Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Auttakaa

Axelent

Olen tullut uskoon aika vaikeista lähtökohdista viime keväänä ja alun pienen pumpulin jälkeen on mennyt vain alamäkeä.. tuntuu ihan demoniselta, haureus on ainoa mistä en ole päässyt irti eli olen siihen langennut vaikkakin pitkiäkin aikoja ilman mitään kokeillut olla ilman "omassa lihassa".. Voiko Mussa ola jo joku demoni vai onko painostus vaan niin kova tai jotain olen rukoillut satoja kertoja en saa enään yhteyttä Jeesukseen.. Ei kai ole minua hylännyt olen kyllä pahimmat mokat vienyt ristille.. En ole saanut mitään pyhän hengen täyteyttä jolla vastustaisi syntiä tuntuu että se on aina oman lihan kanssa kamppailua, voinko olla menettänyt pyhän hengen sinetin jo nyt vuodessa vaikka olen taistellut vaikka miten mm. erittäin paha unettomuus jne.. en jaksa edes selittää..
Viime aikoina ollut lähinnä itsetuhoisia ajatuksia.. Kaikki ovat hokeneet et ei Jeesus helposti hylkää musta tuntuu että aikas nopsaa olin omillani.. Auttakaa luen vaan henkivaltasivustoja ja tiedän haureus ei ole hyvä asia ja haluan tehdä siitä parannuksen.. Auttaakaa, Rukoilkaa.. Tarvitsenko jotain vapautusrukousta? Jeesus käsittääkseni antaa luopioillekin anteeksi mutta tuntuu että mut on jätetty saatanan rusikoitavaksi.. Auttakaa pelkään jo mennä kauppaan mikä ennen olisi tuntunut naurettavalta..

9

100

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JatketaanUskomista

      auttaisikohan Rauno Helpin youtube

      http://www.youtube.com/watch?v=SAM-Ou_v0i0

      Mutta en usko, että olisit riivattu.

      Korinttolais kirjeessä sanotaa.

      Teitä ei ole kohdannut muuta kuin inhimillinen kiusaus, Jumala on uskollinen, eikä salli teitä kiusattavan yli voimienne. Salliessaan kiusauksen Hän valmistaa myös siitä pääsyn, että sen kestäisitte.

      Ihminen muutuu vain mielen uudistuksen kautta. Vastusta seksuaalisia ajatuksia, niin asiat korjaantuvat.

      • Tietämättä aloituspostaajan ikää, luonnollisesti vältän takertumista "neuvoihisi" yksinomaan tämän henkilön asioita koskien, mutta yleisinhimillisessä mielessä kehotuksesi:

        "Vastusta seksuaalisia ajatuksia, niin asiat korjaantuvat."

        ...on haitallista propagandaa, mikä tuskin korjaa yhtään mitään - päinvastoin.


    • vdfbgfbgfbgf

      Demoneita ei ole olemassa, ne ovat mielikuvitusolentoja kuten Aku Ankka ja Mikki Hiiri. Rukoilujasi ei kuule kukaan, Jumalaa ei ole ja Jeesus Nasaretilainen kuoli melkein kaksituhatta vuotta sitten.

      Ei ole myöskään mitään pyhää henkeä, sepitettyä satua sekin. Lopeta uskonnollisten huuhaasivujen lukeminen, ne eivät ole hyväksi mielenterveydellesi. Mitään henkivaltoja tai henkimaailmaa ei ole olemassa.

      Saatana on taruolento.

      Ryhdy ateistiksi, jo helpottaa kun ei tarvitse pelätä mielikuvitusolentoja.

      • Esa-tietää

        Kerran tulet sinäkin vielä huomaamaan, että tämä maailma ei ollut sattumaa ja sinä et ollut sattumaa ja mielikuvitusta vaan ihan todellista. Tulet kerran huomaamaan, että maailma ei putkahtanut vain jostain esille ja ihmiset eivät olleet harhaa vaan ihan todellista ja ihmisiä suurempi on myös todellinen. Tulet kerran vielä katumaan sanojasi.

        Pyhän Hengen pilkkaa ei anneta anteeksi tässä ajassa eikä tulevaisuudessa.


      • Esa-tietää kirjoitti:

        Kerran tulet sinäkin vielä huomaamaan, että tämä maailma ei ollut sattumaa ja sinä et ollut sattumaa ja mielikuvitusta vaan ihan todellista. Tulet kerran huomaamaan, että maailma ei putkahtanut vain jostain esille ja ihmiset eivät olleet harhaa vaan ihan todellista ja ihmisiä suurempi on myös todellinen. Tulet kerran vielä katumaan sanojasi.

        Pyhän Hengen pilkkaa ei anneta anteeksi tässä ajassa eikä tulevaisuudessa.

        Vielä saat sinäkin kuulla Suuren Xorgonin (ylistetty olkoon hän!) kutsun, ja hylkäät nuo epäjumalalliset tapasi! Xorgon (Suuri on hän!) ei katso huijareita ja eksyttäjiä hyvällä, vaan hajottaa heidät kvarkeiksi!


      • usko kannattaa

        demoneita on. Paras valhe jonka ne saa sinut uskomaan on, ettei sitä ole olemassa. ja nauraa kun USKOT.


    • suvaitse siis

      voi tauti miten suvaitsevaa taas.
      jos tulet autuaaksi xorgonin kanssa, pidä hyvänäsi, älä muille tyrkytä!

    • usko kannattaa

      Oletko tosissasi?
      Uskon elämää ei ole luvattukaan helpoksi, siksi monet luopuvat ensi metreillä. Kun ovat jostain saaneet käsityksen, että se on sitten niiin utsjoki-kevo-korkeutta.

      Arki pökkää kaikille ja se on se paikka jossa KASVAA. Sinua testataan, ei sen vakavampaa. Jotta oppisit erottamaan asiat toisistaan! Jeesus EI JÄTÄ KOSKAAN! Jos olet ottanut Hänet vastaan, olet ikään kuin siirtynyt huoneesta toiseen: Jeesus on ovi... Etkä sitten käsittääkseni ole siirtynyt takaisin siihen vanhaan huoneeseen, vaan OLET siellä uudessa :) - - lepoa ja rauhaa...

      Raamatun luku auttaa, tartu siihen: pelastusrengas. Lue vaikka Ps 119 ääneen, se on parasta silloin kun on VAIKEATA ja Jeesuksen puhe Joh 14- luvusta eteenpäin lohduttaa.

      Et ole yksin, älä jää yksin, etsi rukouskumppani. Yksinäinen puu ei kauan pala.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2112
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1798
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      29
      1744
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1510
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      65
      1461
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1378
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1354
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1312
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1284
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1261
    Aihe