Kokemuksianne penispumpusta?

penispumppua

Hei,

Kertokaahan käyttökokemuksianne penispumpuista. Mitä olette käyttäneet ja millä vaikutuksilla?

Itse tuli tilattua. Innolla odottelen.

18

2691

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kokennut,,,

      Ihan OK
      Kunhan et ensimmäisillä kerroilla käytä liikaa painetta .
      Vaikutus ei ole pitkäikäinen , liukuvoiteen kanssa tuntuu mukavalta ja parhainten hyötyä jonkinlaisen penisrenkaan kanssa aktissa ;)

    • JPG

      Hyvät kokemukset!

      Ostin Penomet -nimisen penispumpun ja nyt elämä hymyilee :-)

    • Penomethaisee
      • Vesisänkykö

        No itse en halua tuollaista vesilelua ollenkaan...


    • että näin..

      Vesilelun ärsyttävin ominaisuus ettei se toimi kunnolla kuin suihkuammeessa.
      Ns. ilmapumput toimii missä vain , mutta vaativat varovaisuutta käytössä .

      • sucketmachine

        Pölynimurilla kokeilen usein ennen kun nussin naista kiva esileikki.


    • bathmaster

      Bathmaster toimii kyllä ihan suihkussakin ja sillä värkillä saa kyllä pumpattua hienon värkin vaivattomasti.

      • bathMATE ;)

        Ei millään pahalla mutta se on pumpun nimi on BathMATE ei master.

        Ja kyllä, se todellakin toimii myös suihkussa ihan ongelmitta. En ole sitä edes ikinä kylvyssä käyttänyt koska en omista ammetta.


    • kokennut.....

      Racing-pumppu on ilmapumpuista tehokkaisn , tosi itse pumppukahvan laatu ei häävi.
      Ainoa ongelma ettei paljon kärsi käyttää tiivisteen kanssa - sinäänsä hyvä ja kestävä tiiviste , mutta käy ahtaaksi nopesti .
      Vedetään sopiva imu ja samalla "lypsäen" putkella , siten että vetoa tuntuu peniksen juuressa .
      Ilmapumppuja käyttäessä pitää muistaa ettei kipua EI SAA tuntua terskassa ja esinahassa , silloin turpoaa väärästä kohtaa.

    • bathmateeja

      Bathmaten ostin, kerran olen kokeillut ja hyvinhän se toimi, suihkussa kokeilin.
      Vältän nyt kuitenkin yhden ainoan kerran perusteella vielä mitään sen syvällisempiä mielipiteitä lausumasta, katsotaan muutaman kuukauden päästä uusiksi mielipiteet.

      Väittävät että säännöllisellä harjoittelulla paksuuteen jäisi pysyvääkin parannusta, pituuteen se ei niinkään vaikuta, ellei käytä jotain silikonisukkaa peniksen ympärillä joka rajoittaa laajenemisen vain pituussuuntaan.

    • hanska9

      Uusin hankinta mushroon pump sylinteri.

      Mahtava . tavallisella olen pumpannut yli 20 vuotta, nyt kiva saada uutta fiilistä ja kihelmöinti ja paisuminen vain terskaan ... olen tyytyväinen ja tyydytetty.

    • ne kujat

      noita pumppuja on kaikenlaisia - kalliitakin mutta opaskoja ja sit joku ihan sopuhintainen ni toimii hyvin - itse aloitin vähän aikaa sitte ja ajattelin ettei tästä tuu mittään (tää on jokaisella eri asia) mutta näitte sleevien tms? se alko onnistua ihan hyvin (onko nii pien - ei vaineskaa ku nii lörppö ettei seisovillaan saa mihinkään vehkeeseen) mut noitte "tiivisteitten" kanssa meni hyvin ja opin käyttämään. Ostin aluks jonku merimiehen kullan ja ihmettelin sitä, sit osin kaikenlaisia vehkeitä hölmöyksissäni - nyt sit käytän tätä merimiehen kultaa edelleen tykötarpeiden kanssa ja hyvä se on (eikä maksanu paljon). Vehkeitä on paljon mutta yhdistelkää älkääkä himoissa tilaile liikaa roskaa millä ei tee mitään.
      Paljon nuo letkun pätkät maksaa mut voisko joku fiksu kertoa miten/mistä ULKOKOMAELTA vois tilata tavarata kun tilaa, ei tartteis 10 sm letkunpätkästä maksaa 20 €. Että hyvät teillekkii!! PH

    • kylpykaveri

      Tilasin ensimmäisen Bathmateni melk. 6 vuotta sitten. Päätin yrittää tehdä asialle jotain, koska peniskateus ja pieni nykeröni oli minulle todellisia ongelmia. Alkuun pumppailin lähes joka päivä. Sitten harvemmin, mutta yleensä vähintään sen 3 x viikossa. Tosin ohjeiden vastaisesti pidin 25-30 minuutin mittaisia sessioita. Viimeksi käytin sitä maaliskuussa, jolloin lopetin käytön.

      Paljon on ollut liikenteessä puheita, että senttejä tulee hetkessä. Se on pahasti liioiteltua. Olen ollut jatkuvasti yhteyksissä usean käyttäjän kanssa, joiden kanssa ollaan käyty keskusteluita ihan muussa kuin mainosmielessä. Löytyy käyttäjiä, jotka ei vuosien käytönkään jälkeen ole saanut juuri mitään tuloksia, jotkut toiset vain n. sentin lisäpaksuutta ja muutamia millejä pituutta. Toisilla on ollut positiivisempia tuloksia.

      Pumppaaminen toki saa heti näkyviä tuloksia, mutta ne tulokset on lähinnä sitä, että esinahkaan kertynyt neste saa esinahan turpoamaan ja paisuvaisiin jää verta. Eli varsinaista kasvua ei ole tapahtunut. Elin palaa nopeasti normaalimittoihin. Ongelmana on esinahan alla oleva sitkeä sidekudos tai kalvo, joka on niin sitkeää, että jopa injektioneulan läpisaaminen vaatii voimaa. Sen paksuus tai sitkeys on suoraan suhteessa elimen koon kehittymiseen. Eli sitä tässä pumppailussa yritämme venyttää ja sen venyttäminen, riippuen sitkeydestä, voi vaatia pitkää ja sitkeää duunia, kuten minun tapauksessani.

      Itse siis käytin hydropumppua lähes 6 vuotta. Ensimmäisenä vuotena en nähnyt minkäänlaisia tuloksia. Toisena vuotena tuli joitakin millejä. Kolmantena vuotena lepopituus ja paksuus oli jo pysyvästi ja selkeästi kasvanut, mutta erektiossa ei edelleenkään ollut merkittävää muutosta. Neljäntenä vuotena alkoi tapahtumaan positiivisempia muutoksia ja lähes luovuttaneena sain motivaatiota jatkaa. Sitten olikin jo aika ostaa isompi pumppu kun elin turposi jo kumihaitariin kiinni ja pumppaus teki aika kipeetä kun nahka puristui väliin. Uuden pumpun imu oli huomattavasti alkuperäistä Bathmatea parempi. Sai isommat "fritsut" elimen varteen. Sitten päätin, että pumppailut oli siinä, kun tuonne lähelle elimen juurta alkoi muodostua pahka. Todnäk heikko kohta tai kudosvaurio ja pelkäsin, että se saattaa johtaa johonkin ikäviin seurauksiin. Muuta postiviista on se, että elimeni on nyt lähes suora kun aiemmin oli selvästi vasemmalle käyrä.

      Lähtömitat erektiossa 13,4/2.8 cm
      Lähtömitat lepotilassa vaihdellen n, 3-4/2 cm

      Nyt erektiossa 17.8/5.6 cm
      Nyt lepotilassa vaihdellen 11-12/4.5 cm

      Mittaus elimen yläpuolelta ja vain elimen näkyvä osa mitattu, eli ei huijata itseään työntämällä väkipakolla mitta häpyluuhun kiinni tai kivespussin taakse. Mittaukset tein mauserilla. Tavoitteeni oli huima 19/6 cm jötikkä. Vähän jäin tavoitteesta, mutta olen silti äärettömän tyytyväinen. Aika käsittämättömät on henkiset vaikutukset elimen koolla. Miehinen kirous jos ei ole syntynyt hk:n sininen jalkovälissä.

      Jos aloitat/olet aloittanut pumppauksen, niin älä lannistu jos ei heti näy tuloksia. Åläkä mittaile joka päivä. Itse mittasin n. 2-3 krt vuodessa. Ja varaudu vuosien duuniin. Ja mikä tärkeintä, älä pumppaile silloin tällöin vaan säännöllisesti. Ja alipainetta vähintään siihen pisteeseen kun alkaa tuntua lievää kipua/nipistelyä. Vain kovalla duunilla saat tuloksia aikaan, ja lopussa kiitos seisoo. Kirjaimellisesti. Isona.

      Ja vältä ilmapumppuja. Niillä tulosten aikaansaaminen voi olla huomattavasti hitaampaa ja lisäksi elimestä tulee yleensä kartion muotoinen, eli puolivälistä tyveen kehittyy heikosti ja tyviosa mahdollisesti ei kasva juuri ollenkaan. Ja pahimmillaan puhkot esinahkasi. Googlaa, niin näet itse.

      • bathmateeja

        4,4 senttiä :O aika hurja kasvu.
        Itse olen kyllä mittaillut bpel pituutta, eli just painanut häpyluuhun asti. Itsellä kun on tuota ylipainoa kertynyt ja rankka laihdutuskuuri päällä, niin vähintään ~2 senttiä tulee lisäpituutta kun rasvakerros katoaa. eli en saisi näkyvän osuuden mittauksella vertailukelpoista tulosta.

        Mitään pysyvää vaikutusta en bathmatella ole vielä saanut niinkuin en vielä oletakkaan (19.9 ketjuun kirjoitettu viesti minun ja silloin ekaa kokeilukerta takana). Niitä pieniä punaisia täpliä tuli terskaan kun innostuin pumppaamaan pienessä humalassa ilmesesti liikaa painetta, mutta noitahan monelle/kaikille tulee. Pihin kuitenkin vähän taukoa ja alensin paineita.


      • kylpykaveri
        bathmateeja kirjoitti:

        4,4 senttiä :O aika hurja kasvu.
        Itse olen kyllä mittaillut bpel pituutta, eli just painanut häpyluuhun asti. Itsellä kun on tuota ylipainoa kertynyt ja rankka laihdutuskuuri päällä, niin vähintään ~2 senttiä tulee lisäpituutta kun rasvakerros katoaa. eli en saisi näkyvän osuuden mittauksella vertailukelpoista tulosta.

        Mitään pysyvää vaikutusta en bathmatella ole vielä saanut niinkuin en vielä oletakkaan (19.9 ketjuun kirjoitettu viesti minun ja silloin ekaa kokeilukerta takana). Niitä pieniä punaisia täpliä tuli terskaan kun innostuin pumppaamaan pienessä humalassa ilmesesti liikaa painetta, mutta noitahan monelle/kaikille tulee. Pihin kuitenkin vähän taukoa ja alensin paineita.

        Tuloksia kyllä syntyy kun jaksaa pumpata viikosta ja kuukaudesta toiseen. Ja niitä punaisia pisteitä saa kyllä mielellään tulla. Kertoo siitä, että alipaine on hyvällä tasolla:) Itse tein usein vanhalla pumpulla niin, että jalat lievästi koukussa puristin reidet yhteen ja se nosti pumppua ylöspäin ja samalla lisäsi alipainetta. Uudessa oli senverran hyvät imut että ei tarvinnut.

        Ja ilman muuta rasvanpoltto ohjelmaan mukaan. Se on itsessään jo positiivista fiilistä lisäävä asia sen lisäksi, että vehkeet tulee esiin makkaroista. Itsekin laihdutin pyöreästi 20 kg muutama vuosi sitten. Olen 177 pitkä ja painoa oli karvan yli 100 kg eli aika erotiikantappajakuosissa:)

        Mutta, anna niiden pisteiden tulla jos on tullakseen. Nopeammin tulee tuloksia kun on kunnolla alipainetta. Vasta sitten hellitetään kun alkaa tulla voimakkaampaa kipua. Pientä kipua ei tarvitse liiemmin stressailla. Ja noilla hydropumpuilla ei kovin herkästi saa liian kovaa alipainetta. Se on kyllä huomioitu suunnittelussa.


    • Anonyymi

      Olen käyttänyt kymmenkunta vuotta pumppua. Alkuaikoina puoli tuntia max kerralla ja siltikin tuli välillä erilaisia paikallisia turvotuksia herkkään ihoon. Nykyisin voin pitää vaikka kaksi tuntia kerralla melko tehokkaalla imulla ilman ongelmia. Iho on vahvistunut huomattavasti ja kestää monenlaista käsittelyä huoletta. On siihen vaan jäänyt koukkuun eikä halua luopua käytöstä. Vaimo on oppinut käyttööni ja tuntuu pitävän kun saa hoitoonsa pulleaksi pumpatun liukkaan kullin. Kyllä kulli on tullut selkeästi suuremmaksi ja terska eritoten on vahvistunut.

    • Anonyymi

      Kasvattamistarinat ovat aikas lailla henkisesti keskenkasvuisten puhdasveristä puppua. Kun käytön lopettaa, niin keinotekoinen kudosturvotuskin lakkaa.

      #

      "Pumppua markkinoidaan yleensä peniksen koon kasvattajana. Siihen se ei auta."

      "– Itse kerron suoraan, ettei se kasvata mitään. Myyn niitä vain oikeasti tarpeeseen. Lääkäri voi lähettää eturauhaspotilaan leikkauksen jälkeen (ostamaan tuotteen), jotta saadaan pintaverenkierto nopeasti toimimaan. Se on maailman paras keksintö siihen, Keränen kuvaa."

      - https://www.studio55.fi/hyvinvointi/article/ei-kasvata-kokoa-tahan-penispumppua-oikeasti-kaytetaan/5369868

    • Anonyymi

      Kokemukset hyviä. käytössäni on Mega.Man ,jo 6 vuotta . Paksuus eli ympärysmitta lisääntynyt 16milliä . Automaattipumppu on nopea ja helppo ottaa käyttöön ja käyttää,paina vaan nappia ja kalu kasvaa . HYVÄ Suosittelen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 150
      4275
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3864
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2651
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1639
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1521
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1501
    Aihe