Gigantin palvelut

jorkalevi

Päätin ostaa television - semmosen hanurin kokoisen GIGANTISTA. Olin aiemmin tilannut pitsan ählämiltä verkkokaupasta ja se toimitettiin minuutin tarkkuudella. Ajattelin tehdä samoin GIGANTIN kanssa - ei onnistunut Tilasin puhelimella - Puhelimessa oli erittäin palvelualtis metronomi joka lupasi sen 2 päivän sisällä. Kului 2 viikkoa ja soitin - Taas vastasi heleä-ääninen tradenomi vai olisko ollut peräti ekonomi (löysi tilauksen) ja paketti lähetettäisiin välittömästi. Olin sopinut maksavani kotiinkuljetuksen. Tuli tekstiviesti jotta paketti olisi noudettavissa kaupungin laidalla sijaitsevasta SIWASTA. Soitin sinne ja sieltä taas joku kirkasotsainen merkonomi ilmoitti että se toimitetaan - ei vain ole kuulunut. Kolmas viikko lähtee ja olen saanut tutustua lähes kymmeneen kauppakoulun kohteliaaseen merkanttiin. Haluan tv:n enkä mitään vi:n lirputtelua. Lasku jo kohta erääntyy. Ehkä vain meteorologi tietää milloin tavara kohtaa tarvitsijan.

0

<50

Vastaukset

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nikolle syyte Sofian pahoinpitelystä

   Oikea unelmavävy.
   43
   885
  2. Ota vielä kerran yhteyttä

   Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
   Ikävä
   88
   719
  3. Vieläkin on taikaa...

   Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
   Ikävä
   63
   372