Pirkan Kirpputorikeskus Kangasala

Olin tänään käymässä ensimmäistä kertaa Kangasalla sijaitsevalla Pirkan Kirpputorikeskuksella ja kokemuksesta jäi kyllä todella vastenmielinen fiilis.
Olin kyllä jo kuullut huhuja ko.kirpputorista ja siellä vakituisesti asuvista, törkeästi käyttäytyvistä ammattipäivystäjistä, mutta en kyllä olisi uskonut ellen olisi itse omin silmin nähnyt minkälaista tämä toiminta oikeasti voi olla?
En ole milloinkaan törmännyt vastaavaan kirpputorilla ammatikseen päivystävään "hyeenalaumaan", vaikka näitä tässä on 20-vuoden aikana Suomea kiertäessä tullut melkoisesti nähtyä.
Eli henkilö oli tuomassa tavaraa pöytäänsä kun ympärillä pyöri 7-8 "hyeenan" lauma tönien ja lähes suu vaahdossa tavarantuojan laatikoita, kasseja ja pusseja pöyhien?
He sulkivat koko käytävän ja kävivät omin lupineen tavarakuorman kimppuun purkien sitä pehmustepapereista ja keräten tavaraa sitä mukaa kainaloon kun saivat paketit auki.
Todellinen myötähäpeä iski kun näin että pöydän omistaja oli lähes paniikissa, mutta ei oikein tilanteelle mitään mahtanutkaan.
Kirpputorin omistaja kyllä tilanteen/hässäkän näki, siihen kuitenkaan mitenkään puuttumatta, mutta ilmeisesti täällä tämä kuuluukin "talon tapoihin".
Itse kierrän tulevaisuudessa ko.paikan todella kaukaa ja vain ihmetellä sopii mitä hyötyjä ko.kirpputorin omistajat saavat siitä että heidän tiloissaan päivystää jatkuvasti tämä 6-8-henkilön "hyeenalauma" keräten kaikki "löydät" jo asiakkaiden kasseista ja laatikoista omin lupineen???
Todella härskiä meininkiä ja kuvittelisin että aika monella muullakin oikealla asiakkaalla on juuri tästä kirpputorista vastaavia kokemuksia?
Ilmianna
Jaa

41 Vastausta


Pitääkö tästä nyt monta ketjua laittaa?! Huoh!
Miksei nää myyjät kertakaikkiaan kiellä noita koskemasta tavaroihin, ennenkuin ne on saatu esille? Yksinkertaista! Minun tavaroihini ei ole ainakaan yksikään koskaan päässyt käsiksi ennen esillepanoa.
Ei pidä olla niin avuton!
Ilmianna
Jaa
Tämä pirkan kirpputorikeskus on Tampereen seudun jobbareiden ykköspesäpaikka ja kuvailtu toiminta arkipäivää tällä kirpputorilla.
Nämä jobbarit ilmeisesti omistajan hyviä kavereita , joten kyseinen toiminta on hyvin suojeltua vuodesta toiseen.
Taitaa olla Suomen tunnetuin kirpputori siellä käytännössä asuvista jobbarilaumasta, joten eihän tämä onnistuisi ilman omistajan erityistä suojelua.
Asiakkaat ovat täällä toisarvoisessa asememassa eikä kenenkään tietenkään ole pakko mennä pilaamaan päiväänsä tälle kirpputoprille?
Ilmianna
Jaa
Itse kierrän kaukaa Kangasalan Kirpputorikeskuksen koska siellä kirppislöytöjen tekeminen on mahdotonta näiden ammattipäivystäjien vuoksi.
Ilmianna
Jaa
Eikös se positiivinen asia että Tampereen seudun kirpputorien ammattipäivystäjät keskittyvät yhdelle kirpputorille?
Tekevätkö he tätä muuten verokortilla vai katsotaanko kyseinen kauppa verottomaksi?
Ilmianna
Jaa
Näyttää tosiaan olevan oikein jobbarien pesäpaikka, suorastaan emosuoni....ja kaikki pöytään tavaraa pöytäänsä tuovien asiakkaiden niskassa kuin lauma korppikotkia.
Ilmianna
Jaa
Mitäs se haittaa? Olisin tosi tyytyväinen, jos tavarat vietäisiin käsistä! Eikös ne ole kuitenkin tarkoitus saada kaupaksi, eikä vain pitää pöydällä seisomassa! Hienoa jos on niin innokkaita asiakkaita, että heti alkaa kirppismyyjälle tiliä kertymään !
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Samaa mieltä! Mikään ei ole niin tylsää kuin tyhjentää pöytä myymättömistä tavaroista. Saman hinnan ne jobbarit niistä maksaa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Totaalisen samaa mieltä. Hyvä kun joku ostaa,ei se kauppa aina muutenkaan niin mahtavaa ole! En muuten liioin ole mainittua "hyyeenameininkiä" koskaan nähnyt.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
vääristelyrumaa kirjoitti:
Totaalisen samaa mieltä. Hyvä kun joku ostaa,ei se kauppa aina muutenkaan niin mahtavaa ole! En muuten liioin ole mainittua "hyyeenameininkiä" koskaan nähnyt.
Vittu kun olis minultakin viety tavarat käsistä, niin olisin käärinyt usean satalappusen, sen sijaan, että myynnit ovat jääneet hikisiin kymppeihin. Paras myynti oli kerran 2 euroa. Tilitystä tehdessä oli olo kuin lottokupongin tarkastamisen jälkeen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Juu tiedän, olen nimittäin kerran erehtynyt viemään kirpparille kyseiseen paikkaan ja jo oli kokemus. Olin niin tyhmä että ajattelin laittaa hintalaput vasta siinä kiinni, en ole mikään kokenut kirpparikävijä. No hyeenalauma, sellainen 5-6 ihmistä, hyökkäsi heti kimppuun ja veivät käsistäni tavaraa tivaten edullista hintaa, sairasta touhua. Kirpparinpitäjä ei välittänyt p-skan vertaa vaikka näki mitä tapahtui ja joo, siellä on lappujakin ettei saa mennä ketään häiritsemään jos hinnoittelee mutta ehei toimi. Tosi sairas paikka, en ikinä enää mene.
Ilmianna
Jaa
itse en ole kyseisessä paikassa käynyt, mutta itsellä nykyisin erotuomarin pilli mukana, kun käyn hyllyäni täyttämässä. kaks kertaa olen siihen turvautunut ja puhaltanut. ekalla kertaa oli isot kalapaliikit tapahtumasta, toisella kertaa riitti yks puhallus, niin homma heti rauhottu. tiedä sitte onko hyvä idea, mutta käytän ainakin itse jatkossakin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
3 VASTAUSTA:
Hassua että käyn kyseisellä kirpparilla joka viikko enkä ole kertaakaan nähnyt tällaista laumaa. Ehkä käyn väärään aikaan vain.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Ei voi olla universumissa surkeampaa ja hitaampaa toimintaa kassalla. Varsinkin kun ottaa väkimäärän huomioon.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Täytyy sanoa että kassapalvelut on todella hidasta, parin tavaran ostaminen kestää pitkään. Älkää menkö ruuhka-aikaan, jonossa hullu kerran seisoin 55min... Muuten ei valitettavaa, iso paikka ja tavaraa monipuolisesti myynnissä....
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Käsittämätöntä meininkiä taas kerran kun tuli kyseisen kirppiksen toimintaa asiakkaana sivusta katseltua.
Aivan raivopäinen lauma jobbareita pöydänvuokraajan ympärillä niin että ei ollut toivoakaan päästä siitä massasta läpi ja myyjät tietoisesti kääntävät katseensa muualle (tämä näkyi kassoille).
Missään muualla Suomessa en ole kuullut enkä nähnyt vastaavaa toimintaa, joten jos mahdollisena pöydän vuokraajana haluat välttyä mielipahalta ja jopa pelolta, kannattaa tämä kirpputori kiertää kaukaa.
Ei vain voi käsittää miksi kirpputorin omistajat eivät pistä jobbareita ruotuun ja ”päivystyskieltoa” näille hyeenoille?
Tämä Pirkan Kirpputorikeskus alkaa kuitenkin olemaan tästä jo todella kuuluisa ympäri Suomen, eikä todellakaan voi olla vaikuttamatta pitkässä juoksussa itse yrittäjänkin kukkarossa.
Uskomaton paikka!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Lahden Lanttilassa sama meininki tuntia ennen kirpputorin sulkemisaikaa. Ei kiinnosta enää niin usein kyseisellä kirpparilla käydä, kun ei mitään kivaa edullisesti enää meinaa löytää, kun nämä röyhkeät ammattijobbarit vievät mielekkyyden koko kirpparitouhusta. Kyllä paras kirppari olisi sellainen jossa ihmiset möisivät omia tavaroita eikä sellainen jossa joka toinen pöytä on jobbarin pöytä. Nämä tunnistaa helposti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Oli hirveä kokemus, viime vuonna erehdyin viemään kerran tuonne kirppikselle myyntiin. Ajattelin rauhassa järjestellä kamat ja osa oli vielä hinnoittelematta. Samalla kun tulin pöydän luo, kolme ihmistä tulivat "puskista" ja alkoivat ottaa tavaroita täysin käsistäni. Tilanne oli niin käsittämätön etten oikein tiennyt mitä edes tehdä! Yksi asiakas sitten tuli siihen ja sanoi mulle kovaan ääneen, nää jobbarit on täällä todellinen ongelma, sano niille että häipyvät kun teet pöytääsi...
Omituisinta oli, kirpparin myyjät eivät puuttuneet tähän mitenkään, siis he jotka ovat siellä kassalla ja taatusti myös huomasivat mitä tapahtui. Seinällä oli iso lappu jossa tämänkaltainen meno kiellettiin. Mutta eipä kirpparin kassat välittäneet asiasta lainkaan. Olen käynyt ennenkin myymässä kirppareilla mutta missään muualla ei ole ollut tämmöistä menoa...
Ilmianna
Jaa
Johan oli taas meininkiä kun lupauduin ystävälleni tulla auttamaan pöydän täytössä. Ensimmäiset jobbarit olivat jo kädet kopassa ja kassissa ennen kuin laskeutuivat edes lattialle.
Taas kassalta kyllä nähtiin mitä tapahtuu, mutta tästä kun ei täällä välitetä, oikeiden maksavien asiakkaiden terrorisointi on paikan omistajien erityisessä suojeluksessa.
Päätimme molemmat että tämä oli viimeinen kerta kun täältä otamme pöydän.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Hyvä!!! Niin olen minä tehnyt jo aikoja sitten.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Jos jobbarit ovat kyseisellä kirppiksellä ongelma, niin minusta myös henkilökunta on aika iso ongelma :) Erittäin tylyä käytöstä melkeimpä jokaiselta kassalla olijalta, ei kunnolla tervehditä yms. Asiakaspalvelu siis erittäin surkeaa!! Kirppis muutenkin täynnä ylihinnoiteltua tavaraa, varmasti johtuu osittain kalliista pöytävuokrasta! En siis suosittele kyseistä paikkaa...
Ilmianna
Jaa
Hmm, mahtaako ketjun aloittaja ja nimimerkeillä kommentoija olla kilpailevan kirpparin pitäjä.. :D Olen monta kertaa myynyt tavaraa tuolla, ja ostellutkin. Koskaan en ole tällaiseen ongelmaan törmännyt. Jobbareita pyörii kaikilla alueen kirppiksillä, joilla kauppa käy. Multa ei ole käsistä viety tavaraa, pitää sitä nyt osata itse pitää huoli. Mutta myynti tuolla kirppiksellä on niin hyvä. ettei missään muualla. Ei haittaa edes kovat vuokrahinnat. Tästä ketjusta paistaa pienoinen kateus ja paniikinlietsonta..
Käykää vaan rohkeesti myymässä tuolla, kauppa käy ja sehän on kai kaikille se pääasia?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kyllä tämä hyeenalauma on totista totta kyseisellä kirpparilla. Aiemmin (vuosia sitten vanhalla paikalla) myyjät /kassat puuttuivat tähän, eivät enää. En mene sinne enää!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Samaa olen kokenut myös itse,TODELLA epäystävällistä "palvelua" ja jos valitat niin myyntiin tuomasi vitriini tavara "unohdetaan" sivupöydälle eli pois myynnistä lisäksi 2 x varastettu tai hävinnyt pöydästä maksamatta tavaraa.Harmi koska mielelläni kävisin mutta en voi niin ahdistavaa on siellä asioida kun joka x on jtn negatiivista tapahtunut!Toivotaan uutta ja isoa ystävällistä kirppistä kilpailemaan koska tuolla en enää käy!
Ilmianna
Jaa
Miten ollakaan,juuri varasin pöytää ja näin asiakaspalvelun ammattilaisena piti oikein pinnistellä,etten antanut palautetta paskasta palvelusta kassalla. Miten voikin olla niin töykeätä porukkaa töissä vai olikohan omistaja.
Ilmianna
Jaa
Lieneekö kyseinen kirpputori jobbareiden paratiisin lisäksi myös varkaiden paratiisi? Muutamia kertoja olen käynyt myymässä ja jokainen kerta on jäänyt arviolta saamatta n. 10-20 €. Olen kiertänyt tarkistamassa ettei myynnissä olleita tavaroitani ole muiden myyjien pöytiin kulkeutunut. Pari päivää tilityksen jälkeen olen myös käynyt kysymässä, onko asiakasnumerolleni tullut tilityksen jälkeistä myyntiä. Koskaan ei ole tullut. Joku siis "vetää välistä" jossain kohtaa??
Ilmianna
Jaa
Olipa taas kokemus, kun jobbarit hyökkäsivät pöydän ympärille ja kädet kysymättä tavaralaatikoihin. Todella epämiellyttävä kokemus jota ei kyllä enään nykyään näe suomessa missään muualla kuin pirkan kirpputprikeskuksessa.
Ystävälläni aivan vastaavia kokemuksia ja tämä tosiaan ilmeisesti tämän kirpparin tapa. Omistaja ei välitä asiakkaista, asiakkaiden rahoista kylläkin.
Ilmianna
Jaa
Taitaa olla saman kirjoittajan noi valitukset. On niin saman tyylistä tekstiä
1
Ilmianna
Jaa
lol kirjottaja laittanu kaikki.. :-DD
Ilmianna
Jaa
Mun mielestä aika mitäänsanomaton kirppis. Pöydät kamalan pienet, ei taho mahtua tavaroita ees katsomaan. Myytävät muutenkin enimmäkseen nuorten naisten peruskamaa ja pikkulasten vaatteita. Retropuolella kaikki järkyttävän kallista. Mitään jobbaritoimintaa en ole huomannut. Ja sit on se yks reunus ja takaosa uutta tavaraa. Pitkät jonot näkyy olevan melkein aina joten kyllähän siellä sitten kauppakin käy.
Ilmianna
Jaa
Jopparit puolustautuvat,pitämällä asiaa kateutena,,,todella häiritsevää käytöstä.Usein samat naamat ronkkii,Tuotteet mielellään ostaisi joku omaan käyttöön ja tarpeeseen.Iljettävä joppari on hyvin toimeen tuleva,ahne,kroonikko.Yleensä samat lärvit joka kirppiksen kanta asiakkaita parhaaseen myyjien vaihto aikaan.LISÄKSI VALEHTELEVA ,,tekee mukamas hyvän tekeväisyys työtä..saa nauraa.
Ilmianna
Jaa
Oli ne jobbarit siä vanhassakin paikassa. Piti hyvin terävästi komentaa huushelevettihin, että saa pöydän laitettua ennen ku aika loppuu. Mutta siellä oli lepposampi meininki noin muuten - omistaja ja joku toinen pääosin kassalla, ystävällistä ja arkista. Tuo uusi on vähän pöhötautinen -siis paisunut niin mahottomaks. Mutta kyä sieltä aina jotain (liikaakin) löytyy, ja tarvii siä ain välil päästä käymään. Ei ihan vähänväliä, niinku edeltäjässään. Mut kaikkineen ihan jees. Voittaa monet seudun muut mennentullen, puutteineenkin.
Ilmianna
Jaa
Todella hyvä kirppis! Ja asiakaspalvelu on todella ystävällistä. Joka kerta löytyy jotain mukaan kirpparilta. Kirpputorin takia kannattaa tulla Tampereeltakin saakka :) Lähellä myös Jysk, Prisma, ym. liikkeitä joten saa useamman asian hoidettua samalla kertaa.
Ilmianna
Jaa
Pakko on antaa palautetta asiakaspalvelusta ko kirppiksellä. En niinkään moiti sitä, että jonot ovat pitkät. Kokemus on, että ottavat ostoksia vastaan kiitettävällä tempolla. Mutta mutta, on tyystin unohtunut, että pöydän vuokraaja on MYÖS asiakas. Hälytysnappeja on aivan jäätävää mennä jonottamaan täysinäisen kärryn kanssa viimeisen tunnin aikana, kun pitäisi ne tavarat saada pöytäänkin! Tuosta välistä vetämisestä taivun valitettavasti olemaan samaa mieltä. Jotain outoa kyllä tapahtuu, ehdottomasti kannattaa olla tarkkana. Kirpputorilla on myös käytäntönä toimia hyvin yksipuolisesti asiakkaan omaisuutta käsitellessään. Toistan: Kannattaa olla tarkkana, jos päätät pöydän tuolta ottaa. Itse en sitä enää tee. Sain tarpeekseni. Harmittaa niiden puolesta, jotka tuovat tavaraa myyntiin. Omituista toimintaa asiakaspalvelun nimissä. Kertakaikkiaan.
Ilmianna
Jaa
Sen retropuolen kamoissa kannattaa olla tarkkana, jos meinaan haluaa oikeasti jotain retroa ostaa. Eikä vaan sellaista mikä siltä näyttää. Hinnat on tosi korkeat, ei kaikki vanhakaan ole arvokasta, jos se on rikkinäistä tai muuten kamalan huonokuntoista.

Kamalan pienet pöydät, ei mahdu kuin yksi ihminen kerrallaan katsomaan. En tiedä mikä on pöytävuokra, mutta ei luulisi olevan iso, kun pöytä on kuitenkin melkein vain kolmanneksen siitä, mitä itsepalvelukirppispöydät yleensä. Vaatteita ja lasten leluja suurimmaksi osaksi, mutta olen kyllä tehnyt ihan kivoja löytöjäkin ja hinnat ihan kohtuulliset. Jobbareista en tiedä, kun en ole siellä itse ikinä mitään myynyt.

Yleiskuva on kuitenkin miellyttävä, tilat on valoisat ja puhtaan tuntuiset. Ei ole sitä monilla kirppareilla leijuvaa tunkkaisuutta. Pakollinen uuden tavaran seinustahan siellä on, tai taitaa olla peräti kaksi, mutta ne jätän kiertelemättä. Minua kiinnostaa kirpputoreilla ainoastaan tavallisten pöytävuokraajien tavarat.

Totta on, että kassajonot voi olla hirveän pitkät, kannattaa mennä sen verran ajoissa ettei joudu viimeisimpään ruuhkaan. Minusta henkilökunta on ollut ihan normaalia, en ole huomannut mitään epäystävällisyyttä.
Ilmianna
Jaa
Mua ihmetyttää nämä negatiiviset kommentit täällä, itse olen asioinut kirpparilla paljon ja asiakaspalvelu on ollut aina ystävällistä. Jobbareihin en ole törmännyt, pari kertaa kun olen pitänyt pöytää niin kamaa on lähteny heti sitä mukaa ihmisten kärryihin kun olen sitä pöydälle latonut ja tämä on ollut minusta äärimmäisen hienoa, se kertoo että olen hinnoitellut oikein ja tavara on hyvää. Eikä haittaa vaikka jobbareille meniskin, pääasia että itse pääsen tavarasta eroon. Jos joku ei ole ehtinyt hinnoittelemaan etukäteen niin se on sitten oma moka, lähtökohtaisesti tavarat pitäis mielestäni viedä siten että ne on heti myynnikunnossa eli valmiiksi hinnoiteltu.
Ilmianna
Jaa
Samaan hyeenalaumaan olen törmännyt,mielummin minäkin myisin tavarat halvalla niille jotka niitä oikeasti tarvitsevat,enkä näille hyeenoille.
Ilmianna
Jaa
Kangasalan vastaanottokeskuksen pihalla roskalavallinen tavaraa huonekaluista vaatteisiin. Keskus lopettaa vuodenvaihteessa.
Ilmianna
Jaa
Hyeenalauma taas tänään pöytien kimpussa, ikävä paikka.
Ilmianna
Jaa
Olisin iloinen, jos hyeenalauma tulisi heti putsaamaan pöytäni, voisin heti lähteä hakemaan lisää tavaraa pöytääni. En ymmärrä mitä pahaa on siinä, että kauppa käy. Itsehän hinnoittelette tuotteenne.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Jep. Voihan ne hinnoitella niinkin, ettei mene kaupaksi. Kuten useimmat ahneuksissaan :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tykkään kyseisestä kirpparista. Hyviä ostoksia oon tehnyt ja palvelu ollut asiallista. Nyt tarkoitus vuokrata myyntipöytä.
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pirkan Kirpputorikeskus Kangasala

Olin tänään käymässä ensimmäistä kertaa Kangasalla sijaitsevalla Pirkan Kirpputorikeskuksella ja kokemuksesta jäi kyllä todella vastenmielinen fiilis.
Olin kyllä jo kuullut huhuja ko.kirpputorista ja siellä vakituisesti asuvista, törkeästi käyttäytyvistä ammattipäivystäjistä, mutta en kyllä olisi uskonut ellen olisi itse omin silmin nähnyt minkälaista tämä toiminta oikeasti voi olla?
En ole milloinkaan törmännyt vastaavaan kirpputorilla ammatikseen päivystävään "hyeenalaumaan", vaikka näitä tässä on 20-vuoden aikana Suomea kiertäessä tullut melkoisesti nähtyä.
Eli henkilö oli tuomassa tavaraa pöytäänsä kun ympärillä pyöri 7-8 "hyeenan" lauma tönien ja lähes suu vaahdossa tavarantuojan laatikoita, kasseja ja pusseja pöyhien?
He sulkivat koko käytävän ja kävivät omin lupineen tavarakuorman kimppuun purkien sitä pehmustepapereista ja keräten tavaraa sitä mukaa kainaloon kun saivat paketit auki.
Todellinen myötähäpeä iski kun näin että pöydän omistaja oli lähes paniikissa, mutta ei oikein tilanteelle mitään mahtanutkaan.
Kirpputorin omistaja kyllä tilanteen/hässäkän näki, siihen kuitenkaan mitenkään puuttumatta, mutta ilmeisesti täällä tämä kuuluukin "talon tapoihin".
Itse kierrän tulevaisuudessa ko.paikan todella kaukaa ja vain ihmetellä sopii mitä hyötyjä ko.kirpputorin omistajat saavat siitä että heidän tiloissaan päivystää jatkuvasti tämä 6-8-henkilön "hyeenalauma" keräten kaikki "löydät" jo asiakkaiden kasseista ja laatikoista omin lupineen???
Todella härskiä meininkiä ja kuvittelisin että aika monella muullakin oikealla asiakkaalla on juuri tästä kirpputorista vastaavia kokemuksia?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta