Lokeroinnista, vihapuheesta ja muusta

mitänäitänyton

Tuli tässä mieleen, kun näitä palstoja olen jo jonkin aikaa lueskellut, että minua hämää tämä epäjohdonmukaisuus.

LGBT-piireissä puhutaan paljon siitä, kuinka lokerointi on turhaa. Love is love, ihmiset rakastuu toisiinsa, sukupuolesta ja muusta välittämättä jne. Miksi sitten jos joku sattuu olemaan bi, niin usein lesbot hyökkäävät ja huutavat: "Olet BI et siis LESBO!!! SIINÄ ON ERO!". Mihin se lokeroimattomuus nyt katosi? Onko sillä niin väliä onko bi vai lesbo?

Ymmärrän kyllä, että lesboilla voi olla huonoja kokemuksia bi-naisista, jotka tulevat ja menevät miten satttuvat ja leikkivät tunteilla. En silti millään usko, että kaikki ovat sellaisia, vaan tämä on vain hirveä yleistys, minkä takia näissä piireissä kuohuu.

Uskon myös vahvasti, että vähemmistölle ei tee hyvää jos sisäpuolella on niin paljon vihaa toisia kohtaan. LGBT-piirit ovat suurimpia vihapuheen vastustajia, mutta silti täällä esiintyy lähes yhtä paljon vihaa muita piirin edustajia kohtaan kuin ulkopuoleltakin tulevilta.

Uskomattoman kaksinaismoralistista. Olen pettynyt, enkä halua kuulua tähän joukkoon :(

111

695

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • miiiii

      Ethän sä kuulukaan, jos et itse käyttäydy kaksinaismoralistisesti :)

      Aina yleistetään ja yleensä näkyvimpien ja äänekkäimpien mukaan. Ei se tarkoita, että mä lesbona vihaisin bissejä, tai keitään muitakaan, vaikka lesboista tällainen yleistys onkin. Viha on aina huonoksi, eikä vähiten sille joka vihaa. Ymmärrän että tällaisen vihan sivusta seuraaminen voi olla turhauttavaa, kun itse tajuaa sen vahingollisuuden. Mut uskon, että järkevät ihmiset kyllä näkevät yleistysten taakse, eivätkä kuvittele meidän kaikkien olevan samanlaisia riippuen siitä miten meidät on lokeroitu.

      Toi epäjohdonmukaisuuden tunne voi johtua siitä, että eri ihmiset sanovat eri asioita. Jotkut huutavat suvaitsevaisuuden puolesta ja jotkut että bisset ovat pettäviä paskoja. Kun eivät kaikki lesbot ole samanlaisia keskenään, tai ajattele samalla tavalla. Mut senhän sä ymmärrät, koska et itsekään pidä yleistämisestä.

      • f*ck

        aivan, ja minusta on omituista että meidän oletetaan olevan täysin nuhteettomia kun kerta vaadimme tasavertaisuutta. Jonkin sortin sivistymaana Suomi itseään pitää ja silti osa sen kansalaisista joutuu vaatimaan samoja oikeuksia kuin muilla on. Ei kyse ole siitä osataanko me käyttäytä vaan siitä että hetero saa syntymälahjana sen mitä me nyt vaadimme itsellemme, ja sitten sitä sanotaan tässä maassa oikeudeksi.
        Jos nyt ap olet käyskennellut vähemmistön seassa, sulla on frendei jne niin ehkä olet huomannut ettei siellä ole mitään viharyhmää bissejä vastaan, ei mitään baareja joihin bisset, heterot ei ole sallittuja. Heteroillahan tällaisia on, hyvin mukavaan sävyyn käydään sanomassa että kerran vielä pussaatte niin ulos lennätte.

        Joten ei tässä mitään ap:n maalailevaa liikkettä ole olemassa. Ihmisiä joilla on omat mielipiteensä ja kun ne kohdistuu johonkin itselle läheiseen ja tärkeään kuten esim rakkauteen, ei kai ole ihme jos ne on suojelevia. Mutta vihaan en ole törmännyt ikinä, kukaan ei koskaan ole sanonut mitään että vihaa bissejä, bisseille ei oikeutta mennä naimisiin, ei oikeutta adoptoida lapsia, ei oikeutta kirkkohäihin, jne. Joten ehkä pikkaisen kenttätutkimusta ap:lle niin sielusi rauhoittuu.


    • jsdfjsdlkjflsdjf

      Mun mielestä on oleellista tehdä ero bissen ja lesbon välillä erittäin selväksi. Jos bi kirjoittaa lesbopalstalle miehestään ja lapsistaan, millaisen kuvan luulette ihmisten saavan lesboista? Että he loppujen lopuksi löytävät sen miehen ja perustavat oikean perheen, ja leikkivät vähän naisten kanssa siinä sivussa. = Naisten väliset suhteet eivät toimi tai ole "oikeita" ja samanarvoisia heterosuhteiden kanssa.
      Hieman vahingollista lesboille, jos joku bi esiintyy lesbona ja puhuu seksuaalisesta halustaan MIEHIÄ kohtaan. Lesboutta ei muutenkaan usein pidetä pysyvänä identiteettinä tai oteta missään määrin vakavasti.

    • exvähemmsitöläinen

      Aloittaja on aivan oikeassa, noin se homma menee. Samaten suvaitsevaisuus toimii yhteen suuntaan ainoastaan HLT piireissä. Biseksuaaleja ei edes joukkoon kannata listata, koska heitä ei kyseiset ryhmät suvaitse senkään vertaa, vain omat suvaitaan ikävä kyllä. Juuri näistä syistä johtuen olen aikaa sitten eriyttänyt itseni koko joukosta enkä ole päätöstäni katunut.

    • f*ck

      sä et siis ole kuullut Hlbtiq-lyhenteestä jota käytetään ihan yleisesti, mistäs toi HLT tuli? Siellä se b tarkoittaa biseksuaalia. Voi että, nytkö sitten ei syrjitäkkään. Eiku suvaita. Jatka eriytymistä vain, heippa.

    • exvähemmsitöläinen

      Juuri kaltaisesi hc-telaketjulesbot, joilla ei elämään muuta kuin lesbous mahdu, pilaavat kaikkien maineen. Tuon b:n voi hyvin tuolta pudottaa pois, jotta päästään lähemmäs totuutta. Homot/lesbot SYRJIVÄT avoimesti biseksuaaleja ja osa heteroitakin, mikä ei edes ole tavatonta. Joten mene vaan kotiisi näsäviisastelemaan, kun et muuta osaa. Olet jo lesbojen mainetta pilannut Suomi 24:ssä ihan tarpeeksi urakalla.

      Toisilla meistä, anteeksi nyt vaan, ei ole tarvetta kuulua mihinkään vähemmistöryhmään tai lokeroida itseämme. Annettakoon se anteeksi, kuten myös ettemme mainosta itseämme joka paikassa.

      • f*ck

        eihän kukaan sua pakota, mutta se on myös sääli että sä itse kuoppaasi kaivat luulemalla että on olemassa joku lesboarmeija joka vihaa ja syrjii bissejä. Sähän sen b:n sieltä tipautit että lyhenne sopisi asiaasi. Noinhan se kannattaa juuri tehdä?
        On olemassa ihmisiä jotka syrjii ja ei suvaitse ja ei ole kilttejä. Onko tämä sitten pelkästään homojen ja lesbojen ominaisuus, voit pohtia sitä hiljaa mielessäsi.
        Elämässä on se mahatavuus että siinä mahdutaan kaikki tekemään omaa juttuamme. Sitten on olemassa niitä älyllisesti rajoittuneita jotka luulee että kun joku tekee ja on jotain, se on itseltä pois. Sekin että on toiset haluaa määritellä itsensä ei sulje pois sitä ettetkö sinä voisi olla näin tekemättä. Hyvin helppoa.

        Sä saat anteeksi, koska ethän sä ole tehnyt mitään väärää. Vain oletat ja leimaat ja yleistät. Mitäpä me sellaisesta. Jokainen joka osaa ajatella ymmärtää asian laajemmin kuin että lesbot ja homot syrjii kaikkia bissejä ja osaa heteroitakin. Mitähän osaa me ei syrjitä?


      • Päinvastoin ei ole pilannut, vaan näkee lesbolaisuuden laajemmalti ja ei ylen katso tai muuten vain vihaa transsukupuolisia. Taisit exvähemmsitöläinen unohtaa, että osa lesboista ja homoista syrjii myös transsukupuolisia.


    • exvähemmsitöläinen

      Se vaan todistetusti on niin ja sama on homojen kohdalla. Ja oman asentees olet tehnyt täällä aivan selväski, eli et suvaitse mitään muuta kuin itsesi ja kaltaisesi. Kannattaisi tarkistaa sitä omaa asennetta ennenkuin toisille alkaa saarnaamaan. Kannattaa oppia hyväksymään eriävät mielipiteet ja kokemukset, jota et osaa tehdä. Kirjoitustesi perusteella, ei muita mahdu kuin ne, jotka ovat samaa mieltäsi kanssasi. Joten turha yrittää kääntää takkia.

      Leimaamista ym teet itse koko ajan täällä. Kokemukseni mukaan homot sekä lesbot ovat kaikista syrjivimmät asenteet omaava ryhmä, etenkin biseksuaaleja kohtaan. Anteeksi nyt vain, mutta näin se menee. Voit taas haukkua syrjiväksi ym mantrasi. Itsehän olet se suvaitsevaisuuden perikuva :)

      Ikävä kyllä en tiedä ryhmää, joka ei bissejä syrjisi. Lesbot on hyväksytty jo todella hyvin, samaten homot. Biseksuaaleista vain ja ainoastaan naiset ovat heteromiesten silmissä hyväksytty. Muita ei, koska sekä homoista että lesboista joko 1. eivät tiedä mitä haluavat tai 2. ovat puolimatkalla homouteen. Tämä on kokemukseni, etkä sitä voi vääräksi väittää, vaikka toki niin tulet tekemään. Miksi haluaisin kuulua ryhmään/ryhmiin, joka vain syrjii?

      En jaksa enempää kanssasi edes keskustella, koska se on tunnetusti täysin turhaa.

      • f*ck

        enhän mä sun kokemuksia vääräksi väitä, vaan sanon etten esim mä syrji bissejä, mun kaverit ei syrji bissejä. Joten miten siis voit sanoa että lesbot ja homot. Mikä on tämä todisteaineisto jolla päätit että kaikki homot ja lesbot syrjii bissejä?

        Onhan se ikävää jos jokainen lesbo tai jokainen homo ei halua sua, ei pidä susta, eikä halua seukaa sun kanssa yms. Mutta elämä on sellaista, kaikki ei rakasta kaikkia. Silti säkin voit elää elämääsi ihan onnellisesti kun löydät ne ihmiset elämääsi jotka jokainen etsii elämäänsä. Kaikkien kanssa ei voi olla ystäviä, ei edes kavereita eikä seurustella.

        Sanotaan nyt näin, että sun kannattaa keskittyä ihmisessä persoonaan, ei siihen mitä ryhmää se edustaa. Siten sä et dumaa jonkun lesbon käyttäytymisen takia mahdollisuutta löytää joku kiva lesbo frendiksi jne. Me ollaan yksilöitä, me ollaan enemmän kuin seksuaalinen minä.


      • LLL40+

        "Ikävä kyllä en tiedä ryhmää, joka ei bissejä syrjisi."
        Ymmärrän tämän siten, että myös bisset syrjivät itse itseään.


      • 4334
        LLL40+ kirjoitti:

        "Ikävä kyllä en tiedä ryhmää, joka ei bissejä syrjisi."
        Ymmärrän tämän siten, että myös bisset syrjivät itse itseään.

        No minä en ole ainakaan heteroiden puolelta kohdannut minkäänlaista syrjintää. Lesbot sen sijaan ovat näyttäneet nyrpeää naamaa kun ovat kuulleet minun olevan bi


      • exvähemmsitöläinen
        f*ck kirjoitti:

        enhän mä sun kokemuksia vääräksi väitä, vaan sanon etten esim mä syrji bissejä, mun kaverit ei syrji bissejä. Joten miten siis voit sanoa että lesbot ja homot. Mikä on tämä todisteaineisto jolla päätit että kaikki homot ja lesbot syrjii bissejä?

        Onhan se ikävää jos jokainen lesbo tai jokainen homo ei halua sua, ei pidä susta, eikä halua seukaa sun kanssa yms. Mutta elämä on sellaista, kaikki ei rakasta kaikkia. Silti säkin voit elää elämääsi ihan onnellisesti kun löydät ne ihmiset elämääsi jotka jokainen etsii elämäänsä. Kaikkien kanssa ei voi olla ystäviä, ei edes kavereita eikä seurustella.

        Sanotaan nyt näin, että sun kannattaa keskittyä ihmisessä persoonaan, ei siihen mitä ryhmää se edustaa. Siten sä et dumaa jonkun lesbon käyttäytymisen takia mahdollisuutta löytää joku kiva lesbo frendiksi jne. Me ollaan yksilöitä, me ollaan enemmän kuin seksuaalinen minä.

        Just just. MIksihän homot/lesbot keskittyy vain siihen onko toinen homo/lesbo/bi/hetero ja se ratkaisee tuomion heti? Näin se vaan menee minun kokekmukseni mukaan. Kokemukseni ja nettipalstoja seuranneena, syrjivät asenteet ovat erittäin yleisiä etenkin homojen ja lesbojen keskuudessa oli kohteena bisset tai heterot. Ja tästä voitte syyttää ihan itseänne ja kirjoituksianne sekä mitä olen maailmaa katsonut.

        Missähän vaiheessa olen sanonut olevani onneton? Olen vain sanonut tiettyjen ryhmien syrjivän avoimesti muita. Se ei tee minusta onnetonta, koska en edes halua kuulua mihinkään ryhmistä, koska en koe moiseen tarvetta.

        Niin, samaa voisin sanoa kyllä etenkin homoille ja lesboille vinkiksi. Voisivat keskittyä ihmiseen seksuaalisen suuntautuneisuuden sijaan, joka on kaikki kaikessa homoille/lesboille. Valitan negatiivista käsitystäni, mutta sekin on vuosien varrella tullut. Kaveripiirissäni on kaikenlaisia ihmisiä onnekseni ja kohtaankin ihmiset yksilöinä. Minulle on yks ja hailee mitä kukin makuuhuoneessaan tekee, ei kuulu minulle eikä muuta käsitystäni ihmisestä. Kun se kerran joillekin on kaikki kaikessa, en kyseisen tyylisistä ihmisistä vain välitä, kuten en pinnallisistakaan ja se sulkee aika hyvin pois ihmisiä.

        Yllättävän moni on pääasiassa homo/lesbo ja vasta sen jälkeen yksilö. Ensin pitää kuulua ryhmään ja saada ryhmän tarjoama tuki, koska ihminen on laumaeläin.


      • f*ck
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        Just just. MIksihän homot/lesbot keskittyy vain siihen onko toinen homo/lesbo/bi/hetero ja se ratkaisee tuomion heti? Näin se vaan menee minun kokekmukseni mukaan. Kokemukseni ja nettipalstoja seuranneena, syrjivät asenteet ovat erittäin yleisiä etenkin homojen ja lesbojen keskuudessa oli kohteena bisset tai heterot. Ja tästä voitte syyttää ihan itseänne ja kirjoituksianne sekä mitä olen maailmaa katsonut.

        Missähän vaiheessa olen sanonut olevani onneton? Olen vain sanonut tiettyjen ryhmien syrjivän avoimesti muita. Se ei tee minusta onnetonta, koska en edes halua kuulua mihinkään ryhmistä, koska en koe moiseen tarvetta.

        Niin, samaa voisin sanoa kyllä etenkin homoille ja lesboille vinkiksi. Voisivat keskittyä ihmiseen seksuaalisen suuntautuneisuuden sijaan, joka on kaikki kaikessa homoille/lesboille. Valitan negatiivista käsitystäni, mutta sekin on vuosien varrella tullut. Kaveripiirissäni on kaikenlaisia ihmisiä onnekseni ja kohtaankin ihmiset yksilöinä. Minulle on yks ja hailee mitä kukin makuuhuoneessaan tekee, ei kuulu minulle eikä muuta käsitystäni ihmisestä. Kun se kerran joillekin on kaikki kaikessa, en kyseisen tyylisistä ihmisistä vain välitä, kuten en pinnallisistakaan ja se sulkee aika hyvin pois ihmisiä.

        Yllättävän moni on pääasiassa homo/lesbo ja vasta sen jälkeen yksilö. Ensin pitää kuulua ryhmään ja saada ryhmän tarjoama tuki, koska ihminen on laumaeläin.

        sulla on negatiivinen asenne kyseistä aihetta kohtaan, kuten sanoit. Siksi sä näät vain sen negatiivisen puolen. Nettipalstoja seuraamalla tuskin saa realistista kuvaa asioista, tai sitten kannattaa kaikkien naisten huolestua miten typeriä kaikki miehet on.

        Mä olen elänyt koko elämäni lesbona, mä en ole ikinä törmännyt sellaiseen että heteroille huudeltaisiin, niitä hakattaisiin, niille vittuiltaisiin ihan noin vain siksi että ne on heteroita. Mä en ole eläissäni törmännyt siihen että rakkaudelle sanotaan ei, olen itsekkin seukannut bissen kanssa ja vaikka se päätyi siihen että hän halusi miehen, kukaan ei kärsinyt kuin pienet sydänsurut.
        Enkä mä ole ikinä nähnyt että kun uuteen ihmiseen tutustutaan ja hän itse kertoo olevansa bi, vaikka kukaan ei sitä edes kysy, että hänelle käännetään selkä ja sanotaan että painuppas siitä.

        Mä en sano etteikö näinkin voi tapahtua, mutta ihmisenä jota ei kiinnosta mitä kukin tekee makkarissaan, miksi sä sitten koet että sun pitää sanoa olevasi bi? Kysytäänkö sulta että ootko lesbo? Toi on vaan niin outo kuvio mulle,enkä ole törmännyt siihen että sanotaan moi ja ai nii olen bi. Jos taas kyse on deittailusta, missä haetaan nopeita ratkaisuita, tähtäin on tyttiksen saamisessa. Niin silloin ihan mikä tahansa asia voi saada kiinnostuksen lopahtamaan. Koska ajatuksissa on etsiä joku ihana ja täydellinen, jos joku ei harrasta hölkkää tai väärän hiustyyli tai on bi yms nämä voi aiheuttaa sen että se on nounou.

        Edelleen, meistä jokainen joutuu näkemään vaivaa ja laittaa itseään likoon löytääkseen ne oikeat ihanat ihmiset elämäämme, niin rakkauteen kuin ystävyyteenkin. Ja jos katkeroituu ja alkaa vetää tuollaisia linjauksia kuin sä, ei se ole keltään muulta pois kuin sulta itseltäsi.

        Ja ei pidä syyllistää ketään vähemmistössä olevaa siitä että hakee yhteisöllisyyttä kaltaisistaan, se tuki ja tunne on äärimmäisen tärkeä. Ihminen kasvaessaan haluaa tuntea kuuluvansa johonkin, se antaa turvallista kasvupohjaa siihen kun osaa ja kykenee seisoa omilla jaloillaan. Toiset tarvii yhteisöllistä tukea ja tunnetta enemmän kuin toiset. Sekään ei pitäisi olla mikään kritisoinnin aihe. Homoseksuaalit joutuvat aikamoiseen paineeseen yhteiskunnassa. On sokeaa sanoa ettei näin ole, ja ettei nykyään ole yhtään vaikeaa. Edelleen nuorien homoseksuaalien itsemurhaluvut on järkyttäviä. Edelleen homoseksuaalit pysyvät duuneissaan kaapissa, harrastuksissaan jne. Edelleen homoseksuaalit saa vaatia oikeuksia mitä Suomen kansalaisille annetaan. Joten jos sua nyt vituttaa olla bissenä epähaluttu, niin kasva sen yli. Ehkä säkin pääset tuosta syrjivästä asenteestasi eroon kun parannat itsetuntoasi.


      • exvähemmsitöläinen
        f*ck kirjoitti:

        sulla on negatiivinen asenne kyseistä aihetta kohtaan, kuten sanoit. Siksi sä näät vain sen negatiivisen puolen. Nettipalstoja seuraamalla tuskin saa realistista kuvaa asioista, tai sitten kannattaa kaikkien naisten huolestua miten typeriä kaikki miehet on.

        Mä olen elänyt koko elämäni lesbona, mä en ole ikinä törmännyt sellaiseen että heteroille huudeltaisiin, niitä hakattaisiin, niille vittuiltaisiin ihan noin vain siksi että ne on heteroita. Mä en ole eläissäni törmännyt siihen että rakkaudelle sanotaan ei, olen itsekkin seukannut bissen kanssa ja vaikka se päätyi siihen että hän halusi miehen, kukaan ei kärsinyt kuin pienet sydänsurut.
        Enkä mä ole ikinä nähnyt että kun uuteen ihmiseen tutustutaan ja hän itse kertoo olevansa bi, vaikka kukaan ei sitä edes kysy, että hänelle käännetään selkä ja sanotaan että painuppas siitä.

        Mä en sano etteikö näinkin voi tapahtua, mutta ihmisenä jota ei kiinnosta mitä kukin tekee makkarissaan, miksi sä sitten koet että sun pitää sanoa olevasi bi? Kysytäänkö sulta että ootko lesbo? Toi on vaan niin outo kuvio mulle,enkä ole törmännyt siihen että sanotaan moi ja ai nii olen bi. Jos taas kyse on deittailusta, missä haetaan nopeita ratkaisuita, tähtäin on tyttiksen saamisessa. Niin silloin ihan mikä tahansa asia voi saada kiinnostuksen lopahtamaan. Koska ajatuksissa on etsiä joku ihana ja täydellinen, jos joku ei harrasta hölkkää tai väärän hiustyyli tai on bi yms nämä voi aiheuttaa sen että se on nounou.

        Edelleen, meistä jokainen joutuu näkemään vaivaa ja laittaa itseään likoon löytääkseen ne oikeat ihanat ihmiset elämäämme, niin rakkauteen kuin ystävyyteenkin. Ja jos katkeroituu ja alkaa vetää tuollaisia linjauksia kuin sä, ei se ole keltään muulta pois kuin sulta itseltäsi.

        Ja ei pidä syyllistää ketään vähemmistössä olevaa siitä että hakee yhteisöllisyyttä kaltaisistaan, se tuki ja tunne on äärimmäisen tärkeä. Ihminen kasvaessaan haluaa tuntea kuuluvansa johonkin, se antaa turvallista kasvupohjaa siihen kun osaa ja kykenee seisoa omilla jaloillaan. Toiset tarvii yhteisöllistä tukea ja tunnetta enemmän kuin toiset. Sekään ei pitäisi olla mikään kritisoinnin aihe. Homoseksuaalit joutuvat aikamoiseen paineeseen yhteiskunnassa. On sokeaa sanoa ettei näin ole, ja ettei nykyään ole yhtään vaikeaa. Edelleen nuorien homoseksuaalien itsemurhaluvut on järkyttäviä. Edelleen homoseksuaalit pysyvät duuneissaan kaapissa, harrastuksissaan jne. Edelleen homoseksuaalit saa vaatia oikeuksia mitä Suomen kansalaisille annetaan. Joten jos sua nyt vituttaa olla bissenä epähaluttu, niin kasva sen yli. Ehkä säkin pääset tuosta syrjivästä asenteestasi eroon kun parannat itsetuntoasi.

        On muutakin kokemusta kuin nettipalstat, en niiden perusteella tuomitse.

        Juu ei heteroita homot hakkaa, se on totta, mutta selän takana kyräillään minkä keritään. Sama koskee kaikkia muita kuin homoja/lesboja. Heitä vaan ei tarvitse suvaita kuin eivät ole meikäläisiä.

        On sekin nähty, että ihmiset kääntävät selän, kun kuulevat jonkun olevan bi. Missä vaiheessa olen sanonut olevani bi, jos kysytään? En sano niin, koska en ala lokerimaan itseäni.

        En ole sanonut ettei tuki olisi tärkeä.Se vaan tuntuu määrittävän aika monella oman minuuden. Ja kaikki eivät sitä edes tarvitse. Ja homojen itsemurhaluvut ovat tottakai suuret, koska homoja on suhteessa heteroihin vähemmän. Homous on todella suvaittua nykyään ja melkein tuntuu olevan muotia. Se, että pysyy kaapissa, on oma valinta. On myös oma valinta haluaako kaikille suuntaustaan mainostaa vai kulkeeko keskitiellä.

        Turhaan yrität koko ajan jankata kahta asiaa: minun olevan bi ja epähaluttu. Kumpaakaan en myönnä ja puhut asiasta, josta et tiedä yhtään mitään. Esiinnyt kovin pätevänä asian suhteen taas kerran. MItäpä jos itse pääsisit syrjivästä asenteestasi eroon toisten mielipiteiden ym suhteen? Onnistuisko? Syrjivänä en asennettani edes pidä, sinusta se on, koska en ihkuta homoja/lesboja. Itsetunnossani ei vikaa ole, ikävä tuottaa pettymys. Jospa ottaisit omista neuvoistasi kerrankin vaarin ja opettelisit suvaitsemaan eriävät mielipiteet ja erilaiset ihmiset? Sitten voit alkaa kinuamaan suvaitsevaisuutta muilta.


      • LLL40+
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        On muutakin kokemusta kuin nettipalstat, en niiden perusteella tuomitse.

        Juu ei heteroita homot hakkaa, se on totta, mutta selän takana kyräillään minkä keritään. Sama koskee kaikkia muita kuin homoja/lesboja. Heitä vaan ei tarvitse suvaita kuin eivät ole meikäläisiä.

        On sekin nähty, että ihmiset kääntävät selän, kun kuulevat jonkun olevan bi. Missä vaiheessa olen sanonut olevani bi, jos kysytään? En sano niin, koska en ala lokerimaan itseäni.

        En ole sanonut ettei tuki olisi tärkeä.Se vaan tuntuu määrittävän aika monella oman minuuden. Ja kaikki eivät sitä edes tarvitse. Ja homojen itsemurhaluvut ovat tottakai suuret, koska homoja on suhteessa heteroihin vähemmän. Homous on todella suvaittua nykyään ja melkein tuntuu olevan muotia. Se, että pysyy kaapissa, on oma valinta. On myös oma valinta haluaako kaikille suuntaustaan mainostaa vai kulkeeko keskitiellä.

        Turhaan yrität koko ajan jankata kahta asiaa: minun olevan bi ja epähaluttu. Kumpaakaan en myönnä ja puhut asiasta, josta et tiedä yhtään mitään. Esiinnyt kovin pätevänä asian suhteen taas kerran. MItäpä jos itse pääsisit syrjivästä asenteestasi eroon toisten mielipiteiden ym suhteen? Onnistuisko? Syrjivänä en asennettani edes pidä, sinusta se on, koska en ihkuta homoja/lesboja. Itsetunnossani ei vikaa ole, ikävä tuottaa pettymys. Jospa ottaisit omista neuvoistasi kerrankin vaarin ja opettelisit suvaitsemaan eriävät mielipiteet ja erilaiset ihmiset? Sitten voit alkaa kinuamaan suvaitsevaisuutta muilta.

        Minusta asenteesi homoja/lesboja kohtaan on syrjivä. Et halua lokeroitua, mutta tiedostamattasi asenteesi tekee juuri sen.
        Aurinkoista viikonloppua!


      • jeps jeps
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        On muutakin kokemusta kuin nettipalstat, en niiden perusteella tuomitse.

        Juu ei heteroita homot hakkaa, se on totta, mutta selän takana kyräillään minkä keritään. Sama koskee kaikkia muita kuin homoja/lesboja. Heitä vaan ei tarvitse suvaita kuin eivät ole meikäläisiä.

        On sekin nähty, että ihmiset kääntävät selän, kun kuulevat jonkun olevan bi. Missä vaiheessa olen sanonut olevani bi, jos kysytään? En sano niin, koska en ala lokerimaan itseäni.

        En ole sanonut ettei tuki olisi tärkeä.Se vaan tuntuu määrittävän aika monella oman minuuden. Ja kaikki eivät sitä edes tarvitse. Ja homojen itsemurhaluvut ovat tottakai suuret, koska homoja on suhteessa heteroihin vähemmän. Homous on todella suvaittua nykyään ja melkein tuntuu olevan muotia. Se, että pysyy kaapissa, on oma valinta. On myös oma valinta haluaako kaikille suuntaustaan mainostaa vai kulkeeko keskitiellä.

        Turhaan yrität koko ajan jankata kahta asiaa: minun olevan bi ja epähaluttu. Kumpaakaan en myönnä ja puhut asiasta, josta et tiedä yhtään mitään. Esiinnyt kovin pätevänä asian suhteen taas kerran. MItäpä jos itse pääsisit syrjivästä asenteestasi eroon toisten mielipiteiden ym suhteen? Onnistuisko? Syrjivänä en asennettani edes pidä, sinusta se on, koska en ihkuta homoja/lesboja. Itsetunnossani ei vikaa ole, ikävä tuottaa pettymys. Jospa ottaisit omista neuvoistasi kerrankin vaarin ja opettelisit suvaitsemaan eriävät mielipiteet ja erilaiset ihmiset? Sitten voit alkaa kinuamaan suvaitsevaisuutta muilta.

        "Missä vaiheessa olen sanonut olevani bi, jos kysytään? En sano niin, koska en ala lokerimaan itseäni."

        Kokemukseni mukaan juuri ne ihmiset, jotka eivät halua lokeroitua, ovat bi-seksuaaleja. Eivät vaan kehtaa myöntää sitä esim. lesboille, koska pelkäävät pakkeja. Jos olisit lesbo, voisit sen suoraan sanoa, sen sijaan jos sanot, ettet halua lokeroitua moni ajattelee sinun olevan bi.

        By the way, kelpaako sinulle itsellesi bi-nainen, entä bi-mies? Moni bi-nainen etsii seuraa nimenomaan lesboista, ei bi-naisista. Sinäkin tulet lesbopalstalle uikuttamaan, vaikka teille bi-seksuaaleille on ihan oma palsta. Eikö se bi-palsta kelpaakaan sinulle?

        Yhtä hyvin voisi uikuttaa, että voi voi, jollekin ei kelpaa laiha, jollekin ei kelpaa ylipainoinen, jollekin ei kelpaa tummahiuksinen, jollekin ei kelpaa femme, jollekin ei kelpaa poikamainen. Makuja on monia, eikö vain? Tuskin sinullekaan kelpaa ihan kuka tahansa ja mikä tahansa, vai mitä?


      • f*ck
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        On muutakin kokemusta kuin nettipalstat, en niiden perusteella tuomitse.

        Juu ei heteroita homot hakkaa, se on totta, mutta selän takana kyräillään minkä keritään. Sama koskee kaikkia muita kuin homoja/lesboja. Heitä vaan ei tarvitse suvaita kuin eivät ole meikäläisiä.

        On sekin nähty, että ihmiset kääntävät selän, kun kuulevat jonkun olevan bi. Missä vaiheessa olen sanonut olevani bi, jos kysytään? En sano niin, koska en ala lokerimaan itseäni.

        En ole sanonut ettei tuki olisi tärkeä.Se vaan tuntuu määrittävän aika monella oman minuuden. Ja kaikki eivät sitä edes tarvitse. Ja homojen itsemurhaluvut ovat tottakai suuret, koska homoja on suhteessa heteroihin vähemmän. Homous on todella suvaittua nykyään ja melkein tuntuu olevan muotia. Se, että pysyy kaapissa, on oma valinta. On myös oma valinta haluaako kaikille suuntaustaan mainostaa vai kulkeeko keskitiellä.

        Turhaan yrität koko ajan jankata kahta asiaa: minun olevan bi ja epähaluttu. Kumpaakaan en myönnä ja puhut asiasta, josta et tiedä yhtään mitään. Esiinnyt kovin pätevänä asian suhteen taas kerran. MItäpä jos itse pääsisit syrjivästä asenteestasi eroon toisten mielipiteiden ym suhteen? Onnistuisko? Syrjivänä en asennettani edes pidä, sinusta se on, koska en ihkuta homoja/lesboja. Itsetunnossani ei vikaa ole, ikävä tuottaa pettymys. Jospa ottaisit omista neuvoistasi kerrankin vaarin ja opettelisit suvaitsemaan eriävät mielipiteet ja erilaiset ihmiset? Sitten voit alkaa kinuamaan suvaitsevaisuutta muilta.

        kyllä sä kuulostat just sille mille lapsi kuulostaa kun sen kanssa ei leikitä hiekkalaatikolla "kukaan ei leiki mun kaaaaaaa"
        Jos sä tuut lesbopalstalle sanomaan että kaikki lesbot ja homot syrjii bi ja heteroita ja kaikkia jotka ei ole lesboja tai homoja, niin miten se tekee mun kannanotosta syrjivää kun sanon ettei kaikki homot tai lesbot syrji bissejä tai heteroita?


      • LLL40+
        4334 kirjoitti:

        No minä en ole ainakaan heteroiden puolelta kohdannut minkäänlaista syrjintää. Lesbot sen sijaan ovat näyttäneet nyrpeää naamaa kun ovat kuulleet minun olevan bi

        Mutta dissaavatko bisset bissejä?


      • exvähemmsitöläinen
        f*ck kirjoitti:

        kyllä sä kuulostat just sille mille lapsi kuulostaa kun sen kanssa ei leikitä hiekkalaatikolla "kukaan ei leiki mun kaaaaaaa"
        Jos sä tuut lesbopalstalle sanomaan että kaikki lesbot ja homot syrjii bi ja heteroita ja kaikkia jotka ei ole lesboja tai homoja, niin miten se tekee mun kannanotosta syrjivää kun sanon ettei kaikki homot tai lesbot syrji bissejä tai heteroita?

        Hohhoijjakkaa. Sinusta siis kaikkia muita saa syrjiä paitsi lesboja/homoja? Tämä selvä. Toisten eriävää näkemystä tai mielipidettä ei tarvitse hyväksyä? Tämä selvä. Alkaapi oma suvaitsevaisuus jälleen olla kortilla.

        Jos teistä biseksuaalit ovat heitä, jotka kieltäytyvät luokittelemasta itseään, eivät he silloin yksinkertaisesti koe tarvetta lokeroida itseään vaan ovat vain ja ainoastaan omia yksilöitään. Saman ovat heterot oivaltaneet, mutta vähemmistöt eivät ja tätä olen aina ihmetellyt. Itse en luokittele myöskään tuntemiani ihmisiä mihinkään lokeroihin. Minulle he kaikki ovat yksilöitä. Sama koskee uusia ihmisiä, joita kohtaan, jotka eivät heti kailota olevansa homoja/lesboja tmv. Näitä ihmisiä on yllättävän paljon, joille heidän seksuaalisuutensa on yhtäkuin minuus.

        Niin, tulin kommentoimaan aloittajan kirjoitusta ja ketjua. Anteeksi kamalasti! Luulin tänne saavan kommentoida.


      • exvähemmsitöläinen
        4334 kirjoitti:

        No minä en ole ainakaan heteroiden puolelta kohdannut minkäänlaista syrjintää. Lesbot sen sijaan ovat näyttäneet nyrpeää naamaa kun ovat kuulleet minun olevan bi

        Biseksuaalit naiset ovatkin hyväksyttyjä, jopa toivottuja heteromiesten silmissä. Biseksuaali mies taas on alinta kastia joka ryhmän silmissä.


      • f*ck
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        Hohhoijjakkaa. Sinusta siis kaikkia muita saa syrjiä paitsi lesboja/homoja? Tämä selvä. Toisten eriävää näkemystä tai mielipidettä ei tarvitse hyväksyä? Tämä selvä. Alkaapi oma suvaitsevaisuus jälleen olla kortilla.

        Jos teistä biseksuaalit ovat heitä, jotka kieltäytyvät luokittelemasta itseään, eivät he silloin yksinkertaisesti koe tarvetta lokeroida itseään vaan ovat vain ja ainoastaan omia yksilöitään. Saman ovat heterot oivaltaneet, mutta vähemmistöt eivät ja tätä olen aina ihmetellyt. Itse en luokittele myöskään tuntemiani ihmisiä mihinkään lokeroihin. Minulle he kaikki ovat yksilöitä. Sama koskee uusia ihmisiä, joita kohtaan, jotka eivät heti kailota olevansa homoja/lesboja tmv. Näitä ihmisiä on yllättävän paljon, joille heidän seksuaalisuutensa on yhtäkuin minuus.

        Niin, tulin kommentoimaan aloittajan kirjoitusta ja ketjua. Anteeksi kamalasti! Luulin tänne saavan kommentoida.

        kauhee tarve koko aika pyydellä anteeksi, koita nyt vaan kestää omat ja muiden mielipiteet. Mä kysyn nyt vielä kerran sulta, kun sä tuut tänne kertomaan miten lesbot ja homot syrjii biseksuaaleja. Sitten kun mä sanon ettei ne syrji, sä sanot että mä syrjin ja dumaan. Miten mä syrjin?
        Ja jos sä otat ihmiset yksilöinä niin miten ihmeessä koko lesbo ja homopopulaatio on sulanut sun ajatuksissa yhdeksi isoksi laumaksi jotka syrjii bissejä? Mihin se yksilöllisyys katosi?

        "Minulle he kaikki ovat yksilöitä. Sama koskee uusia ihmisiä, joita kohtaan, jotka eivät heti kailota olevansa homoja/lesboja tmv." Ja jos he heti kailottavat niin sinulle he eivät enää ole yksilöitä? Siinä saattaakin olla sun ongelma. Kun sä tiedät että joku on määritellyt itsensä seksuaalisesti ja sanoo sen, sä heti leimaat ja lokeroit sen. Eli kun joku lesbo sanoo olevansa lesbo, sulle se meinaa että se syrjii bissejä.


      • ...
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        Hohhoijjakkaa. Sinusta siis kaikkia muita saa syrjiä paitsi lesboja/homoja? Tämä selvä. Toisten eriävää näkemystä tai mielipidettä ei tarvitse hyväksyä? Tämä selvä. Alkaapi oma suvaitsevaisuus jälleen olla kortilla.

        Jos teistä biseksuaalit ovat heitä, jotka kieltäytyvät luokittelemasta itseään, eivät he silloin yksinkertaisesti koe tarvetta lokeroida itseään vaan ovat vain ja ainoastaan omia yksilöitään. Saman ovat heterot oivaltaneet, mutta vähemmistöt eivät ja tätä olen aina ihmetellyt. Itse en luokittele myöskään tuntemiani ihmisiä mihinkään lokeroihin. Minulle he kaikki ovat yksilöitä. Sama koskee uusia ihmisiä, joita kohtaan, jotka eivät heti kailota olevansa homoja/lesboja tmv. Näitä ihmisiä on yllättävän paljon, joille heidän seksuaalisuutensa on yhtäkuin minuus.

        Niin, tulin kommentoimaan aloittajan kirjoitusta ja ketjua. Anteeksi kamalasti! Luulin tänne saavan kommentoida.

        Meinaat, että kaikki, jotka tietävät olevansa lesboja/homoja kailottavat sen heti kaikkialle ja kaikkialla? Näin ei nimittäin ole. Itsekin tiedän olevani lesbo, enkä todellakaan tunne mitään tarvetta sitä erityisesti kailotella kovaan ääneen. Tunnen myös monia muitakin lesboja ja homoja, jotka eivät tunne mitään tarvetta kailotella sitä suureen ääneen. Jos joku näin tekee, ei se tarkoita sitä, että kaikki näin tekevät. Eli itsekin yleistät ja lokeroit kaikki lesbot ja homot samanlaisiksi kuin mitä sinä tunnet yhden tai kahden yksilön.

        Moni hetero myös tietää ja tuntee olevansa hetero, joten näin ollen he sinun ajatusmaailman mukaan siis lokeroivat itsensä. On myös ihan hyvä, että sisimmässään tietää mistä pitää ja mistä ei pidä. Jos ei tiedä, tätä kutsutaan epävarmuudeksi ei lokeroimattomuudeksi. Okei, jos olet epävarma on helppo sitten kuitata se niin, että olet lokeroimaton. Selvä.

        Se miksi ehkä sinua joku syrjii, jos edes syrjii, voi olla ihan myös muista asioista kiinni kuin sinun biseksuaalisuudestasi tai lokeroimattomuudestasi. Se voi olla luonteenpiirre, epävarmuus, epätoivoisuus, ihan mikä vaan tai vaikka ulkonäkö tai että ei vaan pidä joistain asioista. Kaikkia ei vaan voi miellyttää. Se, että joku ei halua sinusta seurustelu/seksiseuraa, voi myös johtua miljoonasta muusta asiasta. Oletko muuten itse kuinka paljon seurustellut bi-naisten kanssa tai montako bi-ihmistä sinulla tuttavana/kaverina? Sinulle tekisi hyvää hakeutua muiden bi-naisten seuraan, missä löytyy varmasti enemmän yhteenkuuluvuutta suuntaan jos sun toiseenkin. Ei kannata myöskään väkisin ängetä kenenkään seuraan.


      • exvähemmsitöläinen
        f*ck kirjoitti:

        kauhee tarve koko aika pyydellä anteeksi, koita nyt vaan kestää omat ja muiden mielipiteet. Mä kysyn nyt vielä kerran sulta, kun sä tuut tänne kertomaan miten lesbot ja homot syrjii biseksuaaleja. Sitten kun mä sanon ettei ne syrji, sä sanot että mä syrjin ja dumaan. Miten mä syrjin?
        Ja jos sä otat ihmiset yksilöinä niin miten ihmeessä koko lesbo ja homopopulaatio on sulanut sun ajatuksissa yhdeksi isoksi laumaksi jotka syrjii bissejä? Mihin se yksilöllisyys katosi?

        "Minulle he kaikki ovat yksilöitä. Sama koskee uusia ihmisiä, joita kohtaan, jotka eivät heti kailota olevansa homoja/lesboja tmv." Ja jos he heti kailottavat niin sinulle he eivät enää ole yksilöitä? Siinä saattaakin olla sun ongelma. Kun sä tiedät että joku on määritellyt itsensä seksuaalisesti ja sanoo sen, sä heti leimaat ja lokeroit sen. Eli kun joku lesbo sanoo olevansa lesbo, sulle se meinaa että se syrjii bissejä.

        Niin metsä vastaa kun sinne huutaa. Mitäpä jos yrittäisit joskus ottaa omista neuvoistasi vaarin ja suvaitsisit ja kestäisit toisten mielipiteet? Monessa ketjussa haukut eriävät mielipiteet idiooteiksi, se on sinusta asiallista keskustelua ilmeisesti.

        Otin kantaa aloittajan avaamaan aiheeseen, kertaa se niin alat ymmärtämään miksi kirjoitan mitä kirjoitan.

        Homot ja lesbot kokevat voimakasta tarvetta tulla kohdatuksi erityisryhmänä, joka tuo oman seksuaalien suuntautuneisuutensa korostaen esiin. Kaikki eivät tätä tietenkään tee, mutta kovaäänisin ryhmä tekee. Jos heidän on pakko noin tuoda itseään esiin, voi olla jo hieman hankalaa kohdata toinen yksilönä, kun ihmiselle itselleen hän on vain ja ainoastaan homo/lesbo.

        En ole sanonut missään vaiheessa lokeroivani toista heti. Silloin toinen tämän itse, luulisi järjen jo sen sanovan. Kyllä sen voi aika oletusasetuksena ottaa vähemmistöryhmien kohdalla sekä heteroiden kohdalla, jos on miespuolinen biseksuaali. Naiset voivat taas ottaa asenteen suoraan lesbojen kohdalta, kuten jo aloittajan tekstistä käy ilmi.


      • exvähemmsitöläinen
        ... kirjoitti:

        Meinaat, että kaikki, jotka tietävät olevansa lesboja/homoja kailottavat sen heti kaikkialle ja kaikkialla? Näin ei nimittäin ole. Itsekin tiedän olevani lesbo, enkä todellakaan tunne mitään tarvetta sitä erityisesti kailotella kovaan ääneen. Tunnen myös monia muitakin lesboja ja homoja, jotka eivät tunne mitään tarvetta kailotella sitä suureen ääneen. Jos joku näin tekee, ei se tarkoita sitä, että kaikki näin tekevät. Eli itsekin yleistät ja lokeroit kaikki lesbot ja homot samanlaisiksi kuin mitä sinä tunnet yhden tai kahden yksilön.

        Moni hetero myös tietää ja tuntee olevansa hetero, joten näin ollen he sinun ajatusmaailman mukaan siis lokeroivat itsensä. On myös ihan hyvä, että sisimmässään tietää mistä pitää ja mistä ei pidä. Jos ei tiedä, tätä kutsutaan epävarmuudeksi ei lokeroimattomuudeksi. Okei, jos olet epävarma on helppo sitten kuitata se niin, että olet lokeroimaton. Selvä.

        Se miksi ehkä sinua joku syrjii, jos edes syrjii, voi olla ihan myös muista asioista kiinni kuin sinun biseksuaalisuudestasi tai lokeroimattomuudestasi. Se voi olla luonteenpiirre, epävarmuus, epätoivoisuus, ihan mikä vaan tai vaikka ulkonäkö tai että ei vaan pidä joistain asioista. Kaikkia ei vaan voi miellyttää. Se, että joku ei halua sinusta seurustelu/seksiseuraa, voi myös johtua miljoonasta muusta asiasta. Oletko muuten itse kuinka paljon seurustellut bi-naisten kanssa tai montako bi-ihmistä sinulla tuttavana/kaverina? Sinulle tekisi hyvää hakeutua muiden bi-naisten seuraan, missä löytyy varmasti enemmän yhteenkuuluvuutta suuntaan jos sun toiseenkin. Ei kannata myöskään väkisin ängetä kenenkään seuraan.

        Sangen moni kailottaa heti kuuluvansa vähemmistöön.Eivät kaikki, mutta suhteellisen moni, etenkin nuoret. Mistä tiedät että tunnen pari yksilöä? Olen ehken tätä maailman menoa katsonut jo tarpeeksi luodakseni mielipiteeni asiasta.

        Olet asiassa väärässä. En ole todellakaan epävarma, tiedän tarkalleen mistä pidän ja mistä en. En vain koe mitään tarvetta lokeroida itseni johonkin tiettyyn lokeroon tai koe tarvetta kuulua mihinkään vähemmistöryhmään. Uskallan olla ilman lokerointia oma itseni ja elää sen mukaan. Tiettyyn ryhmään tunnen kuuluvani, muttei se liity mitenkään seksuaalisuuteeni.

        Eipä tässä tarvitse kuin nettiä lukea niin näkee samantien mikä vähemmistöryhmä on suvaitsemattomin. Jo yksistään se kertoo ihan tarpeeksi nykyasenteista. Samaa voin sanoa heteroiden kohdalla. He taas hyväksyvät naisten biseksuaalisuuden hyvin, miehen eivät. Tässäkin on eroa.

        Miksi hakeutuisin nimenomaan biseksuaalien pariin? En koe mitään tarvetta siihen enkä ole kokenut. Seksuaalinen suuntaus ei riitä minulle syyksi hakeutua seuraan, koska se ei takaa mitään muita intressejä. Mielummin hakeudun samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten pariin, joiden kanssa on yhteistä. Biseksuaalisuus ei minusta ole yhdistävä tekijä, toisin kuin lesboilla sekä homoilla se taas on.


      • exvähemmsitöläinen
        LLL40+ kirjoitti:

        Mutta dissaavatko bisset bissejä?

        Eivät, muut tekevät sen asian tarpeeksi hienosti jo muutenkin todistettavasti. Eikä minusta biseksuaalisuus ole samalla tavalla yhdistävä tekijä kun lesbous tai homous. Heillä se yhdistää, kun haluavat olla oma erityisryhmänsä.


      • joopa joo
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        Sangen moni kailottaa heti kuuluvansa vähemmistöön.Eivät kaikki, mutta suhteellisen moni, etenkin nuoret. Mistä tiedät että tunnen pari yksilöä? Olen ehken tätä maailman menoa katsonut jo tarpeeksi luodakseni mielipiteeni asiasta.

        Olet asiassa väärässä. En ole todellakaan epävarma, tiedän tarkalleen mistä pidän ja mistä en. En vain koe mitään tarvetta lokeroida itseni johonkin tiettyyn lokeroon tai koe tarvetta kuulua mihinkään vähemmistöryhmään. Uskallan olla ilman lokerointia oma itseni ja elää sen mukaan. Tiettyyn ryhmään tunnen kuuluvani, muttei se liity mitenkään seksuaalisuuteeni.

        Eipä tässä tarvitse kuin nettiä lukea niin näkee samantien mikä vähemmistöryhmä on suvaitsemattomin. Jo yksistään se kertoo ihan tarpeeksi nykyasenteista. Samaa voin sanoa heteroiden kohdalla. He taas hyväksyvät naisten biseksuaalisuuden hyvin, miehen eivät. Tässäkin on eroa.

        Miksi hakeutuisin nimenomaan biseksuaalien pariin? En koe mitään tarvetta siihen enkä ole kokenut. Seksuaalinen suuntaus ei riitä minulle syyksi hakeutua seuraan, koska se ei takaa mitään muita intressejä. Mielummin hakeudun samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten pariin, joiden kanssa on yhteistä. Biseksuaalisuus ei minusta ole yhdistävä tekijä, toisin kuin lesboilla sekä homoilla se taas on.

        "Mielummin hakeudun samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten pariin, joiden kanssa on yhteistä".

        Ihmettelet, miksi lesbot sitä ja miksi lesbot tätä. Sitten kirjoitat, että hakeudut samoista asioista kiinnostuneiden pariin, mutta et kuitenkaan biseksuaalien pariin. Eli ts. käyttäydyt käytännössä juuri päinvastoin kuin väität. Mitä jos joskus koettaisit hakeutua? Ehkä kenties tuntisit jotain hengenheimolaisuutta heidän kanssaan. Toisaalta miksi änkeät lesbopalstalle, jos tiedät, että sinua ja lesboja ei yhdistä mikään asia? Aika epäloogista=)

        Mitä taas heteroiden parissa biseksuaalisuuden hyväsymiseen tulee, niin nimenomaan heteromiehethän oikein kovasti tykkäävät jos nainen on bi, kuten varmasti omalla elämänkokemuksellasi hyvin tiedät. Yleensähän se vain innostaa ja kiihottaa miehiä, se naisten biseksuaalisuus.


      • exvähemmsitöläinen
        joopa joo kirjoitti:

        "Mielummin hakeudun samoista asioista kiinnostuneiden ihmisten pariin, joiden kanssa on yhteistä".

        Ihmettelet, miksi lesbot sitä ja miksi lesbot tätä. Sitten kirjoitat, että hakeudut samoista asioista kiinnostuneiden pariin, mutta et kuitenkaan biseksuaalien pariin. Eli ts. käyttäydyt käytännössä juuri päinvastoin kuin väität. Mitä jos joskus koettaisit hakeutua? Ehkä kenties tuntisit jotain hengenheimolaisuutta heidän kanssaan. Toisaalta miksi änkeät lesbopalstalle, jos tiedät, että sinua ja lesboja ei yhdistä mikään asia? Aika epäloogista=)

        Mitä taas heteroiden parissa biseksuaalisuuden hyväsymiseen tulee, niin nimenomaan heteromiehethän oikein kovasti tykkäävät jos nainen on bi, kuten varmasti omalla elämänkokemuksellasi hyvin tiedät. Yleensähän se vain innostaa ja kiihottaa miehiä, se naisten biseksuaalisuus.

        MIten niin toimin toisin kuin väitän? En koe biseksuaalisuutta mitenkään yhdistävänä tekijänä tai koe tarvetta hakeyutua nimenomaan biseuraan. En koe tarvetta siihen, ymmärrätkö? Miksi kokisin seksuaalisen suuntautuneisuuden, johon minut lokeroit, yhdistävänä tekijänä? Se ei ole kuin pieni osa minua. Paljon mielummin harrastusten kautta tutustun eri tapahtumissa ihmisiin, joiden kanssa oikeasti on yhdistävä tekijä. Lesboille ia homoille riittää seksuaalisuus, koska se määrittää heidät. Täällä olen keskustelujen takia, enkä tänne änkeä. Otan kantaa, jos minulla jotain lisättävää asiaan on. Eli logiikkasi mukaan en saisi olla myöskään heteropalstalla tai kuulovammaisten palstalla, koska en ole kumpaakaan.


      • 567567567
        exvähemmsitöläinen kirjoitti:

        Biseksuaalit naiset ovatkin hyväksyttyjä, jopa toivottuja heteromiesten silmissä. Biseksuaali mies taas on alinta kastia joka ryhmän silmissä.

        Niin, ja miksiköhän bi-naiset ovat hyväksyttyjä miesten silmissä? Jotta voisivat palvella MIEHEN seksuaalisuutta.


    • Väärin, alinta kastia LGBT:ssä on transsukupuoliset!

    • live long and prosper

      Tässä on pointtia.
      Toisin en tiedä onko syrjintää aiheuttava tekijä, ainakaan näin mihin aloituksessa vihjataan ja mistä f*ck ja ev keskustelivat. Varmasti tätäkin tapahtuu, mutta en tahtoisi yleistää kuitenkaan.

      Omalla kohdallani lokerointi vaikeuttaa omaa... lokeroitumistani. Etenkin netin treffi- ja keskustelupalstoilla ryhmät ovat jaettuja ja ongelma syntyy kun ei tiedä mihin sitä oikeasti kuuluu. Minä olen myöhään herännyt lesbo, mutta silti jos ilmoitan itseni lesboksi oletus on etten olisi koskaan ollut kiinnostunut miehistä tai seurustellut tälläisen kanssa. Bi-palstoilla taas yleensä haetaan vain seksiä enkä edes koe oloani bi-seksuaaliksi. Tätä asiaa pähkäillessäni olen vain jumiutunut enkä tiedä missä minun pitäisi olla. Lesbopalstoilla minun pitäisi salata menneisyytäni etten saa pa*kaa niskaani ja Bi-palstoilla en koe olevani oikeassa paikassa.

      Puuttuu kokonaan se väliinputoajien palsta.

      • f*ck

        siinä vaiheessa kun sä alat miettimään miten sun pitäisi itsesi määritellä että kelpaat, sä etsit vääränlaisa ihmisiä elämääsi. Opettelet olemaan se mikä olet, ei sun tarvi salailla mitään, jos joku ei tykkää niin miksi sun pitäisi saada se elämääsi.
        Tee omaa juttuasi, ole mitä olet. Vähän selkärankaa ja yksilöllisyyttä peliin.


      • live long and prosper
        f*ck kirjoitti:

        siinä vaiheessa kun sä alat miettimään miten sun pitäisi itsesi määritellä että kelpaat, sä etsit vääränlaisa ihmisiä elämääsi. Opettelet olemaan se mikä olet, ei sun tarvi salailla mitään, jos joku ei tykkää niin miksi sun pitäisi saada se elämääsi.
        Tee omaa juttuasi, ole mitä olet. Vähän selkärankaa ja yksilöllisyyttä peliin.

        Mjoo. Ihan totta. Ehkä sitä pelkää jäävänsä yksin ja kehittelee mielessään kaikeinlaisia kauhuskenaarioita. Eiköhän se ongelma parane sitten tutustumalla niihin oikeisiin ihmisiin :)


      • ...

        Voi, kuule niitä on paljon, jotka ovat lesboja, mutta on ollut menneisyydessä miehiä, joko teini/murkkuikäisenä tai vanhempana. Ero onkin siinä, onko seurustellut miesten kanssa omasta puhtaasta tahdostaan ja tuntenut todellakin heitä kohtaan jotain ihan oikeasti (ihastunut ja kiihottunut heistä) vai onko kyseessä ollut a) kokeilu b) kun kaikki muutkin niin minäkin tai kun se nyt vaan kuuluu seurustella miesten kanssa c) oma tietämättömyys itsestä d) ympäristön painostus/pakotus e) kaapissa oleminen. Osa voi olla elänyt ja syntynyt todella konservatiiviseen/vanhoilliseen ympäristöön, jossa vähintään pitää esittää jotain kulissia ja valehdella itsestä kaikkea.


      • Tui,
        live long and prosper kirjoitti:

        Mjoo. Ihan totta. Ehkä sitä pelkää jäävänsä yksin ja kehittelee mielessään kaikeinlaisia kauhuskenaarioita. Eiköhän se ongelma parane sitten tutustumalla niihin oikeisiin ihmisiin :)

        Kannattaa nimenomaan tutustua oikeisiin ihmisiin, ei mielikuvitus ihmisiin, ja heitellä ruusun terälehtiä ympärilleen, niin se saa joka myös antaa.


      • tui tui vaan
        Tui, kirjoitti:

        Kannattaa nimenomaan tutustua oikeisiin ihmisiin, ei mielikuvitus ihmisiin, ja heitellä ruusun terälehtiä ympärilleen, niin se saa joka myös antaa.

        Ei kukaan tässä ketjussa mistään mielikuvitusihmisistä ole kirjoittanut, mielikuvitusihminen taitaa elää ihan sun omassa päässäsi=)


    • Witch..

      Tyypithän on ihan naurettavia täällä. Jopa itseään fiksuna pitävä fucit kirjoittaa pokkana ettei heteroita vihata, hakata jne seksuaalisuutensa takia ja muut kuorossa, lokeroimaton on = epävarmuutta (sisältää homoyhteisön sisäänkirjoitetun säännön että pitää ymmärtää identifoitua 100% homoksi)

      Noita aivopestyjen yksinkertaisten jargonia. Heteronaiset kyllä tuntevat vihan ja väkivallan kontrolloitujen seksuaalikäyttäytymisten takia.

      Se, mistä ap puhuu mutta ei ymmärrä mistä asiat johtuu, johtuu pelkästään sanasta seksuaalikäyttäytyminen, ja mitään niin kamalaa ei normaali aikuinen nainen voi tehdä kun leimata sellaiseksi jolla voisi olla miesten kanssa seksuaalista kanssakäymistä. Ei tietenkään hyvänen aika, homot kuksii pusikkoja myöten, ja ihmettelevät jos uimarannalla joku vetää vanhan siveyspykälän mukaan (poliisit voivat heteroidenkin siveyskäytökseen puuttua, tiedoksi).

      Kyse on vain bisseiksi lokeroitujen seksuaalisuuden kontrolloimisen tarpeesta, hokemalla oletuksia kuin sinkkupalstan atm miehet naisista yleensä. Ettei kukaan vaan saisi seksuaalista täyttymistä osaansa enempää (minkä mittaavat saamattomat tai homot, jotka eivät ilmeisesti täyttymistä omassa elämässään tarpeeksi saa).

      Käyttäytyvät siis kuin kontrollinhaluiset miehet, jotka kyttäävät entisiä ja tulevia muna kädessä, koska on mainittu sana "seksuaalinen"

      Hyvin rajoittuneet nihkeästi seksuaalisia asioita käsittelemään pystyvät tumpelot, samaan sarjaan kuuluvat naiset, jotka eivät ole edes omaa keskipistettään löytäneet (mutta toisten keskipisteistä kyllä haluavat pohtia pohtimistaan päästyään)

      Homot tulevat heidän tahoiltaan heti hyväksytyiksi koska eivät uhmaa heidän seksuaalisuuttaan (eivät vie heiltä heidän suhteitaan, eikä miesten tarvitse kuvitella, että tuotakin voi joku "jännä"mies jyystää, ei kuule kun on lesbo, niin maailmankuva heillä pysyy selkeänä. Jk sinkkupalstan termi "jännä"mies)

      Kuule ap siis, ns bissejä ei syrjitä samoilla periaatteilla kuin homoja, jotka ovat oman saarensa perustaneet, ja miettivät/vaativat että sama pappi vihkii heidät, joka perheyhteisön vaalimisen takia vihkii mies/nainen lapsikommuuni yhdistelmiä.

      Heihin luodaan samoja niljakkaita kuvitelmia, kuin kautta aikain naisiin, joita ei voi lokeroida tiukkoihin seksuaalikäyttäytymisen raameihin, uhuu noitia!

      • f*ck

        siis jos sä voisit pikkaisen selvemmin asiaa aukaista. Siis "ja mitään niin kamalaa ei normaali aikuinen nainen voi tehdä kun leimata sellaiseksi jolla voisi olla miesten kanssa seksuaalista kanssakäymistä" tarkoittaako tää nyt että kamalin asia mitä normaali aikuinen nainen voi tehdä, on leimata toinen nainen naiseksi jolla on seksuaalisia kanssakäymisiä miehen kanssa? Ja mitä helvettiä se tarkoittaa? Onko sulla jotain antipatioita miehiä kohtaan vai olettako että lesboilla on, tai homoilla?

        Ja mikä aivopesty minä, siis kun sanon että heterot ei kohtaa heitä kohtaan suunnttua väkivaltaa seksuaalisuutensa vuoksi? Eli mä tarkoitin että kun homoa vedetään turpaan vain siksi kun se on homo, niin heteroa ei vedetä turpaan sen takia että se on hetero. Onko tämä siis jargonia ja mä olen aivopesty?

        Mun on todella vaikea saada mitään tolkkua mitä tarkoitat. Joten pikkuisen suomennosta kaipailen.
        Sama pappi kuin heteroilla-sydeemi, mikä siinä oli pointtina? Lapsikommuuni?

        Nyt kyllä meni paljon ohi vaikka ihan muutamaan kertaan luin ja koitin pointtiasi saada auki.


      • Turhuuksien roviot..
        f*ck kirjoitti:

        siis jos sä voisit pikkaisen selvemmin asiaa aukaista. Siis "ja mitään niin kamalaa ei normaali aikuinen nainen voi tehdä kun leimata sellaiseksi jolla voisi olla miesten kanssa seksuaalista kanssakäymistä" tarkoittaako tää nyt että kamalin asia mitä normaali aikuinen nainen voi tehdä, on leimata toinen nainen naiseksi jolla on seksuaalisia kanssakäymisiä miehen kanssa? Ja mitä helvettiä se tarkoittaa? Onko sulla jotain antipatioita miehiä kohtaan vai olettako että lesboilla on, tai homoilla?

        Ja mikä aivopesty minä, siis kun sanon että heterot ei kohtaa heitä kohtaan suunnttua väkivaltaa seksuaalisuutensa vuoksi? Eli mä tarkoitin että kun homoa vedetään turpaan vain siksi kun se on homo, niin heteroa ei vedetä turpaan sen takia että se on hetero. Onko tämä siis jargonia ja mä olen aivopesty?

        Mun on todella vaikea saada mitään tolkkua mitä tarkoitat. Joten pikkuisen suomennosta kaipailen.
        Sama pappi kuin heteroilla-sydeemi, mikä siinä oli pointtina? Lapsikommuuni?

        Nyt kyllä meni paljon ohi vaikka ihan muutamaan kertaan luin ja koitin pointtiasi saada auki.

        Yleensä noin ryhmiin viesteihin ei pitäisi vastata, mutta olkoon:

        Oikeasti, kun puhuttiin ketjussa bisseistä ja muutama vastaa, ettei ole suotavaa naisen, joka on löytänyt miehen ja lapsen jälkeen lesbiaanisia taipumuksia, todeta kellekään että mies oli mukava ja seksi mahtavaa, ei vaan pitää naama peruslukemilla todeta, että se nyt oli vaan "kulissia" ja "yhteisö" pakotti, sen jälkeen kelpaisi lesboyhteisöön jäseneksi ja aikaisempi suhde ei vaikuttaisi asiaan.

        Kukaan juttuja lukenut(muitakin kun näitä) niin tyhmä voi olla ettei päätyisi samaan johtopäätökseen, että lesboja rasittaa aikamoisesti toisten naisten seksuaalihistoriat. (mutta aikapaljon vähättelevät toistensa jatkuvia irto tai nopeasti vaihtuvia suhteita, joten se johtopäätös on tuosta, että itsekin kokevat lesbo/lesbo suhteilut kevyemmeiksi kuin "muut")

        Mikäs siinä, nehän on faktoja ja kertovat jotakin ihmisestä.

        Tuosta väkivallasta heteroita kohtaan et voisi enempää väärässä olla, miehet lyövät naisia huorittelun takia/vuoksi, se on yleisin väkivallan peruste, naisen seksuaalisuuden kontrollointia, Naisiin kohdistuu myös random väkivaltaa samalla tapaan kuin homomiehiin, vain sen takia mitä he edustavat (seksuaalista olentoa).

        Fuc leikkii ettei ymmärrä että ainoa oikeus, minkä perään he huutavat on kirkollisasia ja kyllä, siellä ne papit vihkii mies/nais pareja perinteisesti perheyhteisön aikaansaamisen takia/vuoksi.

        Väheksyvät, eivät pysty käsittelemään mitään muuta oi voi, mitä turhuutta.


      • Hmmmmm
        f*ck kirjoitti:

        siis jos sä voisit pikkaisen selvemmin asiaa aukaista. Siis "ja mitään niin kamalaa ei normaali aikuinen nainen voi tehdä kun leimata sellaiseksi jolla voisi olla miesten kanssa seksuaalista kanssakäymistä" tarkoittaako tää nyt että kamalin asia mitä normaali aikuinen nainen voi tehdä, on leimata toinen nainen naiseksi jolla on seksuaalisia kanssakäymisiä miehen kanssa? Ja mitä helvettiä se tarkoittaa? Onko sulla jotain antipatioita miehiä kohtaan vai olettako että lesboilla on, tai homoilla?

        Ja mikä aivopesty minä, siis kun sanon että heterot ei kohtaa heitä kohtaan suunnttua väkivaltaa seksuaalisuutensa vuoksi? Eli mä tarkoitin että kun homoa vedetään turpaan vain siksi kun se on homo, niin heteroa ei vedetä turpaan sen takia että se on hetero. Onko tämä siis jargonia ja mä olen aivopesty?

        Mun on todella vaikea saada mitään tolkkua mitä tarkoitat. Joten pikkuisen suomennosta kaipailen.
        Sama pappi kuin heteroilla-sydeemi, mikä siinä oli pointtina? Lapsikommuuni?

        Nyt kyllä meni paljon ohi vaikka ihan muutamaan kertaan luin ja koitin pointtiasi saada auki.

        Täsmennetään vielä, että ei homomiehet suurimmaksi osaksi väkivaltaa koe homostelunsa vuoksi, vaan sen vuoksi että yhteisöissä on käsitys, minkälainen miehen tulee olla, homomaiset miehet joutuvat yhtälailla samoinperusteiden väkivallan kohteeksi.

        Ei siis ole juurikaan pelkästään homoseksuaalisuuden syyn takia väkivaltaa, vaan sukupuoliroolien rikkomisten takia, aikoinaan lesbot kokivat samoja vaikeuksia, koska sukupuolirajoja ja rooleja ei saanut kyseenalaistaa. Nykyään nuo asiat ja puheet ovat laimentuneet. Ensimmäiset alkuperäiset feministit ajoivat noita asioita eteenpäin, sitä, mitä naisen oletetaan olevan ja miksi niin.

        Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen.

        Lesbot ovat jo lokeroituneet, ne jotka mallintavat sitä oletusta, miltä heidän ns kuuluu näyttää ja kuulua yhteisössä (lähinnä mariootteja jauhamassa..)

        Sellaiset naiset jotka rikkovat kaavaa, eivätkä loksahdakaan mihinkään genreen, ovatkin sitten myös kaikkien suvaitsevaisten, feministien ym silmissä jotain outoja.., koska pelkäävät jännitteitä ja sitä että paljastuu että he ajoivatkin vain yhdensuuntaista "yhteisöä" Ja yrittävät kumota alkuperäisten feministien

        tarkoitusperät (esim naisista on moneksi, jopa femiinisistä, mikä on ollut Suomessa kirosana haloslaisten kaudella)

        Pysähdy hetkeksi ja mieti.


      • Kulttuuria kansalle.
        Hmmmmm kirjoitti:

        Täsmennetään vielä, että ei homomiehet suurimmaksi osaksi väkivaltaa koe homostelunsa vuoksi, vaan sen vuoksi että yhteisöissä on käsitys, minkälainen miehen tulee olla, homomaiset miehet joutuvat yhtälailla samoinperusteiden väkivallan kohteeksi.

        Ei siis ole juurikaan pelkästään homoseksuaalisuuden syyn takia väkivaltaa, vaan sukupuoliroolien rikkomisten takia, aikoinaan lesbot kokivat samoja vaikeuksia, koska sukupuolirajoja ja rooleja ei saanut kyseenalaistaa. Nykyään nuo asiat ja puheet ovat laimentuneet. Ensimmäiset alkuperäiset feministit ajoivat noita asioita eteenpäin, sitä, mitä naisen oletetaan olevan ja miksi niin.

        Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen.

        Lesbot ovat jo lokeroituneet, ne jotka mallintavat sitä oletusta, miltä heidän ns kuuluu näyttää ja kuulua yhteisössä (lähinnä mariootteja jauhamassa..)

        Sellaiset naiset jotka rikkovat kaavaa, eivätkä loksahdakaan mihinkään genreen, ovatkin sitten myös kaikkien suvaitsevaisten, feministien ym silmissä jotain outoja.., koska pelkäävät jännitteitä ja sitä että paljastuu että he ajoivatkin vain yhdensuuntaista "yhteisöä" Ja yrittävät kumota alkuperäisten feministien

        tarkoitusperät (esim naisista on moneksi, jopa femiinisistä, mikä on ollut Suomessa kirosana haloslaisten kaudella)

        Pysähdy hetkeksi ja mieti.

        Aukaistaan vielä tuota haloslaista kautta, mikä on jo Hesarissakin loppunut, kun J Korhonen, Oksaset ym eivät enää ole kolumnisteina.

        Haloskaudella vain ajatusten tarkkailu tuli ääri-ilmiöksi, vain yhdensuuntainen ajattelu oli oikein ja jyrkkä vastakkain asettelu, sellainen sairas ilmapiiri, missä hännystelijät kilvan osoittivat oikeaoppisuuttaan.

        Pääpaino vain siinä, miltä asioiden haluttiin näyttävän, esim joku Audi keissi, missä ei juuri järjen hiventä ollut. Samaa sarjaa varmaan -eduskuntatalon hississä mies tuijotti tissivakoa-. Lotta onkin sen jälkeen kunnostautunut "naisasianaisbimbona" stillerin ym ohjelmissa, tapana kun oli haloskaisilla palkita miesvääryyksien ilmituojat.

        Mitkään oikeat rikosasiat, ts yhteiskunnassa ilmenevät tapahtumat eivät enää olleet mielenkiinnon kohteena, vaan lähinnä miehet, jotka eivät osanneet oikeaan aikaan kohdistaa silmiään, harmittomammat tapaukset, joita pystyi rusikoimaan, ja samalla "feministisyys" linjaus sai yhteishengen.

        Persuja haukuttiin ennen kuin saivat edes suutansa auki ja sellaisia kansanedustajia, joilla oli "painavaa" sanottavaa, vain koska eivät suostuneet samaan kuoroon homoseksuaalisuuden hyväksymisestä karvoineen päivineen, ajatusrike siis. Nythän noita asioita ei pohdi enää ketkään, hipsteritkin ihmettelee että mistä vastapari heidän eteeriselle miehuudelleen. Hesarinkin toimitus etsii itseään ja miettii mistä pillipiipari, ulkomaalaisten asiat on helpompi nykyään tuoda ilmi, koska miehet saaneet päähänpinttymän, että kun joku mies jää kiinni jostain, on se helvetillistä miesten demonisoimista,jolloin enää ei voida käsitellä sitä, miten oikeudenmukaisesti yhteisöissä tulisi elää ja naiset kuorossa pitämässä kiinni vanhoista oletuksista, aina miehen maine naisen voittaa, koska heidän täytyy tänä aikakautena taasen uskotella, mitä se heidän kohdallaan tarkoittaa josctulee ilmi, että miehet oikeasti pystyvät tekemään sairaita juttuja, naisten täytyy kuin haloslaisten ja fukitin uskoa uskomista päästyään, sellaista ei tapahdu heidän ideaalissaan, niin siten se ei ole totta, niin helppoa se on.

        Homojen kannattajat usein eteerisiä hipstereitä, joita ei homojen seksuaalisuus haittaa, kun heilläkään ei juuri sitä ole, mutta he omassa erikoisessa
        miehysyydessään saavat kyllä vihata naisia, jotka eivät suostu tiettyihin
        sukupuolirooleihin, ristiriitaisesti, onhan heillä sentään munat ( vaikka testoteroni
        tuotanto olsi loppu) jotka loppupeleissä ratkaisevat ylemmyyden tunteen.

        Ajatusrikkeistä syyttämiset ovat saaneet uuden muodon, nyt vallassa on keskiluokkalaiset pönöttäjät, jotka haluavat jakaa teinitason maailmankuvansa, mutta samalla kuitenkin ristiriitaisesti eivät halua ottaa mitään vastuuta niistä lieveilmiöistä mitä sieltä kuuluu. Lapsellisuus, naistenlehtien höpsöys on ottanut vallan asioiden käsittelyssä. Kuin ei olisi mitään muuta, ja "aikuistenkin" tulee sallia paeta satuilemaan, kyllä kai, mutta kun se on kokopäiväistä.

        Kulttuuriperimiä, ja ilmiöitä.


      • f*ck
        Hmmmmm kirjoitti:

        Täsmennetään vielä, että ei homomiehet suurimmaksi osaksi väkivaltaa koe homostelunsa vuoksi, vaan sen vuoksi että yhteisöissä on käsitys, minkälainen miehen tulee olla, homomaiset miehet joutuvat yhtälailla samoinperusteiden väkivallan kohteeksi.

        Ei siis ole juurikaan pelkästään homoseksuaalisuuden syyn takia väkivaltaa, vaan sukupuoliroolien rikkomisten takia, aikoinaan lesbot kokivat samoja vaikeuksia, koska sukupuolirajoja ja rooleja ei saanut kyseenalaistaa. Nykyään nuo asiat ja puheet ovat laimentuneet. Ensimmäiset alkuperäiset feministit ajoivat noita asioita eteenpäin, sitä, mitä naisen oletetaan olevan ja miksi niin.

        Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen.

        Lesbot ovat jo lokeroituneet, ne jotka mallintavat sitä oletusta, miltä heidän ns kuuluu näyttää ja kuulua yhteisössä (lähinnä mariootteja jauhamassa..)

        Sellaiset naiset jotka rikkovat kaavaa, eivätkä loksahdakaan mihinkään genreen, ovatkin sitten myös kaikkien suvaitsevaisten, feministien ym silmissä jotain outoja.., koska pelkäävät jännitteitä ja sitä että paljastuu että he ajoivatkin vain yhdensuuntaista "yhteisöä" Ja yrittävät kumota alkuperäisten feministien

        tarkoitusperät (esim naisista on moneksi, jopa femiinisistä, mikä on ollut Suomessa kirosana haloslaisten kaudella)

        Pysähdy hetkeksi ja mieti.

        kyllähän sulla on asiaakin , mä vain henkilökohtaisesti menetän mielenkiintoni kun aletaan jauhaa Halosesta. Ääripäitä on ihmisissä ja varsinkin ryhmissä. Jokainen lesbo tietää että on olemassa ne lesbojen tunnusmerkit joiden mukaan eräät elää vieläkin, en usko että nykyään syntyy samanlaisia hahmoja kuin aikaisemmin. Jolloin rajat rikottiin ja muotti luotiin jostain muusta kuin heteronaisesta.
        Mä en sano että olisin paljosti sun kanssa eri mieltä.
        Ja kuten tuolla kirjoitettiin, nykyisin transsukupuoliset hakevat asemaansa yhteiskunnassa. Siksikin mä en voi allekirjoittaa ap:n väitettä että bisseys on joku alin kasti tai yms.
        Keskustelu siitä että miten ryhmän sisällä on erilaisuutta ja arvostelua, sehän on loputon suo. Siellä missä on ihmisiä on aina vääntöä. Ihan varmasti feministeissä on eroja, aatteissa, tavoitteissa. Kaikissa on omat ryhmänsä ryhmissäkin. Mutta mikä siinä on sitten uutta? Kaikki tietää nämä asiat, niitä joita se ei kiinnosta voi vetää sitten omia johtopäätöksiään periaatteella koko ryhmä, ja ne jotka nyt vähän tietää ja kelaa ymmärtää monimuotoisuuden olemassaolon.
        Jokaisen naisen tulisi tietää naisena olemisen historiaa ja jokaisen naisen pitäisi ymmärtää ongelmakohdat. Mutta kun katsoo mihin ollaan menossa, miten vähän enää ajatellaan yhtään mitään.
        Ihan hyvin voi päiväänsä virkistää ketjussa missä bissee kiehuttaa kun kaaaaikki dissaa bissejä. Kuka oikeasti välittää?


      • §1234
        Hmmmmm kirjoitti:

        Täsmennetään vielä, että ei homomiehet suurimmaksi osaksi väkivaltaa koe homostelunsa vuoksi, vaan sen vuoksi että yhteisöissä on käsitys, minkälainen miehen tulee olla, homomaiset miehet joutuvat yhtälailla samoinperusteiden väkivallan kohteeksi.

        Ei siis ole juurikaan pelkästään homoseksuaalisuuden syyn takia väkivaltaa, vaan sukupuoliroolien rikkomisten takia, aikoinaan lesbot kokivat samoja vaikeuksia, koska sukupuolirajoja ja rooleja ei saanut kyseenalaistaa. Nykyään nuo asiat ja puheet ovat laimentuneet. Ensimmäiset alkuperäiset feministit ajoivat noita asioita eteenpäin, sitä, mitä naisen oletetaan olevan ja miksi niin.

        Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen.

        Lesbot ovat jo lokeroituneet, ne jotka mallintavat sitä oletusta, miltä heidän ns kuuluu näyttää ja kuulua yhteisössä (lähinnä mariootteja jauhamassa..)

        Sellaiset naiset jotka rikkovat kaavaa, eivätkä loksahdakaan mihinkään genreen, ovatkin sitten myös kaikkien suvaitsevaisten, feministien ym silmissä jotain outoja.., koska pelkäävät jännitteitä ja sitä että paljastuu että he ajoivatkin vain yhdensuuntaista "yhteisöä" Ja yrittävät kumota alkuperäisten feministien

        tarkoitusperät (esim naisista on moneksi, jopa femiinisistä, mikä on ollut Suomessa kirosana haloslaisten kaudella)

        Pysähdy hetkeksi ja mieti.

        "Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen."

        Ai jaa just tässä lähiaikoina uhkasi heteroäijä antaa köniin mutta sinähän sen tiedät paremmin.


      • <rikoslaki>
        §1234 kirjoitti:

        "Lesbojen ei enää koeta rikkovan sukupuolirooleja, sen takia ovat enempi turvassa väkivallalta, jota perusteltaisiin syillä, ei nainen voi olla tuollainen."

        Ai jaa just tässä lähiaikoina uhkasi heteroäijä antaa köniin mutta sinähän sen tiedät paremmin.

        E n e m p i (kuin ennen) ei k o k o n a a n (turvassa väkivallalta)

        Ts tuollaiset tilanteet ovat vähentyneet a i k a i s e m m a s t a.


      • No big deal
        f*ck kirjoitti:

        kyllähän sulla on asiaakin , mä vain henkilökohtaisesti menetän mielenkiintoni kun aletaan jauhaa Halosesta. Ääripäitä on ihmisissä ja varsinkin ryhmissä. Jokainen lesbo tietää että on olemassa ne lesbojen tunnusmerkit joiden mukaan eräät elää vieläkin, en usko että nykyään syntyy samanlaisia hahmoja kuin aikaisemmin. Jolloin rajat rikottiin ja muotti luotiin jostain muusta kuin heteronaisesta.
        Mä en sano että olisin paljosti sun kanssa eri mieltä.
        Ja kuten tuolla kirjoitettiin, nykyisin transsukupuoliset hakevat asemaansa yhteiskunnassa. Siksikin mä en voi allekirjoittaa ap:n väitettä että bisseys on joku alin kasti tai yms.
        Keskustelu siitä että miten ryhmän sisällä on erilaisuutta ja arvostelua, sehän on loputon suo. Siellä missä on ihmisiä on aina vääntöä. Ihan varmasti feministeissä on eroja, aatteissa, tavoitteissa. Kaikissa on omat ryhmänsä ryhmissäkin. Mutta mikä siinä on sitten uutta? Kaikki tietää nämä asiat, niitä joita se ei kiinnosta voi vetää sitten omia johtopäätöksiään periaatteella koko ryhmä, ja ne jotka nyt vähän tietää ja kelaa ymmärtää monimuotoisuuden olemassaolon.
        Jokaisen naisen tulisi tietää naisena olemisen historiaa ja jokaisen naisen pitäisi ymmärtää ongelmakohdat. Mutta kun katsoo mihin ollaan menossa, miten vähän enää ajatellaan yhtään mitään.
        Ihan hyvin voi päiväänsä virkistää ketjussa missä bissee kiehuttaa kun kaaaaikki dissaa bissejä. Kuka oikeasti välittää?

        Kulttuuri-ilmiöt on tärkeätä tunnistaa, muuten ollaan perin omituisessa yhteiskunnassa, missä ei voi todeta mitään, mikä on ideaalia vastaan (sellaisessahan sitä oltiin, minkä rakenteita puretaan nyt ympäriltä, että journalistitkin voisivat edes sivusilmillä itseään peilistä katsoa).

        Tapahtumat kertovat yhteiskunnan kulttuurista, ja yksilöt joko valitsevat itsensä tai sellaisen yhteisön jonka katsoo tarkoitusperään parhaiten ajavan.

        Jos oikeuksia (oman "yhteisön" jäsenien) ovat ajavinaan, luulisi sen verran ymmärtävän, ettei varmaan ole suotavaa siinä sivussa tehtailla vastaavankaltaisia vihanlietsomia, mistä kokevat itse toisaalla kärsivänsä.

        On absurdia esittää, ettei ne kertoisi meidän kulttuurista senkään vertaa kuin tissivakoon tuijottelu (asian esille tuonnin tarkoituksena hesarilla oli sovinismin paljastaminen, ja sitä myötä naisten heikompi vaikutusvalta eduskunnassa, asia minkä siellä olevat naiset kielsivät..)

        Perinteisen sovinismin tuomitseminen on siis helppoa. Lisääntynyt naisvihamielisyys sen sijaan vaikeampaa, kun ei hahmoteta, mitä muuta ympärillä tapahtuu.

        Tämäkin ketjun viesteissä on viitteitä viimeaikaisista kuohuttavista tapahtumista, millä lesbot voivat verestää tietämystään yhteiskunnan tapahtumista (esim. Poliisit luokittelivat suurimman osan raiskausilmoituksista(nuorten) perättömiksi (koska tekijät liian kännissä muistaakseen mitään, kuohuntahan tuosta syntyy, koska viestit muokattu hyvin tehokkaasti sopivasti halventavaksi, jolloin viesti omaksutaan helpommin, tyyliin -ei noin tietenkään saa tehdä- uppoaa siis tyhmempään kansanosaan. Tausta-ajatuksena on kuitenkin muutakin, paljonkin).

        Voiko siis elää ymmärtämättömänä yhteiskunnan ilmiöistä, ja samaan aikaan vaatia samoja oikeuksia yhteiskunnalta.

        Onko siis lesbo=nainen? riippuu näköjään milloin se sopii kuvaan.

        Voidaanko toisinaan väittää, että tissivako juttu kertoo yhteiskunnan kannalta tärkeästä asiasta, mutta jotkut lietsonnat, poliisien ajatukset, muut vihanpidot ovatkin kulttuurin ulkopuolisia asioita, koska asiaa ei pystytä käsittelemään ( joutuvat myöntämään, mitä itse ovat ja joissakin tapauksissa on parempi syyllistää muut..)

        Tylsiä aiheita suhdejuttujen sijaan varmaan, mutta että ei tarvitsisi välittää? Onhan se erottava tekijä ihmisten maailmankuvien kesken.


      • Lähdekoodi
        f*ck kirjoitti:

        kyllähän sulla on asiaakin , mä vain henkilökohtaisesti menetän mielenkiintoni kun aletaan jauhaa Halosesta. Ääripäitä on ihmisissä ja varsinkin ryhmissä. Jokainen lesbo tietää että on olemassa ne lesbojen tunnusmerkit joiden mukaan eräät elää vieläkin, en usko että nykyään syntyy samanlaisia hahmoja kuin aikaisemmin. Jolloin rajat rikottiin ja muotti luotiin jostain muusta kuin heteronaisesta.
        Mä en sano että olisin paljosti sun kanssa eri mieltä.
        Ja kuten tuolla kirjoitettiin, nykyisin transsukupuoliset hakevat asemaansa yhteiskunnassa. Siksikin mä en voi allekirjoittaa ap:n väitettä että bisseys on joku alin kasti tai yms.
        Keskustelu siitä että miten ryhmän sisällä on erilaisuutta ja arvostelua, sehän on loputon suo. Siellä missä on ihmisiä on aina vääntöä. Ihan varmasti feministeissä on eroja, aatteissa, tavoitteissa. Kaikissa on omat ryhmänsä ryhmissäkin. Mutta mikä siinä on sitten uutta? Kaikki tietää nämä asiat, niitä joita se ei kiinnosta voi vetää sitten omia johtopäätöksiään periaatteella koko ryhmä, ja ne jotka nyt vähän tietää ja kelaa ymmärtää monimuotoisuuden olemassaolon.
        Jokaisen naisen tulisi tietää naisena olemisen historiaa ja jokaisen naisen pitäisi ymmärtää ongelmakohdat. Mutta kun katsoo mihin ollaan menossa, miten vähän enää ajatellaan yhtään mitään.
        Ihan hyvin voi päiväänsä virkistää ketjussa missä bissee kiehuttaa kun kaaaaikki dissaa bissejä. Kuka oikeasti välittää?

        Tuosta mallista voisi todeta, että malli luotiin miehestä, mikä silloin johti paljon väkivaltaisiin yhteenottoihin. ei pyritty olemaan suoraan erilainen kuin 50-luvun amerikkalainen nainen, jonka oikeudet naimisissa oli pikkulapsen tasolla, ei kuitenkaan koko yhteisön silmissä (sen takia vieläkin Amerikka/Eurooppakin akselilla miehet luulevat omistavansa naisen).

        Feministit pyrkivät enemminkin vapauttamaan naiset ja heidän ilmaisunsa, mikä johti hulvattomaan 60-lukuun, silloin tietysti tapahtui muutakin.

        Myöhemmin lesbojen mallit muodostui enempi "armeijakarhu" tyyppisiksi, eikä suoraan miesten vastaaviksi,(silloin miehiseen valtaan samaistuminen oli yleistä, jokaista käytöspiirrettä myöten) nyt kun suurin osa miehistä ei sellaisilta enää näytä, vaan paljon femiinisimmiltä, on lesbot enempi "friikki" asemassa eivätkä siten uhkaa miesten "miehisyyttään" ja väkivalta siten vähentynyt.

        Lesbot siis eivät ole kovinkaan vapaita ilmaisuissaan, päinvastoin, eikä siinä ole heteronaisen vastakohtaa haettu, vaan jatketta miehistä (mitä eivät siis nykyaikana muistuta).

        Uudet sukupolvet tekevät omat variaationsa, lähdekoodi olisi hyvä tiedostaa, jotta voisivat jossain vaiheessa itsensä vapauttaa ilmaisujen osalta.


    • Kunnon lesbo on.?

      Mitä lesbonaiset ylipäätään luulevat olevansa, epäseksuaalisia olentoja, miksi he ovat yhteisön silmissä itselleen pyrkineet tekemään, koska heteroseksuaalisuuden kontrollien maininkit ovat olleet liiaksi, ka pyrkineet työntämään ne itsestään pois.

      Pahaksi onnekseen eivät ole löytäneet itseään, vaan "yhteisön" jossa päällepäsmärit halusivat luoda epäseksuaalisen kuvan määrittelemään lesbonaisen, johon miehen halu ei siten ylety.

      Lesbonaisia määrittelee siis vain miehen halu ja sen vältteleminen, siten voivat olla "kavereita" kontrollihaluisten miesten kanssa, sillä siten kontrollihalu väistyy miehiltä ja lesboilta tarve sitä väistellä, täydellinen pari.

      Lesbo=nainen? , heidän ei siis tarvitse yhteisöissä kokea naisiin kohdistuvia vihan ja väkivallan aalto, eikä ajatella enää niitä, koska ovat lesboja, onneksi olkoon heille.

      Heillähän on oma "yhteisö" omat ihmisidentiteetit, jotka pohjautuvat vain ja ainoastaan miesten halujen vältelemisen kautta. Ja lisäksi täysin absurdisti pelkän yhdyntä/seksuaalitoiminnon kautta. Että heille tulisi kimittävä homo ja karkeuksia puhuva irstaileva lesbo identiteetti ihan syntymästä. Tai useimilla lesboilla epäseksuaali, joka hakee samanlaista kumppania, koska seksuaaliasiat ovat heille vaikeita käsitellä.

      Mikä on lesbonaisen oikea identiteetti, joka heille pitäisi tulla, tässäkin ketjussa puhuvat ihan höpöjä, millä ei ole mitään tekemistä lesboidentiteetin kanssa, vaan sen kanssa, miten paljon tai vähän halutaan kumppanilla olleen entisiä partnereita ja miilaisia, kaikkihan niitä pohtivat ja tokihan sellainen jotain ihmisestä kertoo, pahimmillaan puheet ovat oikeasti kuin sinkkupalstan atm miehillä, mitä naisen tulisi olla tai esittävät tosielämälle epärealistisia kuvitelmia, tyyliin ei sitten sellaista tai tälläistä.

      Tuollaiset spekulaatiot eivät oikeasti liity mihinkään lesboyhteisö tai identiteetti kysymyksiin, sillä nehän ovat yleisiä asioita.

      Näyttää vain siltä että pakotetusti yrittävät pitää yllä kuvitelmaa, että heistä pitäisi tulla suurin piirtein oma ihmisalalajike, kun sormet löytyy samaa sukupuolta olevan ..

      Kuvastaa sitä, miten ovat vankina vanhan miehisen kulttuurin alla, jossa miehen seksuaalinen halu koettiin yhteisössä valta legimiteetiksi.

      Omituista kyllä lesbot eivät ole koskaan halunneet murtaa tuota käsitystä/oikeutuksen tunnetta, vaan lähinnä halunneet peilikuvata sitä ja saavuttaa samanlainen vääristynyt yhteisö asetelma, missä seksuaalitoiminto toisi yhteisössä valta legimiteettiä, kuten esim Halonen ym kumppanit yrittivät, samalla radikaalisti heikensivät naisten asemaa yleisesti yhteisön sisällä, kun taas alettiin puuhastella vain seksuaalikäyttäytymisen kautta asioita.

      Ei, mitään näin naurettavaa ei ole ihmiskunnan historiassa kuin tämä tarve uskotella olevansa yksi ihmisalalajike lisää.

      Kun naiset ovat vapautuneet, on naisten asema muuttunut, samoin myös pelkän kaupallisuden takia, oletteko esim ajatelleet mihin on hävinneet puheet, ettei nainen saa kävellä yöllä kaduilla? Muuten on oma syy jos joutuu väkivallan kohteeksi.

      24/7 kauppojen myötä, kun on yleistä että ihmisiä liikkuu yöllä asioimassa että töissä, menee vanhojen jargojien jauhajilta oikeutus (vain huono nainen käy ulkona ts kaikki tapahtuma on siten omaa syytä).

      Kyllä, nämä kaikki asiat liittyvät yhteen, koska on ihmisiä, bissejä tai ei, jotka eivät muodostakaan persoonaansa/identiteettiään vanhojen käsitysten kautta, on se kova pala monille osapuolille.

      • Ei kestä...

        Joku on vähä katkera lesboille.. :D ei juma.. Hanki elämä haha


    • labyrinttissä

      Kirjoitukset: "Witch..3.8.2014 12:27 ja Kunnon lesbo on.?"

      Kovasti yritetään tuoda esille monenlaisia asioita ja pohdintoja, mutta ovat niin epäjohdonmukaisesti kirjoitettuja, että punaisen langan eli sen "pääpointin" hahmottaminen on hankalaa. Olo oli kuin labyrintissä olisi kuljeskellut.

      • Sellaistahan se..

        Luulen että kyse on enempi siitä, ettei osata ajatella mitään,, ei ole tietämystä asioista, ei ymmärretä, mistä viha ja väkivalta syntyy, miten yhteisöt muodostuvat ja miksi luodaan kuvitelma että vain päällepäsmärit voivat määritellä sen sisäänkirjoitetut säännöt, joita tulisi noudattaa.

        Viesteissä ei myöskään ajaduttu vänkäämään määritteillä, mitkä eivät ap:n aloitukseen liity vaan siihen, miten lesbot haluavat itsensä määritellä ja siihen ei heidän mukaan muut liity, mutta tietysti liittyy kun noin kovasti haluavat uskotella "yhteisönsä" tuen tarpeeseen tässä asiassa. Mitään erityistä hetero seksuaalikäyttäymistä ei muuten yhteisöissä tueta, mutta puututaan kyllä toisten itsemääräytymisten loukkauksiin silloin tällöin.

        Miksei käsitellä yhteisöissä samalla tapaan miesten naisten seksuaalisuutta, perinteisesti on ajateltu biologian opettamisen riittävän, kaikki muut miehiin, naisiin liittyvät käsitykset ovat vain yleensä päällepäsmäreiden liimaamia, mitkä sopivat heidän kulloisinkiin tarkoitusperiin.

        Mutta yksinkertaisuutta hakeva tuskin pystyy ajattelemaankaan mitään muuta.


      • komppaan labyrinttiä
        Sellaistahan se.. kirjoitti:

        Luulen että kyse on enempi siitä, ettei osata ajatella mitään,, ei ole tietämystä asioista, ei ymmärretä, mistä viha ja väkivalta syntyy, miten yhteisöt muodostuvat ja miksi luodaan kuvitelma että vain päällepäsmärit voivat määritellä sen sisäänkirjoitetut säännöt, joita tulisi noudattaa.

        Viesteissä ei myöskään ajaduttu vänkäämään määritteillä, mitkä eivät ap:n aloitukseen liity vaan siihen, miten lesbot haluavat itsensä määritellä ja siihen ei heidän mukaan muut liity, mutta tietysti liittyy kun noin kovasti haluavat uskotella "yhteisönsä" tuen tarpeeseen tässä asiassa. Mitään erityistä hetero seksuaalikäyttäymistä ei muuten yhteisöissä tueta, mutta puututaan kyllä toisten itsemääräytymisten loukkauksiin silloin tällöin.

        Miksei käsitellä yhteisöissä samalla tapaan miesten naisten seksuaalisuutta, perinteisesti on ajateltu biologian opettamisen riittävän, kaikki muut miehiin, naisiin liittyvät käsitykset ovat vain yleensä päällepäsmäreiden liimaamia, mitkä sopivat heidän kulloisinkiin tarkoitusperiin.

        Mutta yksinkertaisuutta hakeva tuskin pystyy ajattelemaankaan mitään muuta.

        On heitä, jotka osaavat sekä ajatella että ilmaista ajatuksensa selkeästi ja johdonmukaisesti. Sitten on heitä, jotka osaavat ajatella, mutta eivät kykene selkeään ja johdonmukaiseen ajatusten ilmaisuun.
        ....ja löytyy myös heitä, joilla ei ole kumpaakaan.

        Noiden kahden kirjoituksen ehdoton punainen lanka oli asiasisällön ilmaisun epäjohdonmukaisuus.


      • Maailma on..
        komppaan labyrinttiä kirjoitti:

        On heitä, jotka osaavat sekä ajatella että ilmaista ajatuksensa selkeästi ja johdonmukaisesti. Sitten on heitä, jotka osaavat ajatella, mutta eivät kykene selkeään ja johdonmukaiseen ajatusten ilmaisuun.
        ....ja löytyy myös heitä, joilla ei ole kumpaakaan.

        Noiden kahden kirjoituksen ehdoton punainen lanka oli asiasisällön ilmaisun epäjohdonmukaisuus.

        Ei kun sä et ymmärrä, et ymmärrä viestejä jossa ei pyritä ns myymään mitään, ja silloin kun ei pyritä myymään mitään ei tule mitään vapauttavaa loppukaneettia, jossa voisi todeta hei asiat ovat juuri näin. Maailma on oikeasti enemmän labyrinttiä kuin selkeätä polkua, joissa eri ihmiset, yhteisöt törmäävät jossakin käytävän käänteessä.

        Mutta se on hyvin selkeätä kun sen tajuaa. Mitään valmista ei ole eikä tule, on vain ihmisiä eri aikakausina ihmettelemässä.

        Ihmettelemisestä, myös se on ihmisiä hyvin tarkkaan erottava tekijä (ei pelkästään ns seksuaalihistoriat) suotavaa olisi että ihmiset jotka yhteenliittymistä haaveilevat omaisivat jokseenkin samanlaiset maailmankuvat. Ihmiset joille on samantekevää tai eivät oikeasti edes ymmärrä perusasioita oikeuksista, joita ovat hanakasti itselleen penäämässä, koska oikeasti ajatukset ovatkin vain tiukasti oman navan seksuaaliasioiden ympärillä, kuin maslowin hierarkiassa ikään.

        Vain välittömien tarpeiden tyydyttämisten ympärillä, no tietysti pahempi olisi olla vain halosten feministien kaltainen vain teorioiden pyörittäjiä, jotka eivät toimita itse aiheita eteenpäin kuitenkaan, ja miksei käsittele koska ovat omaksuneet sellaisten naisten asenteen kun ovat pedofiilimiestensä kanssa ja vaikenevat asiasta, koska muuten heidän asemansa heikkenee, jos pyrkivät pois miehen vallan alta, joten hurskas kurjuus vaan heille.

        Maailma on, ja tuskin sitä kuitenkaan haluaisi viettää alimman hierarkia tason tyydyttäjien kanssa.


      • komppaan labyrinttiä
        Maailma on.. kirjoitti:

        Ei kun sä et ymmärrä, et ymmärrä viestejä jossa ei pyritä ns myymään mitään, ja silloin kun ei pyritä myymään mitään ei tule mitään vapauttavaa loppukaneettia, jossa voisi todeta hei asiat ovat juuri näin. Maailma on oikeasti enemmän labyrinttiä kuin selkeätä polkua, joissa eri ihmiset, yhteisöt törmäävät jossakin käytävän käänteessä.

        Mutta se on hyvin selkeätä kun sen tajuaa. Mitään valmista ei ole eikä tule, on vain ihmisiä eri aikakausina ihmettelemässä.

        Ihmettelemisestä, myös se on ihmisiä hyvin tarkkaan erottava tekijä (ei pelkästään ns seksuaalihistoriat) suotavaa olisi että ihmiset jotka yhteenliittymistä haaveilevat omaisivat jokseenkin samanlaiset maailmankuvat. Ihmiset joille on samantekevää tai eivät oikeasti edes ymmärrä perusasioita oikeuksista, joita ovat hanakasti itselleen penäämässä, koska oikeasti ajatukset ovatkin vain tiukasti oman navan seksuaaliasioiden ympärillä, kuin maslowin hierarkiassa ikään.

        Vain välittömien tarpeiden tyydyttämisten ympärillä, no tietysti pahempi olisi olla vain halosten feministien kaltainen vain teorioiden pyörittäjiä, jotka eivät toimita itse aiheita eteenpäin kuitenkaan, ja miksei käsittele koska ovat omaksuneet sellaisten naisten asenteen kun ovat pedofiilimiestensä kanssa ja vaikenevat asiasta, koska muuten heidän asemansa heikkenee, jos pyrkivät pois miehen vallan alta, joten hurskas kurjuus vaan heille.

        Maailma on, ja tuskin sitä kuitenkaan haluaisi viettää alimman hierarkia tason tyydyttäjien kanssa.

        Opettele kirjoittamaan ajatuksesi selkeämmin ja johdonmukaisemmin, niin eiköhän se sinun ajatusmaailma avaudu myös mulle. En ole ainoa, jolla on ollut vaikea hahmottaa kirjoituksiasi ja mitä yrität sanoa. Jopa itse f*uck pyysi sinua tarkentamaan mitä tarkoitat, sen verran sekavaa on ulosantisi. Ja jos et kykene selkeämpään ilmaisuun niin ok, mutta älä muiden ymmärtämistä soimaa jos et paremmin itseäsi osaa kurjallisesti ilmaista.


      • Kurjallisesti..
        komppaan labyrinttiä kirjoitti:

        Opettele kirjoittamaan ajatuksesi selkeämmin ja johdonmukaisemmin, niin eiköhän se sinun ajatusmaailma avaudu myös mulle. En ole ainoa, jolla on ollut vaikea hahmottaa kirjoituksiasi ja mitä yrität sanoa. Jopa itse f*uck pyysi sinua tarkentamaan mitä tarkoitat, sen verran sekavaa on ulosantisi. Ja jos et kykene selkeämpään ilmaisuun niin ok, mutta älä muiden ymmärtämistä soimaa jos et paremmin itseäsi osaa kurjallisesti ilmaista.

        Hah, itse fuk

        Voi


    • Niinpäniin

      Veikkaan, että bisseissä pelottaa se, että loppupeleissä päätyy nainen heterosuhteeseen... lesbotyttöystävä jää nallina kalliolle. Itseäni ärsyttää tuon bi-osion lukeminen, koska siitä on tullut lähestulkoon seksiseuran hakupalsta. Tällä palstalla saa keskustelua asiastakin ( ja asian vierestä). En pode huonoa omatuntoa vaikka täällä osallistun, vaikka en itseäni kykene lokeroimaan muuhun kuin lokeroon, johon vain tyttöystävälläni on avain. Ihmiset ihmisinä :)

      • realismia

        Se, että ajattelee realistisesti ei ole pelkoa. Jos on päätään hakannut seinään tuhat kertaa ja todennut, että näiden tietynlaistan naisten kanssa ei tule asiasta mitään, niin sitten ei tule. Turha täällä sun uikuttaa, että kuinka et binä kelpaa. Yhtä hyvin et kelpaa vaikkapa jonkun luonteenpiirteen sun muun takia. Oikeastaan helvetin tyhmää metsästää puoliväkisin naisia itselleen, jotka ei susta muutenkaan ole kiinnostuneita. Kerrot, että sinua ärsyttää biosion lukeminen, koska se on lähestulkoon pelkän seksiseuran hakupalsta. Tervetuloa todellisuuteen! Oletko monenkin binaisen kanssa käynyt treffeillä, montako binaista tunnet? Veikkaan, että et montaa itsesi lisäksi. Iän myötä kokemus karttuu ja sen mukana realismi. Edelleen kyselisin, miksi et hae seuraa binaisista, varmasti teillä kemiat synkkaa paremmin eikä tarvitse väksiin tyrkyttää itseä. Muistan, että olet varmasti tästä asiasta aikaisemminkin kirjoittanut tälle palstalle tai sitten joku sinun kaksoisolentosi. Kannattaa tutustua niihin muihin binaisiin ja liikkua binaisten seurassa noin muutenkin ja sitten kun elämänkokemuksesi on hieman enemmän karttunut, niin ehkä tajuat asioita hieman eri kantilta.


      • o-pe
        realismia kirjoitti:

        Se, että ajattelee realistisesti ei ole pelkoa. Jos on päätään hakannut seinään tuhat kertaa ja todennut, että näiden tietynlaistan naisten kanssa ei tule asiasta mitään, niin sitten ei tule. Turha täällä sun uikuttaa, että kuinka et binä kelpaa. Yhtä hyvin et kelpaa vaikkapa jonkun luonteenpiirteen sun muun takia. Oikeastaan helvetin tyhmää metsästää puoliväkisin naisia itselleen, jotka ei susta muutenkaan ole kiinnostuneita. Kerrot, että sinua ärsyttää biosion lukeminen, koska se on lähestulkoon pelkän seksiseuran hakupalsta. Tervetuloa todellisuuteen! Oletko monenkin binaisen kanssa käynyt treffeillä, montako binaista tunnet? Veikkaan, että et montaa itsesi lisäksi. Iän myötä kokemus karttuu ja sen mukana realismi. Edelleen kyselisin, miksi et hae seuraa binaisista, varmasti teillä kemiat synkkaa paremmin eikä tarvitse väksiin tyrkyttää itseä. Muistan, että olet varmasti tästä asiasta aikaisemminkin kirjoittanut tälle palstalle tai sitten joku sinun kaksoisolentosi. Kannattaa tutustua niihin muihin binaisiin ja liikkua binaisten seurassa noin muutenkin ja sitten kun elämänkokemuksesi on hieman enemmän karttunut, niin ehkä tajuat asioita hieman eri kantilta.

        Millä tavalla sun kokemusten karttuminen
        poikkeaa bi-naisen kokemuksen karttumisesta?


      • yritä edes
        o-pe kirjoitti:

        Millä tavalla sun kokemusten karttuminen
        poikkeaa bi-naisen kokemuksen karttumisesta?

        Kas siinä vasta kysymys. Osaatko itse päätellä omilla aivoillasi? Yritä edes=) Kaikki ei tule valmiina tarjottimella, vaan kyllä sinun pitää itsekin osata päätellä ja ajatella asioita. Ehkä huomaat sen sitten kun yleistä elämänkokemusta on sinulle kertynyt tarpeeksi, ehkä et.


      • loanheittäjä

        Loppupeleissä päätyy heterosuhteeseen :D? Päädytköhän säkin heterosuhteeseen ja tyttöystäväs jää ku nalli kalliolle? Siihen sävyyn puhut kuin oisit ylpeä siit kuinka bi:t onnistuvat pitämään lesboja pelon vallassa :D Toivottavasti tyttöystäväs tietää mitä kirjottelet täällä


      • Niinpäniin
        loanheittäjä kirjoitti:

        Loppupeleissä päätyy heterosuhteeseen :D? Päädytköhän säkin heterosuhteeseen ja tyttöystäväs jää ku nalli kalliolle? Siihen sävyyn puhut kuin oisit ylpeä siit kuinka bi:t onnistuvat pitämään lesboja pelon vallassa :D Toivottavasti tyttöystäväs tietää mitä kirjottelet täällä

        Tarkoitin, että sitä valitettavasti pelkää. En, että niin oikeasti tapahtuu. Minun tai kenen vaan kohdalla... Enkä ainakaan itse halua pitään ketään pelossa, pahoitteluni tekstin tulkittavuudesta niin, sitä en tarkoittanut:)


    • niinpäniin

      Siinä mielessä realismia, että muistan joskus lukeneeni, tilastot osoittaa et suurin osa bisseistä päätyy heterosuhteeseen. Mutta itse en eläisi elämääni tilastojen valossa. Harmi että "realismia" on hakannut päätään seinään, mutta oletko miettinyt että huonoissa kokemuksissasi syy on ollu sinun ja bissepaholaisen yhteensopimattomuus ihmisinä? Eikä niinkään, että toinen lähtikin peniksen perään.. Ja bissepalsta kertoo varmaan enemmän siitä, että siellä jengi hakee jotain kokeiltavaa, ihmisistä ei niin väliksi. Kukin tyylillään, itse en ole tarvinnut kokeilla, mutta ymmärrän et joillekin sekin on tärkeetä. Mutta senkin voi hoitaa avoimesti puhuen, harmi jos jotkut bisset johdattelevat harmaan.. Tai ehkä he eivät sitä tiedä itsekkään. Niinkuin toisaalta kukaan ei tiedä uuden ihmisen kanssa onko se lopulta sopiva itselle. Käsi ylös lesboista, kuka on muuttanut mieltään henkilön suhteen!? Mutta samaa mieltä, uikuttaminen ei kannata (en tiedä kelle tuo oli osoitettu...) jokaisella on oikeus asettaa kriteerinsä, koskipa ne mitä vaan:)

      • jeps jeps

        Tuntemistani binaisista 99% on lähtenyt miehen perään. Se ilmenee ihan niin yksinkertaisesti kuin treffeillä kesken kaiken nainen lähtee nuoleskelemaan tanssilattialla miehiä, ex-poikaystävä alkaakin kiinnostamaan, viereisen pöydän miehet kiinnostaa enemmän tai suhteessa binaisen kanssa toisella alkaa tehdä mieli miestä kesken kaiken ja kesken suhteen lähtee miehiin tai ehdottelee minulle, että mitäs jos otettais kolmas pyörä, miehestä. Se 1 % binaisista mitä olen tuntenut onkin sitten lähtenyt toisen naisen perään. Mielestäni bipalstan henki kuvastaa aivan hyvin sitä todellisuutta mitä bi-ihmisten kanssa oleminen on. Useammat hakevat netistä ja baarista pelkkää seksiseuraa, kolmatta pyörää, sekoilevat ihmissuhteissa ja niitä suhteita on päällekkäin, eivät tiedä mitä haluavat, kokeilevat, ovat varattuja ja hakevat sitä toista minuutta ja jännitystä sitten vieraista jne. Tämän sanon ihan 20 vuoden kokemuksella=)

        Eipä sen puoleen lepakotkaan kovin uskollisia ole. Katsellaan vieraisiin pöytiin, pidetään useampaa suhdetta yhtäaikaa, ettei vaan jäätäisi yksin tai vähintäänkin montaa eri "säätöä". Niitä uskollisia on erittäin harvassa. Monella on myös huono itsetunto, tavalla tai toisella. Tilalle otetaan monesti huonompi, tyhmempi ja rumempi ulkoisesti ja sisäisesti, ettei se vaan lähtisi vieraisiin tai ettei vaan jäätäisi sen kumppanin varjoon millään tavalla.

        Baareissa taas on hyvinkin tavallista jos erehdyt muutaman sanan sanomaan vastakkaiselle sukupuolelle, sinut heti leimataan heteroksi tai vähintään bisseksi. Että näin ne ennakkoluulot jyllää.

        Hyvin tavallista on, että nainen tulee juttelemaan baarissa ja mukana on "vain kavereita", olkoon ne sitten miespuoleisia tai naispuoleisia, useimmiten miespuoleisia... Sitten aletaan jossain vaiheessa niitä kavereita nuoleskelemaan (yleensä miehiä) ja sitten vielä ihmetellään, että miksi ihmeessä seura ei kiinnosta=) Jeps jeps.


    • jeps jeps

      Itse en elä minkään tilastojen mukaan, mutta kokemukseni ovat opettaneet aika paljon ja tottakai sitä välttelee sellaisia, joiden tietää olevansa itselleen sopimattomia, kuten epämääräisiä, hyvin epävarmoja säätäjiä tai egon pönkittäjä-playereita.

      Homobaareissa myös tavallista on, että suomalaiset naiset on aika juroja tuppisuita ja usein, ei aina, he, jotka juttelevat ovat miehiä ja juu kiinnostuneita naisista, bissejä tai heteroita.

      Älkää nyt saako epätoivoista kuvaa minusta, minulla ei ole edes mitenkään haku päällä, mutta tarkoitan vaan, että kyllä se kokemus opettaa ihan tarpeeksi=) Niitä naimisissa olevia naisia on myös runsaasti, jotka haluaisivat silloin tällöin vähän säpinää kuivaan, tylsään avioliittoonsa naisesta.

      En ole ainoakaan binaiseen törmännyt, joka ei olisi epävarma, säätäjä tai ei haluaisi jotain kokeiluja tms. Sekin binainen, joka mainosti itseään, että ei ole pettäjä/säätäjä/epävarma, osoittautui ihan samanlaiseksi kuin muutkin binaiset=) En haluaisi mitenkään vahvistaa mitään stereotypioita, olen ehdottomasti niitä vastaan kaikin tavoin, mutta käytännössä se elämä vaan menee hieman toisella tavalla kuin ehkä haluaisi... Tiedän, että teitäkin binaisia on olemassa, jotka eivät säädä/juokse vieraissa/hae pelkkää seksiseuraa/ole epävarmoja, mutta mutta mutta... Kas kummaa, en ole koskaan sellaiseen vaan törmännyt=)

      • Puhut ihan asiaa!


      • Oleelliset tiedot 1

        Jos kukaan ei halua törmätä sinuun.

        Enkä ihmettele, ketjun aiheen ymmärtäminenkin vähän hakusessa. Ihmiset on, ei se uutinen ole, mutta jauhaminen asioista tuohon tyyliin, kertookin oleellisen.


      • jeps jeps
        Oleelliset tiedot 1 kirjoitti:

        Jos kukaan ei halua törmätä sinuun.

        Enkä ihmettele, ketjun aiheen ymmärtäminenkin vähän hakusessa. Ihmiset on, ei se uutinen ole, mutta jauhaminen asioista tuohon tyyliin, kertookin oleellisen.

        Ihan miten tahansa haluat sen ymmärtää=) Sinulla on oikeus mielipiteeseen, mutta et onnistunut kuitenkaan kritiikilläsi pilaamaan minun mielialaa=) Minun tarkoituksena ei olekaan ketään miellyttää eikä edes ketään iskeä, toisin kuin eräillä, vink vink;) Toin vain asian sellaisena kuin se todellisuudessa näyttää useimmiten olevan, enkä yritä kiillottaa mitään fantasiakuvaa tai ylläpitää mitään yliluonnollista haavemaailmaa, mitä todellisuudessa ei ole olemassa.


      • Plaah plaah jep!
        jeps jeps kirjoitti:

        Ihan miten tahansa haluat sen ymmärtää=) Sinulla on oikeus mielipiteeseen, mutta et onnistunut kuitenkaan kritiikilläsi pilaamaan minun mielialaa=) Minun tarkoituksena ei olekaan ketään miellyttää eikä edes ketään iskeä, toisin kuin eräillä, vink vink;) Toin vain asian sellaisena kuin se todellisuudessa näyttää useimmiten olevan, enkä yritä kiillottaa mitään fantasiakuvaa tai ylläpitää mitään yliluonnollista haavemaailmaa, mitä todellisuudessa ei ole olemassa.

        Vinkkailetko täällä kehittämällesi "mielikuvitus" ystävälle? Tietääkseni elokuvaa Amelie lainatakseni -tälläkin hetkellä miljoona yhdyntää tapahtuu juuri tällä sekunnilla, toista miljoonaa suudelmaa jne.- niin tuo "vink "joku yrittää iskeä jotakuta vaikuttaa aika laimealta, vai tarkoititko "yrittää tehdä vaikutuksen toiseen" anonyymina paskapalstalla jne? Varmaan auttaa "iskutoimissa" (ai tässä kaupungissa iskutoimintaa eii.. (missä kaupungissa jne.)

        Ei ollut tarkoitus mielipahaa aiheuttaakaan, kun juttu on vähän niinkuin kun katselin tuossa "hyvät ja huonot uutiset tv-pätkää" niin niiden muppet tyyppien jutut ei naurata yhtään, mutta he muistuttavat sellaisia muppet tyyppejä että se heidän itsestään "itseironisesti" muokattu tv-persoona saa nauramaan heille, ikäänkuin tuollaisia tyyppejä voisi pokkana katsoa.

        He ovat sopivasti tähän ketjuun liittyen noita "hännystelijä" tyyppejä, heillä siten "oikeus" sivellä mitä potaskaa tahansa, mutta hehän eivät tosin sovinismeja ole, vaan heidän mielestä naiset nyt vaan ovat kuin viidakontähtöset ja piste, alfauroksena Miika oli silloin kun hiiren heitti ulos saunasta, se on mielenkiintoista että heidän mielestään nämä ns miesapinat ovat kovin tuomittavia, ja heidän haaveilunsa pois alistuneesta hiirimiehisyydestään voidaan tehdä "ironisesti" turhanpäiväisen läppäilyn oppimisella ja avulla, (kun katsokaas heitähän ei apinat saa turpaan vetää, itse he kyllä haluavat olla juuri oikeassa "laumassa" sopivalla tavalla alentamassa muita).

        Voi olla että "miehet" tuollaisiksi "itseironisiksi" läpänheittäjiksi tulevat (luoja mitä seuraa.,) jos naiset ovat kuin Niina Lahtinen, joka on täysin risteys 12v tyttöä ja keskiluokkaista perinnenaista, joka ilmaisee itseään wannabe teini-ikäisen ja keski-ikäisen välillä, oon hottis, voi vanhuus koittaa ja rupsahtaa juttuja suu auki bimbomaisesti, kun naisena oleminen on ööh..Jo tuota muppetia voi itsestään ihmetellä, entäs sitten lesbojen himokki Pirjo, sanokaa vaan koomikko, mutta kukaan ei tajua, hei mähän olen vaan tälläinen (lakonisesti, vaikuttaako että ei tajuu mitään, tajuuko, kysyy hän itseltään..)

        Että heteroita, iltasanomien mukaan seksi noilla parisuhteissa sujuu, kaikkihan sen halusikin tietää, ei tarvi samaanbtapaan kuin lesbot toisilleen kertoa, miten sen saisi
        sujumaan. Olisi se nyt vaihtelua ollut josolisivat pyytäneet lehtien kautta yhteisön jäseniltä neuvoja, miten seksielämä sujuisi vielä paremmin, aika tylsiä (noin niinkuin ironisiksi ja "rohkeiksi' läpänheittäjiksi) mutta ei se kun on tuo yhteisö asia välillä niin kovin vakavaa ja on tärkeää että sille yhdelle osalle, esitetään jotain lauseita, jolla voidaan todeta ja jäsennellä elämää siten, että kaikki tietää osansa.

        Tuosta "yhteisöstä" mielenkiintoisesti tuntuu kuin kaikki odottavat tai luulevat että tuolla niin tuolla ulkona on se ylempi yhteisö, jossa miehet päättävät asioista ja muut sillä aikaan "piilossa" suorittavat miljoona yhdyntää samaan kellonaikaan, ja samoista ihmisistä ei ole kyse, sillä ei ne "aikuiset" jotka maailmaa pyörittävät, ja joiden pöyrittämisiin ei voi muutosta saada, ovat jotain muuta joita ei saa kyseenalaistaa, ettei keskenkasvuisille miehenpuolikkaille tule loukkaantumisen tunnetta, kun maailmaa ei koko ajan jäsennellä heille sopivaksi, vaikka maailma ympärillä olisi jo heidän käsityskyvyn ulkopuolella eikä samaksi enää muutu muuten kuin orwell toiminnalla.


      • Grip monimerkitys
        jeps jeps kirjoitti:

        Ihan miten tahansa haluat sen ymmärtää=) Sinulla on oikeus mielipiteeseen, mutta et onnistunut kuitenkaan kritiikilläsi pilaamaan minun mielialaa=) Minun tarkoituksena ei olekaan ketään miellyttää eikä edes ketään iskeä, toisin kuin eräillä, vink vink;) Toin vain asian sellaisena kuin se todellisuudessa näyttää useimmiten olevan, enkä yritä kiillottaa mitään fantasiakuvaa tai ylläpitää mitään yliluonnollista haavemaailmaa, mitä todellisuudessa ei ole olemassa.

        Kertoisitko lisää tuosta mielikuvitus ystävästäsi, vinkkailetko sille useallakin palstalla, käyt lukemassa muilta palstoilta luodusta mielikuvitus ystävästä juttuja?

        Niin että miehet juoksee kauppojen hyllyjen välissä kiihottuneessa tilassa, palstojen mielikuvitus ystävä se tuossa, palstalla luki, että juuri hän, oikea mies olisi hyväksyttävissä mielikuvitus ystävä replikaatiolle!

        Lesbot vaan vinkkaillee "palstoilla" ja miehet juoksee kauppojen hyllyjen välissä.
        ja toiset työntää pyllyä kaaressa kun palstojen jutut mielikuvitus ystävästä ei pysy heidän ymmärryksen rajoissa, joutuvat alistuneet tuntemaan alistuneen tunteen loukkaantuneisuudessaan, minkä voivat "kostaa" kun palstalla mielikuvitus ystävä jne. Sitä samaa kierrettä, eivätkä ymmärrä miksi ahdistaa, voi tietyt hoitolaitokset auttaa, jos on jatkuvaa tarvetta pyöriä luodun mielikuvitus ystävän ympärillä "palstoilla"

        Sanomattikin on selvää, ettei sellainen ole oikein hyvä tutustumis tapa, tutustuin ikäänkuin häneen, palstojen mielikuvitus ystävää seurailemalla.

        Get a grip


      • Lauseita lisää
        Grip monimerkitys kirjoitti:

        Kertoisitko lisää tuosta mielikuvitus ystävästäsi, vinkkailetko sille useallakin palstalla, käyt lukemassa muilta palstoilta luodusta mielikuvitus ystävästä juttuja?

        Niin että miehet juoksee kauppojen hyllyjen välissä kiihottuneessa tilassa, palstojen mielikuvitus ystävä se tuossa, palstalla luki, että juuri hän, oikea mies olisi hyväksyttävissä mielikuvitus ystävä replikaatiolle!

        Lesbot vaan vinkkaillee "palstoilla" ja miehet juoksee kauppojen hyllyjen välissä.
        ja toiset työntää pyllyä kaaressa kun palstojen jutut mielikuvitus ystävästä ei pysy heidän ymmärryksen rajoissa, joutuvat alistuneet tuntemaan alistuneen tunteen loukkaantuneisuudessaan, minkä voivat "kostaa" kun palstalla mielikuvitus ystävä jne. Sitä samaa kierrettä, eivätkä ymmärrä miksi ahdistaa, voi tietyt hoitolaitokset auttaa, jos on jatkuvaa tarvetta pyöriä luodun mielikuvitus ystävän ympärillä "palstoilla"

        Sanomattikin on selvää, ettei sellainen ole oikein hyvä tutustumis tapa, tutustuin ikäänkuin häneen, palstojen mielikuvitus ystävää seurailemalla.

        Get a grip

        Mieliaihe: pohtia, mikä saa heidät (nuo nettipalstaa, you tubea tms, seuraavat ja toisen elämään tunkeilevat) pelkäämään niin paljon tuollaisia lauseita, että se oikeasti aiheuttaa heille sellaisen tunteen, että he joutuvat alistettuun asemaan.

        Ja kun tuon huomaa, niin sitten vaan lisään löylyä kiukaille, mikä johtaa siihen, että he haluavat käydä vimmatusti kimppuun, päästäkseen "alistetusta" asemastaan pois. Minkä omassa päässään luovat, sen tunteen että ympäripyöret lauseet ovat heidän uhkaamista. Kevyet on kannat, mistä elämänsä muodostavat.

        Ensin täytyy ymmärtää, että tuollaiset tyypit ovat niitä, jotka uskovat suomalaiseen kastijärjestelmään, siitä kuka ja keiden pitäisi mitenkin olla alistettuina kellekin. Jos tämän heille toteavat alkavat itkemään etteivät ole, niin niin.

        Pääsääntöisesti tuollaiset tyypit pelkäävät niin helvetisti, ettei kukaan huomaisi heissä mitään sellaista, jotta muut tI yhteisö yhtenä laumana tekisi jotain, sen vuoksi alistuvat joukkopaineen edessä nauttimaan toisten alistamisyrityksistä, se tuo heille nautintoa. Pelko on siten sitäkin suurempaa, jos he kokevat että tuossa tilanteissa "heille" voidaan sanoa vastaan jotakin, se näyttäisi siltä että he olisivatkin
        niitä kaikista pelkurimaisempia.

        Nuo tyypit nyt vielä pimeimpiä, koska itse syyllistyvät rikoksiin ja varta vasten seuraavat ihmistä, perustellen sen itselleen miten? Että he tarvitsevat elämänsä peilaamista luodun mielikuvitus ihmisen kautta, jonka avulla voivat tuntea kaikenlaisia tunteita ja maailma jäsentyy vanhanaikaisen munanlutkuttajien selostusten kautta paikoilleen?

        Lesbo siellä selostaa miehille projektoiden omia pelkojaan ja kuvitelmiaan, kuvitellen olevansa tuollaisten pelkurimaisten lapsellisten miesten mielikki. Miehet nyt mitään pysty ajattelemaan kuin sitä, rikkooko joku heidän maailmankuvasnsa milläkin lauseella.

        Vähä-älyisiä ja hyväuskoisia yrittävät vedättää pysymällä heidän rinkissään aina hetkellisesti kiihottamalla heitä ja uskotelemalla että voisitte ihan suhteeseen päästä, kun joku sairas munanlutkuttaja niin uskottelee. Tuollaisia ihmisiä kohtaan ei voi tuntea kuin halveksuntaa, tyyppi oikeasti kuvittelee mitä typerimpiä juttuja, noiden alentamis ja halventamis juttujen avulla, kuvastaa hänen olevansa seuruoineen sitä kaikista vähiten haluttavaa seuraa.

        Tavallaan sen ymmärtää että jos joku loukkaa ja pyrkii alistamaan, että haluaa vastavuoroisesti lyödä takaisin, onhan itsellänikin samat tuntemukset, ne ovat kuitenkin konkreettisia tilanteita, ei tuollaisia, että mentäisiin lukemaan lesbo agitaattorin editoimia lauseita ja rupeavat hänen tavoin pelkäämään että he joutuvat nyt alistetumpaan asemaan.

        Itsehän ei voi kaikkien satojen kanssa nyrkkitappeluun lähteä, vähän helpompaa on tuollaisille idiooteille, jotka uskottelevat itselleen pelkurimaisuuden kautta oikeutuksen.

        Kostoahan se minäkin joka päivä suunnittelen, joka päivä, odotan sopivaa tilaisuutta ja se kyllä tulee. Sitä ennen muutamia lauseita, lauseita, lauseita..


      • Take your meds!
        Lauseita lisää kirjoitti:

        Mieliaihe: pohtia, mikä saa heidät (nuo nettipalstaa, you tubea tms, seuraavat ja toisen elämään tunkeilevat) pelkäämään niin paljon tuollaisia lauseita, että se oikeasti aiheuttaa heille sellaisen tunteen, että he joutuvat alistettuun asemaan.

        Ja kun tuon huomaa, niin sitten vaan lisään löylyä kiukaille, mikä johtaa siihen, että he haluavat käydä vimmatusti kimppuun, päästäkseen "alistetusta" asemastaan pois. Minkä omassa päässään luovat, sen tunteen että ympäripyöret lauseet ovat heidän uhkaamista. Kevyet on kannat, mistä elämänsä muodostavat.

        Ensin täytyy ymmärtää, että tuollaiset tyypit ovat niitä, jotka uskovat suomalaiseen kastijärjestelmään, siitä kuka ja keiden pitäisi mitenkin olla alistettuina kellekin. Jos tämän heille toteavat alkavat itkemään etteivät ole, niin niin.

        Pääsääntöisesti tuollaiset tyypit pelkäävät niin helvetisti, ettei kukaan huomaisi heissä mitään sellaista, jotta muut tI yhteisö yhtenä laumana tekisi jotain, sen vuoksi alistuvat joukkopaineen edessä nauttimaan toisten alistamisyrityksistä, se tuo heille nautintoa. Pelko on siten sitäkin suurempaa, jos he kokevat että tuossa tilanteissa "heille" voidaan sanoa vastaan jotakin, se näyttäisi siltä että he olisivatkin
        niitä kaikista pelkurimaisempia.

        Nuo tyypit nyt vielä pimeimpiä, koska itse syyllistyvät rikoksiin ja varta vasten seuraavat ihmistä, perustellen sen itselleen miten? Että he tarvitsevat elämänsä peilaamista luodun mielikuvitus ihmisen kautta, jonka avulla voivat tuntea kaikenlaisia tunteita ja maailma jäsentyy vanhanaikaisen munanlutkuttajien selostusten kautta paikoilleen?

        Lesbo siellä selostaa miehille projektoiden omia pelkojaan ja kuvitelmiaan, kuvitellen olevansa tuollaisten pelkurimaisten lapsellisten miesten mielikki. Miehet nyt mitään pysty ajattelemaan kuin sitä, rikkooko joku heidän maailmankuvasnsa milläkin lauseella.

        Vähä-älyisiä ja hyväuskoisia yrittävät vedättää pysymällä heidän rinkissään aina hetkellisesti kiihottamalla heitä ja uskotelemalla että voisitte ihan suhteeseen päästä, kun joku sairas munanlutkuttaja niin uskottelee. Tuollaisia ihmisiä kohtaan ei voi tuntea kuin halveksuntaa, tyyppi oikeasti kuvittelee mitä typerimpiä juttuja, noiden alentamis ja halventamis juttujen avulla, kuvastaa hänen olevansa seuruoineen sitä kaikista vähiten haluttavaa seuraa.

        Tavallaan sen ymmärtää että jos joku loukkaa ja pyrkii alistamaan, että haluaa vastavuoroisesti lyödä takaisin, onhan itsellänikin samat tuntemukset, ne ovat kuitenkin konkreettisia tilanteita, ei tuollaisia, että mentäisiin lukemaan lesbo agitaattorin editoimia lauseita ja rupeavat hänen tavoin pelkäämään että he joutuvat nyt alistetumpaan asemaan.

        Itsehän ei voi kaikkien satojen kanssa nyrkkitappeluun lähteä, vähän helpompaa on tuollaisille idiooteille, jotka uskottelevat itselleen pelkurimaisuuden kautta oikeutuksen.

        Kostoahan se minäkin joka päivä suunnittelen, joka päivä, odotan sopivaa tilaisuutta ja se kyllä tulee. Sitä ennen muutamia lauseita, lauseita, lauseita..

        Kenelle olet kostamassa ja mitä? Tasapainoinen ihminen ei haudo kostoa tai ajattele sellaista, varsinkaan joka päivä. Lukiessani noita sun epämääräisiä sepustuksia, nopeasti tajusin, että sulla ei ole kaikki ihan himassa, mutta en olisi kuitenkaan uskonut, että olet kostoa kelaava sekopää.


    • mikä palsta

      "LGBT-piireissä puhutaan paljon siitä, kuinka lokerointi on turhaa. Love is love, ihmiset rakastuu toisiinsa, sukupuolesta ja muusta välittämättä jne."

      Ap, tämä on lesbopalsta ja lesbot kyllä rakastuvat naisiin, eivät miehiin. Siinä mielessä on erittäin provosoivaa sekä typerää väittää tuollaista lesbopalstalla, että ihmiset rakastuu toisiin sukupuolesta välittämättä. Lesbo rakastuu naiseen piste. Ei mieheen!

      Mitä ilmeisemmin olet siis bi, sillä ajattelet, että kaikki ihmiset rakastuvat ihmisiin sukupuolesta välittämättä?! Siis tuolla asenteella sinun on aivan turha edes ymmärtää lesbojen ajatusmaailmaa. Mitä ilmeisemmin et edes siitä ymmärrä tuon taivaallista jos et perusasioitakaan käsitä etkä edes halua käsittää. On ihmisiä, jotka rakastuvat vain ja ainoastaan omaan sukupuoleen, siis lesbot ja homot. Kaikki eivät rakastu suinkaan sukupuolesta välittämättä, vaikka sinä niin rakastuisitkin.

      Lokerointi helpottaa myös käytännön asioita kuten esimerkiksi Suomi24 palstojen jako: lesbot, bit, homot jne. Se helpottaa myös asioiden ymmärtämistä , hahmottamista ja keskustelua asiasta. Lokeroimalla itsensä lokeroimattomaksikin on eräänlaista lokerointia myös. Lokerointi ei ole vihaa. Se on itsensä ja oman identiteetin tunnistamista. Tunnetko ketään muuta lokeroimatonta ihmistä, joka lokeroi itsensä lokeroimattomasi kuin sinä? Minkälaisia he ovat, miten he käyttäytyvät? Entä tunnetko ketään biseksuaalia tai useampia heistä? Jos et tunne, niin sinulla on sitten muodostunut jokin mielikuva heistä, mikä voi olla täysin väärä, osittain väärä, aivan oikea tai jonnekin sinnepäin oleva.

      On myös käsittämöttömän typerää, että aika säännöllisin ajoin tällä palstalla angstataan kapinallisen teininuoren tavoin biseksuaalisuudesta ja lokeroimattomuudesta, sillä tämähän on lesbopalsta.

      • johdonmukaista

        Mielestäni olette korostaneet, että lesbot "rakastuvat" lesboon, ei naisiin (koska hetero/binaiset eivät ole erinäisistä syistä vastakaun antajia/halukkaita, ja noissa tapauksissa, lesbot toivovat että voi kun olisivat halukkaita, eivätkä ajattelisi vain sukupuolta..)

        Joten lesbot joutuvat tosielämässä "rakastumaan" puheisisi perusteella siihen ketä on tarjolla. Joskus harvoin "rakastutaan" out of bountaries.

        Rakkaus on vain käsite. Kompromissi on kompromissi.

        Ap puhui turhasta vihasta, ei tuonut bi-käsitettä käsiteltäväksi.


      • f*ck

        täydellisessä maailmassa lokerointia ei olisi, seksuaalisuus olisi osa ihmistä eikä kulmia nosteltaisi vaikka kaupassa vastaan kävelisi heteroparista poikkeavaa. Kun ihmisiä määritellään, se aina ajaa siihen että sitten on niitä jotka vahtii lokeruuden puhtautta. Ei nähdä sitä ihmisen perusolemusta, vain määritteet joiden mukaan pitää elää tai ei kuulu siihen lokeroon mihin on itsensä asetellut parhaansa mukaan.
        Niin kuin nyt bisseys, kun on vain niitä jotka etsii kivaa ja kolmatta pyörää. Sitten on vakavat ja ahdasmieliset lesbot jotka leikkii vain keskenään. Homot taas antaa kelle miehelle vain ja on heteronaisten parhaita kamuja. Heteromiehet on riesa femmelesboille ja ok kamuja androgyynilesbolle. Heteronaiset on lesbojen kauhistus ja samalla ihan jänniä saalita jos omaa sitä viettiä. Transpuoliset on vähän kaiken ulkona, se on niin "uutta" että kaikki on vielä niissä asenteissa että parempi olla varauksellinen heitä kohtaan. Näissä asemissä sitten ollaan, kaikki on kuin asemasodassa.
        Jos joku vaihtaa lokeroa alkaa kyseenalaistaminen, ja pidetään vaihtajaa ailahtelevana ja epäilyttävänä vakoojana väärästä lokerosta.
        Lokerointi parhaimillaan tuo selkeyttä asioiden käsittelyyn, mutta lokeroiden tarkoitus on helpottaa asioista puhumista ei kasvattaa eroa eri seksuaalisuuksien kesken, koska jokaisessa on kyse samoista asioista. Himosta, rakkaudesta, vetovoimasta. Se on se ydin.
        Itsensä määrittely on jokamiehen oikeus, jos mä haluaisin alkaa määritellä itseäni heteroksi, mulla on siihen täysi oikeus. Vaikka määritelmä ei täyttyisi mun kohdalla. Siksi kun me väännetään mikä on bi ja oikea bi ja mikä on lesbo ja oikea lesbo, se on vähän kuin kantaisi säkillä valoa tupaan. Meidän pitäisi oppia kohtaamaan toinen kaikkieen, johon myös seksuaalisuus kuuluu, kokonaisuutena ja kunnioittaa sitä. Hyväksyä meidän ei tarvi kaikkea, mutta kunnoittaa meidän tulisi osata jokaista ihmistä sellaisenaan. Miinustan tästä kaikki paskat, eli ne joiden päässä vippaa ja tehdään asioita jotka rikkoo inhimillisyyden rajat.
        Mä tiedän että itse olen huonoin ihminen tässä suhteessa, koska mulla on niin huono toleranssi idiotismille.


      • Lisää klap klap
        f*ck kirjoitti:

        täydellisessä maailmassa lokerointia ei olisi, seksuaalisuus olisi osa ihmistä eikä kulmia nosteltaisi vaikka kaupassa vastaan kävelisi heteroparista poikkeavaa. Kun ihmisiä määritellään, se aina ajaa siihen että sitten on niitä jotka vahtii lokeruuden puhtautta. Ei nähdä sitä ihmisen perusolemusta, vain määritteet joiden mukaan pitää elää tai ei kuulu siihen lokeroon mihin on itsensä asetellut parhaansa mukaan.
        Niin kuin nyt bisseys, kun on vain niitä jotka etsii kivaa ja kolmatta pyörää. Sitten on vakavat ja ahdasmieliset lesbot jotka leikkii vain keskenään. Homot taas antaa kelle miehelle vain ja on heteronaisten parhaita kamuja. Heteromiehet on riesa femmelesboille ja ok kamuja androgyynilesbolle. Heteronaiset on lesbojen kauhistus ja samalla ihan jänniä saalita jos omaa sitä viettiä. Transpuoliset on vähän kaiken ulkona, se on niin "uutta" että kaikki on vielä niissä asenteissa että parempi olla varauksellinen heitä kohtaan. Näissä asemissä sitten ollaan, kaikki on kuin asemasodassa.
        Jos joku vaihtaa lokeroa alkaa kyseenalaistaminen, ja pidetään vaihtajaa ailahtelevana ja epäilyttävänä vakoojana väärästä lokerosta.
        Lokerointi parhaimillaan tuo selkeyttä asioiden käsittelyyn, mutta lokeroiden tarkoitus on helpottaa asioista puhumista ei kasvattaa eroa eri seksuaalisuuksien kesken, koska jokaisessa on kyse samoista asioista. Himosta, rakkaudesta, vetovoimasta. Se on se ydin.
        Itsensä määrittely on jokamiehen oikeus, jos mä haluaisin alkaa määritellä itseäni heteroksi, mulla on siihen täysi oikeus. Vaikka määritelmä ei täyttyisi mun kohdalla. Siksi kun me väännetään mikä on bi ja oikea bi ja mikä on lesbo ja oikea lesbo, se on vähän kuin kantaisi säkillä valoa tupaan. Meidän pitäisi oppia kohtaamaan toinen kaikkieen, johon myös seksuaalisuus kuuluu, kokonaisuutena ja kunnioittaa sitä. Hyväksyä meidän ei tarvi kaikkea, mutta kunnoittaa meidän tulisi osata jokaista ihmistä sellaisenaan. Miinustan tästä kaikki paskat, eli ne joiden päässä vippaa ja tehdään asioita jotka rikkoo inhimillisyyden rajat.
        Mä tiedän että itse olen huonoin ihminen tässä suhteessa, koska mulla on niin huono toleranssi idiotismille.

        Eihän tässä ketjussa ollut tarkoitus vääntää kaiketi mitään, mutta tuo sama selitysketju kuuluu aina (on sellaisia ja sellaisia ..) mielenkiintoista olisi kuulla minkälaisia miehet ovat suhteessa heteronaisiin, miehiin, täällä tuntuu omituisesti niputettavan miehet yhden käytössuunnan ja toimintamallien alle (ironisesti ilmaistu, ei tarvi oikeasti tehdä samanlaista luetteloa).

        Transujen suhteen maailma joutuu olemaan varuillaan, kun entinen mies kuulaa työntää naisten sarjassa pari metriä pitemmälle, voihan sitä siinä miettiä, mitkä kaikki osat miehen tai naisen tekevät ( tuosta oli suomalaisen "naisen" osalta juttua lehdissä kesällä, siltä varalta tiedotus, ettei tule taas juttua, miten teoreettista pohdiskelua..) tosin yleensä jutut jossain," voiko kukaan seksuaalisesti mitenkä ketä ajatella" jne.

        Ihmiset siis joutuvat ajattelemaan asioita -tuolla ulkopuolella- muutenkin kuin seksuaalisuus, seksuaalisuus toistona. Ja tuo -ulkopuolella- ajattelu ei oikein tunnu luonnostuvan, ylätason pohdinta kirjoitus yllä on kuin kovan ponnistelun tulos, ei se mitään, jotkut on parempia tiiviin yhden asian kimpussa ja muiden osa-alueiden sulkemisessa ulos.

        Nämä ristiriitaisuudet ovat hupaisia, "kulmakarvojen" nostaminen homojen edessä on paheksuttavaa, mutta paljon pidemmälle viedyt sanomiset toisista, on niinkuin "lokeroiden" puhtaanapitämistä.

        Lähinnä siitä tulee sellainen mielikuva kuin jostain moukasta, jolla hyvin rajallinen tietämys muusta maailmasta ja elämästä kuin se, mitä hänen elämänpiitiyhteisönsä hänelle tarjoaa. Lesbot siis lähinnä vaikuttavat ihmisiltä, joilla ei paljoakaan hajua, mitä ihmiset oikeasti ajattelevat, ja miten erilaisuutta on paljon, heteroitakin nähdessään, tuntuvat piirtävän heille heti mielessään kuviot ja roolit. Sellainen ymmärrys diversisyydest puuttuu kokonaan.

        Maailmaakin hahmottavan lauseiden perusteella, ei sen perusteella, mitä aistitaan ympäriltä. Tämäkin viesti on vaan tälläista plaah plaah..


      • f*ck
        Lisää klap klap kirjoitti:

        Eihän tässä ketjussa ollut tarkoitus vääntää kaiketi mitään, mutta tuo sama selitysketju kuuluu aina (on sellaisia ja sellaisia ..) mielenkiintoista olisi kuulla minkälaisia miehet ovat suhteessa heteronaisiin, miehiin, täällä tuntuu omituisesti niputettavan miehet yhden käytössuunnan ja toimintamallien alle (ironisesti ilmaistu, ei tarvi oikeasti tehdä samanlaista luetteloa).

        Transujen suhteen maailma joutuu olemaan varuillaan, kun entinen mies kuulaa työntää naisten sarjassa pari metriä pitemmälle, voihan sitä siinä miettiä, mitkä kaikki osat miehen tai naisen tekevät ( tuosta oli suomalaisen "naisen" osalta juttua lehdissä kesällä, siltä varalta tiedotus, ettei tule taas juttua, miten teoreettista pohdiskelua..) tosin yleensä jutut jossain," voiko kukaan seksuaalisesti mitenkä ketä ajatella" jne.

        Ihmiset siis joutuvat ajattelemaan asioita -tuolla ulkopuolella- muutenkin kuin seksuaalisuus, seksuaalisuus toistona. Ja tuo -ulkopuolella- ajattelu ei oikein tunnu luonnostuvan, ylätason pohdinta kirjoitus yllä on kuin kovan ponnistelun tulos, ei se mitään, jotkut on parempia tiiviin yhden asian kimpussa ja muiden osa-alueiden sulkemisessa ulos.

        Nämä ristiriitaisuudet ovat hupaisia, "kulmakarvojen" nostaminen homojen edessä on paheksuttavaa, mutta paljon pidemmälle viedyt sanomiset toisista, on niinkuin "lokeroiden" puhtaanapitämistä.

        Lähinnä siitä tulee sellainen mielikuva kuin jostain moukasta, jolla hyvin rajallinen tietämys muusta maailmasta ja elämästä kuin se, mitä hänen elämänpiitiyhteisönsä hänelle tarjoaa. Lesbot siis lähinnä vaikuttavat ihmisiltä, joilla ei paljoakaan hajua, mitä ihmiset oikeasti ajattelevat, ja miten erilaisuutta on paljon, heteroitakin nähdessään, tuntuvat piirtävän heille heti mielessään kuviot ja roolit. Sellainen ymmärrys diversisyydest puuttuu kokonaan.

        Maailmaakin hahmottavan lauseiden perusteella, ei sen perusteella, mitä aistitaan ympäriltä. Tämäkin viesti on vaan tälläista plaah plaah..

        mä en todellakaan usko että lesbot jaksaa miehiä kauheesti niputtaa mihinkään. Eikä jauhaa niistä. Transu on haukkumasana. Kulmakarvojen nostelu oli vain ilmaisu sille että erilaisuus herättää kummeksuntaa, ei siis mikään mittari.
        Toi sun tapa erotella lesbot ihmisistä ja vielä koittaa reppanamaisesti selittää ettei lesbot ymmärrä mitä oikeassa maailmassa ajatellaan, on kyllä niin herttaista.
        Ymmärrän täysin että pidät viestiäsi plaah plaah:na, sitähän se oli. Täydellistä plaah plaah.


      • Nimike!
        f*ck kirjoitti:

        mä en todellakaan usko että lesbot jaksaa miehiä kauheesti niputtaa mihinkään. Eikä jauhaa niistä. Transu on haukkumasana. Kulmakarvojen nostelu oli vain ilmaisu sille että erilaisuus herättää kummeksuntaa, ei siis mikään mittari.
        Toi sun tapa erotella lesbot ihmisistä ja vielä koittaa reppanamaisesti selittää ettei lesbot ymmärrä mitä oikeassa maailmassa ajatellaan, on kyllä niin herttaista.
        Ymmärrän täysin että pidät viestiäsi plaah plaah:na, sitähän se oli. Täydellistä plaah plaah.

        Olen tehnyt täysin pätevän tilastollisen tutkimuksen aiheesta (lesbot ei ymmäärrä ..) tähän suomi24 lesbopalstaan tutustumalla.

        Esitän professorilleni, että tutkimusaiheisto on vähintään yhtä pätevä kuin lesbojen bi-palstan perusteella maailman hahmottaminen paikalleen.

        Ymmärrän kyllä, että lesbot nimike muuttuu "ihmiseksi " kun tarpeeksi asiaa eri näkökulmista käännetään, ei se kato nimike ny niin tärkeetä oo..


      • No miksi suurin osa lesboista sitten 1) Syyllistää, 2) Syrjii, 3) Vihaa transnaisia. Sekä prosessin läpikäyneitä sekä siinä vielä olevia?

        Tällä palstalla oon huomannut kolme ylläolevaa asiaa, naisiahan mekin ollaan, mutta joudutaan vaan käymään tää rumba läpi, todetaksemme, että meidät syyllistetään syrjitään ja vihataan!!!!!


      • 555
        azeriel kirjoitti:

        No miksi suurin osa lesboista sitten 1) Syyllistää, 2) Syrjii, 3) Vihaa transnaisia. Sekä prosessin läpikäyneitä sekä siinä vielä olevia?

        Tällä palstalla oon huomannut kolme ylläolevaa asiaa, naisiahan mekin ollaan, mutta joudutaan vaan käymään tää rumba läpi, todetaksemme, että meidät syyllistetään syrjitään ja vihataan!!!!!

        Miksi sitten suurin osa transnaisista tulee lesbopalstalle ja syyllistää lesboja vihasta, syrjinnästä ja syyllistämisestä? Miksi suurin osa binaisista tulee syyllistämään lesbopalstalle, kuinka heitä syrjitään?

        Eli jos sun ennakkoasenne on, että kaikki tai suurin osa lesboista sitä ja tätä ja sitten vielä itse omaksut sen asenteen, että kaikki vihaa, syrjii ja syyllistää, niin varmaan joo vihaa. Lähtökohta on sun oma asenne. Jos sä rakastat ja hyväksyt itsesi, silloin sun ennakkoasenne ei ole se, että kaikki sua syrjii, syyllistää ja vihaa!

        Sitten toiseksi, kysymys oli biseksuaalisuudesta, ei transnaisista. Vai onko sulle biseksuaali synonyymi transnaiselle? Suurin osa lesboista, onko se sulle synonyymi kuin muutama tai yksi ihminen lesbopalstalla? Yksi ihminen lesbopalstalla= kaikki lesbot?

        Rakasta sua itseäs ja hyväksy sut itsesi sellaisena kuin olet, niin lähtee turha angsti, viha ja syyllistäminen lesboja kohtaan=)


      • Hyvä idea
        555 kirjoitti:

        Miksi sitten suurin osa transnaisista tulee lesbopalstalle ja syyllistää lesboja vihasta, syrjinnästä ja syyllistämisestä? Miksi suurin osa binaisista tulee syyllistämään lesbopalstalle, kuinka heitä syrjitään?

        Eli jos sun ennakkoasenne on, että kaikki tai suurin osa lesboista sitä ja tätä ja sitten vielä itse omaksut sen asenteen, että kaikki vihaa, syrjii ja syyllistää, niin varmaan joo vihaa. Lähtökohta on sun oma asenne. Jos sä rakastat ja hyväksyt itsesi, silloin sun ennakkoasenne ei ole se, että kaikki sua syrjii, syyllistää ja vihaa!

        Sitten toiseksi, kysymys oli biseksuaalisuudesta, ei transnaisista. Vai onko sulle biseksuaali synonyymi transnaiselle? Suurin osa lesboista, onko se sulle synonyymi kuin muutama tai yksi ihminen lesbopalstalla? Yksi ihminen lesbopalstalla= kaikki lesbot?

        Rakasta sua itseäs ja hyväksy sut itsesi sellaisena kuin olet, niin lähtee turha angsti, viha ja syyllistäminen lesboja kohtaan=)

        Täällä on miljoona "ihmistä"" syyllistämässä" "ihmisiä" vau!

        Lesbo nimike ihmisille lisää pride toimintaa, niin kenenkään kulmien kohottelut eivät aiheuta enää mielipahaa.


      • Vai ihan
        Nimike! kirjoitti:

        Olen tehnyt täysin pätevän tilastollisen tutkimuksen aiheesta (lesbot ei ymmäärrä ..) tähän suomi24 lesbopalstaan tutustumalla.

        Esitän professorilleni, että tutkimusaiheisto on vähintään yhtä pätevä kuin lesbojen bi-palstan perusteella maailman hahmottaminen paikalleen.

        Ymmärrän kyllä, että lesbot nimike muuttuu "ihmiseksi " kun tarpeeksi asiaa eri näkökulmista käännetään, ei se kato nimike ny niin tärkeetä oo..

        pätevän tilastollisen tutkimuksen aiheesta. Sä taidat olla melkoinen vitsiniekka? Voi sitä proffa parkaa, joka joutuu sinun sekavasti kirjoitettuja jorinoita lukemaan.


      • Twiit taso
        Vai ihan kirjoitti:

        pätevän tilastollisen tutkimuksen aiheesta. Sä taidat olla melkoinen vitsiniekka? Voi sitä proffa parkaa, joka joutuu sinun sekavasti kirjoitettuja jorinoita lukemaan.

        Laitan kopion tulemaan tutkimuksesta, odota vaan. Tästä lähdeaineistosta on vaikka tohtoristason tutkielmaan. Aihe on siis "lesbot ei ymmärrä,,"

        Kysymys 1 A Stubb ja punaiset kengät, mihin liittyy, mikä on nyt hänen kantansa Ss tasa-arvoiseen avioliittolakiin? Että aikaisempi fantsu pride avaus hehkutuson nyt asemansa takia muuttunut muotoon, ei puhutakaan samoista oikeuksista, vaan Kokoomuksen kansanedustajat äänestävät omantuntokysymyksenä asiasta. Njeii eihän teitä oikeus asiat kiinnostanetkaan. Twiittailut pyörän polkemisesta ärsyttivät lehdistöä kun jonkun pitäisi vakavasti hoitaa Ukrainan, Venäjän kriisejä, mut kun on huisin parempi ottaa happi naamari ensin itselle, jotta voi esittää siinä sivussa asemansa edellyttämiä lauseilla, joilla ei sitäkään vähään vaikutusta kuin twiit twiit jutuilla.

        Hlökohtainen on poliittista. Ja toisaalta halutaan uskotella että se virallinen yhteisö pysyy radallaan heti kun tiukat speedo uimapökät muuttuu pukuun, kvaak kvaak huokailevat naiset, twiit twiit vastaa mies.

        Heteroiden fantsuilua nääs, niitä hetskumiehiä, jotka ovat lesbojen maailmassa vain silloin jos bi tai heteronainen menee "niiden" luo, jätti arvoisan lesbis ihmisen. Mutta lesbojen maailmassa Stubbi on fantsu, ei ollenkaan uhkana viemässä naisia heiltä.
        Menevät nyt miesten luo kulisseja elämään..uuh? Sehän se mantra kuuluu.

        Lesbot mielellään niputtavat ja erittelevät kaikki muut, jotka uhkana heidän seksuaalisuuden täyttämiselle, kuin tietyn tyyppiset miehet ikään, miehet heidän silmissään kuitenkin vain "niitä" miehiä, jotka saavat lopulta naiset, ellei eronnutta tai karannutta saada tiiviisti lokeroitua ja sisäistämään yhteisön pelisäännöt.

        Käsitteillä pelaamista, jolla jäsentelevät maailmaa itselleen sopivaksi, vaikka ne eivät tosielämässä sellaisenaan päde.


      • itkeäkö vai nauraa?
        Twiit taso kirjoitti:

        Laitan kopion tulemaan tutkimuksesta, odota vaan. Tästä lähdeaineistosta on vaikka tohtoristason tutkielmaan. Aihe on siis "lesbot ei ymmärrä,,"

        Kysymys 1 A Stubb ja punaiset kengät, mihin liittyy, mikä on nyt hänen kantansa Ss tasa-arvoiseen avioliittolakiin? Että aikaisempi fantsu pride avaus hehkutuson nyt asemansa takia muuttunut muotoon, ei puhutakaan samoista oikeuksista, vaan Kokoomuksen kansanedustajat äänestävät omantuntokysymyksenä asiasta. Njeii eihän teitä oikeus asiat kiinnostanetkaan. Twiittailut pyörän polkemisesta ärsyttivät lehdistöä kun jonkun pitäisi vakavasti hoitaa Ukrainan, Venäjän kriisejä, mut kun on huisin parempi ottaa happi naamari ensin itselle, jotta voi esittää siinä sivussa asemansa edellyttämiä lauseilla, joilla ei sitäkään vähään vaikutusta kuin twiit twiit jutuilla.

        Hlökohtainen on poliittista. Ja toisaalta halutaan uskotella että se virallinen yhteisö pysyy radallaan heti kun tiukat speedo uimapökät muuttuu pukuun, kvaak kvaak huokailevat naiset, twiit twiit vastaa mies.

        Heteroiden fantsuilua nääs, niitä hetskumiehiä, jotka ovat lesbojen maailmassa vain silloin jos bi tai heteronainen menee "niiden" luo, jätti arvoisan lesbis ihmisen. Mutta lesbojen maailmassa Stubbi on fantsu, ei ollenkaan uhkana viemässä naisia heiltä.
        Menevät nyt miesten luo kulisseja elämään..uuh? Sehän se mantra kuuluu.

        Lesbot mielellään niputtavat ja erittelevät kaikki muut, jotka uhkana heidän seksuaalisuuden täyttämiselle, kuin tietyn tyyppiset miehet ikään, miehet heidän silmissään kuitenkin vain "niitä" miehiä, jotka saavat lopulta naiset, ellei eronnutta tai karannutta saada tiiviisti lokeroitua ja sisäistämään yhteisön pelisäännöt.

        Käsitteillä pelaamista, jolla jäsentelevät maailmaa itselleen sopivaksi, vaikka ne eivät tosielämässä sellaisenaan päde.

        Tutkimuksien analyysit pitää kirjoittaa johdonmukaisesti, selkeästi ja mahdollisimman objektiivisesti Jos tutkimuksesi on kirjoitettu yhtä epäjohdonmukaisesti, asiasta toiseen hypellen ja subjektiivisella lähtökohdalla höystettynä, kuten kirjoituksesi tässä ketjussa, säälin sitä sinun proffaasi. Kielioppisi on sen verran huonoa, yhdyssanasäännöistä ei tietoakaan, asiasisältö poukkoilee ja et asian tutkijana kykene olemaan lähtökohtaisesti tarpeeksi objektiivinen, joten ei tuollaisilla eväillä pitkälle pötkitä korkeakoulututkimuksissa. Mutta laita vaan kopio tutkimuksestasi tänne, niin katsotaan onko siinä mitään tolkkua tai jaksaako sitä ylipäätänsä lukea jos ulosanti noudattaa täällä kirjoittamaasi.

        Vaikka esim. f*ck kirjoittaa pilkkusäännöistä piittaamatta, on hänen tekstinsä pääsääntöisesti rytmitetty hyvin ja selkeästi, joka tekee niiden lukemisesta sujuvaa. Myöskään hän ei poukkoile asiasta toiseen kuin sinä.


      • komppaan
        itkeäkö vai nauraa? kirjoitti:

        Tutkimuksien analyysit pitää kirjoittaa johdonmukaisesti, selkeästi ja mahdollisimman objektiivisesti Jos tutkimuksesi on kirjoitettu yhtä epäjohdonmukaisesti, asiasta toiseen hypellen ja subjektiivisella lähtökohdalla höystettynä, kuten kirjoituksesi tässä ketjussa, säälin sitä sinun proffaasi. Kielioppisi on sen verran huonoa, yhdyssanasäännöistä ei tietoakaan, asiasisältö poukkoilee ja et asian tutkijana kykene olemaan lähtökohtaisesti tarpeeksi objektiivinen, joten ei tuollaisilla eväillä pitkälle pötkitä korkeakoulututkimuksissa. Mutta laita vaan kopio tutkimuksestasi tänne, niin katsotaan onko siinä mitään tolkkua tai jaksaako sitä ylipäätänsä lukea jos ulosanti noudattaa täällä kirjoittamaasi.

        Vaikka esim. f*ck kirjoittaa pilkkusäännöistä piittaamatta, on hänen tekstinsä pääsääntöisesti rytmitetty hyvin ja selkeästi, joka tekee niiden lukemisesta sujuvaa. Myöskään hän ei poukkoile asiasta toiseen kuin sinä.

        Samaa mieltä. Vaikka kirjoitus oli tarkoitettu vitsiksi, provoksi tai satiiriksi, sen lukeminen on erittäin vaikeaa juuri asiasisällön kannalta. Jos asiasisältö poukkoilee sinne sun tänne ja ylipäätänsä siinä ei ole mitään tolkkua, sen lukeminen on aika raskasta. Kuvastaa varmasti kirjoittajan sisäistä, henkistä tilaa, joka valitettavasti on ilmeisen yhtä sekava kuin kirjoittajan mielikin. Tekstin sekavuudesta johtuen lukijan mielenkiinto lopahtaa melko nopeasti.


      • kummiakos tässä..
        itkeäkö vai nauraa? kirjoitti:

        Tutkimuksien analyysit pitää kirjoittaa johdonmukaisesti, selkeästi ja mahdollisimman objektiivisesti Jos tutkimuksesi on kirjoitettu yhtä epäjohdonmukaisesti, asiasta toiseen hypellen ja subjektiivisella lähtökohdalla höystettynä, kuten kirjoituksesi tässä ketjussa, säälin sitä sinun proffaasi. Kielioppisi on sen verran huonoa, yhdyssanasäännöistä ei tietoakaan, asiasisältö poukkoilee ja et asian tutkijana kykene olemaan lähtökohtaisesti tarpeeksi objektiivinen, joten ei tuollaisilla eväillä pitkälle pötkitä korkeakoulututkimuksissa. Mutta laita vaan kopio tutkimuksestasi tänne, niin katsotaan onko siinä mitään tolkkua tai jaksaako sitä ylipäätänsä lukea jos ulosanti noudattaa täällä kirjoittamaasi.

        Vaikka esim. f*ck kirjoittaa pilkkusäännöistä piittaamatta, on hänen tekstinsä pääsääntöisesti rytmitetty hyvin ja selkeästi, joka tekee niiden lukemisesta sujuvaa. Myöskään hän ei poukkoile asiasta toiseen kuin sinä.

        Yhtä pätevä tuo on kuin lesbojen "objektiiviset" huomiot ihmisten seksuaalisista toiminnoista ja ja ai niin eihän niilla muita huomioita ollutkaan.

        Yhden asian puolesta kirjoittaminen ja toitottaminen on toki helpompaa.
        Ihmiset tykkää lukea sitä, minkä ne ymmärtää ja pystyvät sisäistämään, ei se sen kummallisempaa ole.


      • dfgdfgdf.
        johdonmukaista kirjoitti:

        Mielestäni olette korostaneet, että lesbot "rakastuvat" lesboon, ei naisiin (koska hetero/binaiset eivät ole erinäisistä syistä vastakaun antajia/halukkaita, ja noissa tapauksissa, lesbot toivovat että voi kun olisivat halukkaita, eivätkä ajattelisi vain sukupuolta..)

        Joten lesbot joutuvat tosielämässä "rakastumaan" puheisisi perusteella siihen ketä on tarjolla. Joskus harvoin "rakastutaan" out of bountaries.

        Rakkaus on vain käsite. Kompromissi on kompromissi.

        Ap puhui turhasta vihasta, ei tuonut bi-käsitettä käsiteltäväksi.

        Lesbot rakastuvat jatkuvasti heteroihin ja yrittävät käännyttää heitä ja sitten pettyvät, kun joku mies vetääkin pitemmän korren. Ei ole yhtään totta, että lesbot rakastuisivat vain lesboihin. Yleensä lesbot pitävät heteroita "parempina", koska he "näyttävät naisilta" ja ovat joka välissä hehkuttamassa sitä, miten paljon kauniimpia ja seksikkäitä heterot ovat...


      • yleistämistä
        dfgdfgdf. kirjoitti:

        Lesbot rakastuvat jatkuvasti heteroihin ja yrittävät käännyttää heitä ja sitten pettyvät, kun joku mies vetääkin pitemmän korren. Ei ole yhtään totta, että lesbot rakastuisivat vain lesboihin. Yleensä lesbot pitävät heteroita "parempina", koska he "näyttävät naisilta" ja ovat joka välissä hehkuttamassa sitä, miten paljon kauniimpia ja seksikkäitä heterot ovat...

        Mitäs yleistämistä tämä on? Lesbot rakastuvat heteroihin? Jos sä tunnet yhden lesbon, joka on rakastunut heteroon, niin tuskin se tarkoittaa, että kaikki lesbot rakastuu heteroihin. En minä lesbona ainakaan koskaan ole rakastunut heteroihin.
        En myöskään ikinä ole pitänyt heteroita parempina, tosin pidän kyllä ainoastaan naisellisista naisista.

        Ehkä sä sekoitat mielessäsi femmelesbot, femmebisset ja heteronaiset. Sitä kun sattuu yhdelle sun toiselle, että femmelesboa luullaan heteroksi... Ihmiset ovat kovin sokeita, mustavalkoisia ja vanhanaikaisia. Luullaan, että lesbo on vain sellainen, joka näyttää miehekkäältä tai homous ja lesbous näkyy aina ulospäin.


      • voi voi voi
        dfgdfgdf. kirjoitti:

        Lesbot rakastuvat jatkuvasti heteroihin ja yrittävät käännyttää heitä ja sitten pettyvät, kun joku mies vetääkin pitemmän korren. Ei ole yhtään totta, että lesbot rakastuisivat vain lesboihin. Yleensä lesbot pitävät heteroita "parempina", koska he "näyttävät naisilta" ja ovat joka välissä hehkuttamassa sitä, miten paljon kauniimpia ja seksikkäitä heterot ovat...

        Tällä palstalla oikein näkyy tämä bissenaisten pelko, etteivät he kelpaa lesboille. Voi voi. Kannattaisko sitä itsevarmuutta kehittää ihan ensiksi? Onko kenties tullut mieleen, että noin muuten ei luonteet, kiinnostuksen kohteet, mielipiteet, elämäntavat sun muut oikein kohtaa eikä kovin paljon ole mitään yhteistä?


    • 564564654

      Mitä h*lvettiä täällä tapahtuu :D

    • ei enää niin nuori

      Hei, lopettakaa se lokerointi ja syyllistäminen ja antakaa itse kunkin säädyn elää elämäänsä tässä maailmassa, jossa varmasti jokaisella meistä on oikeus olla. Eli annetaanpas kaikkien kukkien kukkia.

    • Jaksamatta kahlata kaikkea tätä kiukkuista paatosta läpi, huomaan ajattelevani että nyt sekoitetaan trendipissis"bi:t" ja aidosti biseksuaaliset ihmiset keskenään.
      Trendipissikset käyvät imuttelemassa mimmejä saadakseen illalla paremmin kikkeliä kotiin, biseksuaalit taas kiinnostuvat ihmisistä sukupuolesta riippumatta.
      Jos taas kyseessä on perheellinen tai jo parisuhteessa oleva henkilö, voi kyseessä olla poly, joka voi bi/l tai vain trendipissis joka yrittää saada kotona aikaan mustasukkaisuusdraamaa.

      Itselläni tuntuu olevan huomattavasti vaikeampi löytää ihmisiä, kun kriteereinä ei ole suuntautuminen bi/l vaan se ettei ole tyhmä, lihava, mt-ongelmainen ja susiruma.

      • ...

        Sitten on niitä bissejä, jotka menevät homobaariin pokamaan naista, mutta imuttelevatkin miehiä tarkoituksena saada nainen mukaan kotiin. Toinen variaatio on tästä se, että tarkoitus pokata nainen kotiin ja imuttelevat toista naista tai toista naista ja miestä kimpassa ja tarkoituksena on pokata se kolmas nainen kotiin joko näiden muiden ryhmäläisten kanssa tai sitten yksin tämän bissen kanssa.

        Sitten on näitä bissejä, jotka peloissaan laittavat päänsä piiloon ja pupu tulee pöksyyn kun vähänkin saman sukupuolen kanssa pääsisi lähemmin tutustumaan. Paetaan sitten kotiin tai äijän syliin nuoleskelemaan.


      • r3r
        ... kirjoitti:

        Sitten on niitä bissejä, jotka menevät homobaariin pokamaan naista, mutta imuttelevatkin miehiä tarkoituksena saada nainen mukaan kotiin. Toinen variaatio on tästä se, että tarkoitus pokata nainen kotiin ja imuttelevat toista naista tai toista naista ja miestä kimpassa ja tarkoituksena on pokata se kolmas nainen kotiin joko näiden muiden ryhmäläisten kanssa tai sitten yksin tämän bissen kanssa.

        Sitten on näitä bissejä, jotka peloissaan laittavat päänsä piiloon ja pupu tulee pöksyyn kun vähänkin saman sukupuolen kanssa pääsisi lähemmin tutustumaan. Paetaan sitten kotiin tai äijän syliin nuoleskelemaan.

        Ja sitten on kaltaisiasi, joista vaan on kiva haukkua muita kuin omia.


      • totuus sattuu?
        r3r kirjoitti:

        Ja sitten on kaltaisiasi, joista vaan on kiva haukkua muita kuin omia.

        Haukkuminen ei ole sitä, että kirjoittaa totuuden. Jos on totta, että tällaisia ihan tosielämässä on olemassa ja noin on tapahtunut ihan oikeasti tosielämässä, se ei ole haukkumista, vaan totuuden kuvaamista sellaisena mikä se oikeasti on. Tietysti on sellaisia ihmisiä olemassa, jotka eivät kestä totuutta. Minullekin on käynyt monta kertaa noin esimerkiksi baarissa. Tämä ei tarkoita sitä, että erityisesti haukkusin ketään vaan kuvailen vaan mitä oikeasti on tapahtunut. En halua romantisoida tai kiillottaa sellaista asiaa mikä muutenkaan ei ole totta=) No, ehkä se vaatiikin sen, että kyseinen ihminen joka kokee tuon haukkumisena kokee vielä itse samanlaisen/samanlaisia tilanteita. Sitten ehkä avautuvat ne silmät sieltä vaaleanpunaisten silmälasien takaa.


      • r3r
        totuus sattuu? kirjoitti:

        Haukkuminen ei ole sitä, että kirjoittaa totuuden. Jos on totta, että tällaisia ihan tosielämässä on olemassa ja noin on tapahtunut ihan oikeasti tosielämässä, se ei ole haukkumista, vaan totuuden kuvaamista sellaisena mikä se oikeasti on. Tietysti on sellaisia ihmisiä olemassa, jotka eivät kestä totuutta. Minullekin on käynyt monta kertaa noin esimerkiksi baarissa. Tämä ei tarkoita sitä, että erityisesti haukkusin ketään vaan kuvailen vaan mitä oikeasti on tapahtunut. En halua romantisoida tai kiillottaa sellaista asiaa mikä muutenkaan ei ole totta=) No, ehkä se vaatiikin sen, että kyseinen ihminen joka kokee tuon haukkumisena kokee vielä itse samanlaisen/samanlaisia tilanteita. Sitten ehkä avautuvat ne silmät sieltä vaaleanpunaisten silmälasien takaa.

        Eli pari huonoa kokemusta ja haukut kaikki? Asia selvä. "totuutesi" on kapea-alainen. Otetaan samalla linjalla. Homot ja lesbot pettävät aina kun tilaisuus tulee, tämä on totuus, koska näin on käynyt. Näin on käynyt, kuvailen asian, jtoen tämä on totuus. Homot ja lesbot vetää suhteessa helposti turpaan. Tätäkin on käynyt kerran, joten se on totuus ja koskee koko ryhmää.


      • totuus sattuu?
        r3r kirjoitti:

        Eli pari huonoa kokemusta ja haukut kaikki? Asia selvä. "totuutesi" on kapea-alainen. Otetaan samalla linjalla. Homot ja lesbot pettävät aina kun tilaisuus tulee, tämä on totuus, koska näin on käynyt. Näin on käynyt, kuvailen asian, jtoen tämä on totuus. Homot ja lesbot vetää suhteessa helposti turpaan. Tätäkin on käynyt kerran, joten se on totuus ja koskee koko ryhmää.

        Ei, nyt sä taas ymmärsit väärin. Jos kirjoitaa yhdestä tietystä huonosta kokemuksesta niin ei se ole haukkumista vaan sen asian kertomista miten se asia on oikeasti mennyt. Jos taas on monta huonoa kokemusta ja kirjoittaa niistä kaikista niin ei se ole asian vääristelyä vaan totuuden kertomista. En ole myöskään väittänyt etteivätkö homot ja lesbot petä. Oikeastaan olen aivan toista mieltä. Nimittäin lesbot pettävät aika usein. Samoin bisset, samoin heterot. Ylipäätänsä ihmiset pettävät aika helposti oli lesbo, bisse tai hetero.


      • r3r
        totuus sattuu? kirjoitti:

        Ei, nyt sä taas ymmärsit väärin. Jos kirjoitaa yhdestä tietystä huonosta kokemuksesta niin ei se ole haukkumista vaan sen asian kertomista miten se asia on oikeasti mennyt. Jos taas on monta huonoa kokemusta ja kirjoittaa niistä kaikista niin ei se ole asian vääristelyä vaan totuuden kertomista. En ole myöskään väittänyt etteivätkö homot ja lesbot petä. Oikeastaan olen aivan toista mieltä. Nimittäin lesbot pettävät aika usein. Samoin bisset, samoin heterot. Ylipäätänsä ihmiset pettävät aika helposti oli lesbo, bisse tai hetero.

        Eli myös kertomani on kiveenhakattu totuus, Joka homo ja lesbo pettää aivan varmana, Kiitos kun vahvistit päätelmäni. Samaten he harrastavat väkivaltaa suhteissa aina. Tämä myös selvä. Tästä lähtien voin siis haukkua lesboja sekä homoja varmiksi pettäjiksi sekä väkivaltaan turvautuviksi raukoiksi. Noissa kulduureissa pettäminen on vakio.

        Et selvästi osaa erottaa omaa kokemustasi universaalista totuudesta. Totuuksia on monia ja tuo on yhden ihmisen totuus: sinun.


    • "Haukkuminen ei ole sitä, että kirjoittaa totuuden."

      Eli jos sun tuttusi kirjoittaisi tänne sun olevan ruma, lihava, tyhmä ja haiseva eukko, se olisi ihan ok, koska sehän on totuus?

      • hyvin sullakin menee

        Jos moni on sua pettänyt ja sä kirjoitat tänne ne asiat, niin tietysti se on vaan asian mustamaalaamista, totuuden vääristelyä ja mitä erityisesti, se on on erityisesti binaisten mustamaalaamista, sillä lesbothan tunnetusti dissaa ja pelkää bissejä. Jeps. Jos joku on vaikka sut raiskannut tai pahoinpidellyt ja kirjoitat siitä tänne niin joo sehän on vaan haukkumista ja sillä ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa.


    • Sigh!

      Must tuntuu että tää ketju eheyttää aika monta lukijaa...

      • Ei ketään täysjärkistä, mutta niitä ei taida tän putiikin käyttäjäkunnassa edes montaa olla :-D


      • r3r

        On jo eheyttänyt ja vienyt suvaitsevaisuutta.


    • aitojaalkuperäinenAP

      Käsittämätöntä, että tämä mun pieni ärsyyntyminen saanut aikaan tällaisen viestiketjun.

      Tarkoitukseni ei sinänsä ollut keskustella a) minun seksualisuudestani b) bissejen syvemmästä olemuksesta c) transnaisten syrjinnästä 4) femmelesbojen ja heteroiden eroista vaan aivan yksinkertaisesti herättää huomaamaan kuinka paljon turhaa muista paskan puhumista tässä maailmassa on.

      Tällä planeetalla kun vihaa tuntuu välillä olevan enemmän kuin tarpeeks (juu, kuuluu systeemiin), niin jollain tapaa halusin toivoa, että ehkä LGBT-porukka olisi hieman tämän kaiken yläpuolella, kun joutuu muutenkin niin usein paskan puhumisen kohteeksi. Vaan kuinka väärässä olinkaan. Täällä vasta vihaa onkin!

      Erityisterveiset käyttäjälle mikäpalsta:

      Kirjoitit:
      "Ap, tämä on lesbopalsta ja lesbot kyllä rakastuvat naisiin, eivät miehiin. Siinä mielessä on erittäin provosoivaa sekä typerää väittää tuollaista lesbopalstalla, että ihmiset rakastuu toisiin sukupuolesta välittämättä. Lesbo rakastuu naiseen piste. Ei mieheen!" Olenko koskaan sanonut ettei lesbo rakstuisi naiseen? Olenko koskaan väittänyt, että lesbo rakastuisi ihmiseen? En missään välissä väittänyt mitään näistä. Pointtini oli, että onko sillä kuka rakastuu keneen oikeesti loppuviimein väliä muuten kuin sillä, mille palstalle kukin ehkä kuuluu Suomi24:ssä? Pointtini oli, että oli rakkaus keneltä tahansa kenelle tahansa, sen pitäisi olla ok, eikä niin helvetillisen vihapuheen alaista niin usein.

      "Mitä ilmeisemmin olet siis bi, sillä ajattelet, että kaikki ihmiset rakastuvat ihmisiin sukupuolesta välittämättä?! Siis tuolla asenteella sinun on aivan turha edes ymmärtää lesbojen ajatusmaailmaa. Mitä ilmeisemmin et edes siitä ymmärrä tuon taivaallista jos et perusasioitakaan käsitä etkä edes halua käsittää."

      Ehkä olen bi, ehkä olen lesbo, ehkä olen hetero. Ei ole relevanttia. Mielestäni vihapuheesta keskusteleminen ei ole kiellettyä. Lisäksi uskon ymmärtäväni perusasioita, lukuunottamatta hyökkäävyyttäsi. En ole hyökännyt lesboja vastaan (why would i?), mutta kovasti tuntuu olevan tärkeää korostaa lesboja/lesboutta. Ymmärrän toki, että olen lesbo-palstalla, mutta yhtä hyvin se olisi ap-viestin olisin voinut lähettää mille tahansa seksuaalisuuteen liittyvälle palstalle.

      "Lokerointi helpottaa myös käytännön asioita kuten esimerkiksi Suomi24 palstojen jako: lesbot, bit, homot jne. Se helpottaa myös asioiden ymmärtämistä , hahmottamista ja keskustelua asiasta. Lokeroimalla itsensä lokeroimattomaksikin on eräänlaista lokerointia myös. Lokerointi ei ole vihaa."
      Olet oikeassa, usein se helpottaa eikä se ole missään nimessä vihaa. Saatoin ilmaista itseäni huonosti, mutta tarkoitukseni oli huomauttaa lokeroiden välisestä diskriminoinnista. Kuten joku muukin täällä ilmaisi, välillä lokerot aiheuttavat vain ongelmia ihmisille, kun ihminen joka on 100% lesbo, mutta ymmärtänyt sen vasta myöhemmällä iällä jostakin syystä (esim. ympäristön vaikutus), niin hän usein kohtaa tuomitsemista, koska ei ole sitä ollut vaippaiästä saakka.

      Tulipa muuten mieleen järkyttävä, mutta todellinen paradoksi:
      Kaikkialla tulee vastaan teini-ikäisiä, jotka pohtivat seksuaalisuuttaan. Usein heille vastataan tyylillä "olet liian nuori ymmärtämään. ei tarvitse tietää vielä" jne., mutta auta armias, jos on hämmennyksissään mennyt miehen kanssa seurustelemaan ja aikuisempana vasta tajuaa, että perkele olenkin pesunkestävä lesbo, niin etpä muuten olekaan, kun olet seurustellut miehen kanssa. SIIS MITÄ?!

      • 555

        "Ymmärrän toki, että olen lesbo-palstalla, mutta yhtä hyvin se olisi ap-viestin olisin voinut lähettää mille tahansa seksuaalisuuteen liittyvälle palstalle."

        No, miksi et sitten lähettänyt, vaan valitsit lesbo-palstan? Olisit kerrankin lähettänyt bi-palstalle tämän avauksen, mutta ei, se on ilmeisesti liian vaikeaa se. Joo ja kun se bi-palsta on niin tylsä ja eikä siellä keskustella mistään kivasta, vaan etsitään seksiseuraa...blaah blaah blaah.

        Kas kun et mene bi-jargoniaasi kirjoittelemaan vaikka auto-palstalle tai matkailu-palstalle. Seuraavan kerran kun haluat keskustella biseksuaalisuudesta, mene vaikka kirjoittamaan ne tekstit auto-palstalle ja kun haluat keskustella matkustelemisesta niin kannattaa vaikka sitten kirjoittaa jonnekin uskisten palstalle, sillä, miksi ei voisi keskustella nimenomaan matkustelemisesta uskovaisten palstalla?


      • 555
        555 kirjoitti:

        "Ymmärrän toki, että olen lesbo-palstalla, mutta yhtä hyvin se olisi ap-viestin olisin voinut lähettää mille tahansa seksuaalisuuteen liittyvälle palstalle."

        No, miksi et sitten lähettänyt, vaan valitsit lesbo-palstan? Olisit kerrankin lähettänyt bi-palstalle tämän avauksen, mutta ei, se on ilmeisesti liian vaikeaa se. Joo ja kun se bi-palsta on niin tylsä ja eikä siellä keskustella mistään kivasta, vaan etsitään seksiseuraa...blaah blaah blaah.

        Kas kun et mene bi-jargoniaasi kirjoittelemaan vaikka auto-palstalle tai matkailu-palstalle. Seuraavan kerran kun haluat keskustella biseksuaalisuudesta, mene vaikka kirjoittamaan ne tekstit auto-palstalle ja kun haluat keskustella matkustelemisesta niin kannattaa vaikka sitten kirjoittaa jonnekin uskisten palstalle, sillä, miksi ei voisi keskustella nimenomaan matkustelemisesta uskovaisten palstalla?

        Sitten voit ihmetellä rauhassa miksi ihmiset ovat niin "hyökkääviä" ja "suvaitsemattomia" kun uskisten palstalla kukaan ei nimenomaan halua keskustella matkustelusta. Ihmettele vielä perään kuinka lokerointi on turhaa ja miksi ei uskisten palstalla voi keskustella matkustelusta. Sitten tulet siihen lopputulokseen, että ihmiset ovat kamalan suvaitsemattomia ja vihamielisiä.


      • 555
        555 kirjoitti:

        Sitten voit ihmetellä rauhassa miksi ihmiset ovat niin "hyökkääviä" ja "suvaitsemattomia" kun uskisten palstalla kukaan ei nimenomaan halua keskustella matkustelusta. Ihmettele vielä perään kuinka lokerointi on turhaa ja miksi ei uskisten palstalla voi keskustella matkustelusta. Sitten tulet siihen lopputulokseen, että ihmiset ovat kamalan suvaitsemattomia ja vihamielisiä.

        Ai juu, koska itse tykkäät mansikasta ja mustikasta niin sun mielestä pelkästään mansikoista tykkäävät ovat suvaitsemattomia, vihamielisiä ja hyökkääviä. Ihmettelet kuinka joku vaan voi pitää pelkästään mansikoista ja tuppuutat kaikille myös mustikoita. Jos eivät halua mustikoita, niin mietit, että onpas suvaitsemattomia ja vihaisia ihmisiä. Mietit pääsi puhki, miksi kukaan ei voisi tykätä mustikasta. Sitten voit sanoa, että onpa kamalan suvaitsemattomia kun mustikat ei kelpaa ja mitä sillä on väliä onko mustikkaa vai mansikkaa, ihan samaa mössöä kaikki. Etsit käsiisi vannoutuneita mansikkaihmisiä (mustikkaihmisten kanssa et jostain käsittämättömästä syystä halua puhua mustikoista) ja haluat keskustella heidän kanssaan nimenomaan mustikasta. Mietit taas, että onpa mansikkaihmiset kovin vihamielisiä, kun heidän lempiaihe ei ole mustikka.

        Mielestäni tällainen ihminen ei itse hyväksy ympärillään pelkästään mansikoista pitäviä vaan kaikkien pitäisi olla kuin hän itse, jolle ei ole mitään väliä onko mansikka vai mustikka. Ihmettelet taas, että voi voi, onpa suvaitsemattomia ja vihamielisiä kun ei mansikat ja mustikat molemmat kelpaa.

        Menet autokauppaan, koska mielestäsi autokaupasta voi ostaa omenoita sillä eihän lokeroinnilla ole mitään väliä. Menet kirjastoon ja oletat, että lasten osastolla on aikuisille tarkoitettuja kirjoja, sillä mitäpä väliä sillä lokeroinnilla. Menet ravintolaan ja tilaat salaattiannoksen (sillä pidät hirveästi salaatista ja olet dieetillä), mutta saatkin makkaran ja oluen, No, mitäpä väliä sillä on, salaatti tai makkara, ihan sama, mitä väliä sillä lokeroinnilla.


    • halloo halloo

      Käypäs sinä kaupassa ja osta niitä lokerikkoja ihan tukussa. Saat sitten lokeroida vaikka jokaikisen mustikan ja mansikan omaan lokeroonsa, niin eivät vahingossakaan sekoitu keskenään. Omituinen ja kärttyisä höpöttäjä; kenties liian vähän lokeroita kotona.

      • Etkö hahmota?

        Seuraavan kerran kun käyt ravintolassa ja ostat oluen ja sulle tuodaan oluen sijaan banaania (varsinkin jos et voi sietää banaania) niin muista toki olla kiitollinen, että voi luoja, ihanaa, että lokeroita ei tarvita maailmassa. Työelämässäkin kun saat palkan eurojen sijasta banaaneilla ja kun yrität maksaa laskusi niillä banaaneilla niin muista toki mainita, että omituisia ja kärttyisiä höpöttäjiä nuo lokeroitsijat=) Että olisipa se elämä omituista sekasortoa jos asioilla olisi omat lokeronsa.


    • 656757

      Mitään LGBT-yhteisöä ei ole olemassakaan. Kaikki ovat yksilöitä ja ajattelevat kaikkea vain omasta näkökulmastaan ja ajavat vain omaa etuaan. Voisiko kaikki nyt ymmärtää tämän ikävän faktan ja sisäistää olevansa täysin yksin oman homoutensa/lesboutensa/bisseytensä/transsiudensa kanssa?

      • 1617

        Just niin - jokainen hetskutkin on omanlaatuisensa hetsku .


    • gender identity

      National Organisation for Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender Rights in Finland.

      Discrimination on grounds of sexual orientation and gender identity

      Definitions of the grounds: (i) ‘Sexual orientation’ refers to each person’s capacity for profound emotional, affectional and sexual attraction to, and intimate and sexual relations with, individuals of a different gender or the same gender or more than one gender; (ii) ‘gender identity’ refers to each person’s deeply felt internal and individual experience of gender, which may or may not correspond with the sex assigned at birth, including the personal sense of the body (which may involve, if freely chosen, modification of bodily appearance or function by medical, surgical or other means) and other expressions of gender, including dress, speech and mannerisms. In relation to sexual orientation, abbreviation LGB (lesbian, gay and bisexual) is used. In relation to both grounds abbreviation LGBT (lesbian, gay, bisexual and transgender including intersex) is used.

    • Toinen exvähemmist..

      Olen exvähemmistöläisen kanssa samoilla linjoilla oleva homomies. Ei oikeastaan mitään lisättävää, vaan hienoa lukea, että en ole ainoa joka ajattelee samalla tavalla.

      Homo- ja lesbopiirit ovat näin sivustaseuraajan ja entisen mukanaolijan kulmasta katottuna todella ahtaat. Sen lisäksi, että homot haukkuvat biseksuaalit ja lesbot, näkyvää on myös suhteellisen avoin inho naissukupuolta sekä transsukupuolisia kohtaan.

      T: Lesbopalstalle eksynyt homomies

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      220
      1883
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1699
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      68
      1485
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1179
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1100
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1065
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1056
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      4
      988
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      940
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe