Ahdas alapää, kovat kivut - ongelma! Apua!

lähes kokematon:(

Hei

olen yli parikymppinen akkeli, ja minulla on nyt vakituinen poikaystävä (ensimmäinen suhde ja seksihommailujuttu kummallekin) ja minulla on ongelma! Saamme peniksen about vähän yli kärkeä myöten sisään, mutta sitten tulee vastaan immenkalvo(??) jonka ohitse pääseminen aiheuttaa suunnatonta kipua! En uskalla edetä pitemmälle.

Sisälleni mahtuu 1 sormi. Käytämme liukastetta aina. En siis tunne mitään kuivaa hankauskipua, vaan tuntuu, että alapään seinämät eivät anna periksi. Pitääkö se vaan survaista voimalla läpi, kun hitaasti työntäminen on niin pirun tuskallista?! Hiki virtaa joka kerta kun yritän.

Asennon kanssa ei kai ole mitään ongelmaa.. hänen päällään istuminen on helpoin, kun voin itse rajoittaa. Mitä ihmettä minä teen? Olen käynyt gynellä kun hommasin e-pillerit mahdollisen endon hoitoon, epäsäännöllisyyteen ja muihin hormoniongelmiin. Siellä sanottiin että ei näy mitään outoa.




tl;dr: pitääkö penis survaista voimalla sisään jos hitaasti työntäminen tuottaa niin paljon kipua ettei saa menemään pidemmälle? kuuluuko immenkalvon repeämisen/myöten antamisen sattua aivan älyttömästi?!

8

642

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexguru

      Ehkä työnnätte kalua jotenkin emättimen seinämää päin, eikä siinä suunnassa kuin pitäisi? jos yksi sormi uppoaa syvemmälle kuin kalun pää, ei pitäisi olla ongelmaa päästä kalullakin sisään. Eli pitäisi osuaa juuri samaan kohtaan kuin sormikin menee läpi ja samassa kulmassa.

      Oletko kunnolla liukas? Jos et, liukastetta mukaan ja tosiaan hiljalleen muljuttelemalla samaa väylää kuin sormikin uppoaa. Yhden sormen seuraksi toinen ja kun saat sisään asti, alat sormia harittamalla tehdä tilaa. Kun kaksi sopii, kolmatta tunnustellen perään jne.. Suippopäinen hieromasauva voisi avata myös kivasti sulle mikä on juuri oikea kohta ja sisääntulokulma?

      Sellainen vielä, että kipu tekee sut alakerrasta jännittyneeksi. Jännitys pitää paikat tiukkana ja sattuu. Pidempi leikki ennen yhdynnän yrittämistä, ehkä nuolemalla klittaa orgasmi alle sinulle voisi rentouttaa?

      Gynellähän emättimeen työnnetään joskus spekula, esim. näytteenottoa ja tähystystä varten. Meneekö se siellä sisään ja oliko miten paksu verrattuna poikakaverin kaluun?

    • lähes kokematon:(

      Kiitos kun vastasit!

      Joo elikkäs se on tosiaan monesti hukassa se peniksen reitti, eli tökkää seinämään. En tiedä miksi mutten osaa laittaa sitä suoraan. Minä siis ohjaan kokoajan, koska "tiedän paremmin" alapään muodosta kuin mies.

      Jännitystä olen yrittänyt ekoilla kerroilla pitää poissa, mielestäni aika hienosti. Nyt ehkä olen aloittanut taas jännittämään, kun tiedän että sattuu. Hankalaa ajatella montaa asiaa samaan aikaan :S

      Gynellä kun laitettiin spekula, niin eka oli liian iso (se normaalikokoinen?) ja sitten pisti pienemmän. muistaakseni se ei tuntunut IHAN hirveän pahalta, ei ainakaan lähellekkään samalle kuin mitä yhdynnässä. Tuntui kyllä siltä että reikä (":D") on äärimmilleen venyneenä, mutta käytävä sisältä ei niinkään kipuillut.. En osaa sanoa yhtään paksuudesta, en nähnyy laitetta ollenkaan. Miehen penis ei ole mikään iso, ihan keskiverto, ei edes mikään paksu.

      :/

    • sexguru

      Moi vielä, perinteinen lähetyssaarnaaja voisi ehkä olla asennoltaan parempi kuin nainen päällä, peniksen tulokulma oikea ja nainen siinä aikaslailla avoinna.

      Nainen päällä voi olla kokeneellekin tiukemmalle naiselle hankala selkä pystyssä. Kokeilehan ensi kerralla nojata pitkälle eteenpäin, voisi olla se tulokulma parempi! Hieman kuin lähetyssaarnaaja, mutta käänteisenä ja mies alla.

      Kuulostaa että teidn kohdalla voisi juuri olla selkä ollut sinulla pystyssä ja kun kalu sojottaa enemmän napaa kuin varpaita kohti, penis työntyisi väärässä kulmassa ja tuntemasi "kalvo" onkin ihan sinun emättimen navan puoleinen reuna? Tähän auttaa juuri tuo eteenpäin nojaaminen samalla kun laskeudut alemmas, sillein että mies yltää suutelemaan tissejäsi samalla..

      Lusikka, eli kyljellään, nainen edessä on tosi rento asento ja siinäkin voit helposti "olla pomo" kun mies ei ole kuitenkaan päällä.

      Kerrohan sitten kuinka kävi.

      Viimeisenä keinona heitän pienen nousuhumalan, jolloin ei jännitä ja tunnu kipukaan yhtä helposti. Mutta kandee kokeilla näitä muita ekana.

    • on ongelma!

      Kysymys on pelosta, onnistumispaineista tai/ja väärästä asennosta, jännittämisestä ja pojan osaamattomuudesta.
      Sattuminen (kipu) tulee sinulla päästä, ei pimpistä.
      Jos olet hyvin kiihottunut niin aivojen tuottama ”hormoonimyrsky” poistaa kivun tunteen ja kipu sublimoituu.

      Älkää alkako suorittaa ”pakollista” penetraatiota vaan leikkikää ja harjoitelkaa kunnes olet valmis. On helpompi onnistua kun ei yritä liikaa.

      tl;dr: pitääkö penis survaista …
      ei pidä mutta kannattaa kokeilla jos sinusta siltä tuntuu

    • Anonyymi

      Meillä on samantyyppinen juttu, että alapääni on niin tiukka ja ahdas että poikakaverini kalua saa sovitella että se sinne mahtuu. Käytetään voidetta ja mennään hitaasti eikä survasemalla, niin sillee onnistuu. Kaveri on vaan usein niin intona, että haluisi työntää kalunsa heti sisääni. Vedän häneltä yleensä ensin käteen kun on niin paineissaan ja sen jälkeen yhdyntäkin on rauhallisempaa kun jaksaa nauttia eikä vaan nopeesti panna.

    • Kyllä huomaa vastauksista ettei ole neitsyyksistä kokemusta näillä ihmisillä.

      Immenkalvo siellä on vastassa ja se pitää vain painaa siitä läpi peeniksellä kuten kuuluukin..
      Se on yksilöllistä kuinka vahva se kalvo kenelläkään on.
      Kipua tuskin voi välttää kun se menee rikki siinä niin se tuottaa kipua ja vertakin siinä tulee hieman. Se ei ole vaarallista ja kuuluu asiaan.

      En suosittele survomaan, vaan rauhallisesti ja määrätietoisesti se on hoidettava.

      Aloitus on vanha, mutta ei sen väliä.

    • Anonyymi

      Minulla oli myös erittäin tiukka immenkalvo. Hoidettiin homma lopulta niin, että join tukevan kännin, makasin vatsallani ja poikaystävä tuli sisään takaapäin.

      • Anonyymi

        Spedellä taas suoltaa paskaa yhteen pötköön buaahaa


    Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1504
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1184
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1172
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1121
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1104
    Aihe