Kesän profetia, suoraan Yläkerrasta!

Jumala taas puheli minulle asiansa ja koskapa jokainen profetiani on mennyt 100 % osuudella nappiin, lienee pahinkin skeptikko sitä mieltä, että oikea Jumala on minun välittämieni viestien takana.

Ensin se tärkein, eli maailmanloppu ei ole tulossa, eikä Kristus, eikä kukaan muukaan ole tänne pilvistä höökäämässä. On parempaakin tekemistä, esim. nuo jalkapallon MM-kilpailut.

Jos joku lyö vetoa, niin Jumala hieman vihjaisi minulle, että kannattaa satsata sellaiseen maahan, jossa katolilaisuus on vallitseva uskonto, sillä Jumala saattaa sellaista maata hieman avittaa futiksen loppupeleissä.

Tosin kertoi, että monet sen jo arvaavatkin, kun katoliset maat yleensä menestyvät todella hyvin, niin pakkohan siinä on silloin Yläkerran Isännän siunaus mukana olla.

Kesän säästä vihjaisi sen verran, että saattaa lämmetä ja ihan hellettäkin voi olla, osassa Maapalloa ja jossain joskus kylmäkin, ehkä.

Yleisurheilun SM-kisoissa Kuopiossa suomalaiset ovat kuulemma vahvoilla, paljasti Jumala ja kohtapa näemme, että miten oikeaan saamani viesti meni.

Ja sen verran vielä paljasti MM-futiksen finaalista, että kisat tulee voittamaan se maa, joka tekee finaalissa enemmän maaleja!

Joten olkaa huoleti taas, maailmanloppua on siirretty hamaan tulevaisuuteen, eikä edes pientä merkkiä siitä ole ilmassa.

Jumala on puhunut, joten pulinat pois.

17

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pyh!

      Olet saastainen valehtelija.

      • oikea prof

        Aina ollut oikeassa. Hyvä Bussimies!


      • pyh!
        oikea prof kirjoitti:

        Aina ollut oikeassa. Hyvä Bussimies!

        Jumalan kanssan hänen paskallaan ei ole mitään tekemistä.


      • pyh! kirjoitti:

        Jumalan kanssan hänen paskallaan ei ole mitään tekemistä.

        >>> Jumalan kanssan hänen paskallaan ei ole mitään tekemistä. >>

        Osaatko perustella?

        Jokainen profetia täysin oikein, verrattuna lahkosi epileptikkoiseen emäntään, jolla ei onnistunut juuri mikään.

        Joten sen perusteella minulle puhuu Oikea Jumala ja Ellen keksi asiat oman sairautensa pohjalta.


      • pyh!
        bushmanni kirjoitti:

        >>> Jumalan kanssan hänen paskallaan ei ole mitään tekemistä. >>

        Osaatko perustella?

        Jokainen profetia täysin oikein, verrattuna lahkosi epileptikkoiseen emäntään, jolla ei onnistunut juuri mikään.

        Joten sen perusteella minulle puhuu Oikea Jumala ja Ellen keksi asiat oman sairautensa pohjalta.

        Puhut täyttä paskaa.


      • pyh! kirjoitti:

        Puhut täyttä paskaa.

        >> Puhut täyttä ******. >>

        Oliko tuo parasta mihin pystyt?

        Tuollaisia jäseniä se amerikkalainen uus-uskonnollisuus kouluttaa, hyvällä menestyksellä.

        Tuli muuten mieleen se, että kun uusi tutkimus kertoi, että suomalaiset ovat yksi maailman älykkäin kansa, niin ehkäpä se selittää adventtikirkon kituvan tilanteen täällä. Olemme vain niin fiksuja, että meitä ei tuo USA-hapatus kiinnosta, jossa pitää pistää aivot pois päältä opit sisäistääkseen.

        Pyh! lienee loistava osoitus siitä, että millaista porukkaa nämä läpimädät lahkot enää huomiinsa keräävät ja hyvä niin, sillä heissä on tuon lahkon tulevaisuus.


    • Eihän näiden "made in USA" lahkojen jäsenten tarvitse mitään perustella, eivätkä he edes pysty perustelemaan, koska kaikki se, mitä he sanaisesta arkustaan uskonnon nimissä päästävät ulos on valmiiksi keksitty ja päätetty esim. juuri siellä adventtikirkon keskushallinossa / pääkonferenssissa.
      Se riittää näille adventisteille, että he kerran viikossa käyvät kuulemassa sitä USA:ssa kehiteltyä huttua.

      Viikosta toiseen kun samoja tarinoita kerrataan, niin onhan se perin selvää, että vaikka kyse olisi Petteri Punakuonon retkistä valkopartaisen sedän kanssa, niin jotenkin se joidenkin ihmisten kohdalla muuttuu se tarina jopa ihan uskottavaksi ja sen tarinan kertojille ollaan valmiita vaikka maksamaan, että saataisiin kuulla lisää samasta aiheesta seuraavallakin viikolla.

    • jeejeeee

      Mukavia profetioita. Näitä lisää.. :)

    • 100% oikein

      profetia: " Kun näette hävityksen kauhistuksen seisovan siinä, missä ei tulisi- joka tämän lukee, se tarkatkoon "..Se tarkatkoon bushmannin edesottamuksia... voi raskaita ( abortintekijöitä) ja imettäväisiä niinä päivinä

      homoilla ja lesboilla ei ole mitään hätää, profetoi bushmanni :)

      • Aivan niin

        Edelleen bushmann profetoi: " Me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta"

        b- ennustaa: " Ei se mikä menee vatsaan, voi ihmistä saastuttaa, sillä se ulostuu, mutta se mikä tulee bushmannin suusta ulos, se saastuttaa kuulijansa!

        Siksi vastustakaa kelettä, niin se teistä pakenee


      • >>> homoilla ja lesboilla ei ole mitään hätää, profetoi bushmanni :) >>

        Ei ole, vaan Jumala siunaa kyllä kaikkia ja ilmoitti minulle, että ei mene aikaakaan, kun Suomessakin avioliittoon pääsevät myös seksuaalivähemmistöt.

        Se on kuulemma Hänen tahtonsa ja siksi hyvin monissa maissa se on jo mahdollista, sillä niissä maissa Hänen tahtoaan noudatetaan.

        Mikään ei tapahdu ilman Jumalan tahtoa, joten jokainen homoliitot siunaava maa tekee Jumalan tahdon, sillä Jumala kertoi, että Hänellä ei ole mitään niitä vastaan.

        Siksi ne Suomessakin tulevat hyväksytyiksi aivan tässä muutaman vuoden sisällä. Näin se Jumala minulle rupatteli. Joten odotetaan taas, että pitääkö profetia paikkaansa, vaikka siihen voi muutama vuosi mennäkin.

        Kun homoliitot muuttuvat Suomessakin todellisuudeksi, niin huomaatte, että jälleen Jumala välitti minulle oikeaa tietoa tulevaisuudesta.


      • ei synnytyksiä
        Aivan niin kirjoitti:

        Edelleen bushmann profetoi: " Me emme voi mitään totuutta vastaan, vaan totuuden puolesta"

        b- ennustaa: " Ei se mikä menee vatsaan, voi ihmistä saastuttaa, sillä se ulostuu, mutta se mikä tulee bushmannin suusta ulos, se saastuttaa kuulijansa!

        Siksi vastustakaa kelettä, niin se teistä pakenee

        Luuk. 23:29 Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet.'


    • profetiaa on

      Busmanni ttaas oikeassa. Katolinen argentiina voitti protestanttisen sveitsin. Jumalan avustuksella ja busmanni on oikean Jumalan profeetta.

      • bushmanni

        >>> Busmanni ttaas oikeassa. Katolinen argentiina voitti protestanttisen sveitsin. Jumalan avustuksella ja busmanni on oikean Jumalan profeetta. >>>

        Näin pääsi käymään taas. On helppoa olla profeetta, kun saa selkeät viestit ja jakaa ne ymmärrettävästi eteenpäin.

        Mutta tarkasti ottaen Sveitsi ei ole protestanttinen maa, mutta toki Euroopassa yksi protestanttisimpia.

        Sveitsiläisistä katolisia on noin 40 % ja reformoituja noin 30 % ja loput sitten muita, mutta verrattuna siihen, että argentiinalaisista katolisia on 92 %, niin katoliset pistivät protestantteja Jumalan avustuksella neniin ihan kunnolla.

        Tai kun eilen hyvin katolinen Belgia löi Jumalan avustuksella kaikkien huuhaa- ja höpölahkojen kotimaan USA:n hienossa pelissä, niin siinä Jumala antoi hienon näpäytyksen niin adventisteille, mormoneille kuin skientologeillekin.

        Koska Kaikkivaltias vaikuttaa kaikkeen ja on kaikessa, niin tietenkin Hän haluaa kertoa vaikkapa jalkapallon välityksellä siitä, että kenestä tykkää ja kenestä ei tykkää.

        Nyt Jumala kertoi minulle, että ehkä Hän ei enää vaikuta matseihin, kun pitää muistaa Fair Play, mutta jos tiukka paikka tulee, saattaa hieman avustaa.

        Lupasi minulle sitten turnauksen jälkeen paljastaa, että auttoiko, vai antoiko pelaajien olla oman pelinsä herra.


    • Voisin tässä myös heittää lusikkani soppaan ennustaakseni, että katolisen kirkon kanta pappien naimattomuuteen myös tulee muuttumaan tai on jo muuttunut. Katolinen pappi saa siis pikapuoliin myös avioitua.
      Tämä pappien lupa avioitua on luonnollista seurausta niistä tummista pilvistä, jotka ovat laskeutuneet mm. katollisen kirkon keskuudesa esiin tulleiden lapsien hyväksikäyttöskandaalien myötä.
      Katolinen kirkko ei nimittäin halua huonoa mainosta yhteisöstään, kuten eivät muutkaan kristilliset kirkot / lahkot ja siksi on parempi naida kun "palaa".

      Jarkossa ehkä tullaan myös kysymään sellaiselta katolisen kirkon papilta, joka ei halua avioitua, että miksei hän halua niin tehdä?

      Tovin aikaa kuitenkin vielä menee, ennenkuin katolinen kirkko hyväksyy virallisesti samaa sukupuolta olevien liitot. "Sermin" takana luonnollisesti ko. saman sukupuolen "avoliitot" katsotaan jo nyt hyväksytyiksi katollisessa kirkossakin kuten kaikissa muissa kirkkokunnissa ja lahkoissa.

      • Ilm.18:4

        >>>Tämä pappien lupa avioitua on luonnollista seurausta niistä tummista pilvistä, jotka ovat laskeutuneet mm. katollisen kirkon keskuudesa esiin tulleiden lapsien hyväksikäyttöskandaalien myötä.


    • puju

      kesä meni jo

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      310
      7041
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      58
      2154
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      33
      1591
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      26
      1403
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      71
      1117
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      111
      1113
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      329
      989
    8. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      15
      833
    9. Tässä viimeinen mahdollisuutesi nainen

      Kysyä tai sanoa minulle, jos jotain jäi vuosien takaisista. Sen verran meillä oli kuitenkin jotain, että välillä mietin
      Ikävä
      47
      818
    10. Miksei persut järjesteä koskaan miekkareita tai kulkueita?

      Pelkäävätkö saavansa pataansa, ja sen vuoksi vain öyhöttävät netissä? Ei öyhöttämisellä muuteta maailmaa. Pitää olla ak
      Maailman menoa
      274
      777
    Aihe