Jalovaaran tulot kasvaneet 300% !!!!

Poliisitutkimus

Herzogia haukutte huijariksi vaikka ei ole nytkään ottanut mitään palkkiota itselleen.

Miettikääs tuota Jalovaaran rosvoamista!! Lukekaa juttu että paljonko eli kuinka vähän on annettu hädänalaisille rahaa kerätyistä rahoista ja paljonko on Jalovaara esim. livauttanut omaan taskuunsa!!!

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014073018529752_uu.shtml

7

160

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hujari herran armost

      Pirkko Jalovaaran entisen avustajan mukaan Jalovaara on kerännyt huiman omaisuuden sairaiden kustannuksella. Jalovaaraa vuosien ajan ilmaiseksi avustanut nainen kertoo Iltalehdelle, että Jalovaara on kerännyt parissa vuosikymmenessä huiman omaisuuden sairaiden ja epätoivoisten ihmisten kustannuksella;"Rahat on annettu kuolemanpelosta ja epätoivosta johtuen", nainen kertoo.

      Naisen mukaan mitään ihmeparantumisia ei kuitenkaan tapahtunut;"Kuulin naisesta, joka koki parantuneensa sairautensa oireista ja lahjoitti siksi Pirkolle 15 000 euroa. Myöhemmin oireet palasivat", nainen kertoo.

      Poliisihallituksesta saatujen asiakirjojen mukaan Jalovaaran yhdistys on keräsi vuosien 2009-2013 välisenä aikana yhteensä lähemmäs 1,2 miljoonaa euroa.
      Yhdistys lupasi verkkosivuillaan käyttävänsä saamansa lahjoitukset aina lyhentämättöminä hyvään tarkoitukseen;"Lähetämme aina lahjoittamasi varat suoraan avustuskohteisiimme. Emme ota mitään hallinnollisia kuluja!", yhdistys lupasi.


      "Eikö rehellinen kristitty olisi voinut kertoa kirkkokansalle nostavansa riittävästi palkkaa näistä keräysrahoista?" Jalovaara painotti useaan otteeseen puheissaan elävänsä "tyhjän päällä, uskon varassa", entinen avustaja päivittelee. Naisen mukaan Jalovaaran toiminta muuttui vuosien varrella yhä häikäilemättömämmäksi. Niin häikäilemättömäksi, että naisen silmät avautuivat;"Eräskin vanhus ojensi kolehtiin ryppyistä 20 euron seteliä, jolloin hänen mukanaan ollut avustaja tai omainen esteli vanhusta muistuttaen tätä, että hänellä ei ole rahaa ja ruokaakin pitää vielä ostaa" , Vanhus antoi rahansa kolehtiin mainiten, että "köyhä rukoilija tarvitsee rahan häntä kipeämmin".

      "Itseäni satutti kaikkein eniten se, miten Pirkko esitti niin taitavasti köyhää ja pyyteetöntä. Mielestäni kyseessä on räikeä petos", nainen sanoo.

      Jalovaaran seuraajat ja puolustajat pistävät kaiken kateellisuuden piikkiin.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014073118531910_uu.shtml

      • bublikaani

        Ei euroakaan kaikenmaailman keräyksiin ja kolehteihin !


    • Tuomas2

      Kyllä Herzog ei hyvää hyvyyttään Suomeen saapunut. Kyllä hänkin siitä hankkeensa sai. Lapsellista kuvitella että joku valtameren takaa tulisi omakustanteisesti.

      • Ei ahnehtija

        No ehkäpä kustannettiin matkat kun hänet tänne on kutsuttu, mutta ei mitään jalovaaramaisia palkkioita saanut takuulla!


    • veli setä

      Jalovaara on kaunis nainen.

    • Rakit hiljaa

      Jos Jalovaara on hermostunut ahdistelevaan poliisiin, on täysin inhimillistä, mutta siitä ei enempää.

      Moniko teistä tietää jutusta muuta kuin sen minkä julkisuusmyllyn verikoirat meille syöttää?

      1. Rahat eivät ole Jalovaaran henkilökohtaisella tilillä, vaan yhdistyksen. 2. Rahat saattoivat odottaa suurempaa projektia, jota ei hetkessä saada käytäntöön. 3. Rahat saattoivat maata tilillä yhdistyksen erimielisyyksien takia. 4. Jos jollain oli rikos mielessä, niin miksi ihmeessä rahoja ei pesty jonnekin? 5. Suojeleeko Jalovaara jotakuta kiltteyttään?

      Nämä ovat vain mahdollisuuksia. Kukaan meistä ei tiedä asian yksityiskohtia. Lopettakaa jahti ja räksytys, ja tutkikaa kukin omaa tietänne!

      • herätys...

        Poliisihallitus on aika selkeäsanaisesti ilmoittanut ilman, että lausunnoissa tulkinnanvaraa olisi keräysvaroja käytetyn mm. palkkojen maksuun jonka lupaehdot nimenomaan kieltävät.

        Hädänalaisten auttamiseen poliisi kertoo käytetyn 5-6% vuosittaisesta keräyssummasta. Sama poliisiviranomainen joka lausunnot on antanut on myös Jalovaaran yhdistyksen kirjanpidon tutkinut ja luultavasti hyvin huolellisesti sillä aikaa vierähti puolisen vuotta jonka jälkeen poliisihallitus katsoi aiheelliseksi tehdä asiasta rikosilmoituksen.

        Jalovaaran omaisuuden hukkaamiskieltoon asettaminen kertoo ettei tuota yli miljoonaa euroa ainakaan yhdistyksen tileillä ole. Jos olisi ei Jalovaaran omaisuutta olisi asetettu hukkaamiskieltoon.Tämä kertoo ettei rahoja ole ainakaan löytynyt.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      637
      4708
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      468
      3519
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      154
      3221
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      168
      2479
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2329
    6. 252
      1877
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1467
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      97
      1354
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1349
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1140
    Aihe