Varotus geenivaurioitetusta rypsiöljystä

lapsiperheille

3

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3+3

      Rypsi vaihtui rapsiin. Myös pikkulasten ravinnoksi suositeltu öljy (rypsiöljy, margariinit, kasvirasvakermat jne...) on tuotettu vaarallisilla myrkyillä, jotka nyt EU kieltää. Vuosikymmeniä on syötetty myrkytettyä rypsiä ja nyt tilalle on tullut GMO-rapsi.

      http://yle.fi/uutiset/rypsi_vaihtui_rapsiin_kaupoissa__hammentyneet_asiakkaat_kyselevat_peraan/7328115

      Ihmisen vastustukyky kehittyy kohdusta asti ja siihen vaikuttaa RAVINTO ja ympäristötekijät.

      Tiedetään, että suomalainen maito ja margariinit sekä muut prosessoidut kasvirasvat heikentävät ihmisen vastustukykyä, lisäävät elimistön tulehdustilaa ja vaikuttavat haitallisesti suoliston bakteeristoon, jolla on merkittävä vaikutus kokonaisterveyteen ja vastustukykyyn. Lisäksi vakava D-vitamiinin puutos, joka suomalaisilla on ja on ollut vaikuttaa myös negatiivisesti suoliston bakteerikantaan.

      Mutta meillä täällä "asiantuntijat" kulkevat täysin laput silmillään ja tottelevat teollisuutta?

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/margariinit.htm

      Uskottavuus horjuu ja pahasti. Ihan oikeesti.

      Rasva on edelleen osittain pelätty juttu. Tämä on suuri ihmetys, sillä se helpottaisi painonhallintaa, suuremman lihasmassan saamista, parempaa hedelmällisyyttä, parempaa aivotoimintaa, pienempää sydän ja syöpäriskiä. Hyvälaatuiset rasvanlähteet, kuten villi kala, pähkinät, siemenet, manteli, avokado, kananmuna, kylmäpuristetut luomu kasviöljyt. Eläinrasvat (luomu, niittyliha ja riista ovat parhaimpia).

    • 3+3

      Vuosikymmeniä jatkunut kokeilu on loppunut Yhdysvalloissa. Vähärasvaisempi ruokavalio ei auttanut vaan aiheutti sairauksia. "Jos noudatat vääriä suosituksia voit sairastua"
      http://time.com/2861540/fat-and-carbs-diet-guidelines/


      Time Magazinen kannessa julistetaan että sota rasvaa vastaan on päättynyt. Voi on päässyt pois pannasta 23.6.2014.

      http://aijaa.com/6ulHzc

      Suomessa sydänliitto ja diabetesliitto on tiennyt tämän jo parisen vuotta mutta eivät ole uskaltaneet myöntää tätä, kun rahoittajat eivät siitä maksa. Sydänmerkin kriteereista on joka tapauksessa vähärasvaisuus tippunut vähin äänin.

      "On erikoista, että kun yksi Yhdysvaltojen päämedioista julkaisee kriittisen uutisen vähärasvaisuuden ruokadogmista, siitä että se on ollut täysin väärä alusta alkaen eikä ole perustunut mihinkään todelliseen tutkittuun tietoon, niin Suomen media vaikenee asiasta tyystin. Voi siis aiheellisesti kysyä, onko Suomi oikeassa vai elämmekö todellisen sensuroidun todellisuuden maassa? Muualla tämä on vuosisadan tärkein terveysuutinen, mutta Suomen rauhaa uutinen ei häiritse. Eikä anneta häiritä, sillä koko hallitseva klaani on uponnut syvälle pehmeiden rasvojen ja medikalisaation myyttiin. Käytännössä uutinen tarkoittaa, että koko perusterveydenhoito, alan tutkimus ja ravintosuositukset ovat perustuneet täydelliselle valeelle. Jos olisimme Japanissa, tämä olisi monelle harakirin paikka, mutta Suomessa ei osata edes hävetä."

      http://www.anttiheikkila.com/blogi/suuri-harhautus/

    • 3+3

      Amerikkalaisia kehoitettiin vähentämään rasvan käyttöä ruoassa pudottaakseen painoa ja ehkäistäkseen sydäntauteja. On kuitenkin olemassa ylivoimaista näyttöä, mikä osoittaa päinvastaista, liikalihavuuteen erikoistunut lääkäri David Ludwig kertoo Time-lehdelle 23.6.2014.

      Rasvainen liha, kananmunat ja rasvaiset maitotuotteet hävisivät ruokapöydistä 1980-luvulla kun amerikkalaisille alettiin tuputtaa ajatusta, mitä vähemmän rasvaa syöt sitä terveempänä pysyt.

      Yli 30 vuotta terveysalan asiantuntijat kehottivat välttämään rasvan käyttöä, mutta uusimpien tutkimustuloksienkin mukaan kokeilu oli katastrofi. Kaikilla asteikoilla mitattuna amerikkalaiset ja myös Suomalaiset ovat nyt sairaampia kuin koskaan aiemmin.

      Ruokakauppojen hyllyt täyttyivät rasvattomilla tuotteilla ja margariinilla sekä muilla prosessoiduilla kasvirasvoilla.

      Tiedetään, että lihasta ja maitorasvoista löytyvillä tyydyttyneillä rasvoilla on hyvänlaatuisia vaikutuksia ihmisen keholle. Amerikkalaisten ja Suomalaisten vähennettyä rasvan käyttöä lihasta, voista ja juustosta saadut kalorit eivät kadonneet mihinkään, koska ne korvattiin huonoilla hiilihydraateilla (viljalla ja sokereilla).

      Uusien tutkimusten mukaan hiilihydraattien, margariinin, sokerin ja makeutusaineiden liikakulutus on pääsyy monien sairauksien, liikalihavuuden ja II-tyypin diabeteksen yleistymiselle. Leivän, keksien, pastan ja muiden huonojen hiilihydraattilähteiden käyttäminen saa kehon toimimaan niin, että se varastoi kalorit rasvaksi ja vahvistaa nälän tunnetta, mikä vaikeuttaa painon pudottamista ja lisää lihavuutta.

      Tässä koko artikkeli:

      https://dl.dropboxusercontent.com/u/35825844/Ending%20the%20War%20on%20Fat.pdf

      THL on Pekka Puskan johdolla tehnyt massiivisen sairastumisepidemian suomessa mahdolliseksi kieltämällä terveelliset eläinrasvat ja D-vitamiinin syönnin viimeiset 40 vuotta ja "pakottanut" kansan syömään luonnotonta prosessoitua kasvirasvaa, syömään ja juomaan rasvattomia maitotuotteita ja käyttämään runsaasti viljaa. Lisäksi on haukuttu ja peloteltu niitä ihmisiä, jotka ovat kyseenalaistaneet nämä suositukset, vaikka tieteellinen näyttö eläinrasvan haitallisuudesta on ollut kovin hataraa aina.

      Viralliset ravitsemussuositukset ja varsinkin eläinrasvan kieltäminen perustuu poliittisiin päätöksiin, jotka ovat lähtöisin Yhdysvalloista 1970-luvulla ja joilla ei ole mitään tekemistä terveyden edistämisen kanssa.

      Mitä muuta Pekka Puskan pulju on saanut aikaan, kuin -50 luvulta terveen kansan sairaaksi. Ja kaksituhatpäisen puolityöttömän lääkärikunnan nostettua 20 000 täysin työllistettyyn lääkäriin ja 700 lääkärin vajeeseen. Eikä sekään riitä !!!! Eikä kukaan reagoi, eikä tee asialle mitään?


      Syökää voita! Uutta tietoa kolesterolista

      http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=164

      Virallisten ravitsemussuositusten mukaan aikuisen perusruokavaliossa päivittäisestä energiasta pitäisi tulla n. 30% HYVISTÄ RASVOISTA ja kasvavilla lapsilla tämä rasvojen tarve on 40% .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe