Keskustele lähetystyöstä!!

maailmanseuraaja

mikä palsta tämä olikaan?

miksi ateistit käy sotkemassa palstaa. Miksi sallitaan kaikenlainen solvaus ja suvaitsemattomuus ???????????????

otsikkona oli lähetystyö. eikö illuminaatit ym ateistit tiedä mitä se tarkoittaa?

kuka näitä palstoja oikein valvoo?

16

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • " Miksi sallitaan kaikenlainen solvaus ja suvaitsemattomuus ???????????????"

      Niinpä. Tämäpä vasta sitä suvaitsevuutta onkin jos ei kestä läheystyön kritiikkiä.

    • Suvaitsemattomuus

      Lähetystyö ja ainoaan oikeaan uskoon vetoava käännytyshän nimenomaan on rinta rottingilla pöyhkeillen tapahtuvaa sektariaanista suvaitsemattomuutta, ainakin kaikki Raamatullisten aikojen jälkeen tapahtunut lähetystyö.

    • Suvaitsemattomuus

      Informaatio Jeeuksesta Kristuksesta on kyllä saavuttanut jokaisen maailmankolkan, samoin kristinuskon eri suuntauksien opeista ja niiden hienosäädöistä ollaan kyllä muiden kristillisten suuntauksien sisällä tietoisia. Sen takia kaikki käännyttäminen on vain uskonrauhan häirintää. Pirujen näkeminen kaikkialla muualla paitsi omassa lahkossa on mitä suurinta ylimielisyyttä.

      • Mitä ajatella?

        Raamattu kertoo lähetystyöstä näin. Room.10:17-18. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Mutta minä kysyn; eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin.


      • Se on täytetty
        Mitä ajatella? kirjoitti:

        Raamattu kertoo lähetystyöstä näin. Room.10:17-18. Usko tulee siis kuulemisesta, mutta kuuleminen Kristuksen sanan kautta. Mutta minä kysyn; eivätkö he ole kuulleet? Kyllä ovat: Heidän äänensä on kulkenut kaikkiin maihin, ja heidän sanansa maan piirin ääriin.

        Edellisen lisäksi:

        Kirje kolossalaisille 1:23: Tämä evankeliumi on julistettu kaikille luoduille taivaan alla

        Room 16:26: Nyt se on saatettu julki ja annettu ikuisen Jumalan käskystä profeetallisissa kirjoituksissa tiedoksi kaikille kansoille


      • vm41
        Se on täytetty kirjoitti:

        Edellisen lisäksi:

        Kirje kolossalaisille 1:23: Tämä evankeliumi on julistettu kaikille luoduille taivaan alla

        Room 16:26: Nyt se on saatettu julki ja annettu ikuisen Jumalan käskystä profeetallisissa kirjoituksissa tiedoksi kaikille kansoille

        Mielestäni kaikenlainen kuvitteeliseen ilman totuuspohjaa perustuva henkinen manipulointi kuuluisi kriminalisoida.
        Politiikka uskonnon kanssa monine mielipide haaroineen kulminoituu lyhytnäköisiin näkemyksiin kummankin "harrastuksen" kohdalla.


    • Ja lisäksi

      Pirujen ja eksytysten etsiminen ja näkeminen joka puolella muualla kertoo sitäpaitsi jo jotakin sellaisen toiminnan harjoittajan mielenterveydestä.

    • Täytetty on

      Lähetyskäskyä ei annettu jokaiselle kristitylle kaikkina aikoina toteutettavaksi, vaan vain apostoleille heidän omana aikanaan.

      http://www.letgodbetrue.com/questions/great-commission.php

      Was the Great Commission Fulfilled?

      Many today believe that this command of our Lord's still awaits fulfillment. It is widely taught that this command was given to all believers, and that all Christians are responsible to carry the gospel to every man, woman, and child in the world.

      But the Bible does not teach this false application of Jesus' words at all!


      Suomennos:

      "Onko Suuri Lähetyskäsky täytetty?

      Monet uskovat nykyään, että tämä Jumalan käsky odottaa yhä täyttämistään. Laajasti opetetaan (niin minullekin opetettiin koulun uskontotunnilla, ja rippikoulussa!), että käsky annettiin jokaiselle uskovalle, ja että jokaisen kristityn velvollisuus on julistaa evankeliumia kaikille miehille, naisille ja lapsille maan päällä.

      Mutta Raamattu ei opeta tätä Jeesuksen sanojen väärää sovellusta lainkaan!"

    • Se oli apostoleille

      http://biblicalnotes.com/2014/01/07/the-great-commission-has-been-fulfilled/

      The Great Commission Has Been Fulfilled

      All of my growing up and most of my preaching career found me lingering under the misconception that Christians today remain bound by the Great Commission. My generation was not the first to be taught this as truth, and that is why I had the wrong idea about it. I had been misguided by those who went before me as they had been wrongly taught by those who went before them on this matter of the relationship of the church today to that long ago given assignment. It was common in the brotherhood of my youth for brethren to think that all Christians are under obligation to the Great Commission. That is, the view was pervasive throughout the church that all of us are under obligation to go into all the world to preach the gospel to the lost.

      Suomennos:

      Suuri Lähetyskäsky on täytetty

      Koko kasvuikäni ja saarnaamisurani aikana elin siinä väärinkäsityksessä, että nykyajan kristityt ovat Suuren Lähetyskäskyn velvoittamia. Sukupolveni ei ollut ensimmäinen, jolle tätä opetettiin totuutena, ja siksi minulla oli väärä idea siitä. Minua olivat johtaneet harhaan edeltäjäni, joita olivat johtaneet harhaan heidän edeltäjänsä tässä asiassa, joka koskee tämän päivän kirkon suhdetta tuohon kauan aikaa sitten annettuun tehtävään. Nuoruudessani oli tavallista uskovien yhteisössä ajatella, että kaikki kristityt ovat Suuren Lähetyskäskyn velvoittamia. Koko kirkossa oli vallalla käsitys, että jokainen meistä on velvollinen menemään kaikkeen maailmaan saarnaamaan evankeliumia kadotetuille.

      Ja niin edespäin.

    • ei palstarajoja

      Kyllähän ateistitkin voivat puhua lähetystyöstä. Yhtä hyvin näyttävät uskovatkin voivan puhua ateismista (kurkatkaa ateistipalsta). Lisäksi en kovinkaan monen uskonnottoman ole nähnyt käyttävän herjaavaa kieltä. Asioita tietenkin kyseenalaistetaan ronskilla kädellä kuten itsenäiseen ajatteluun kuuluu, mutta ei sen pitäisi häiritä ihmisiä jotka ovat täysin varmoja kutsumuksestaan lähetystyön suhteen.

    • vm41

      Muslimien "lähetystyö" ainakin alkaa kantaa hedelmää, koska heidän keinonsa on parempi kuin ristiin uskovilla.
      Asuttamisen kautta tapahtuva soluttautuminen, rasismiin vetoaminen, oman "iliaksensa" saaminen valtion TV lähetykseen muka koulutuksen varjolla, on todella taidokasta politiikkaa.
      Ottakaa uskikset oppia lähetystyössänne, sekä marssikaa Saudien TV studioon raamattunne kanssa vaatimaan, tai edes pyytämään iltaa viikossa sen sisällön opiskeluun, siitä se viisaus varmaan sielläkin sitten alkaa.

    • KysynVaan

      Katsopa Ateismi-palstaa, miten uskovaiset mellatavat.

      Kumpi on tärkeämpää, sisälähetystyö vai ulkolähetystyö?

    • anniemestariampuja

      Ylhäältä päin annettu ja ylemmyydentuntoinen käännytystyö kehitysmaissa on tarpeetonta samoin kehitystyö, joka ei tuota tuloksia vaan huonontaa edelleen asukkaidensa elinoloja, niinkuin dokumentti Kibera taannoin TV:ssä osoitti.

      "Kestämätön väite, että olisi jokin ”aito, terve, puhdas kristinusko” lieveilmiöiden takana



      Kaikki erilaiset kristityt erilaisine keskenään ristiriidassa olevine oppeineen ja käytäntöineen vetoavat Pyhään Henkeen – Hengen ”johtoon” ja ”valaisuun”. Jos on niin, että yksi ja sama Henki johdattaa heitä kaikkia niin minkä tähden kristittyjen opit sulkevat toisensa pois eivätkä ne opit voi olla samanaikaisesti tosia (mutta ihan hyvin ne voivat kaikki olla vääriä). Miksi yksi ja sama Pyhä Henki johdattaa toisen löytämään Raamatustaan adventismin opit, toisen taas helluntailaisuuden, kolmannen luterilaisuuden ja neljännen jopa Jehovan todistajien opin ja loput jotain toisia oppeja?"

      http://www.argumentti.fi/argumentti/2011/10/uskonnon-hyodyt-haitat-uskontokritiikin-oikeutus/

      "Kiberan slummi Nairobissa on julkkisten ja järjestöjen - suomalaistenkin - suosima avustuskohde. Miksi asukkaiden elintaso tuntuu vain kurjistuvan avusta huolimatta? Paikallinen radiotoimittaja ryhtyy selvittämään asiaa. "

      http://areena.yle.fi/1-2266822

    • anniemestariampuja

      Kaikki eivät koe sitä lähetystyötä tarpeellisena vaan lähinnä aivopesuna ja "ylhäältä annettuna" oppina. Vai luuletteko te lähetystyötä tekevät olevanne juuri siinä oikeassa uskossa, jota te menette tuputtamaan alkuperäiskansoille??

      Jumalaoletuksen outoudesta


      "Oletus olennosta, joka ”vaan on”, jolla on ”olemassaolo itsessään”, joka on aluton ja loputon ja joka sitten keksii jossain vaiheessa siellä ajattomuudessaan jostain tuntemattomasta syystä (eihän Genesiksen kertomuksissa puhuta mitään syistä, miksi luoja loi kaiken) ryhtyä luomaan maailmankaikkeutta tuntuu rationaalisesti tarkastellen hyvin oudolta, absurdilta – sekä tarpeettomalta oletukselta kosmoksen alun ja ylipäätään maailman tapahtumien selitykseksi. Se on pikemminkin ihmiskunnan tietämättömyyden ja selityksen saamisen tarpeen kuva asioille, joita emme ole ymmärtäneet kuin jokin ”sydämen” tyydyttävä vastaus, joka ratkaisee kaiken (päinvastoin luoja-oletus johtaa leegioon uusia kysymyksiä ja ongelmia ja niihin tehdyt vastausyritykset taas uusia kysymyksiä).Kristillis-raamatullinen maailmankuva näyttää pikemminkin harhaiselta maailmankuvitelmalta (yhtenä monesta lukuisista irrationaalisista ja myyttisistä uskomuksista), joka ei tarjoa realistista, todennettua kuvaa todellisuudesta. Myös eskatologis-apokalyptinen usko ja historiantulkinta on niin mahdoton oppi kuin kuvitella voi sen kaiken perusteella, mitä tiedämme kosmoksesta.



      Kaiken sen tiedon perusteella apokalyptinen maailmantulkinta ja usko taivaissa ”Isän oikealla puolella olevaan” Kristukseen, joka tulee rytinällä ja paukkeella kosmoksen järjestyksiä järisyttäen taivaasta maan päälle nostaen kuolleet haudoistaan tuomiolle ”tekojensa mukaan” on niin epätodennäköinen ja epärealistinen tulevaisuuden skenaario kuin vain voi kuvitella (Kristuksen tulemisen aikaan pitäisi ”tähtien pudota taivaalta maan päälle”, mikä osoittaa kyseisen eskatologisen uskon olevan sidoksissa virheelliseen antiikkiseen kolmikerroksiseen maailmankuvaan ja olevan tähtitieteellisestikin täysin mahdoton, sillä tähdet eivät voi pudota maan päälle).http://www.argumentti.fi/argumentti/2011/10/uskonnon-hyodyt-haitat-uskontokritiikin-oikeutus/

    • Aboriginaali
    • vm41

      Tyypillistä uskovaisten retostelua valtion varoilla.
      Hemberg toi esiin >vauraan Suomen< ????
      Kymmenien miljardien velassa kieriskelevä Suomiko muka vauras maa ???
      Kymmenien tuhansien työttömien, sekä vähävaraisten vanhusten avustaminen olisi mielestä paljon suurempi asia kuin "vääräuskoisille" kylvetyt velkavaramme.
      Ennen kuin oman maan asiat ovat taloudellisesti kunnossa, on lapsellista ajattelua jonkin uskonlahkon varjolla tehdyt varojen kylvämiset.
      Kylväjät itse kuitenkin makoilevat hyvin syöneinä "lihapatojen" äärellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      397
      4022
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      218
      1994
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1500
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      155
      1335
    5. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      991
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      61
      973
    7. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      125
      937
    8. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      913
    9. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      888
    10. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      24
      869
    Aihe