Pitääkö Helsinkiin peustaa uusi Jääkiekkoseura?

Aki V.

Jos Jokerit menee sata vuotta yrittämään kahta kultaa Venäjän KHL:ään, niin eihän Helsinkin niin pieni kaupunki Suomen kartalla ole, että siellä riittäisi vain yksi jääkiekkoseura pelaamaan SM-liigaa?

Jokerit loppui pisteissä 111 mm. siitä syystä, että Joosua luoli 110 vuoden ikäisenä. Joosua 24. Kanadallakinhan silti se 24 kultaa...(Jokerit jäi Kärppien alle, se peri 3. paikan, ja Jokerit siis SM-liigan listalla jäi 4.) HIFK:llä 4. se on kai viides.... TPS on paras 10 mestaruutta, Tappara toka 8 mestaruutta, Kärpillä nyt siis kuusi, ja Ässät tulee HIFKIN jälkeen.


Tilastot vihelletään päättyneiksi kuin 7-enkeli- Blues tietysti viheltää torveensa....


Eihän Jokeri siihen kuole, jos se on totta, että Suomalaisista jääkiekkoilijoista on tulossa niin viisaita, että opettelevat venäjää puhumaan... Pieni pelotus: Älkää puhuko niille englanniksi, voi käydä muuten kuin Jokerien muuten kuin Locomotiven, tosin eri syystä. Suomeksi voitte puhua, ja kattoa sanakirjasta kyrillisiä perusmuotoja....Venäläiset onneksi lukee kyrillisillä samoin kuin sakemannit ja suomalaiset.... Tietokoneelle on hyviä venäjän kääntöohjelmia, osa ilmaisia, osa ei....

Sillen totta tietysti Jokerien kohtalo se, että ei kovin monessa korttipelissä Jokereita käytetä.... Hieman liian ylivoimainen kortti tietysti....

Kolmannelle kullallekin ehkä joskus olisi perusteita, jos Hesassa olisi edes ollut kolme seuraa?

4

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Hyvää shittiä!

      Lisää-välilehden valikoimissa on kohteita, jotka on suunniteltu ohjaamaan asiakirjan yleistä ulkoasua. Näiden valikoimien avulla voit lisätä taulukoita, ylätunnisteita, alatunnisteita, luetteloita, kansilehtiä ja muita asiakirjan rakenneosia. Kun luot kuvia tai kaavioita, myös ne sopivat nykyisen asiakirjasi ulkoasuun. Voit muuttaa asiakirjan valitun tekstin muotoilua helposti valitsemalla valitulle tekstille ulkoasun Aloitussivu-välilehden pikatyylien valikoimasta. Voit myös muotoilla tekstin suoraan käyttämällä muita Aloitussivu-välilehden ohjausobjekteja. Useimmat ohjausobjektit antavat valita nykyisen teeman ulkoasun tai suoraan määritetyn muodon käyttämisen. Voit muuttaa asiakirjasi yleistä ulkoasua valitsemalla Sivun asettelu -välilehdessä uudet teeman elementit. Voit muuttaa pikatyylien valikoimassa käytettävissä olevia ulkoasuja Vaihda nykyinen pikatyylijoukko -komennon avulla. Sekä teemojen että pikatyylien valikoimat sisältävät palautuskomentoja, joten voit aina palauttaa asiakirjan ulkoasun nykyisen mallin sisältämäksi ulkoasuksi. Lisää-välilehden valikoimissa on kohteita, jotka on suunniteltu ohjaamaan asiakirjan yleistä ulkoasua.
      Näiden valikoimien avulla voit lisätä taulukoita, ylätunnisteita, alatunnisteita, luetteloita, kansilehtiä ja muita asiakirjan rakenneosia. Kun luot kuvia tai kaavioita, myös ne sopivat nykyisen asiakirjasi ulkoasuun. Voit muuttaa asiakirjan valitun tekstin muotoilua helposti valitsemalla valitulle tekstille ulkoasun Aloitussivu-välilehden pikatyylien valikoimasta. Voit myös muotoilla tekstin suoraan käyttämällä muita Aloitussivu-välilehden ohjausobjekteja. Useimmat ohjausobjektit antavat valita nykyisen teeman ulkoasun tai suoraan määritetyn muodon käyttämisen. Voit muuttaa asiakirjasi yleistä ulkoasua valitsemalla Sivun asettelu -välilehdessä uudet teeman elementit. Voit muuttaa pikatyylien valikoimassa käytettävissä olevia ulkoasuja Vaihda nykyinen pikatyylijoukko -komennon avulla. Sekä teemojen että pikatyylien valikoimat sisältävät palautuskomentoja, joten voit aina palauttaa asiakirjan ulkoasun nykyisen mallin sisältämäksi ulkoasuksi. Lisää-välilehden valikoimissa on kohteita, jotka on suunniteltu ohjaamaan asiakirjan yleistä ulkoasua. Näiden valikoimien avulla voit lisätä taulukoita, ylätunnisteita, alatunnisteita, luetteloita, kansilehtiä ja muita asiakirjan rakenneosia.
      Kun luot kuvia tai kaavioita, myös ne sopivat nykyisen asiakirjasi ulkoasuun. Voit muuttaa asiakirjan valitun tekstin muotoilua helposti valitsemalla valitulle tekstille ulkoasun Aloitussivu-välilehden pikatyylien valikoimasta. Voit myös muotoilla tekstin suoraan käyttämällä muita Aloitussivu-välilehden ohjausobjekteja. Useimmat ohjausobjektit antavat valita nykyisen teeman ulkoasun tai suoraan määritetyn muodon käyttämisen. Voit muuttaa asiakirjasi yleistä ulkoasua valitsemalla Sivun asettelu -välilehdessä uudet teeman elementit. Voit muuttaa pikatyylien valikoimassa käytettävissä olevia ulkoasuja Vaihda nykyinen pikatyylijoukko -komennon avulla. Sekä teemojen että pikatyylien valikoimat sisältävät palautuskomentoja, joten voit aina palauttaa asiakirjan ulkoasun nykyisen mallin sisältämäksi ulkoasuksi. Lisää-välilehden valikoimissa on kohteita, jotka on suunniteltu ohjaamaan asiakirjan yleistä ulkoasua. Näiden valikoimien avulla voit lisätä taulukoita, ylätunnisteita, alatunnisteita, luetteloita, kansilehtiä ja muita asiakirjan rakenneosia. Kun luot kuvia tai kaavioita, myös ne sopivat nykyisen asiakirjasi ulkoasuun.
      Voit muuttaa asiakirjan valitun tekstin muotoilua helposti valitsemalla valitulle tekstille ulkoasun Aloitussivu-välilehden pikatyylien valikoimasta. Voit myös muotoilla tekstin suoraan käyttämällä muita Aloitussivu-välilehden ohjausobjekteja. Useimmat ohjausobjektit antavat valita nykyisen teeman ulkoasun tai suoraan määritetyn muodon käyttämisen. Voit muuttaa asiakirjasi yleistä ulkoasua valitsemalla Sivun asettelu -välilehdessä uudet teeman elementit. Voit muuttaa pikatyylien valikoimassa käytettävissä olevia ulkoasuja Vaihda nykyinen pikatyylijoukko -komennon avulla. Sekä teemojen että pikatyylien valikoimat sisältävät palautuskomentoja, joten voit aina palauttaa asiakirjan ulkoasun nykyisen mallin sisältämäksi ulkoasuksi. Lisää-välilehden valikoimissa on kohteita, jotka on suunniteltu ohjaamaan asiakirjan yleistä ulkoasua. Näiden valikoimien avulla voit lisätä taulukoita, ylätunnisteita, alatunnisteita, luetteloita, kansilehtiä ja muita asiakirjan rakenneosia. Kun luot kuvia tai kaavioita, myös ne sopivat nykyisen asiakirjasi ulkoasuun. Voit muuttaa asiakirjan valitun tekstin muotoilua helposti valitsemalla valitulle tekstille ulkoasun Aloitussivu-välilehden pikatyylien valikoimasta.

    • Aki V.

      Jep:
      x = 1234.12341234....
      10000x = 12341234
      9999x = 12340000
      x = 12340000(9999

    • C. Gillies

      Miksi pitäisi perustaa - seuranhan voi perustaa kuka tahansa, milloin tahansa? Se että joku sirkustiimi poistuu rekisteristä ei vaikuta siihen mitenkään.

    • Helsinki City vai

      Kuka noita kunnanrajoja oikein katselee. Kunnanrajoja vahtaavat nimenomaan juntit. Voi testata ihan missä pikkukunnassa tahansa.

      Noista muutamista kaupunginosista eli Espoosta ja Vantaalta löytyy jengit liigaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      4
      1589
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      21
      1238
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1059
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1041
    5. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      19
      1038
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      1
      938
    7. 4
      932
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      4
      926
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      914
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      912
    Aihe