivänä, ja akka riisui minut ja teki musta lelun itselleen.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      3010
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      117
      2184
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1594
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1408
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      73
      1057
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      921
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      890
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      805
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      746
    Aihe