Katolisen kirkon mustan messun saatanalliset rituaalit!

ex novus ordo

Katolisen kirkon ympärillä on kuohunut useita vuosia pedofilia skandaaleja. Uusin kohu paljastaa, että katolisen kirkon sisällä on harrastettu rituaalisia lapsimurhia, joiden verta on nautittu kirkon saatanallisessa mustassa messussa. Kyseessä ei ole katolisen kirkon parjauskampanja, vaan tosiasia, sillä katolisen kirkon sisäpuolelta on vuotanut ulos todisteita siitä, että katolisessa kirkossa harjoitetaan saatanallisia rituaaleja.

Viimeaikaiset katolista kirkkoa koskevat paljastukset tuovat esille sen tosiasian, että katolinen kirkko ei ole Jumalan seurakunta, vaan Ilmestyskirjan kuvaama suuri Babylon, maan porttojen ja kauhistuksien äiti. On todella järkyttävää millaisia kauhistuksia katolinen kirkko on tehnyt koko olemassa olevan historiansa ajan. Todella ikävää on se että monet ihmiset ovat virheellisesti ja väärin perustein luulleet Rooman katolisen kirkon edustavan Raamatullista kristinuskoa, jota se ei suinkaan edusta.

sivulta http://www.kotipetripaavola.com/mustamessujalapsiuhrit.html

4

103

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ällistynyt

      Ohos olipa juttua.

    • Routalempi

      Routalempi LÄÄKKEET!!!!!

    • ihankauheeta

      Kauheeta mitä kirkko touhuaa.

    • ex novus ordo

      Entinen Guatemalan katolinen piispa Gerard Bouffard sanoo, että jesuiitat kontrolloivat vatikaania ja ovat uuden maailmanjärjestyksen todellisia ohjaajia. Bouffardin mukaan jesuiittakenraali (musta paavi) antaa paaville ohjeita ja käskyjä. Gerard Bouffard toimi kuusi vuotta pappina vatikaanissa, ollen mukana päivittäisessä arkaluontoisessa kirjeenvaihdossa paavin ja jesuiittajohtajien kanssa.

      Bouffard sanoo mustan paavin kontrolloivan kaikkia tärkeitä päätöksiä, joita paavi tekee, musta paavi kontrolloi myös illuminaattia. Bouffard sanoi, että hän tietää asioiden olevan totta, koska hän työskenteli vuosia vatikaanissa matkustaen paavi Johannes Paavali toisen kanssa. Paavi ottaa ohjeita ja käskyjä vastaan mustalta paavilta, sillä jesuiitat ovat myös uuden maailmanjärjestyksen johtajia, tehtävänään soluttautua muihin uskontoihin ja maiden hallituksiin perustaakseen yhden maailman hallituksen ja yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin ja lusiferianismiin. 

      Bouffard sanoi, että ihmiset eivät pysty käsittämään kuinka paljon jesuiitat ovat aiheuttaneet pahuutta sekä tuhoa ja tulevat vielä aiheuttamaan lisää. Jesuiitat teeskentelevät olevansa Jumalan miehiä. Bill Hughes  joka kirjoitti kirjat The Enemy Unmasked ja The Secret Terrorists sekä jesuiittajärjestön tutkija Eric Jon Phelps vahvistavat Gerard Bouffardin paljastukset jesuiitoista.

      Bouffard sanoi jesuiittojen pahuuden voimien vaikuttavan mm. USA:n hallituksessa ja monissa uskonnollisissa organisaatioissa. Bouffardin mukaan jesuiitat ovat kuin täydellisiä kameleontteja, omaten niin protestantin, mormonin, baptistin kuin juutalaisen identiteetin, tarkoituksenaan romahduttaa Amerikka sekä tuoda se yhden maailman uskonnon alaisuuteen, jonka tukikohta olisi Jerusalemissa. Bouffard sanoi jesuiittojen pyrkivän johdattamaan maailma heidän johtajansa luciferin alaisuuteen.

      Bouffardin mukaan vatikaani kontrolloi ja tarkkailee kaikkea Israelissa aikomuksenaan tuhota juutalaiset. Jesuiitat pyrkivät kontrolloimaan kaikkia maailman johtajia aiheuttaakseen ison maailmanlaajuisen konfliktin, joka tuhoaisi Amerikan, Lähi-idän ja Israelin. Jesuiitat ovat valmiita, jopa tuottamaan tuhoa katoliselle kirkolle pystyttääkseen yhden maailman uskonnon, joka perustuu satanismiin.  Tämä näkyy myös pappien messussa, jossa he itse asiassa palvovat kuolleita. Satanismin merkit voidaan nähdä kirkossa myös monissa symboleissa, tavoissa ja esillä olevissa messupuvuissa.

      Bouffard sanoi että katolisen kirkon uskonnollinen valta on ihan samanlaista kuin vapaamuurariudessa, jota muka Rooman kirkko on hyljeksivinään. Kirkon kanonisen lain mukaan vapaamuurariusjäsenyys tuo välittömästi kirkon kirouksen. Bouffardin mukaan kirkko käyttää myös vapaamuurariutta suorittamaan salaisia suunnitelmiaan, sillä monet korkean tason papit, piispat, kardinaalit ja jopa paavit ovat liittyneet salaisiin järjestöihin sekä monet ovat yhteistyössä illuminaattien kanssa.

      Bouffardin mukaan 1980-luvulla paljastui tapaus, jossa yli 150 korkean tason katolista pappia paljastui vapaamuurareiksi sekä kirkon jäseniä on ollut jäseninä muissa salaisissa järjestöissä. Bouffard sanoi, että lopulta hän tuli uskoon ja uudestisyntyi ja irtisanoutui katolisesta kirkosta. Bouffardin mukaan uskovien tulee avoimesti paljastaa pahuus sekä mitä jesuiitat todella edustavat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      188
      7306
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4262
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2115
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2049
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1869
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1696
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      35
      1661
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1619
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1603
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1428
    Aihe