USAnismi, pelottava mielisairaus.

USAnismi = SAIRAUS

Palstan USAnistit selittävät kuinka Irakin sodan syy ei ollut öljyvarojen ryöstö, vaikka koko asiantunteva maailma tietää tarkoin, että Bushin väittämät syyt hyökkäykselle olivat puhdasta valehtelua ja että ainoa syy oli ryöstää ölyvarat.

Mitä tapahtuisikaan jos USAnisteja pääsisi vahingossa oikeuslaitokseen tuomareiksi? Rikolliset saisivat aina vapauttavan päätöksen kunhan menisivät käsittelyihin USA-paita päällä. Paidan nähtyään lainkäyttäjien sairaissa päissä totuus muuttuisi valheeksi ja valhe totuudeksi aina sen mukaan, mikä olisi jenkkipaitaiselle edullisinta.

Toivottavasti vaarallinen USAnismi mielisairausepidemia ei tästä enään pahene.

29

325

Vastaukset

 • Kite - Hit - Steel - Plane - Must

 • Jos USA olisi ryöstänyt öljyvarat, niin miksi se sitten kuitenkin ostaa aina maailmanmarkkinahinnoilla irakilaisilta öljyä?

  • Sen taisi tehdä angloamerikkalaiset öljyjätit armeijan avustamana. Potin keräsi osakkeen omistajat ja kansa kärsi.


  • kithitsteeldronemiss kirjoitti:

   Sen taisi tehdä angloamerikkalaiset öljyjätit armeijan avustamana. Potin keräsi osakkeen omistajat ja kansa kärsi.

   on muitakin öljy-yhtiöitä kuin angloja, mutta pääasia, että käytät aina viesteissäsi sanaa"taitaa" eri taivutuksineen.

   Varmahan et ole koskaan mistään.

   Ja tuo aloittaja on höperö punikkimummo, jolla on kova lääkitys.


  • http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAssa epäillään historian suurinta ryöstöä miljardeja dollareita kateissa/1135266884333

   Yhdysvallat lähetti Irakiin miljardeja dollareita maan jälleenrakennukseen ja muihin projekteihin tarkoitettua rahaa sen jälkeen kun diktaattori Saddam Hussein oli kukistettu USA:n johtaman liittouman hyökkäyksessä vuonna 2003.

   Rahat lähetettiin sadan dollarin seteleinä ja kuljetukseen käytettiin valtavia C-130 Hercules -kuljetuskoneita.

   Kuljetuksia on kuvailtu historian suurimmaksi ilmateitse tehdyksi rahalähetykseksi. Yhteensä seteleitä lennätettiin LA Timesin mukaan 12 miljardin dollarin edestä.

   Summasta peräti 6,6 miljardia on ilmoitettu kadonneeksi. Vuosia jatkuneista tutkimuksista huolimatta Yhdysvaltain puolustusviranomaiset eivät ole pystyneet osoittamaan, minne varat ovat hävinneet. Syyksi on mainittu muun muassa virheet kirjanpidossa.


  • Usa ryöstää öljyt kirjoitti:

   http://www.hs.fi/ulkomaat/artikkeli/USAssa epäillään historian suurinta ryöstöä miljardeja dollareita kateissa/1135266884333

   Yhdysvallat lähetti Irakiin miljardeja dollareita maan jälleenrakennukseen ja muihin projekteihin tarkoitettua rahaa sen jälkeen kun diktaattori Saddam Hussein oli kukistettu USA:n johtaman liittouman hyökkäyksessä vuonna 2003.

   Rahat lähetettiin sadan dollarin seteleinä ja kuljetukseen käytettiin valtavia C-130 Hercules -kuljetuskoneita.

   Kuljetuksia on kuvailtu historian suurimmaksi ilmateitse tehdyksi rahalähetykseksi. Yhteensä seteleitä lennätettiin LA Timesin mukaan 12 miljardin dollarin edestä.

   Summasta peräti 6,6 miljardia on ilmoitettu kadonneeksi. Vuosia jatkuneista tutkimuksista huolimatta Yhdysvaltain puolustusviranomaiset eivät ole pystyneet osoittamaan, minne varat ovat hävinneet. Syyksi on mainittu muun muassa virheet kirjanpidossa.

   siis irakilaisille virkamiehille.

   Irak on koko historiansa ajan ollut eräs maailman korruptoituneimmista maista.

   Vain idiootti kuvittelee, että diktatuuri voisi olla mitään muuta kuin ultrakorruptoitunut.


  • Tästä on totuus poistettu


  • sensuurisandrat kirjoitti:

   Tästä on totuus poistettu

   Tarinnankerrontaa ei saa liiaksi muuttaa tai epäilyksiä nostaa esiin.


  • "Jos USA olisi ryöstänyt öljyvarat, niin miksi se sitten kuitenkin ostaa aina maailmanmarkkinahinnoilla irakilaisilta öljyä?"

   Irakilaisilta? USA on nettoviejä, ja silloinkin kun osti, dollarit päätyivät takaisin Valtoihin.

   Saddamin ja Gaddafin hallinnot kustansivat kansalle koulut ja terveyskeskukset, kuinkas nämä nykyiset? Ai niin, nehän oli "kansaa köyhdyttävää" sosialismia, josta onneksi päästiin eroon, kun sinne vietiin "länsimaista demokratiaa".


 • USA:n talous floppasi odotettua pahemmin alkuvuonna, kutistui selvästi...onkohan FEDin velkakirjaostojen vähentämisellä tähän jotain vaikutusta....

  • Kevään 2003 eduskuntavaalikamppailun aikana oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki arvosteli pääministeriä sosiaalidemokraattia Paavo Lipposta mm. siitä, että Lipponen oli antanut USAn presidentille George Bushille liian pitkälle meneviä lupauksia Suomen osallistumisesta Irakin kriisiin. Myöhemmin tuli ilmi, että Jäätteenmäki oli lainannut arvostelussaan UM:n salaisia asiakirjoja.

   Sosiaalidemokraattien Paavo Lipponen siis liitti Suomen laittomaan hyökkäys- ja öljynryöstösotaan ja teki Suomesta näin taas sotarikollisen.

   Varovaisimpienkin arvioiden mukaan Irakissa on kuollut 72 537–79 128 siviiliä. Lokakuussa 2006 tiedejulkaisu The Lancetissa julkaistussa tutkimuksessa siviiliuhrien määräksi arvioitiin 390 000–940 000 ja syksyllä 2007 sodanvastustajat puhuivat jo miljoonasta kuolleesta.

   Alkuvuodesta 2008 The Center for Public Integrity -tutkimuslaitos selvitti että Yhdysvaltain johto esitti kahden vuoden aikana ennen sotaa kaikkiaan 935 valhetta Irakin joukkotuhoaseista ja 532 totuudenvastaista väitettä perusteiksi oikeutukselle hyökätä Irakiin.
   http://yle.fi/uutiset/ulkomaat/2008/01/selvitys_usan_johto_valehteli_irakin_aseista_276689.html?comment_form=show

   Tokihan sosiaalidemokraatit fiksuina tiesivät asioiden oikean laidan, sen että Usa halukkaiden koalition kanssa menee Irakiin öljyä ryöstämään, ja tokihan he myös fiksuina osasivat ennakoida sadat tuhannet siviiliuhrit...mutta eivät välittäneet.

   http://www.foxnews.com/story/0,2933,296938,00.html

   Usan keskuspankin johtaja sanoi, öljy oli pääsyy Irakiin hyökkäykseen


  • Pitää olla unessa, jotta voi uskoa amerikkalaiseen unelmaan.


 • Yleensä yksinkertainen kokoomuksen äänestäjä ei ymmärrä monimutkaisia käsitteitä. Jos kokoomuksen äänestäjälle luvataan promillen veronalennus, on hän ihan innoissaan, vaikka samaan aikaan hinnat tuplaantuisivat.

  Samaan tapaan kokoomuksen vaalikarjalle on mahdotonta ymmärtää, mitä moderni luonnonvarojen ryöstö tarkoittaa. Kukaan ei tietenkään päräytä tankkerilla satamaan, tyhjennä jokaista öljylähdettä ja palaa takaisin kotimaahansa. Kysymys on öljysopimuksista. Ennen invaasioita Irakin valtiollinen öljy-yhtiö hallitsi maan öljyn tuotantoa ja jalostusta, kaikki tulot menivät suoraan valtiolle. Invaasion jälkeen öljysopimukset tehtiin kansainvälisten yhtiöiden kanssa. (mm. Shell, BB) Nämä uudet sopimukset hätiköitiin läpi sodan ollessa yhä käynnissä ja Irakin ollessa täysin ilman minkäänlaista hallintoa. Luonnollisesti sopimukset ovat äärimmäisen edullisia öljy-yhtiöille (ja täten epä-edullisia Irakin kansalle).

  Modernin luonnonvarojen ryöstön kauneus on se, ettei se edes vaadi sotaa. Suomenkin kaivosomaisuutta on annettu ilmaiseksi suuryhtiöiden käsiin.

  • tarvittaisiin kykypuolue-Vasemmistoliiton edustajalta (Arhinmäellä on mahtavat viinanjuomislahjat) todisteita siitä-, että Irak tienaa öljystään nyt vähemmän.

   Kuten jokainen älykäs ihminen tietää, Irak oli öljynmyyntikiellossa vuoden 1991 jälkeen ja sai myydä sitä vain ostaakseen ruokaa ja lääkkkeitä, mutta mites joku vasurinassikka sitä voisi muistaa, kun on todennäköisesti syntynyt 90-luvulla;)


  • http://keskustelu.suomi24.fi/node/8708748

   Moneenko kertaan ne Irakin öljyvarat oikein jaetaan
   Kuwaitillekin kai vielä maksetaan 25% "sotakorvauksina.

   http://74.125.77.132/search?q=cache:INkj8wxzHCAJ:yle.fi/uutiset/teksti/luonto_ja_ymparisto/2005/11/raportti_miehittajat_kaappaav...
   Uutinen on jo poistettu, mutta välimuistista löytyy.

   Raportti: Miehittäjät kaappaavat Irakin öljyvarat

   julkaistu 29.11.2005 klo 14:54, päivitetty 29.10.2008 klo 17:22

   [näytä kuva: Öljytynnyri aavikolla (YLE24, Lähde: AP Graphics Bank) ]
   Yhdysvallat, Britannia sekä niissä toimivat öljy-yhtiöt ovat saamassa määräysvallan valtaosasta Irakin öljyvarannoista, kertoo öljyalaa seuraavien kansalaisjärjestöjen raportti Crude Designs: The Rip-Off of Iraq's Oil Wealth.

   Irakin nykyinen hallitus on joulukuussa käytävistä parlamenttivaaleista huolimatta käymässä neuvotteluja tuotannonjakosopimuksista öljy-yhtiöiden kanssa.

   Varapääministeri Ahmad Chalabi on järjestöjen tietojen mukaan hyväksymässä yhtiöiden esittämän mallin, joka olisi Irakille erittäin epäedullinen.

   Raportin mukaan Irak sitoutuisi sopimukseen, jossa yhtiöille taattaisiin 42 - 162 prosentin voittomarginaali, vaikka normaali tavoite on noin 12 prosenttia. Irak menettäisi jopa 164 miljardin dollarin öljytulot. Öljy-yhtiöt perustelevat vaatimustaan Irakin epävakaudella ja huonolla turvallisuudella. Chalabi puolustaa sopimusmallia, koska se hänen mielestään takaisi maan öljykenttien nopean kehittämisen ja tuotannon kasvun. Sopimusten kestoaika olisi 25 - 40 vuotta, eivätkä ne olisi julkisen vallan ulottuvilla. Sopimuksiin liittyy tiettävästi myös salaisia lausekkeita, eikä tekstiä saisi muuttaa.

   Vaikka sopimusmalli periaatteessa pitäisi öljyvarat valtion omistuksessa, käytännössä päätösvalta olisi suurelta osin öljy-yhtiöillä. Lisäksi sopimus takaisi verotuksen pysymisen vakaana koko sopimusjakson ajan.

   Irakilaiset eivät voisi valittaa tuotannonjakosopimuksista omille oikeusistuimilleen, koska niitä koskevat riidat ratkotaan Maailmanpankin alaisissa kansainvälisissä sovitteluelimissä. Raportoijien kokemuksen mukaan kaupalliset edut ohittavat niiden tuomioissa kansalliset, samoin kuin kansainvälisen oikeuden ja ihmisoikeudet.


 • Usa ryösti myö Libyan ja Syyrian öljyn.

 • Myös Trump saa aikaan jotain hirveää, todennäköisesti hän yrittää levittää kaaosta nyt Iraniin ja Pohjois-Koreaan...........saammeko kohta pakolaisia myös näistä maista

 • Usa on maailman mafia, ja jokaiselle Usan presidentille on varattu oma maa tuhottavaksi ja ryöstettäväksi

 • Uskaltaako Usa ensi vuopnna hyökätä johonkin kehitysmaahan ihan itse, vaiko pistääkö asialle taas palkkamurhaajansa ISIS/Al-CIAda terroristit

  • USAtan hyökkää ihan jokaiseen maahan, jossa on jotain ryöstettävää, ja kaikki tehdään operaationimellä "demokratian vienti". Onneksi Suomen dollarivetoinen korruptioeliitti luovutti vapaaehtoisesti kaiken kansallisomaisuuden USAtanalle, joten tänne ei ainakaan heti hyökätä


 • Syyrian valloittamisessa epäonnistunut Usa purkaa nyt turhautumistaan virittelemällä kauppasotia Euroopan, Venäjän ja Kiinan kanssa

  • Hajoita ja hallitse, se on ollut imperialistien paras keino kautta aikojen.

   Anarkiaa......eriarvoisuuttaa....sotia....valheita....pakolaisuutta....salamurhia....


  • Kaikkikeinotkäyttöön kirjoitti:

   Hajoita ja hallitse, se on ollut imperialistien paras keino kautta aikojen.

   Anarkiaa......eriarvoisuuttaa....sotia....valheita....pakolaisuutta....salamurhia....

   Tuo on juurikin se miksi minä en täysillä luota jenkkeihin,he leikkii liikaa kuka on universumin mestari leikkiä koko ajan ja kaikessa mihin ihmisaivot vain pystyy ja se ei ole hyvä juttu,se tappaa maailmasta kaiken sosiaalisuuden ja toisten elämän kunnioittamisen lopulta kuten maailmassa on käymässä.

   Ovat saaneet rikollisen toimintatavan näyttämään hyveeltä ja oikeutetulta eli olla aina vahvin kaikessa mahdollisessa asiassa. Siitähän äärikapitalismissa todellakin aina on kyse lopulta.
   Mitkään jumalat ei sitä luo kun niitä ei ole olemassa kuin jenkkien päässä kun sanovat olevansa jumalan oikeita käsiä.
   Nuo kohdat on pahoja, todella pahoja. Ja sen takia en suosittele Suomelle ainakaan täyttä Natoon liittymistä ilman että näistä asioista puhutaan heidän kanssaan face to face.
   Selkäänpuukotuksia voi todella tulla sieltä suunnasta riippuen mistä jenkeille on etua ja mistä ei ja silloin jos esim Suomi pojat on sodassa Venäjää vastaan,he voikin ykskaks sanoa että sorry heidän täytyy lähteä,pärjäilkää tyypit.
   Eli pahin mahdollinen skenaario,provosoivat sotaan mukaan ja sitten jättävät varmaan kuolemaan.
   Sankarihaudat ei Suomessa enää riittäisi kaikille kaatuneille.


 • hjchg ihb kihi kbibibi kbibihb

 • Venäjäkö on mielestäsi sitten luotettava, ja kaikkea muuta yhtäkkiä itärajan alkoi vyöryä Lapissa pakolaisia kuka autonrämillä jotkut pyöränromuilla. Jopa Nl piti rajasopimuksesta kiinni. Hittoako tekee sotimassa Syyriassa jo 3 vuotta , ja aikoo tehdä suurhyökkäyksen Syyrian kanssa , sekä saada julmetun kärsimyksen siviileihin ynnä miljoonia pakosalle. Putinin suuruudenhulluutta pitää saada Venäjä isoksi taas. Hoh hoi!!

  • Venäjä on Syyriassa Syyrian laillisen hallituksen ja hallitsijan kutsusta ja Syyriassa Venäjä puhdistaa maata Usan aseistamista ISIS terroristeista.

   Teille tomppeleille pitää samat tosiasiat sanoa kymmenen kertaa päivässä.

   Usa on Afganistanissa, Irakissa ja Syyriassa ryöstöretkellä.

   Tomppelit haluaa aina jakaa peppuaan joko vasemmalle tai oikealle, tosiasia on kuitenkin se, että Euroopassa on 500 miljoonaa asukasta, siis paljon enemmän kuin Usassa, on aika katkaista liekanaru.


  • Usantalutushihnassa kirjoitti:

   Venäjä on Syyriassa Syyrian laillisen hallituksen ja hallitsijan kutsusta ja Syyriassa Venäjä puhdistaa maata Usan aseistamista ISIS terroristeista.

   Teille tomppeleille pitää samat tosiasiat sanoa kymmenen kertaa päivässä.

   Usa on Afganistanissa, Irakissa ja Syyriassa ryöstöretkellä.

   Tomppelit haluaa aina jakaa peppuaan joko vasemmalle tai oikealle, tosiasia on kuitenkin se, että Euroopassa on 500 miljoonaa asukasta, siis paljon enemmän kuin Usassa, on aika katkaista liekanaru.

   Venäjän "ystäviä" maailmalla on Kiina, Pohjois-Korea, Intia, Iran, Syyria, Venezuela, jotkut Afrikan eniten korruptoituneet valtiot. Siinäpä ne taisi ollakin? Mitäs johtopäätöksiä tästä voisi vetää?

   Sivistysmaailma ainakin käsittää noista kavereista lähes kaikki A-luokan roistovaltioiksi?


 • kuulostaa järkeviltä asioilta

 • Vielä on näköjään pietarin trolleja aktiivisina.

  Kyllä sieltä pian määrärahat loppuvat. Ei edes Venäjällä olla niin pölhöjä, että hyödyttömään trollauskampanjaan pumpataan miljoonittain ruplia vuodesta toiseen.

  Pietarin trollityöläisiä ei kyllä käy kateeksi. Kun trollaushommat loppuu, niin mistä nuo mäntit uutta työtä saavat tuolla "osaamisella"?

Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.