Myydään Parturi-kampaamo Spunky (Turku)

Myyyn

Valoisa ja avara 50 neliöinen kampaamo myynnissä opiskelujen vuoksi. Liike on toiminut 4 vuotta vuokratiloissa kasvavalla Martin alueellaa, joen rannassa osoitteessa Itäinen rantakatu 68. Vakioasiakaskuntaa on kertynyt mukavasti, ja lisää tulijoita olisi jatkuvasti jos vaan olisi enemmän käsiä. Loistava alku innokkaalle yrittäjälle, tässä on potentiaalia. :)
-hyvät bussiyhteydet, paljon ilmaista parkkitilaa
-isot ikkunat joelle
-vuokra alle 800€/kk sis. veden ja sähkön
-uudet ammattitaidolla tehdyt nettisivut
-kaikki valmiina uudelle ostajalle
-tilaa 2-3 tekijälle

Hintapyyntö 20 000€ (kaikki tarjoukset huomioidaan)
Lisätietoja: www.spunky.fi [email protected]

16

1610

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sakset123

      Pyydät 20 000 € mutta mitä minä saisin tuolla 20 000 €. Se ei oikein käynyt kirjoituksestasi ilmi.

      • pro ammattilainen

        No kävihän siinä ilmi että saat vuokratilat jossa nälymät ikkunasta. Teippaukset akkunoissa saat kaupan päälle.

        Ostaessa pitää muistaa että Turun keskusta on tyhjillään vuokratiloja, vuokrahinnat lähtee 300:sta ylöspäin, vastaavat nettisivut saa max 500 eurolla ammattilafkan tekeminä, tarroitus kustantaa asennettuna 700eur jos haluaa vähän prameemmat, perustarroitus 350eur ja kalusteita saa jopa ilmatteeksi kun yrityksiä lopetetaan nyt todella paljon.

        Tolla yrittäjällä jää nippa nappa sama käteen mitä työtön saa suoraan rahana tilille. Eli ei kannata ilman että on jotain vuokrapenkkiläistä jolta nyhtää lisää rahaa. Vuokra tuntuu myös liian suurelta, sähköä kuluu kuukaudessa noin 60-100eurolla, tila kun oletettavasti on kaukolämmityksen piirissä. Eli yli 700eur vuokraan! Pienemmällä rahalla vuokraa jo iloisesti nykyään Helsingistäkin tiloja, halvimmillaan kalliosta irtoaa noin 500eurolla yhtä suuret tilat ja siellä varmasti enemmän asiakkaita kuin missään Turussa.


    • hohhoijjaa

      Kun kampaamoa myy niin hinta muodostuu irtaimiston lisäksi asiakaskunnasta, sijainnista, brändistä, varastosta sekä aijemmin markkinoimalla hommatusta maineesta ja nimestä. En tiedä tästä myyjästä, mutta usein näsissä hinnoissa on tinkivaraa. Lisäksi kampaamossa tarvitaan vähän muutakin kun pari tuolia, peiliä ja ikkunatarrat.

      • mm.

        Tuolit,pesupaikat, (sähkö-ja putkityöt jo tehty) ,kassajärjestelmä maksupäätteineen. Tuotteet (varasto).


      • nikke.

        Asiakaskunnasta voi puolet lähteä muualle, tulijalla on hyvä olla myös omaa asiakaskuntaa siis pitää olla turkulainen ja jo tehnyt hiusbisnestä Turussa.
        Neljässä vuodessa ei vielä mitään brändiä luoda.
        Hinta liian korkea, liikevaihto olis hyvä tietää.


      • asdasdpö
        nikke. kirjoitti:

        Asiakaskunnasta voi puolet lähteä muualle, tulijalla on hyvä olla myös omaa asiakaskuntaa siis pitää olla turkulainen ja jo tehnyt hiusbisnestä Turussa.
        Neljässä vuodessa ei vielä mitään brändiä luoda.
        Hinta liian korkea, liikevaihto olis hyvä tietää.

        No kyllä sen jo voi arvata. Kukaan ei "lähde opiskelemaan", jos yritys tuottaisi jotain. Töitä kun ei ole vapailla markkinoilla lainkaan tällä hetkellä.

        Juttu on niin että hän on ottanut lainaa ja homma kusi, yrittää nyt saada sitä lainaamaansa 20000 euroaan takasin ja menä työttömäksi, koska 30% yrittäjistä tienaa vähemmän kuin työtömät. Se on fakta ja tilastotieto. Työttömät saa asumistukea ja ilmaisen terveyshuollon jne.


    • Myyyn

      Ohhoh. Onpas täällä ollut pöhinää :D Ymmärrän kyllä miksi ihmiset ajattelee tästä näin, ostaminen on aina riski kun myyjä tavoittelee omaa etuaan. Kaikki tuo mitä sanotte yrittämisestä voi pitää monessa tapauksessa paikkansa, itsellänikin oli ensimmäiset pari vuotta melkoista taistelua ennen kun sain hyvän asiakaskunnan ja opin kaikki yrittämisen koukerot. Totta on myös että kampaamo harvoin on kultakaivos, mutta kyllä siitä elantonsa tienaa ja ennemmänkin jos vaan on valmis näkemään vaivaa. Yrittäjyys on valinta :) Itse lähden yliopistoon toteuttamaan unelmaani. Syy alan vaihtoon on se että arvomaailmani on muuttunut. En enää nauti työstäni enkä pidä sitä tärkeänä. En halua tehdä mitään työtä vain rahan takia. Yrittäjänä voisin jatkaa, tää ala ei vaan ole minua varten. Uskokaa tai älkää, ihan sama ;) jos täällä on joku joka on aidosti kiinnostunut ostamisesta niin minulta saat kysymällä kaikki haluamasi tiedot.
      -Essi

      • kysyjä

        Vastaa sitte mitä tolla 20 000 € saa? ja tuleeko tuo Sonja kaupan päälle?
        Onko Sonja sinulla tuolinvuokralainen, vai häipyykö hän myös?


    • yrittaja...

      Jos myy yritystä Suomi24:ssa en puhuisi brändistä tai tunnettuudesta. Ilman varauskalenteria on paha sanoa mitään asiakaskunnan vaikutuksesta myyntihintaan. Mitä tulee tilavuokriin niin edellä mainittu on valitettavasti totta.

      Kun yrittäjä myy yritystoimintaansa, pahinta mitä voi sanoa ettei siihen enää usko. Miksi ostajan pitäisi uskoa saatikka maksaa siitä?

      Ehdottaisin että myyt pitkällä maksuehdolla firman pois jollekin vastavalmistuneelle joka ei alaa tunne, ota pantiksi vaikka asunto tms. jonka voit sitten hakea ulosotossa jos et rahojasi saa. Rahoituksen saaminen tuollaista kauppaa varten pankista tuskin onnistuu.

      • luetun ymmärtäminen

        Missä kohtaa myyjä on sanonut ettei usko yritystoimintaansa?!


      • helluntai
        luetun ymmärtäminen kirjoitti:

        Missä kohtaa myyjä on sanonut ettei usko yritystoimintaansa?!

        Se sanoi ,että ei pidä työtään enään tärkeenä, eikä nauti tryöstään, ja sen arvomaailma on muuttunut, mitä lie tarkoittavan , ehkä tullut uskoon ja nyt lähtee lukeen teologiaa??????????????


    • yrittäjä

      Niin mitä myymistä tuossa yritystoiminnassa on? En tuolla ilmoituksella ostaisi mitään. Onko kalusteluetteloa ym? Maksaa nimestä vai mistä ei selviä aloituksesta.

      Myytävästä yrityksestä tsekkaan taloustiedot ja maksetut verot.

    • kalle isik.

      Voihan rahaa pyytää myös ns. "immateriaalioikeuksista" Mutta kusessa on, jos tuosta jotain maksaa!!

      Vai oikein varasto...shampoota parit tuolit hyllyt ja hiusten leikkuusakset väriaineet.

      Ou jee......heh,heh.

      • kalle5

        Paljonko maksaisit siitä hyvästä,että hoitaisin sen yrityksesi pois kokonaan maailmankartalta ja pääsisit veloistasi eroon?

        Olisiko 100tuhatta euroa sopiva summa?


    • Myyyn

      Mukavaa porukkaa täällä. :D Mutta siis mulla ei oo velkoja kun pari tonnia. Yritykseen uskon mutta en pidä enää työtäni tärkeänä. Tämä ala ei vaan sovi minulle. Sori nyt vaan jos en ole tehnyt ammattimaista myynti-ilmoitusta, yritin laitaa siihen sellaisia asioita jotka itseni kaltaisia nuoria yrittäjän alkuja kiinnostaa. Niin ja siis eihän kampaamotoiminta mitään oikeeta yrittämistä ookkaan vai mitä? Jos olet kiinnostunut ostamaan ja haluat kalustelistaa tai tietoja liikevaihdosta ym. kysy sähköpostilla :) Nyt en tavallaan enää viitsi tänne laittaa mitään mistä nää ammatti mulkut saa lisää vettä myllyyn. HEIPPA

      • Discos

        Olis kannattanut tehdä poikkeava sisustus edes, standardi ei mene heti kaupaksi. Mielikuvitusta, rekvisiittaa...tekopalmuja sisälle, tuoleiksi korituolit, musiikiksi italialaisia hittejä, kahviautomaatti, värikkäät suihkepullot, värikkäät suojaviitat, värikkäät verhot....seinätvoisi verhoilla tai maalauttaa eri värisiksi - tee muista poikkeava sisustus!


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2859
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      403
      2752
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2220
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      78
      1924
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      70
      1893
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1803
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1794
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      143
      1738
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1613
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1542
    Aihe