Missä Soini taas piileksii?

kansa ihmettelee

Venäläiset ovat ampuneet Malesialaisen matkustajakoneen alas Ukrainassa. Hirmuteko vaati 295 siviiliuhria. Se on taas mahtavalla ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajalla Soinilla piileskelyn paikka.

Nilkkaa viileksii, siis Soini piileksii?

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288715503579.html

42

122

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lue jos osaat
    • jytky 2015

      2004 eurovaaleissa Hakasen kommunistit vähän yli 10 000 ääntä
      vihreät yli 172 000 ääntä
      demarit yli 350 000 ääntä
      perussuomalaiset vajaa 9000 ääntä

      2009 vaaleissa
      kommunistit yli 8000 ääntä
      vihreät yli 200 000 ääntä
      demarit yli 290 000 ääntä
      perussuomalaiset vajaa 163 000 ´ääntä

      JYTKYVAALIT 2014
      kommunistit vajaa 6000 ääntä
      vihreät runsas 160 000 ääntä
      demarit runsas 210 000 ääntä
      PERUSSUOMALAISET YLI 220 000 ÄÄNTÄ

      JYTKY 2014 ON VAIN ALKUA JYTKYLLE 2015

    • ei soinipunikki!
    • Ala Zuhoff

      Enemmän minua ainakin kiinnostaa Halla-ahon lymyily koko Ukrainan kriisissä. Hän on kuitenkin ainoa kansanedustajistamme ja mepeistämme joka on työskennellyt Ukrainassa venäläisviisumien parissa. Uusnatsimeppimme siis on asunut Ukrainassa, muttei silti ole vieläkään mitään negatiivista sanottavaa Venäjän toimista sen enempää Ukrainassa kuin muuallakaan.

      No oikeastaan minua ei kiinnosta koko Halla-aho tuon taivaallista, niin läpinäkyvä hän on epäisänmaallisuudessaan. Sen sijaan Halla-ahoa hyysäävän Suojelupoliisin johdon omituisen läheiset suhteet Venäjään ja Israeliin pistävät edelleen hämmästyttämään. Ei siis ne suhteet itsessään, vaan se, ettei Supon maanpettureita ilmeisesti saada enää kuriin ja tuomioistuimen eteen vastaamaan maansa myymisestä ennen Venäjän hyökkäystä.

    • Viisas Soini!

      >Venäläiset ovat ampuneet Malesialaisen matkustajakoneen alas Ukrainassa. Hirmuteko vaati 295 siviiliuhria. Se on taas mahtavalla ulkoasianvaliokunnan puheenjohtajalla Soinilla piileskelyn paikka.

      Sinustako pienen Suomen pitäisi taas heti olla suuna päänä kantaa ottamassa asiaan, josta ei vielä edes tiedetä tarkkaan mitä kaikkea tapahtui???

      Syytä pitää minusta turpansa kiinni ja seurata rauhassa mitä on tapahtunut, koska tiedot ovat ristiriitaisia.

      Onneksi sinä et ole ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja!

      • Terijoen Timo

        Mitä tiedetään varmuudella:

        1) Putinin sotilasjohtaja Ukrainassa Strelkov rehenteli juuri Twitterissä ammuttaneensa malesialaiskoneen alas.

        2) Suomessa Strelkovin aikaansaannokset Suuressa Isänmaallisessa maailmansodassa julkaistaan suurella ylpeydellä ja kunnioituksella Johan Bäckmanin toimesta.

        3) Johan Bäckman tukee hyvän ystävänsä ja kollegansa Jussi Halla-ahon ikuista kamppailua suomalaista oikeusjärjestelmää, demokratiaa ja kansan yhtenäisyyttä vastaan.

        4) Suojelupoliisin johto suojelee ja tukee Jussi Halla-ahon myyräntyötä Suomen itsenäisyyttä vastaan.

        Eli jos faktoista nyt sitten jotain ristiriitaista pitäisi hakea, niin ensimmäisenä tulee mieleen Halla-ahon suomalaisäänestäjät, sikäli että sellaisia venäläistaustaisten äänioikeutettujen lisäksi on ylipäätään olemassa, suomalaisäänestäjät jotka uskottelevat itselleen toteuttavansa jonkinlaista isänmaallisuutta äänestämällä tätä Tehtaankadun varrella asuvaa venäläisyyden tohtoria.

        Ja tietysti niiden kaikkien miljoonien suomalaisten jotka yhä edelleen luottavat Suojelupoliisin rasistiseen johtoon, ihan riippumatta siitä kuinka monta kertaa Supo-johto puukottaa Suomalaista yhteiskuntarauhaa selkään Venäjän invaasiota tasoittavaa äärioikeistoa hyysäämällä ja äärioikeiston vastustajia sekä Suomessa asuvia vähemmistöjä (lukuunottamatta tietysti venäläisvähemmistöä) vainoamalla.


    • Työnjako pätee
    • kenttä kiittää

      Kiitos hyvästä kirjoituiksesta nimimerkki Terijoen Timo. Täyttä asiaa!

    • Taistele suomalainen

      KERJÄLÄISVASTAINEN TAISTELU JATKUU
      YRITTÄJÄT LÄHTEVÄT MUKAAN

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071618492474_uu.shtml

      Nyt ne ovat kuitenkin lähinnä bulgarialais- ja romanikerjäläisten käytössä.

      - Tänä kesänä heitä on kolminkertaisesti aiempiin vuosiin nähden, joskus jopa 60 kerrallaan. Vessat lainehtivat pyykkisessioiden jälkeen eteiseen saakka ja vessapaperit, vesi- ja jätemaksu jäävät minun maksettavakseni, hän huokaa.

      Laakso ei osaa tuoreena yrittäjänä arvioida, kuinka ison osan vesilaskusta voi laittaa kerjäläisten piikkiin, mutta pienestä summasta tuskin puhutaan.

      - He pesevät siellä 10-60 hengen vaatteet päivässä ja itsensä vielä lisäksi. Siitä voi laskea.

    • Don Jönner

      Wätys Soini taas piilossa. Dorkaa!

      • patalaiskojen puolue

        Soini laiskempi kuin Immonen ja Lohela yhteensä?


    • Timo Terijoki

      Isä Timon mielipide Venäjän politiikasta on sama kuin Venäjän mielipide Venäjän politiikasta.

      Isä Timo

    • Ei aihetta

      Venäläisten homovaino saa Isä Timolta täyden siunauksen eikä sen rinnalla jotkut lentokoneiden ampumiset meinaa mitään.

      Ja pitäisikö ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtajan muka reagoida näin mitättömiin tapahtumiin ja keskeyttää kolmen viikon tasainen kaljaputki tiedotustilaisuuden vuoksi?

    • Etkö sä raukka paska

      osaa edes lukea ? Helvetillistä huutoa, meteliä ja syyttelyä, asiaan jossa kukaan ei osaa vielä edes kertoa mitä, miten ja kene toimesta on tapahtunut, ja sinä ...tanan tollo haluat että Soini tekisi asialle mitä ????

      Olet sinä vähän ...tanan typerä, varsinainen idioottien kunkku oikein !!

      • Persupurkaus

        Tässä taas persuilua parhaimmillaan. Soinin puolesta pahoitetaan mieltä oikein tosissaan ja osoitetaan se persumaiseen tapaan kiroillen ja kritiikin esittäjät haukkumalla.

        Luetun ymmärtämisessä on hieman korjaamisen varaa myös tällä räyhäpersulla. Kysehän on siitä, ettei Soini ole kommentoinut millään lailla asiaa eli se ei ole ollut Soinin mielestä kommentoinnin arvoista. Itse kommentoinninhan Soini olisi voinut hoitaa todellakin juuri niiden faktojen perusteella, jotka ovat lausunnon antamisen ajankohtana käytettävissä.

        Eli argumenttisi ja kiroamisesi menvät täysin hukkaan. Jos kommenttisi kuvaavat yhtään keskivertopersun ajatusmaailmaa, en ihmettele yhtään, että persut ovat voineet saada näinkin suuren kannatuksen. Pahoitteluni.


    • Vasuripaska

      Ei tälle vasuripaskalle kannata mitään selittää hullu mikä hullu

    • karkuunTimo!

      Miksi te persut suututte siitä että Venäjä paljastui syylliseksi? Ja kyllä Soinin virka vaatisi kannanottoa aina kun tapahtuu tuollaisia sotarikoksia!
      Mutta ei Soini uskalla! Kun pitää lipoa putiinin ahteria ja samalla yrittää olla mieliksi usallekin. Varsinainen luikero!

    • kylmää faktaa,,,

      Piileskelevää ja 24/7 vastuuta pakoilevaa Soinia inhotaan päivä päivältä yhä enemmän, eikä syyttä.

    • Timo Seteliselkä
      • Eniten tarjoavalle

        Terijoen Timo neuvottelee hallituspaikasta myös Venäjän kanssa eikä näitä neuvotteluja pidä häiritä pikku asioilla.


    • taustat esiin
    • Rippi armahtaa

      Isä Timon syli on lämmin ja avara. Hän antaa synninpäästön tällaisissa pikkuasioissa, kun kyseessä ovat Soinin omaisuuskansa Israel ja homojen kurittaja Venäjä.

    • juoppo persu minäkin

      Kyllä Timppa oli tosi närkästyneen oloinen, kun radiotoimittaja yllätti hänet puhelinsoitolla kesken isä timon kuumimman ryyppyloman?

    • kopsu voitti?

      Äsken TV 1 sai kiinni suoraan lähetykseen Erkki Tuomiojan sekä Ilkka Kanervan. Timpan kieli ei enää kääntynyt, siksi pysyi piilossaan?

    • Maakuopasta päivää

      Isä Timo ilmestyi lopulta ylimääräiseen A-studioon hiukset rasvaisina ja parta ajamatta eli hän on ollut ihan konkreettisesti pihalla. Ihme kyllä, Isä Timolta irtosi jopa varovaista Venäjä-kritiikkiä, mutta se mennee ankaran krapulan piikkiin.

    • kauheeta!

      Niin missä luuraa karjalaisten hölösuu jälkeläinen Stubb?

      • Siellä se

        Stupidolta on otettu kommenttilisenssit poijjes! Se päästää isosta, suorastaan karmean isosta ja talttahampaisesta, turpavärkistään 83 kilogramman sammakoita. Siksi eduskuntaryhmä laittoi sen juksenteleen pitkin mettiä.


      • pSS juoppolallit
        Siellä se kirjoitti:

        Stupidolta on otettu kommenttilisenssit poijjes! Se päästää isosta, suorastaan karmean isosta ja talttahampaisesta, turpavärkistään 83 kilogramman sammakoita. Siksi eduskuntaryhmä laittoi sen juksenteleen pitkin mettiä.

        Soinille näyttää kalja sekä kopsu maittavan?


    • juoppo persu minäkin

      Kesän ryyppyputki näkyi Timpan naamasta?

      • Enemmän Timppaa

        Ainakin Timpan keskivartalopallo oli muhkean kokoinen eli makkaraperunaa on vedetty pitkin kesää juuri niin paljon kuin lääkäri (Tiina) sallii ja ehkä vähän enemmänkin.


    • kentän sana

      Kyllä Timpan muoto ja olemuskin jo kertovat; kuka omistaa ps puolueen?!

    • ei hyvää sanaa?

      Timppa alkaa olla aina äreä kuin puliukko?

    • Oikeaan suuntaan

      Soini toivoo myönteisen kehityksen jatkuvan Gazassa. 400 on hyvä alku, mutta täysin riittämätön, sillä Soinin omaisuuskansa tarvitsee lisää elintilaa. Palestiinalaislapset, -naiset ja -vanhukset ovatkin olleet vakava uhka Soinin omaisuuskansalle, mutta tilanne ollaan nyt onneksi saamassa hallintaan. Tästä on hyvä jatkaa tällä kristillissosiaalisella linjalla.

      Israelissa yhdistyvät kaikki Soinin ihanteet: valittu kansa, USA ja sen etujen suojelu, venäläiset siirtolaisasutuksen myötä ja etenkin ristiretki vääräuskoisia vastaan. Siksi onkin parempi, että Soini kätkee onnensa eikä julista sitä julkisuudessa.

    • Terijoen Timo
    • Rukoukset kuultu

      Soinilla on nyt hullut päivät. Molemmat Soinin ihannevaltiot ovat vauhdissa ja tekevät kovaa tulosta.

      • Ilmestyskirjan pedot

        Etkö ymmärrä, palestiinalais- ja ukrainalaisvauvojen rakettituli on saatava loppumaan keinolla millä hyvänsä, vaikka Putin-Liebermann-akselin olisi sitten valloitettava koko maailma ja tapettava kaikki maailman lapset. Niin sanotaan Raamatussa - tapa ja vihaa, sodi ja kiduta, sitä A-Kristus haluaa alamaisiltaan.


      • Soinin vaara

        Soinin omaisuuskansa on saanut vasta 1000 naista, lasta ja vanhusta pois uhkaamasta. Soinia ei tämä ei hetkauta, sillä hehän ilmiselvästi uhkasivast Israelin turvallisuutta.


    • tosi outoa...

      Eli Timppa siemailee kylmää kaljaa sukulaistensa mökillä ja nauttii tilanteesta??

    • Timo Seteliselkä
    • ex persekkö
    • KIITOS ULRICH

      Häiriköt kirjoittelevat juuri niin että miksi Soini syö miksi Soini itkee
      miksi Soini ei vastaa jne.

      Kirjoitusten tarkoitus on häiriköidä koska Soini ei lue tätä palstaa
      ja mistä he le ve tis tä
      me osaamme vastata täällä mitä Hakkarainen ajattelee tai Soini lausuu

      Juuri tällaiset viestit ovat häiriköintiä, Hakkarainen sitä Soini tätä

      häirikköhörhö mukakeskustelija ei KERRO MITÄ hänen mielestään PITÄISI TEHDÄ

      VAAN VAATII VASTAUSTA TÄÄLLÄ SOINILTA TAI HAKKARAISELTA
      JOTKA EIVÄT OLE TÄÄLLÄ VASTAAMASSA

      Päälle sanoo että Soini on diktaattori vaikka ei itse häirikkö esitä mitään
      vaan vaatii vastausta diktaattoriksi nälvimältään

      Mutta tarkoitus ei olekaan keskustella perussuomalaisuudesta vaan häiritä
      palstaa sankkireikärivouksilla

      luotsi Ulrich on pannut palstan kuntoon, kiitos

    • tosi outoa....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      249
      2246
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      82
      1866
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      75
      1555
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      131
      1320
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      64
      1180
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1145
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1066
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1064
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      980
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      891
    Aihe