Leisola kreationismin ihmemaassa

Mielenkiintoinen kirjoitus Leisolan kirjasta. Toisin sanoen kirja vedetään pöntöstä alas ja lujaa:

http://eerojunkkaala.net/2014/04/29/evoluution-ja-kreationismin-ihmemaassa/

Kannattaa myös huomioida kuka on kirjoittaja. Karvasta luettavaa mm. jaakopille, miikalle ja jyrrille.

15

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hohhooooooooo

      Emeritus-huuhaa leisolan tekele saa kyytiä :D

    • tappelu totuudesta

      Tämä tekee hyvää koska nyt vastakkain on kaksi uskonmiestä jotka ovat kuitenkin erimieltä asioista.

      Teologi vastaan biologi, molemmat höystettynä jumal-uskolla....

    • Epäjumalienkieltäjä

      Leisola on erinomainen esimerkki siitä älyllisestä epärehellisyydestä, johon kreationismi perustuu.

      Kun kreationistit viittaavat Leisolan mielipiteisiin / saarnoihin he aina muistavat mainita että kyseessä on tohtori tai emeritusprofessori. Kuitenkin kun katsoo Leisolan tieteellistä työtä, hänkin on tuottanut tuloksia jotka osoittavat evoluutioprosessien toimivan. Vaikka hänellä olisi ollut pätevyys ja mahdollisuus tehdä evoluutioteoriaa kritisoivaa tieteellistä työtä hän ei ole edes yrittänyt.

      Saarnamies Leisola esittelee uskonnollisia käsityksiään sen sijaan laajasti ja kritisoi niissä evoluutioteoriaa, mutta käyttää argumentteja, jotka eivät ole uskottavia kuin kaikista hurmahenkisimmistä aateveljistä. Uskonnollisessa tuotannossaan hän käyttää argumentteja, jotka eivät ikinä kestäisi edes pintapuolista tiedeyhteisön tarkastelua.

      Yritin joskus palstalla kysellä miksi tiedemies Leisola ei edes yrittänyt osoittaa evoluutioteorian puutteita, jos saarnamies Leisola on vakuuttunut että niitä on. Mitään selitystä ei tietenkään tullut.

      • Lue se !

        Lue hyvä ihminen Leisolan uusin kirja! Siinä tulee hämmästyttävällä tieteellisellä tarkkuudella vastaus oikeastaan jokaiseen palstan evokin kysymykseen. Darwinismi ammutaan alas siinä emeritusprofessorin tiukan tieteellisessä käsittelyssä.


      • Epäjumalienkieltäjä
        Lue se ! kirjoitti:

        Lue hyvä ihminen Leisolan uusin kirja! Siinä tulee hämmästyttävällä tieteellisellä tarkkuudella vastaus oikeastaan jokaiseen palstan evokin kysymykseen. Darwinismi ammutaan alas siinä emeritusprofessorin tiukan tieteellisessä käsittelyssä.

        "hämmästyttävällä tieteellisellä tarkkuudella"

        Leisola on emeritusprofessori ja taloudellisesti riippumaton. Hänellä on edelleen kaikki mahdollisuus tehdä aito tieteellinen työ, joka osoittaa edes jonkun heikon kohdan evoluutioteoriassa. Miksi hän ei sitä tee?

        Leiisolan "hämmästyttävä tieteellinen tarkkuus" on uskonnollisesti motivoitunutta valehtelua, kuten tuossa avaukseen linkatussa arvioissa erinomaisesti osoitetaan. Vaikka Leisola ei ole geologi eikä biologi, niin hän ei suinkaan ole niin tietämätön muista tieteenaloista, että hänen virheelliset väitteensä voisi kuitata tietämättömyytenä.


      • Lue se !
        Lue se ! kirjoitti:

        Lue hyvä ihminen Leisolan uusin kirja! Siinä tulee hämmästyttävällä tieteellisellä tarkkuudella vastaus oikeastaan jokaiseen palstan evokin kysymykseen. Darwinismi ammutaan alas siinä emeritusprofessorin tiukan tieteellisessä käsittelyssä.

        En kyllä itse tiedä ainoatakaan Lesolan ns. "tarkkoja juttuja" - joita voisin tässä mainita.

        Kuin että Kristinusko ja ampuminen on hyvät yhdessä. amen


    • Minkähän takia muuten Uusi Tie ei julkaissut Leisolan tekelettä, vaikka Matti sitä tarjosi?

      Liian paksua jopa UT:lle?

    • Check this out

      Bioprosessitekniikan emeritusprofessori - mikrobi ja entsyymiasiantuntija Matti Leisola Saulus-Lähetyksen haastattelussa.

      Matti Leisolalla on noin 40 vuoden kokemus kokeellisen luonnontieteen parista joten nyt saamme todellisen asiantuntijan vastaukset siihen onko kokeellisen luonnontieteen havaintojen valossa mikrobista - ihmiseksi kehitys mahdollista.

      http://www.youtube.com/watch?v=0dzKMlQeCQ8

      • > Matti Leisolalla on noin 40 vuoden kokemus kokeellisen luonnontieteen parista - - <

        Tasapuolisuuden vuoksi huomautan että Leisola edusti leipätyössään evokkitiedettä.


      • "Matti Leisolalla on noin 40 vuoden kokemus kokeellisen luonnontieteen parista joten nyt saamme todellisen asiantuntijan vastaukset siihen onko kokeellisen luonnontieteen havaintojen valossa mikrobista - ihmiseksi kehitys mahdollista."

        Siihen ovat jo vastanneet Leisolaakin pätevämmät ja kokeneemmat tuhannet tiedemiehet: se on paitsi mahdollista, niin myös totta, niin on tapahtunut.


      • >Matti Leisolalla on noin 40 vuoden kokemus kokeellisen luonnontieteen parista joten nyt saamme todellisen asiantuntijan vastaukset siihen onko kokeellisen luonnontieteen havaintojen valossa mikrobista - ihmiseksi kehitys mahdollista.

        Leisola on tuohon jo vastannut työssään: On. Ja mikä parasta, hänen duuninsa on tiedeyhteisössä todettu tieteellisesti päteväksi.

        Höperöityviltä papparaisilta saa tietysti lypsettyä kaikenlaista tuubaa, mutta luonnollisesti vain sillä on merkitystä mikä on tehty täysissä sielun voimissa ja tieteen periaatteita noudattaen.


      • Epäjumalienkieltäjä

        "Matti Leisolalla on noin 40 vuoden kokemus kokeellisen luonnontieteen parista joten nyt saamme todellisen asiantuntijan vastaukset ..."

        Niin kaiken kertoo se, että leisola ei 40 vuoden kokemuksestaan huolimatta edes yrittänyt tehdä yhtään evoluutioteoriaa kritisoivaa tutkimusta. Jos hänellä olisi ollut perusteita kritiikille, niin miksi hän olisi jättänyt ne käyttämättä?

        Se, että uskonnollisissa teksteissään Leisola saarnaa luomistyöstä taas ei mitenkään liity hänen tieteellisiin saavutuksiinsa, koska uskonnonharjoitus ei ole tiedettä.


    • vaippajyrr

      Hauskaa on se että kretut eivät edes tiedä mitä emeritus tai emerita tarkoittaa. Luulevat että se on jokin professorin suurin arvonimike ja tekee tämän näin ollen viisaammaksi kuin muut. Tai näin ainakin luulisin, kiihkolla kun pitää joka helevetin väliin tunkea sitä emeritusprofessori Leisolan pasketta.

      • Hyvä havainto. Näyttää tosiaan siltä, että kretujen rinnakkaistodellisuudessa emeritusprofessorius on professoriuden korkein aste.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1540
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1277
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      119
      1255
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1176
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1044
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      86
      852
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      782
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      775
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      381
      751
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      124
      709
    Aihe