Lähitapiola

Juurakko10

Lähitapiola sanoo irti eikä hyväksy uusia vakuutuksia sillä perusteella että on sattunut korvattavia VAHINKOJA, mikä se on sellainen VAKUUTUSYHTIÖ joka vaan myy vakuutuksia mutta ei halua korvata niitä jos sattuu vahinko ja luo turvallisuuden tunteen sijaan turvattomuutta. Tällainen valitettava yrityskulttuuri on vallannut nyt entisen hyvän vakuutusyhtiön, LÄHIVAKUUTUKSEN. Suosittelen ihmisten karttavan oman etunsa vuoksi tuollaisia mafiayhtiöitä joita näyttää nyt syntyvän ja tappavan kaiken ihmisläheisyyden myös henkilöstön puolella. Sanotaan samalla koko suku kaikki vakuutukset irti.

52

10867

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rommari

      Ne on lähtenee samalle linjalle kuin IF. Yksi vahinko -> omavastuu nelinkertaistettiin kaikissa vakuutuksissa. Lopulta vahinkoa ei edes korvattu, mutta omavastuun korotus jäi.

      • bert45

        Oikein hyvä juttu, niin pysyy meidän muiden, rehellisten asiakkaiden maksut kurissa. Ei ole mukavaa maksella holtittomien ruikuttajien vahinkoja. Asiakkaat ne viime kädessä maksavat.


      • ruikuttaja
        bert45 kirjoitti:

        Oikein hyvä juttu, niin pysyy meidän muiden, rehellisten asiakkaiden maksut kurissa. Ei ole mukavaa maksella holtittomien ruikuttajien vahinkoja. Asiakkaat ne viime kädessä maksavat.

        Odotas vaan rehellinen asiakas kun vahinko sattuu omalle kohdallesi sinustakin tulee holtiton ruikuttaja hyvin nopeasti.


      • Anonyymi
        ruikuttaja kirjoitti:

        Odotas vaan rehellinen asiakas kun vahinko sattuu omalle kohdallesi sinustakin tulee holtiton ruikuttaja hyvin nopeasti.

        Vakuutusvilppi johtaa vakuutuksien päättämiseen.

        t: Lähitapsalainen.


      • Anonyymi
        bert45 kirjoitti:

        Oikein hyvä juttu, niin pysyy meidän muiden, rehellisten asiakkaiden maksut kurissa. Ei ole mukavaa maksella holtittomien ruikuttajien vahinkoja. Asiakkaat ne viime kädessä maksavat.

        En ole koskaan saanut vakuutuksesta mitään enkä usko että tulen saamaankaan , aina löytyy jokin pieni seikka joka estää vakuutusyhtiön korvausvelvollisuuden.
        Törkeää pettämistä. Meistä jokainen kykenee ylläpitämään moista yhtiötä jossa pelkkiä tuloja.


    • Niepola

      Taidat ollakkin itse systeemin jäsen

    • 15+13

      Tapiola = Täysin paska lafka. Kolme eri vahinkoa ja yhtään ei korvattu, aina keksitään jokin vtun tekosyy ettei tarvitse korvata. Vaihtuu kyllä justiinsa vakuutusyhtiö, mitä vttua noille maksaa turhaan kalliita vakuutuksia vain kuullakseen että ei korvata mitään.

      • Jaska Vakuuttaja

        Alkaako vakuutusvirkailijan selitys aina "me ei voida tietää.." vaihdoin Pohjolasta Tapiolaan ja kadun kovin asiaa. 3/4 vahingosta ei korvausta, aina löytyy tietämättömyyttä...


      • Anonyymi

        Olet valitettavan oikeassa .
        Yhteiskunnan loiskasvaimia koko vakuutusyhtiöt.


    • eeriikit

      Älkää antako periksi ! Vakuutusyhtiöt käyttävät hyväksi suomalaisuuden lehmäkansan pelkotiloja "viranomaisia" kohtaan.
      Viranomaiset ja vakuutusyhtiöt ovat meitä varten ! Muistakaa tämä.
      Jos vakuutusyhtiö näkee heitä "käytetyn väärin hyväksi", niin yhtiö tekee rikosilmoituksen.
      Vakuutusyhtiöt ovat yhteiskunnan erityisessä suojeluksessa, koska esim. palovakuutus on pakollinen.
      Tämän takia vakuutusyhtiö ei voi kieltäytyä vakuutuksen myöntämisestä.
      Vakuutustarkatajien Bonukset ovat kiinni siitä mitä he pystyvät "säästämään".

      • Haluantietää

        Missä sanotaan että palovakuutus pakollinen esitä lakipykälä.


    • ulle4

      Vakuutusten irtisanomisoikeus on molemmilla, sekä asiakkaalla että vakuutusyhtiöllä. Vakuutusyhtiön on perusteltava irtisanominen. Asiakas saa irtisanoa vakuutukset milloin vaan eikä tarvitse selitellä mitään.

    • hohohohoho

      Olitko selvittänyt mitä vakuutuksen piiriin sitten oikeasti kuuluu. Saattaisit yllättyä, että enemmistöä tapauksista ei kuitenkaan korvattaisi tai se jäisi omavastuuosuuden piikkiin. Eikös olekin nerokasta!

      Kannattaa oikeasti miettiä mitä vakuutuksia ottaa ja missä laajuudessa.

      • Anonyymi

        Kirjoitat laajudessa, voi voi olisi pitänyt ilmaista pienuudessa.
        Minulle ei mitätöntä vakuutusta olekkaan että vapaaehtoisesti tekisin en vaikka ilmaseksi luvattaisiin , kyllä vakuutusyhtiö kuitenkin huijaa.


    • ulle4

      hohohohoho,
      mitä uutta?

      • lahotapiola

        Lähitapiola on todella paska,välttäkää välttäkää hyvät kansalaiset


    • hentunen

      Olen kirjoittanut tämän jokaiseen mahdolliseen vakuutuskeskusteluun ja tulen sanomaan ihmisille myös face-to-face: ainakin muutamaa satasta suuremmissa jutuissa LÄHI-TAPIOLA ON TODELLA ILKEÄ JA PAHA YHTIÖ. Minkä lisäksi se on töykeä - no, pahuuteehaan liittyy kaikki paha, töykeyskin.

      • hentunen

        Syystä tai toisesta joudun kääntämään kelkkani, koska Lähi-Tapiola itselleni tietämättömästä syystä ensin käänsi kelkkansa: Korvauskäsittelijä tapauksessamme vaihtui. Uuden käsittelijän mukana asenne muuttui asiakasta kunnioittavaksi ja kommunikaatio toimia. Korvauskäsittely alkoi kuukausien viiveen jälkeen sujua.
        PYYDÄN ANTEEKSI SITÄ, MITÄ AIKAISEMMIN KIRJOITIN. Se oli harkitsematonta ja väärin: Enhän voi tuomita, kun en tiedä taustoja. Saattaahan olla, että joku ensin vei vakuutusyhtiötä harhaan. En todellakaan tiedä, miksi jouduimme ensin todella ilkeään riitaan yhtiön kanssa saati sitä, miksi kaikki äkkiä kääntyi oikein päin.

        Muutoin olen yhä samaa mieltä kuin alkuperäinen kirjoittaja. Tiedän läheltä samanlaisen tapauksen: usean kerran rikosvahingon uhriksi joutunut yrittäjä potkittiin vakuutusyhtiöstä ulos. Tiedän, itse näin, miten yrittäjä teki kaikkensa niin tällaisten kuin muunkinlaisten vahinkojen ehkäisemiseksi.
        Joskus elämässä sattuu, joskus sattumuksia kasaantuu. On ikävää, että sitten vakuutusyhtiö irtisanoo sopimuksen tai korottaa hintoja. Sehän kertoo siitä, että mitä yhtiöt alunperin "turvana" tarjoavat, onkin vain rahastusta. Maksamme siis tyhjästä. Jos oikeasti tarvitsemme myös turvaa, meidän on maksettava enemmän, näin vakuutusyhtiöt näyttävät ajattelevan.
        Toki ymmärrän, että vakuutusyhtiöidenkin täytyy pitää huolta oman liiketoimintansa tuottavuudesta. Mutta se on petosta, että vakuutusturvan tarve, jonka yhtiöt itse määrittelevät asiakkaan antamien oikeiden tietojen perusteella, määritelläänkin vasta ja heti vahingon satuttua suuremmaksi. Vahinkojen varaltahan me asiakkaat asioita vakuutamme.


    • hentunen

      Juurakko-kymppi on aivan oikeassa: vakuutusten ainoa tarkoitus on korvata mahdollinen vahinko. Tuo Bertti-neljävitonen taas on väärässä: ei se, että tapahtuu vahinko, välttämättä kerro holtittomuudesta. Vahinkoja sattuu, vaikka parhaansa tekisi. Ja sitä paitsi, kaikki vahingot eivät tavallaan ole vahinko-vahinkoja: joku rikollinen suunnittelee tahallisen teon, joka kylläkin tulee vahingoksi vakuuttajalle ja vakuutusyhtiölle. Esimerkiksi murtovarkauden uhriksi voi joutua, vaikka olisi käyttänyt kaikki keksityt kohtuulliset keinot murtojen ehkäisemiseksi.

      • Anonyymi

        Kyllä vakuutus ei korvaa jos mökki palaa eikä ole valvontakameraa ja itse paikalla.
        Lähitapiolasta vastattiin : vakuutus ei korvaa koska omistaja on itse vastuussa kiinteistöstään.
        Ei korvata jos varastetaan tai ryöstetään .
        Ei korvattava jos tulipalobsyttyy eikä itse olla paikalla.
        Ei korvata jos puu kaatuu talon päälle, puut pitää poistaa siltä etäisyydeltä etteivät ylety rakennuksiin.
        Mitä tekee vakuutuksella joka ei korvaa mitään ?


    • Golflunastukseen

      Huonoa kokemusta on liikennevahinkovammojen hoidosta. Päätöksissä ja lääkärinlausunnoissa on iso ristiriita.

    • hammaspeikkonen

      Jäi häijy maku Lähitapiolasta. Minun pyydettiin tekemään vakuutus petos... Ihan järjetöntä... Eli paritalo jossa toisessa puolessa asuu vuokralainen. Kysyin onko jääkaappi talon vai irtaimiston tavaraa (voukralaisen puolella). No sehän on irtaimistoa. Jolloin mun vuokranantajan vakuutus ei korvaa vuokralaisen jääkaappia. Sain kehotukseksi, jos jääkaappi menee rikki niin kanna se omalle puolelle. Silloin se korvaa.. Heh heh heee.. Meinasin ottaa vakuutuksen, mutta tulin järkiini ei pelkkä vakuutuksen hinta tätä ratkase vaan rehellisyys.. Tekis mieli ilmoittaa tapiolan isommalle johdolle tuollasista myyjistä.

    • Irtisanokaa
    • Ykä62

      On vaihdettu yhtiötä. Surkein kaikista yhtiöistä, ei millään hinnalla paluuta tämän yhtiön asiakkaaksi!!!

      • Anonyymi

        Mitta on tullut täyteen , kumma että jollain yrityksellä on moinen tavoite tulot 100% menot 0%
        Koko liikevaihto puhdasta voittoa joka siirtyy osakkaiden nimiin palkkana ja palkkioina.
        Miksi me elätämme moisia loisia yhteiskunnassamme .


    • joukahain

      Sain eläkepäätöksen ja pääsin eläkkeelle, ikää 63 vuotta ja pitkä työrupeama takana. Mitä tekikään Lähi-Tapiola, irtisanoi kotivakuutuksen sillä perusteella, että minulla ei enää ole vakituista palkkatuloa. Vakituinen eläketulo on, mutta Lähi-Tapiolan mielestä on kuulemma riski, että vakuutusmaksut jää maksamatta ???!!!. Ei ole merkintöjä missään rekisterissä ja aina maksut hoidettu sopimusten mukaisesti, mutta Lähi-Tapiolan mielestä se riitä. No, onpahan niitä muitakin yhtiöitä, joten vakuutukset menee sitten kaikki vaihtoon. Tämä vaan yhtenä esimerkkinä Lähi-Tapiolan toiminnasta. Varokaa tällaista yhtiötä kuin Lähi-Tapiola.

      • Anonyymi

        Syvä osanottoni. Tunnen tuskan kun eläkkeeni nollaantui Vakuutusyhtö Kansan konkurssissa.
        Sapettaa vieläkin niin turkasen pirusti että ettei meinaa nahoissani pysyä, välillä oksettaa ja kusettaja kun kupru juolahtaa taas mieleen.
        Vielä sosiaali ja terveysministeriön sekä eduskunnan yhteisellä yksimielisellä päätöksellä.
        Sanoisin että kuprujen kupru.
        Näin meitä viedään mutta kun näille päättäjille on luvattu ja annettu vastuu vapaus jymäyttää kansaa niin minkäs teet.


    • Lähitapiolapaskafirma

      Itse työskentelen monikansallisessa yrityksessä ja meillä on töiden puolesta vakuutukset lähitapiolassa. Eivät korvaa työtapaturmaa/ammattitautia vaikka siihen on erittäin hyvät perusteet. Paska firma tämä lähitapiola ja oikeuteen mennään. Parhaimmassa tapauksessa menettävät vakuutuksen ottajan ja joutuvat korvaamaan enemmän. Lelulääkärit laukoo siellä ihan mitä sattuu ja haluaisin vielä kertoa, että lähitapiolan konttorilla asiakaspalvelu on täysin paskaa, antavat odottaa turhautuneena, vaikka asiakaspalvelijoita vapaana. En ole ikinä kokenut oloani näin huonosti kohdelluksi ja epäoikeudenmukaiseksi suomessa.

      • Anonyymi

        No tämä ryhmä kasvaa kohisten ja saa nähdä koska kokee saman kohtalon kuin VY - Kansa.
        Ja taas kansa maksaa vaikka ei olisi koskaan ollut tekemisissä koko puljun kanssa.
        Tähän ketjureaktioon pitää saada toppi. On kansalla muutakin tekemistä kuin maksella päätäjien typeryyksiä. Typeryyksiä niitä näkyy riittävän.


    • uhkk

      VAROKAA LÄHITAPIOLAN VAKUUTUSMYYJIÄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Jos jollakin on nuorena otettu sairasvakuutus Lähitapiolasta niin kannattaa varoa jos tulee soitto Lähitapiolan konttorista jossa pyydetään konttoriin muka katsomaan että onko vakuutukset ajantasalla.

      Sairasvakuutushan myydään vain tapaturmavakuutuksen kanssa yhdessä. Kun asiakkaan ikä alkaa lähenemään noin 40-vuoden ikää Lähitapiola yrittää saada sairasvakuutuksen asiakkaalta pois. Vakuutusmyyjä houkuttelee vakuutuksen ottajan konttoriin muka katsomaan onko vakuutukset ajantasalla.
      Kun asiakas saapuu konttoriin niin myyjä yrittää JYMÄYTTÄÄ sanomalla että laitetaan tämä teille edullisemmaksi ja kikkailee paperit asiakkaan eteen että tämä laittaisi siihen allekirjoituksen. Tämä tarkoittaa sitä että hän on ottanut sairasvakuutuksen pois ja asiakkaalla olisi enää vain tapaturmavakuutus jäljellä.

      Siis hyvin yksinkertaista kun ikää on tullut niin sairasvakuutus halutaan ottaa asiakkaalta pois.

      Varokaa kaikkia vakuutusmyyjiä. Ja ihan sama pätee sijoitusneuvojiin.

    • Eikorvaa

      Ei korvaa mitään. Itsellä tuli palovahinko jonka menin liian äkkiä sammuttamaan. Ei korvaa noin 5000€ korjausta, kun ei ole tarpeeksi näyttöä palosta. Jäi opetus jos jokin palaa, tyhjennä sammutin siihen lähelle ja soita palokunta.:)

    • Anonyymi

      Aika hankalaa on saata pyydettyä tarjousta vakuutuksesta. Ei ilmeisesti ole asiakkaista pulaa kun tarjouspyyntöön ei vastata.

    • Anonyymi

      Asiakaspalvelu huonoa ja välinpitämätöntä. Tuli mieleen, että anteeksi kun häiritsin työaikana. Kotivakuutus oli LähiTapiolassa vaan ei ole enää. Pyysin useaan kertaan koiravakuutus tarjousta mutta tarjousta ei tullut. Hintojakaan ei ole esillä missään kuten muissa yhtiöissä. Vähän tuli sellainenkin mieliala, että ratkaiseeko pärstäkerroin vakuutuksen hinnan. Kotivakuutus on nyt siirretty parempaan yhtiöön ja koirallekin vakuutus saatu. Hyvää jatkoa LähiTapiolalle valitsemallanne linjalla, voi olla että S-Ryhmä ei kauaa hyvällä katsele tällaista toimintaanne. Viestiä menee S-Ryhmän johdolle.

    • Anonyymi

      Sähkönsiirtovakuutus pitäisi hankkia, mistä neuvoja?

      • Anonyymi

        Kannattaa kysyä Lähitapiolasta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattaa kysyä Lähitapiolasta

        Juu eivät ole vielä vastanneet


    • Anonyymi

      LÄHITAPIOLA ON ERITTÄIN HUONO VAKUUTUSYHTIÖ. ----TERVEISIN ASIAKASKOKEMUKSEN ASIANTUNTIJA

      • Anonyymi

        👍👍👍


      • Anonyymi

        Todella ala-arvoinen yhtiö. Ei kyllä toimi homma siellä mitenkään. 🤬


    • Anonyymi

      Voivat muuttaa lasten vakuutusten korvausehtoja, oma vastuita ym. Ennen lasten syntymää otettu vakuutus ja uusimman laskun yhteydessä uudet sopimusehdot

      • Anonyymi

        Olipa hurja muutos! Koko vakuutuskanta irtisanottiin ja uusi tilalle. Korkeampi omavastuu ja huonompi sisältö.


    • Anonyymi

      Aivan paska yhtiö, ei korvaa edes työtapaturmat korvattavia kuluja, joku "valelääkäri" varmaan tekee heille korvauspäätökset, ei usko edes ortopedin lausuntoa vaan summassa vaan hylkää hakemukset tämä LähiTapiola, en suosittele kenellekkään

      • Anonyymi

        Työtapaturmat korvaa työnantajan vakuutus, omasta vakuutuksestasi et saa toista korvausta lisäksi.


    • Anonyymi

      Keski Suomen LähiTapiola Jääskeläinen ryhmä syyllisty kaksoislaskutus.
      Pihtipudas
      Jyväskylä

    • Anonyymi

      -25€ alennus POP Vakuutukseen koodilla MUEMSE

      www.popvakuutus.fi/ref/MUEMSE

    • Anonyymi

      Vakuutuksen vuosihinta nousi n. 250 eurolla "vakuutusuudistusten" myötä. Erää kohden nousu oli n. 65 euroa enempi kuin viimeksi. 🙄 Siis tällaisina aikoina, kun kaikki muukin on noussut, kuten sähkö, ruoka... Kyllä on otsaa. Minulla ei kyllä ole varaa maksaa moisia korotuksia. Eikä kyllä halujakaan, vaikka olisi varojakin. Purin sopimuksen samana päivänä, kun korotettu lasku tuli. Vakuutus kerkesi olemaan varmaan n. 15 vuotta ennen tätä tärskyä. Kai se sitten oli kannattavaa yhtiön mielestä. Ehkä enin osa asiakkaista maksaa sitten kiltisti, korotukset. Köyhät saavat näemmä lähteä.

    • Anonyymi

      Niin on rosvoksi ryhtyneet kuin sähköyhtiöt!!! Nostavat vakuutusmaksun hintaa 6% vuodessa, jotta saisivat korvattua pörssikeinottelussa hukatut rahat. Irtisanomisen jälkeenkin laittavat laskua. On luetunymmärtäminen tuossa yhtiössä huonolla hapella.

    • Anonyymi

      Työterveys laitoksella todettu ammatti tauti. Korvasi aluksi jonka jälkeen saa valittaa joka lääkäri käynnin jälkeen vakuutuslautakuntaan. Täysiä urpoja koko laitos täynnä.

    • Anonyymi

      Ei ole lähitapiolaa eikä tule sen verran on tuttavapiiri saanut taistella odottaa ja pettyä.

    • Anonyymi

      Huono yhtiö, yksinkertaisemmatkaan asiat ei onnistu. Kuten osoitteenmuutos. 👎👎👎👎

    • Anonyymi

      Ala arvoisen surkea tämä kauko tapiola.
      Käsittelyt kestää kuukausia, jonka jälkeen saat pettyä taas kerran.
      Jotain hiton joulu konsertteja järjestelevät, kun eivät saa käytettyä millään kaikkia ihmisiltä kusetettuja rahoja johdon palkitsemiseen.

    • Anonyymi

      Olet oikeassa, kun lukee metsävakuutuksen sisältöä niin mitään korvattavaa ei jää mutta maksua peritään 60€ vuodessa.
      Hävyttömiä yrityksiä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6519
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4203
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2607
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2030
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1548
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1397
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1101
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1046
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe