kumisaappaisiin runkkaaminen

herra 47

Hei!!

Olen alle 50-kymppinen mies.Fetissinäni minulla on naisten kumisaappaisiin runkkaaminen.Aina tilaisuuden tullen pitää päästä runkaamaan esim.vessaaan tms. naisen kumisaappaisiin.Hyväilen ja hieron palleja saappaalla ja samalla vedän käteen.Lopuksi laukeaan kumisaappaan sisään ja pyyhin vehkeeni saappaan varteen.
Tai vaimon ollessa töissä katson pornoa,runkaan ja laukean kumisaappaille.
Toisinaan saan nauttia kumisaappaista myös makuukamarin puolella.
Muutoin seksielämämme on täysin normaalia lapsiperheen arkea.
Näistä kumisaapaisiin runkkaamisista vaimollani ei ole mitään tietoa.
Nyt haluaisinkin tietää onko vastaavia fetissejä kenelläkään muulla?

88

6139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shoes

      Kumisaappat ei sytytä mutta naisten paljon pidetyt kengät saa munan kovaksi. Joskus isommissa bileissä on pakko napata naisten kenkiä ja häipyä vessaan runkulle. Munaa kengän sisään ja toista kenkää haistellen ei kauaa mene kun on spermat munasta ulkona.
      Saman illan aikana kun neljäkin kertaa nussii kenkää, niin kyllä tietää munalla töitä tehneensä. Väliaikana on kiihottavaa katsella bilevieraiden sukkisvarpaita. Varsinkin kun tietää minkälaiset aromit niistä on kenkään tarttunut.
      Kotona tulee haisteltua vaimon sukkikset ja povisukat aina kun niitä pyykistä löytyy. Harmiton "harrastus".

    • Saapasjanne

      Kyllä saappaisiin tulee runkattua. Ei nyt päivittäin mutta melkein. Yleensä hommissa mukana jotkut omista saappaista mutta tilaisuuden tullen myös tuttujen saappaisiin pääsee käsiksi.

      • Pöljiäootta

        Mummon äidin tuohivirsut!


      • keltaiset,
        Pöljiäootta kirjoitti:

        Mummon äidin tuohivirsut!

        meillä on olohuoneen takaovella muijan keltaiset hai-saappaat ,joita käyttää ulkona käydessä,grillatessa,mökillä ym,joskus sisälläkin sopivalla hetkellä..itse kiinnostuin niistä kun ne oli muutaman kerran naisella jalassa kun naimme,aika seksikkäät olkkarin sohvalla takaapäin.Nyt oon lainannut niitä tarvittaessa pikkuleikkeihin ja ihan sisälle roiskassut ja sinänsä heittänyt takas ovipieleen ,odottamaan käyttäjää.nyt viel kiihottavammat kun ovat muijan jalassa sen jälkeen.


      • Noksu

        Saapsjanne, munkin työsaappaisiin saisit tulla roiskimaan mällit.


      • Anonyymi
        Pöljiäootta kirjoitti:

        Mummon äidin tuohivirsut!

        Huopikkaat,huopikkaat,sinne vedän mällit vaan.😋😋😋


    • herra 47

      Saapasjannelta kysyisin;minkalaisiin saappaisiin runkkaat tai kenenkä tuttujen saappaisiin.Tai tietääkö kukaan tavoistasi?

      • Saappailija

        Minulla on tapana myös käyttää naisten kumisaappaita runkkauksen. Lasken mällit kuitenkin aina kumisaappaan varrelle ja nuolen kaikki nieluuni. On ihanan makuista kumin maustama sperma.


      • Saappailija kirjoitti:

        Minulla on tapana myös käyttää naisten kumisaappaita runkkauksen. Lasken mällit kuitenkin aina kumisaappaan varrelle ja nuolen kaikki nieluuni. On ihanan makuista kumin maustama sperma.

        moikka olen 50v saapasrunkkari hmm kiinnostaisko kimppa runkut saappaisiin


    • heippa kaikki kumppari runkkarit mä olen kans pitkävartisista mustista saappaista kiihottuva /bi/homo olis kiva runkkailla muidenkin saapastelijoiden kans kans mällit saappaile omille toisen saappaille.

    • kumisaappaat 1

      Naisten kumisaappaiden tulee olla käytettyjä,mutta puhtaita;jolloin niistä tulee taivaalliset aromit.Saappan varren voi kietoa munan ympärille ja vedellä edestakaisin.Tai kumisaappaiden varsien väliin voi vetää tai sitten nai saappaan varresta sisää ja laskee mällit kumisaappaaseen.
      Tällaisten saappaiden tuoksu on kiihottava,kun ne ovat kuivuneet.Tuoksu tuntuu pehmemmältä.
      Kaiken kruununa näet vaimosi ko.kumisaappaat jalassa poimimassa viinimarjoja seuraavana päivänä.No tietäähän sen miten siinä käy!

    • kumisaappaat 2

      Naapurin takaterassilta sieppasin naisten nyöri- viking kumisaappaat.Vauhdilla nurkan taa;muna käteen,muutama nopea veto ja spermat saappaaseen.Lopuksi hieroin loput saappaan varteen.
      Kumpparit entiselle paikalle ja kotiin.

    • kiihottava fetissi

      Vaimoni tietää kumisaappaiden kiihottavan minua.Piikittelee aina,kun esim.kaupungilla törmäämme naisiin,joilla on punaiset kumisaappaat.
      Joskus saan nauttia kumisaappaista sängyssä tai sohvalla.Saan myös naida saappaiden varsien väliin tai hän runkkaa minua kumisaappailla;niin että spermat roiskuu saappaille.

    • kiihoittava fetissi

      Vaimoni on toki upea,mutta tuskin suostuu kirjoittamaan.Kumisaappaat eivät häntä kiihota,mutta minulle hän nautinnon niillä näin vuosien jälkeen suo.Olenkin saanut rouvan suostuteltua kuviin,toki vain omaksi iloksemme.Esim.punaiset kumisaappaat jalassa ja kukkamekossa,joka oli ensimmäinen poseeraus.Nyttemmin jo pukeutuneena pelkkiin kumisaappaisiin.Tämä tuntuu lopulta vaimoanikin kiihottavan.Ompa tämä suostunut kuvaan,jossa tyydyttää itseään punaisella kumisaappaalla,naimalla kumisaappaan teräosalla itseään/klitoristaan.Samoilla kumisaappailla,joiden varsien väliin minä ole lauennut tai joilla hän on minua runkannut.

    • Saapasjanne

      Herra 47 kyseli saappaistani... eli pääasiasssa erilaisia Nokian saappaita kuten Kontio, Defender, Kaira ja Eurologgereita. Joitain armeijansaappaitakin löytyy.
      Pari kaveria tietää jutuista kenen kanssa tulee silloin tällöin touhuttua ja pari muuta tuttua taas ei tiedä.

      • heippa saapas janne ota yhteyttä muhun jos sua kiinnostaa saapasleikit .


    • kiihottava fetissi

      Olen pahoillani rolle111,mutta ne kuvat ovat vain minulle ja vaimolleni! Kumisaappaat ja vaimoni alastonkuvaus ovat minun fetissini, ja vaimoani kiihottaa kuvaus/poseeraus. Ja se perustuu keskinäiseen luottamukseen.
      Toki uskoisin sinun niistä kuvista nauttivat.Mutta ehdoton vastaus on ei!!

    • kiihottava fetissi

      Eilen tultiin vaimon kanssa töistä.Tämän ystävä oli tuli pyörähtämään,jäivät terassille istumaan.Hetke kuluttua kun lähdin kauppaan,alkoi ystäväkin tehdä lähtöä.Tulin kaupasta vajaan puolentoista tunnin kuluttua. Naiset olivat yhä pihalla ja ystävä oli lähdössä.
      Vaimo huusi nauraen vain ehtineensä vaihtaa punaiset kumisaappaat jalkaan.
      Alkoi heti ottamaan eteenja kun vaimo oli tullut sisälle,kävin runkaamassa lastit kumisaappaaseen.

    • har1

      Vaimo oli käynyt kaverin kanssa mustikkareissulla. Molemmilla oli jalassa Hai-saappaat. Sanoivat, että on hyvät autoilukengät, ajoivat molemmat, Kun he menivät saunaan, otin heidän hikiset kumpparit. Kyllä siihen ei voi olla laukeamatta.

    • 13+11

      Jaa minä olisin mieluummin mennyt pesemään molempien selät. Mutta kerro minkäväriset hait naisilla oli.

      • har1

        Selän pesuun kyllä heitin juttua, mutta he eivät oikein innostuneet. Vaimolla on tummansinet hait. (kiihottavat tiukkojen farkkujen kanssa) . Kaverilla oli keltaiset hait.


    • kiihottava fetissi

      Vaimoni mukaan punaiset kumisaappaat ovat meillä osa esileikkiä, joilla hän ajoittain haluaa minua kiusata/kiihottaa.
      Esim.näin hän pihalla nauraen huudahti ystävälleen, kun huuteli minulle ehtineensä vaihtaa vain punaiset kumisaappaat jalkaansa.

    • kumisaapasrunkkari

      Ehtoisa vaimoni pudotti auton avaimet piirongin alle kiireessään.Laskeutui polvilleen takapuoli minuun päin niitä etsimään.Ja kumisaappaat jalassa.Alkoi ottamaan eteen ja tekemään mieli.Muuhun kuitenkaan ei ollut aikaa,kuin vaimon palattua kotiin kiireesti vessaan ja runkkasin spermat kumisaappaaseen.

      • sataa++

        Täl viikkoo hyvät saapaskelit,työmatkoilla ja työpaikalla saappaita


      • Citymies11111
        sataa++ kirjoitti:

        Täl viikkoo hyvät saapaskelit,työmatkoilla ja työpaikalla saappaita

        Onneksi on ihka uudet punaiset Hai-saappaat, ei jalat kastu.


    • Hyvin loiskuu

      Minä tykkään kävellä kumisaappailla missä on vettä. Kiva kävellä kun neste loiskuu paitsi nyt kun oli kuuma kesä niin vesi haituu nopeasti niin joutui huoltamolla ja suihkulähteesä missä oli vaan vettä käydä tankkaamassa. Talven tullen laitan pakkasnestettä saappaaseen niin on mukavampi käyttää ja saa jalan nopeammin saappaasta pois kun alkaa sulattaamaan jäätä ennen kun jalan saa pois.
      Olen kehittänyt nopean veden vaihdon syksyä ajatellen kun vesi ei haihdu käy vesi tuoksahtamaan laitan hanan saappaan ulkopuolelle kun sisä puolella se on vähän hankala kokemusta on ( hankaa ikävästi ) saan sillä veden nopeasti pois ilman jalan ottoa saappaasta ja muutenkin huomaamattomasti vaikka kävellessä.

      Minulta voi kysellä näihin rakennus sarjoja mitä olen kehitellyt mm. Peltier jäähdytteiset saappat tosi kätevät kesällä..

    • lappiskoira

      Reinoihin ja Ainoihin joutuu aina ruikkaseen jos kohdallle sattuvat,hau hau.

    • saapasmies1

      Sopivasti sadetta,niin saapaskelit paranee.Kumpa vain pääsisi käsiksi edes osaan kumisaappaista,joita naisten jaloissa näkee.Nykyään näkyy värikkäitä ja upeita kumisaappaita.Joskus törmää jopa naisiin,joilla on jalassaan vanhan mallin retro nokialaisia.Sellaiiin kumisaappaisiin kun vain pääsisi spermansa roiskimaan.

    • kiihottava fetissi

      Kumisaappaisiin runkkaaminen on kuitenkin vain kiihottava sivujuoni.Upeinta on kuitenkin kumisaappaiden tuoma lisäkiihoke rakastellessa.Vaikka vaimo ei niistä välttämättä kiihotu,niin pitkän parisuhteen luonteeseen kuuluu tuottaa nautintoa puolisolle.

    • heippa kumpari runkkari täällä olis kans kumppareista kiihottuva runkakri uudeltamaalta tota runkattasiko yhdessä kumppareihin mällit kaikki kumpparit kiihottaa mua ja myös kumppareiden haistelu imppaaminen jalkovälissä kumppari on ihanaa kun saappaan varsi hinkkaa kullia ja myös saappaaiden väliin naiminen kiihottaa.

    • Kumpparirunkkari

      Herra 47, kyllä meitä on muitakin.

      • Herra 47

        Mukava huomata,ettei ole ainoa laatuaan tämän fetissin kanssa.Sillä onhan tuo toisinaan kiusallisen pakottava tarve.Saada nauttia vaimon kumisaappaista.Millaisissa tilanteissa saat nauttia omasta fetissistäsi kumpparirunkkari ja miskalaisiin saappaisiin tyydytät himosi.


    • Saapasjanne

      Mansessa saapasmiehiä liikkeellä tiistai-iltana? Minä ainakin.

    • Nokialainen43

      Tuutko rajasalmeen?

    • TyömiesTre

      Mikäs se ois saapasmiesten kimpassa vedellä!

    • kokonaan muovisena

      Itse olen keltaisessa tai sinisessä sadeasussa ja sinisissä kumisaappaissa. Mustissa kiiltävissä kumisaappaissa sekä saman taipaisessa asussa sisällä. Tässä voisi olla iloa jollekin toiselle, ainakin halusiin jakaa tätä iloa:) Olen m 45 v

      • heippa niin täälläkin olis samankaltasta seuraa sulle sadaesut kumpparit ok sisällä löytysköhän yhteistä tekemistä asuissa saappaissa


    • tavallinen mies

      Hei!

      Kaikki nämä em.jutut ovat miesten kirjoittamia.Joten olisi mukava kuulla onko olemassa naisia,jotka saavat mielihyää kumisaappaista tai tarjoavat nautinnon miehilleen,vaikka itse eivät kumisaappaista kiihotukaan.
      Miten annatte miestenne nauttia fetissistä kumisaappaisiin,käytättekö niitä sänkypuuhissa tai epäilettekö miestenne käyttävän niitä teiltä salaa.
      Oma voimoni ei kumisaappaista erityisemmin pidä,mutta silloin tällöin saan nauttia niistä rakastellessamme.

    • Ihanaa saapasseksiä

      Joulun aikana vaimoni kiihotti ja kiusoitteli minua kumisaappaillaan. Saunan jälkeen vaimoni pukeutui kylpytakkiin ja punaisiin kumisaappaisiin, hyväilimme ja kiihotimme toisiamme aamuyöhön olohuoneen matolla ja sohvalla.
      Lopuksi siirryimme makuukakamariin ja teimme toisillemme hyvää.
      Vaimolleni ne ovat vain kumisaappaat,mutta minulle erittäin kiihottava ja sytyttävä fetissi. Vaimoni jopa veti jalkaansa hankkimani viininpunaiset lenat ja hyväili minua jaloillaan/saappaillaan.Ja tietäähän sen miten siinä käy.

    • bearman taas

      Ihan kivaa kun vaimo laittaa jalkaansa edelleen uutuuttaan kiiltävät, vain sisäkäytössä olevat punapohjaiset Kontiot, käsirasvaa pohjiin ja teräosiin, hieroen niillä kunnon lastit ulos!

    • Kadehdin

      Sinulla on ihana vaimo. Arvosta moista aarretta. Moni voi vain haaveilla moisesta. Monet naiset eivät suostu pidemmälle vietyyn kumisaapasseksiin. Voivat korkeintaan pitää niitä jalassaan.

    • on kumisaappaita pitäviä naisia ja miehiä paljonkin. Monilla on niin sanotusti sänkykumisaappaat erikseen. Tunnen kumisaapas ihmisiä mutta monikaan ei halua osallistua yhteisiin runkkaushetkiin. Minullakin on Nokia Evita, City, Lena, Anette, Lady, Lady Evita, Louis Vuitton korkokumisaappaat. ja kumisaappaita on yli 100 paria. Kumisaapas fetissille ne on osa elämää jotka tuo elämäniloa.

    • saapasjussi

      Vieläkö näitä kumisaapasrunkkareita löytyy?

    • ukm-61

      Täällä myös yksi kumisaappaista kiihottuva ukm. Vaimo tietää asiasta mutta häntä ei kumpparijutut kiinnosta. Välillä vedän jalkaani sukkahousut ja vaimon punaiset kontiot, laukeaminen taattu. Tosi ihana katsella naisia erilaisissa kumisaappaissa livenä ja netissä ja fantasioida. Aikoinaan meilläkin oli useammat parit kumisaappaita mutta olen suurimman osan myynyt pois. Fetissini ei kuitenkaan ole mihinkään hävinnyt (en sitä odottanutkaan). Naimisissa olevan kovin vaikea järjestää tapaamisia samanhenkisten kanssa.

      • ukm-61

        lisäys edelliseen, kumisaappaisiin (sisälle) ei ole tullut runkattua.


    • parikymppinenbii

      Kiva tietää että muillakin kumpparifetissejä löytyy!

      Itse olen parikymppinen bi-mies ja pitkään ollut kumi mukana seksuaalisuudessa. Seksin parissa on kiva käyttää värikkäitä sadevaatteita ja kumppareita. Välillä miestenkin kanssa tullut käsihommia ja suuseksiä harrastettua kumpparit jalassa ja sadevaatteet päällä. Parasta!

      • Kiinnostunutbi

        Kuulostaa todella hyvältä! Mitä kamppeita sulta löytyy?


      • parikymppinenbii

        Löytyy Rukan sadeasuja sinisenä ja keltaisena. Kumppareita on hunterit, kontiot ja haisaappaat :)


    • Nikodemus45

      Kyllä tulee runkattua kumisaappaisiin aika-ajoin. Useinmiten käytössä tytärpuolen punaiset pitkävartiset saappaat, upeaa roiskia spermat saappaiden varsille ulkopuolelle. Sperma tahrat näkyvt kivasti, kiihottavaa nähdä nämä saappaat tytöllä jalassa.

    • ukm.vm66

      Itselläni on myös fetissi naisten kumisaappaisiin. Netistä tulee etsittyä aiheeseen liittyvää materiaalia. Oma vaimoni ei saappaista innostu, mutta muutaman kerran olen niistä saanut rakasteltaessa nauttia. Ajoittaan runkkaan kumisaappaisiin tai saappaiden varsille. Ja onhan se kiihottavaa nähdä kuivuneet spermaroiskeet saappaissa vaimon jaloissa.

    • ihmettelevämieS

      No on sitä ihmisillä outoja mieltymyksiä. Näyttää nuo kumisaappaat kiihottavan yleensäkin vain miehiä. Ei kai tuossa mitään väärääkään liene.

    • Gummimies

      Täällä myös yksi kumisaapasfettari. Olis kiva tavata tai jutella.

    • Hannele65

      Minun mieheni saa kiksejä kumisaappaista. Siis minun käyttämistäni kumisaappaista. Haluaisi minun laittavan saappaat jalkaan rakastellessa. No siihen en valmis ole. Ja tiedänpä ukkoni runkkaavankin kumisaappailleni ja niistä siis kiihottuvan.En oikein tiedä miten tuohon suhtautua, mutta eihän tuo minulta pois ole.

      • KaikenKokenut

        Yllätäpä miehesi laittamalla joku kerta pelkät stayupit ja miehesi himoitsemat kumisaappaat. Tulet saamaan sellaista kyytiä, että seuraavan kerran halutessasi kunnon seksiä, laitat miehesi mieleiset vermeet mielelläsi. Kokeile, jos et usko.


    • Eiolemitäänfetissiä

      En käsitä tollasia fetissejä. Me joudutaa aina töissä käyttää kumppareita ja käytän myös pihamaalla paitsi ei helteillä. Saappaat on vaan osa työ asua. Mutta huvinsa kaikella.

    • Kaupunkirunkkari

      Olen nuori kaupungissa asuva kaveri. Minullakin on fetissi naisten kumppaneihin. On vain pakko päästä runkkaamaan lastit kumisaappaisiin aina tilaisuuden tullen.

    • lomittajan

      minä olen vajaa nelikymppinen nainen maalta, meillä on fetissinä kumiasut hanskat saappaat ja kaasunaamarit, olen ammatiltani seminologi ,alalle ajautunut lomittajan olon kautta ja sit myöhemmin semmariksi varmaan tuon suoja asujen kautta kiinnostunut alasta!meillä isäntä saattaa ruiskia saappaille useinkin kun ne ovat minulla jalassa,se on kivaa kun jättää vaikka pyyhkimättä ja lähte Hunterit jalassa ulos:) ihania hetkiä ja näkee kuinka toinen on kiihottunut ja sperma lentää todella kauas jos ei osu saappaaseen tai hanskoille:) tahtoo aina vaan lisää:)

    • muuanmies

      Mukava haistella naisten turvasaappaita työpaikalla ja kotona, kerran spermat emännän turvasaappaille kylläkin tullut sotketua

      • Kestäis-monet-kerrat

        Mikset käytä kortsuna. Ois kestokortsu.


    • Käsityökerholaiselle

      "Fetissinäni minulla on naisten kumisaappaisiin runkkaaminen"
      tarkentaisitko fantasiasi kohdetta,
      naisten kumisaappaista vai naisen käyttämistä kumisaappaista,
      kaksi eri asiaa kun kyseessä, siksi tarkennusta asiaan

    • Herra51

      Naisten käyttämiin kumisaappaisiin! Lisäksi niiden on oltava naiselliset tai tietyn väriset.
      Ne aiheuttavat minussa sellaisen reaktion, että runkulle on päästävä.

      • Käsityökerholaiselle

        Naisten kumisaapasmallit ovat yleensä "naiselliset" ovathan ne nainen silmälläpitäen suunniteltu ja valmistettu toisin kuin jotkut Otsot tai kontiot mm.


    • PrvUkm52Hki

      Olen ehkä 'hiukan' outo,kun kiihottaisi ajatus vanhemman miehen kyläkutsusta,jonne toisin tullessani 44v vaimoni kontiot ja pikkarit (vaikka liivitkin) ja saisin vaikka itsekkin runkaten katsella,kun mies nuuhkii,nauttii ja sotkee ne haluamallaan tavalla...

      • Prvukmpohjoisesta

        Eipä ole itselle tullut mieleenkään. Mutta ajatuksena olisi kiihottava tavata. Voisihan ottaa minäkin mukaan vaimon punaiset kumisaappaat ja pikkarit. Ja vastavuoroisesti katsella kun roiskit lastit niille. Kyllähän tuo aika oudolta vaikuttaa.


      • PrvUkm52Hki

        Pohjoisen poika kiinnostui ajatuksesta,mutta turhan kaukana... Eikös ketään Hesalais 'setää' innosta/kiinnosta idea...?
        Vaihtosaappaita en halua, kiihottais vaan tilanne,et vieras vanh. mies nauttii vaimon asuista ja saappaista...


      • Prvukmpohjoisesta

        En ole enää mikään poika. Olen itsekin reilu 50 mies. Kaukana toki olen, ja Hesassa tulee käytyä pari kertaa vuodessa. Eikä minuakaan vaihtosaappaat kiinnosta. Olisi vain kiihottavaa roiskia spermat jonkun toisen vaimon saappaille ja vaihtarina katsoa kun joku toinen tyydyttää itsensä vaimoni kumisaappaille ja pikkareille.


      • PrvUkm52Hki

        En meinannut 'pojitella'... Toi välimatka vaan hankaloittaa,siksi kyselin Hesalais setää,joka kutsuisi kylään jos saappaat ja alusasut kiinnostaa ja kiihottaa,kun oon ukm,ei mulla paikkaa... Itse en sillätavalla saa kiksejä saappaista,muttakiihottaisi nähdä,kun joku muu nauttii vaimon asuista ja saappaista...


      • Prvukmpohjoisesta

        Harmi. No jollain tavalla kuitenkin vaikutat kumisaappaista kiksejä saavan, kun muihinkin ketjuihin näyt kommentoivan. Olisin mielelläni roiskinut vaimosi kumisaappaille!


      • PrvUkm52Hki

        No,kuten nimmarikin kertoo,olen lienee pervon puoleinen...? Vaimolle ehdottanut pitkään miestä 3nneksi,ei innostu,siispä pervo nauttisi sitten siitä,kun 'setä' edes sotkisi vaimon saappaat tai pöksyt...


      • Prvukmpohjoisesta

        Toivotan onnea etsintään. Itse en ole tuollaista vaihtoehtoa edes ajatellut. Äkkiä tuntui yllättävän kiihottavalta! Leikkiä jonkun muun kuin oman vaimon kumisaappailla tai alusasuilla. Toisen miehen katsellessa ja runkatessa....


    • PrvUkm52Hki

      Ei sitten Helsingistä vanhempaa
      runkkari miestä/setää löydy...?.?

    • Akkavaan

      Meillä tuo on rakkaan ukkoni fetissi. Ulkona sataa, joten laitoin kumpparit jalkaan. Olipa mieheni käynyt roiskimassa mällinsä viikonlopun aikana kumisaappailleni. Ja jättänyt siivoamatta jälkensä.

      • Kiiltoa

        Laita ukkosi nuolemaan saappaasi.
        Tykkää taatusti.


      • Akkavaan
        Kiiltoa kirjoitti:

        Laita ukkosi nuolemaan saappaasi.
        Tykkää taatusti.

        Ei ole meidän juttu. Ukkoni fetissi kumisaappaat on, ja hän niistä kiihottuu. Toivoo minun joskus seksissä pukevan kumisaappaat jalkaani tai sitten tyydyttää itsensä niihin. Minultahan tuo ei ole pois. Pitää vain virettä yllä. Ei ukollani ole halua nuolla spermojaan saappailtani.


    • Anonyymi

      Meilläkin mieheni oli runkannut minun Hai-saappaisiin. Näin ne jäljet saappaissa.

      • Anonyymi

        Olen mieheni kanssa joskus rakastellassa pitänyt Hai-saappaita jalassa. Mutta oli sitten kerran runkannut saappaisiini.


    • Anonyymi

      Sattui sellainen tapaus , että tultiin lomareissulta pohjoisesta ,j

    • Anonyymi

      Tultiin tässä lomareissulta pohjoisesta , ja minä halusin ajaa paluumatkan. Mies sanoi ,että sehän käy. Laitoin jalkaan Hai-saappaat , sillä niillä on hyvä ajaa autoa. Matka meni hyvin , tuli tosin annettua autolle saapasta. Huomaamatta saappaani painoi paljon kaasupoljinta. Seuraavan päivän iltana huomasin , että saappaaita oli käsitelty.

    • Anonyymi

      Meilläkin mieheni taitaa käydä runkkaamassa minun Hai-saappaisiin.

      • Anonyymi

        Niin Runkkasinkin ja monesti ennenkin ja tulen sitä tekemään jatkossakin! Voisitko joskus hieroa munaani saappaillasi ja antaa laueta niille, lopuksi voisit nuolla saappaat puhtaaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Runkkasinkin ja monesti ennenkin ja tulen sitä tekemään jatkossakin! Voisitko joskus hieroa munaani saappaillasi ja antaa laueta niille, lopuksi voisit nuolla saappaat puhtaaksi?

        Tee vaan ihan itekses.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin Runkkasinkin ja monesti ennenkin ja tulen sitä tekemään jatkossakin! Voisitko joskus hieroa munaani saappaillasi ja antaa laueta niille, lopuksi voisit nuolla saappaat puhtaaksi?

        Torvelo lankeaa kahdeksan vuotta vanhaan kuoppaan


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tee vaan ihan itekses.

        Toinen torvelo lankeaa kahdeksan vuotta vanhaan kuoppaan


    • Anonyymi

      Hei! Om­a str­­­eam. Sisäänkäynti k­­­aiki­­lle, jotk­a haluav­­at pi­­­tää ha­­uskaa 👉 http://2790000.com/H/0Tc3 👈

    • Anonyymi

      Terve herra 47 mie ite tykkään myös kumisaappaista erittäin paljon puen usein sadekampeet ylle ja kumihanskat käteen ja mustat kontio kumisaappaat jalkaan ja sydvesti vielä päähän ja kaasunaamari päähän ja runkkaamaan ai että miten lumoava se kumin tuoksu on ja mälli lentää hieron omaa kyrpää kumisaappaan varteen ja se liukuu kumia vasten ihanasti ja kiihottaa ihan valtavasti ja ohh lasti tuli kumiselle varrelle rubber lover työmies 67

    • Anonyymi

      Minä olen runkannut pikkusiskoni seksikkäisiin punaisiin kontioihin lukemattomia kertoja. Haistelen ihanasti hielle löyhkääviä kumppareita ja hieron munaani niillä. Spermat ruiskuaa nopeasti saappaan sisälle ja sitten vaan pyyhin loput saappaan varteen. Tyttöjen kumpparit tuoksuvat aivan ihanille, kyllä mälli lentää.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8296
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2253
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1919
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1654
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe