Kapu taas sekoillut ihan keputapaan

Kapu on keputasoa

Joo, onhan se niin, että ”lehmä on märehtiväinen, ihminen on unohtavainen”.
-Aivan, Kapu itsekin on joissain asioissa kuin Matti Vanhanen muistinsa kanssa.


" Laitinen, joka sai täällä Mekko-Laitisen nimen, kun oli kertonut käyttävänsä kesällä mekkoa, jota piti varsinkin ulkotöissä mukavimpana asuna."
-Ei mennyt noin, ei sinnepäinkään. Jossain teatteriesitykseen verrattavassa hupailussa Laitinen oli roolissaan esiintynyt mekko päällä.
Tuskin sen hävettävämpää kuin Kapun oma perseensä näyttely tällä palstalla?


"Heistä (kepulaisista) kai palstalla silloin esiintynyt Matti Lehtonen, ”Loimaan voima” sanoi, että ”kun alkaa nimitellä toista, tunnustaa hävinneensä asiassa”. "
-Persu-Lehtonen ei osoittanut (eikä ne täsmällisesti noin menneet) sanojaan erityisesti kepulaisille ja siksi toisekseen hän oli yksi suurimpia räkijöitä itse (sellaisiinko Kapu uskoo?). Sittemmin Lehtonen oli kokoomuksen kuntavaaliehdokas, oltuaan aiemmin persujen ejdokas. Ei tullut valituksi kummallakaan kerralla.

"Oiva Härkönen yleensä pysyi asiassa, joskin myös hän sortui joskus asiattomuuksiin, kun keinot asiassa kävivät vähiin. Kiilusilmäinen kepulainen hän oli, ja puolusteli Sonni”miestäkin” sanomalla, että ”onhan hän sentään kepulainen”."
-Tuosta voi olla samaa mieltä eikä Kapun tarvinnut edes valehdella yhtään.


"Mutta ei noina aikoina eikä vielä vähän myöhemminkään ollut palstalla tuollaisia kuin nyt, jotka eivät asialla yritäkään, kun tietävät kykynsä siihen olemattomiksi. ."
-Siinä Kapun muisti taas pätkii. Herjanheittäjiä on siitä asti ollut, kun Kapu itse tuli itkemään palstalle henkökohtaisia asioitaan ja kitkemään kepulaisuutta.
Ja sitä ennenkin.


"Tuossa Emerituksen eli Jorma Laitisen linkittämässä kirjoituksessani olen kyllä ollut kovin tuohtunut, ja varmasti aiheellisesti; ymmärrätte, jos luette Laitisen siihen linkittämän pitkän kirjoitukseni".
- Ei Laitinen ollut sen kummempi loanheittäjä kuin Kapukaan. Laitinen itsekin todisti sen mainiosti ja Kapu sai nenilleen pahan kerran.


"aitoa kepuvihaa todella tunsin silloin, ja vain siksi, että sen joukoissa oli tuollaisia halpamaisuuksia, jollaiseksi Laitinenkin oli tullut."
-Eli Laitinenkin oli Kapun mielestä tullut Kapun kaltaiseksi ja sekös Kapua nyppi.

"En ollut koskaan aikaisemminkaan kannattanut kepua, kun jonkun muun puolueen olin nähnyt omien etujeni ja arvomaailmani kannalta sopivammaksi, mutta en minä silti edes kovin kepukriittinen ollut."
-Tämä Kapun kirjoitus siis on vain raivoa, ei kritiikkiä?
"Vaimoni syöpää eivät parhaat lääkäritkään pysty parantamaan, mutta kepulaisuuden syöpää voin minäkin pieneltä osaltani torjua ja vielä joskus tuo syöpä tulee maastamme kitketyksi"

20

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kapu on keputasoa

      "Tunsin jopa myötämieltä puoluetta kohtaan, kun käsitin sen tukevan hyvän työnantajani Valion pyrkimyksiä ja siellä tulin tuntemaan paljon julkikeskustalaisia - muutamia Valion palkallisiakin, enemmän hallintoneuvoston ja hallituksen jäseninä - ja oikein mukavia ihmisiä he olivat."
      -Varmaan voitanee tuo uskoa, vaikka Kapu kova valehtelemaan siitä päätellen onkin, että niin monesti on valeesta jäänyt kiinni.

      "Mutta täällä sitten aloin joskus vihata koko puoluetta, ja ”ansio” siitä kuuluu noille eräille palstan kepulaisille. "
      -Kapu siis yleistää pahan kerran. Ja kehtaa vielä kertoakin sen.

      " Enkä minä nytkään vihaa kepua, vaan paremminkin inhoan sitä"
      -Ai jaa. Kapu päättikin, ettei sittenkään vihaa kepua.

      "ja ”ansio” siitä kuuluu noilla palstan nykyisille pikkurakeille, joita Oiva Härkönenkään tuskin puolustaisi, että ”ovathan he sentään kepulaisia”. Mutta kyllä he ovat kepulaisia tai ainakin kepulaisen kodin kasvatteja"
      - Kapu ei mitenkään voi tietää tuollaista asiaa, joten hän taitaa olla menettämässä järkensä lopullisesti tuollaisia kirjoittaessaan? Eli siinä "kekkosiässä" Kapunkin pää näyttää lopullisesti sekoavan.

      " vaikka täällä muistaakseni Pystyyn_kuollut” on yrittänyt vakuutella, että eivät he ole kepulaisia yhtään enemmän kuin muutakaan, eli eivät ole mitään."
      -Missään nimessä Pystyyn_kuollut ei noin kirjoittanut, eli Kapu vääristelee tuossakin. Pystyyn_kuollut kirjoitti aivan toisin!!!

      "Luettuani tuon Laitisen avaukselleen linkittämän kirjoitukseni tuo minulle raskas aika palautui mieleeni kymmenen vuoden takaa liian hyvin. Sen unohtaakseni lähdenpä tästä lenkille, jonka tehtyäni minulla varmasti on jo muuta mukavampaa ajateltavaa. "
      -Laitinen ei tehnyt mitään sellaista, jota Kapu hänen väittää tehneen. Mutta kaipa se aika Kapulle oli niin raskasta, että hänen järkensä sumeni ja hän ei kyennyt ajattelemaan selkeästi ja teki Laitisesta syntipukin. Myöhemmin Kapun patologinen kepuviha/-inho sai sellaisen muodon, että yhä enenvässä määrin hän joutui turvautumaan omien kuviensa ja todistuksiensa sekä matkakertomuksiensa esittelyyn todistaakseen olevansa kepulaisia parempi (jonkinmoinen äpäräkompleksi kai?).
      Kapin kannattaisi tosiaan lenkkeilä enemmän, jos pään kunto siitä vielä paranisi?



      ps. Kapu näyttää kaipailevan MPP:a tuekseen. Joko kelpaa sekin apu, vaikka hulluimpina natohetkinään Kapu sekä oli viemässä MPP:a itärajan taakse samalla, kun kirjoitti odottavansa Venäjän hyökkäystä, että kaikki kokisivat ja näkisivät hänen olleen oikeassa.r

      • Vertailukohdat

        Nokian Laitinen on alkanut tuntua ihan sympaattiselta henkilöltä, kun on aikansa lukenut noita itsensä rakastaja Korhosen horinoita.
        Vielä kun Kapi pikkaasen "parantaa", alkaa citykeskustapersukin tuntua ihmiseltä.


    • Että ihan oman avauksen arvoinen asia! Ja vielä jatkonkin! Kun nuo vanhat tapahtumat uskot minua paremmin muistavasi, olit tietenkin silloin niissä osallisena. Hävettääkö nyt käyttää nikkiä, jolla silloin esiinnyit? Eikös ollut ylevää olla silloin kepulainen, vaikka nyt halveeraatkin kepua sanoen sen olevan minun tasoani!

      Miksi et kommentoinut noita avauksellani, jossa noista asioista puhuin? No, siksi, että laskit sinäkin saavasi avauksellesi kerran myös vastineita, kun avaat monia kuten itseäsikin eniten kiinnostavasta aiheesta - minusta.

      Enpä viitsi puuttua tuohon enempää.

      • Kapu on keputasoa

        Jatko tuli luonnostaan, kun "body is too long".

        Ei minulla ole mitään syytä sinun kanssasi alkaa kinaamaan, vaikka siihen nyt änkesit ruikuttamaan. Kirjoitin minkä kirjoitin ja minä nyt vaan muistan asiat paremmin kuin sinä. Jos minua joku noissa ajoissa hävettää, niin se on, että olin yksi niistä, jotka sinua puolsivat.
        Puoltajasi näyttävät vain hupenevan sitä mukaa kuin itserakkautesi kasvaa.



        Siksi en kommentoi koskaan sinun avauksellasi, että siellä on niin paljon sellaista roskaa, jonka sekaan en halua laittaa omia kirjoituksiani. Vastaile sinä vain niihin homotteluihin siellä ihan itseksesi.

        Eikä sinun tarvitse puuttua yhtään enempää tähän avaukseen, Mene vain omaan avaukseesi kehumaan itseäsi. Minä en sinne tule.


      • Ope Oulusta

        Rautavaaran äpärä ja evp aliupseeri ei yllä lähellekkään keskustan tasoa.
        Jopa petikaverinsa uusi-ukki on Paloheinän paksua poikaa älykkäämi ja parempi kirjoittaja.


      • Kapin veljpuolet?

        RUK-kaverisi ja otsikossa hymiö saattoivat sinulle kertoa Laitisesta vaikka mitä juttuja. Ja sinä toljake uskoit.
        Mutta etpä ollut kepum omalla palstalla. Jos olisit ollut, tietäisit paremmin. Ja olisit ehkä oppinut siellä hieman nettikeskustelua? Ainakin siltä osin, ettei poliittisilla palstoilla ole tarkoitus tulla kertrmaan koko sukusi elämäkertaa. Vaikka ethän sinä isäsi puolelta ole juuri kertonutkaan. Montakao sisarpuolta sinulla siltä puolelta onkaan? Uhtään oikeaa veljeä tai sisarta simnulla ei ole äitisikään puolelta.


      • Topus/PohPr, evp
        Ope Oulusta kirjoitti:

        Rautavaaran äpärä ja evp aliupseeri ei yllä lähellekkään keskustan tasoa.
        Jopa petikaverinsa uusi-ukki on Paloheinän paksua poikaa älykkäämi ja parempi kirjoittaja.

        Harrastaisi edes meidän kunnon keskustalaisten tapaan sukurutsaa ja enemmän sellaista lestadiolaista perheen sisällä pysyvää, niin Kapistakin voisi tulla älykkäämi. Ei ole Kapi oikea upseeri minun tapaan.


      • Sonnimies, se homo
        Kapin veljpuolet? kirjoitti:

        RUK-kaverisi ja otsikossa hymiö saattoivat sinulle kertoa Laitisesta vaikka mitä juttuja. Ja sinä toljake uskoit.
        Mutta etpä ollut kepum omalla palstalla. Jos olisit ollut, tietäisit paremmin. Ja olisit ehkä oppinut siellä hieman nettikeskustelua? Ainakin siltä osin, ettei poliittisilla palstoilla ole tarkoitus tulla kertrmaan koko sukusi elämäkertaa. Vaikka ethän sinä isäsi puolelta ole juuri kertonutkaan. Montakao sisarpuolta sinulla siltä puolelta onkaan? Uhtään oikeaa veljeä tai sisarta simnulla ei ole äitisikään puolelta.

        Betterad vor kepuhomppelitålk? kepum, kertrmaan, montakao, uhtään simnulla.
        Ruski?


      • äpäräzzit huutaa
        Sonnimies, se homo kirjoitti:

        Betterad vor kepuhomppelitålk? kepum, kertrmaan, montakao, uhtään simnulla.
        Ruski?

        Onnekseen kapilla on sinunlaisesi uskollinen ystävä. Ellei sitten kapin alter ego?


      • kova kepulainen

        Ottaako Kapi pattiin, kun Paloheinässä tienattiin ainoastaan seitsemänneksi
        eniten Suomessa, kuusi parempaa oli myös Hesassa. 99 kuntaa, missä tienattiin vähinten oli kepulandiassa. Ei pärjää Paloheinä..


      • Sonnimies, se emähom
        äpäräzzit huutaa kirjoitti:

        Onnekseen kapilla on sinunlaisesi uskollinen ystävä. Ellei sitten kapin alter ego?

        Mitä sina homokepu sanoa? Betterad vor?


      • sillälailla:)
        Sonnimies, se emähom kirjoitti:

        Mitä sina homokepu sanoa? Betterad vor?

        Sovellut erinomaisesti Korhosen aseenkantajaksi. Korhonen on varmaan sinusta ylpeä? Vähintään yhtä ylpeä kuin Korhosen lähipiiri olisi, jos näkisi Korhosen esittelemässä persettään nettipalstalla, kuten hän on tehnyt?


      • Ope Oulusta
        sillälailla:) kirjoitti:

        Sovellut erinomaisesti Korhosen aseenkantajaksi. Korhonen on varmaan sinusta ylpeä? Vähintään yhtä ylpeä kuin Korhosen lähipiiri olisi, jos näkisi Korhosen esittelemässä persettään nettipalstalla, kuten hän on tehnyt?

        Niin olen kapin kenttäpatja. Nukutaan aina samassa pussissa kun kapi käy Oulussa.
        Perinne, joka alkoi jo YK-hommissa.
        Minä muuten nappasin kuvan, jossa kapi makoilee pellon pientareella maissintähkä peräsuolessa...:)


      • jaksaa jaksaa
        Ope Oulusta kirjoitti:

        Niin olen kapin kenttäpatja. Nukutaan aina samassa pussissa kun kapi käy Oulussa.
        Perinne, joka alkoi jo YK-hommissa.
        Minä muuten nappasin kuvan, jossa kapi makoilee pellon pientareella maissintähkä peräsuolessa...:)

        Sonnimiehen homoeroottisen päiväunet jatkuu, jatkuu ja jatkuu.


      • UPEARehtiSOTILAS
        Ope Oulusta kirjoitti:

        Rautavaaran äpärä ja evp aliupseeri ei yllä lähellekkään keskustan tasoa.
        Jopa petikaverinsa uusi-ukki on Paloheinän paksua poikaa älykkäämi ja parempi kirjoittaja.

        HO HOO, HO HOO!


    • Osmium 76

      Kapi on Rautavaaran lypsäjän äpärä poika, isästä ei ole mitään tietoa.
      Tollisko uskottelee olevansa jonkun tuntemattoman käpykaartilaisen poika ja kapi käy Haukiputaalla tämän haudalla seistä toljottamassa tyhjä katse tihrusilmissään..

      • Seppo Ilimarinen

        Samanlainen katse, kuin Perhossa tuntemattoman sushuntterin haudalla, tosin siellä valahtaa kyynel silmästä, tosin ei surun vuoksi, vaan lannan hajun.


    • Homo minäkin

      Kapin nuolukoira on hieman tyhmempi kuin kapi itse, ei tosin paljon.
      Eikä hän ole kapin aseenkantaja, vaan aisan kannattaja, kapihan jakaa kaikille, jotka reppanaan kehtaavt koskea, minä en pitkällä tikullakaan....;)

    • PU...

      Mitä hittoa, päivystävä-au kapi on poistunut passipaikaltaan. Ei kait vaan mennyt puskaan harrastamaan peppuleikkejä nuolukoiransa kanssa.

      Kun Paloheinän evp palaa päivystyspaikalleen, niin kertokaa, että rankaisen häntä kahdella yövuorolla klo 24-06 kahtena peräkkäisenä tulevana yönä.

      • 22 min.

        Ansiokkaastihan tuo oli kyyläämässä, kirjoitetaanko hänestä?

        Avaus on lähetetty 12.50. Kapi kommentoimassa siihen 13.12.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1017
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      581
      1008
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      910
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      764
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      690
    Aihe