Ihmemiehistä ja naisista...

reacher

Suomessa on 80-luvulta saakka, liisääntyvässä määrin vieraillut monia ihmemiehiä ja naisia, omiemme lisäksi. Ihmeitä on luvattu ämpärikaupalla ja raha on liikkunut - kärsivien kannalta kaikki on ollut turhaa. Silti suomalaiset ovat kerta toisensa jälkeen menneet pää pystyssä kohti uusia pettymyksiä. Mutta nyt näyttää tulleen loppu ja suomalaset ovat ovat havahtuneet karuun todellisuuteen: rahat katoavat, mutta luvattuja ihmeitä ei näy missään!

Montako ihmemiestä on vierraillut vuosien aikana esimerkiksi Helsingin jäähallissa? Ja mitä on jäänyt käteen? Ei mitään, ellei valheita ja pettymyksiä lasketa mukaan.
Jalovaara pitänyt showtansa vuosikaudet, mutta nyt ollaan huomattu, että kulissien takana ei ole mitään todellista. Olympia Stadionilla kävi juuri yksi ihmemies, jonka ainoa ihme oli siinä, että kehtasi vedättää niitä muutamia onnettomia, jotka siellä kävivät. Ehkä tilaisuuden järjestäjät olivat antaneet harhaanjohtavaa tietoa suomalaisten hyväuskoisuudesta, joka onneksi näyttää vaihtuneen terveeseen skeptisyyteen.

Raamattu kyllä puhuu armolahjoista ja ihmeistä, mutta harvalla niitä on. Taitava psykopaatti pystyy kyllä luomaan illuusion sitä, että hänellä suora yhteys Jumalan kanssa ja että hän on "siunattu" olemaan Pyhän Hengen lahjojen välikappale. Todellisuudessa näillä tunnekylmillä ihmeihmisillä ei ole mitään "siunauksia ylhäältä" sen enempää, kuin "siunauksia syyvyydestä". Heilllä on vain häikäilemätön luonne ja loistava retoriikan ja manipuloinnin kyky. Useimmat varmasti itsekin tiedostavat - elleivät ole psykoosin vallassa, että heillä ei ole mitään todellista siunausta Jumalalta, vaan pelkkä petos. Käytännössä he ovat elinkeinon harjoittajia, jotka vain käyttävät (petollisesti) tilaisuutta hyväkseen, kysynnän ja tarjonnan lain mukaan.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Parantajat huuhaata

      Näitä ihmemiehiä ja ihmenaaisia riittää pivin pimein. Ollaan niin lopun ajassa, että on tullut paljon villitseviä henkiä, jotka matkivat oikeaa todellista Raamttuun perustuvaa totuutta, mutta hedelmistään puu tunnetaan. Mitää näyttöä mistään paranemisita ei ole ollut milloinkaan näitten huuhaajulistajien tominnnan seurauksena. Jumalan parantava työ kestää lääketieteelliset tutkimukset. ja kun lääkärit totéaa jonkin parantuneen ruklouksen kautta, niin silloin vasta voi todistaa parantuneensa. Muu on täyttä haihattelua!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      82
      5949
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2027
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1795
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1408
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe