Apua! Kolmen miehen jälkeen arka peräaukko!

Apua, neuvoja?

Meillä oli viikonloppuna grillibileet ja harrastin anaaliseksiä kolmen miehen kanssa. Nyt peräaukko on todella kipeä ja kirvelee, enkä pysty ulostamaan kivun takia. Kenelläkään kokemusta? Milloin menee ohi? Ei kai sieltä ole puhjennut mitään? Kolmannen miehen kanssa suoli tuntui jo tosi kipeältä, mutta annoin silti tulla loppuun saakka ja laukesi suoleen (ei kondomia). Ei kai tarvitse mennä lääkäriin :(

70

14809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kommunisti1

      luultavasti kudoksessa jotain stimuloivaa suosittelen kuitenki että meet lekurille

    • miksi vain kolme?

      spermamyrkytys peräsuolessa.

    • koti-tohtori

      jospa sinne peräsuoleen on päässyt kakkia ja se aiheuttaa kivun.

      • tiimosoiinii

        Oot sä vähä vähä-älynen perseessähän kuuluu olla paskaaa!


      • Anonyymi
        tiimosoiinii kirjoitti:

        Oot sä vähä vähä-älynen perseessähän kuuluu olla paskaaa!

        Perseessä ei kuulu olla kakkaa,vaan peräsuoli tulee huuhdella heti kun on ulostanut
        Minä ainakin pesen reikäni kun olen paskantanut,eipä sitten tule kakkaa mieheni ison kyrvän päälle,sitten minä nussin häntä myös isolla kyrvälläni


    • nannaliinu

      Todennäköisesti olet saanut haavaumia peräaukon suulle ja ehkä sisäpuolellekin. Liian rajua seksiä? Käytittekö edes liukastetta yhtään? Ei todellakaan ole kokemusta kolmesta miehestä yhden session aikana. Peräsuoli ei ole puhjennut, koska yhä siinä kirjoittelet...
      Käy sukupuolitautitesteissä varmuuden vuoksi ja pidättäydy joksikin aikaa peppuseksistä. Peppusi tarvitsee nyt aikaa toipua kovasta käytöstä.

    • muikku7

      klämydia perseessä tai haarukka

    • Doctor Arse

      kuinkahan hoitajan pokka pitää kun kirjoittaa puhtaaksi lääkärin sanelukoneelta " potilas valittaa peräsuolikipuja. ollut anaaliyhdynnässä kolmen miehen kanssa. toimenpiteenä ehdotetaan anaaliseksikertojen harventamista vai kahteen mieheen peräkkäin" .

    • Apua, neuvoja

      Hyvä, että tästä sai moni huumoria päiväänsä, mutta ei tämä kyllä hauskaa ole ollut. Ulostaminen sattui ja ulosteen seassa oli verta, verta tuli myös pöntön reunoille, yäk! Meni ohi jo. Tästä lähtien varovaisempi. Kiitos siitä yhdestä asiallisesta vastauksesta, jonka sain.

      • hgijfghj

        Liian monta ukkoo annoit tulla yksi saa jatkossa riittää


      • 11+6

        Seuraavalla kerralla muistatte käyttää laadukasta liukkaria tarpeeksi. Minusta tämä viittaa, ettei paikat ole oleet tarpeeksi liukkaana ja hankaus on saanut aikaan haavaumia. Jos useampi panee tai muutoin pitkä kestoista jynkkäämistä, niin kannattaa katse suunnata silikonipohjaisiin liukkareihin.

        Toivottavasti ei jäänyt traumoja, jotta jatkossakin voitte nauttia ;)


      • Anonyymi
        11+6 kirjoitti:

        Seuraavalla kerralla muistatte käyttää laadukasta liukkaria tarpeeksi. Minusta tämä viittaa, ettei paikat ole oleet tarpeeksi liukkaana ja hankaus on saanut aikaan haavaumia. Jos useampi panee tai muutoin pitkä kestoista jynkkäämistä, niin kannattaa katse suunnata silikonipohjaisiin liukkareihin.

        Toivottavasti ei jäänyt traumoja, jotta jatkossakin voitte nauttia ;)

        Olis voinu käyttää sinappia ja ketsuppia liukasteena kun grillibileetkin oli. Niin minä teen kun olen viiden tytön kanssa sängyssä.


    • Peräehjä

      Kunon tuollainen olo suosittelen menemään lääkäriin mahdollisimman pian. Sillä jos et ole saanut ulostetta ulos kahteen päivään on suositeltavaa mennä lääkäri juttusille. Sillä kipeän ruppunarun kanssa ei kannata kovin kauan oleskella. Pecorion ulostelääke on lääkärin reseptin takana itse olen käyttänyt Levolaksia ja Tuvalaksia. Ne autoi ja nyt olen pystynyt sisäisen peräpukaman jälkeen ulostamaan ihan normaalisti.

    • gffhh............

      Kyllä tämä peräaukkoon paneminen on täysin idioottien hommaa. Tiedän tapauksia kun nuoret naiset harrastaneet samanlaista joukko panoa perseeseen joitakin vuosia, niin nyt kurapaska lentää. Vaippahommat kohta alkaa...

      • Anonyymi

        Kuules,mihin me homot sitten nussitaan jos ei peräsuoleen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuules,mihin me homot sitten nussitaan jos ei peräsuoleen

        Käänytte heteroiksi, ainoa oikea tapa


    • OIKEEN SULLE

      HAHAHHA, HOROPERSE.. VOI HELEVETTI TÄTÄ IHIMISEN VIISUTTA, MUTTA OLIHAN GRILLIBILEET, SÄ, JA KOLME PESPANIJAA... VOI VATTU! YRITÄ OPPIA JOTAIN!

    • Kultsivaan

      Ensi kerralla kunnolla liukkaria vaan vaikka peppusi olisi ammollansa
      Anaaliseksi on ihanaa hyvin voideltuna

    • 12+12

      Peräaukkoon yhdyntä on luonnollinen kautta aikain käytetty tapa harrastaa seksiä kun ei ole kyse lisääntymisestä.

      Kyllä peräsuoleen spermaa mahtuu, kirjoittajan pitää vain harjoittaa ja vahvistaa sulkijalihastaan käyttämällä päivittäin muutaman tunnin ajan anustappia, ensin hieman pienempää ja sitten kasvattaa vähitellen kokoa. Näin sulkijalihaksen kontrolli paranee ja lihas itse vahvistuu ottamaan vastaan ja hoitelemaan paksummankin miehisen elimen.

      Jokaisen naisen vastuulla tulisi olla, mikäli haluaa miellyttää miestään, huolehtia siitä että hänen peräaukkonsa on harjoitettu ja siinä kunnossa että mies voi sinne milloin vain halutessaan työntyä suuremmitta ongelmitta. Toki sulkijalihaksessa pitää olla myös puristusvoimaa, niin että nainen voi peräaukkonsa lihaksilla lypsää miehen elintä, mikäli tämä näkee sopivaksi purkautua naisen suoleen.

      Useamman miehen tai miesjoukon tyydyttäminen peräsuolella pitäisi myös kuulua opittaviin taitoihin. Peräaukon lihasten puristusvoiman on säilyttävä loppuun asti, ja paikkojen on kestettävä. Jälleen ei voi liikaa korostaa harjoittelun merkitystä. Esimerkiksi ravintolasta saa helposti mukaansa 3-5 miestä, joiden kanssa voi suorittaa kestävyysharjoittelua.

      • hkkjgggjöppf

        Perse on paskan koti


      • fudisjoukkue

        Tää oli hyvä vastaus! Juuri näin. :)
        Kyllähän yhden naisen pitää kyetä tyydyttämään vaikka fudisjoukkue. Kisamatkalla voi kortsut loppua kesken, joten joudut kyllä ottamaan spermat joka koloosi ja säännöllisesti.


      • H-tyttis
        fudisjoukkue kirjoitti:

        Tää oli hyvä vastaus! Juuri näin. :)
        Kyllähän yhden naisen pitää kyetä tyydyttämään vaikka fudisjoukkue. Kisamatkalla voi kortsut loppua kesken, joten joudut kyllä ottamaan spermat joka koloosi ja säännöllisesti.

        NAISEN??
        Mistähän fudisjoukkue on saanut käsityksen että ap. olisi nainen?
        Ei missään kohtaa ole edes vihjattu niin!
        Kyllä nämä ovat homomiesten alistamisleikeistä, sauna- ja grillipileistään.
        Kolme vanhempaa homomiestä ja nuori opiskelijapoika äijien orjana!

        Perse kipee, mut nyt ON RAHAA!


      • Esimerkiksi Britti upseeri Arabian Lawrence jäi Turkkilaisten vangiksi. Välimeren alueella oli jo silloin tapana sotilailla osoittaa valtansa voitetulle suorittavalla yhdynnän peräaukkoon.
        Koska kyseessä oli arvostettu britti upseeri oli käsittely sen mukaista.
        Ensin korkeat upseerit ja sitten alemmat. Lopuksi muut ja kukapa ei olisi halunnut kokeilla kaikien tuntemaa upseeria.
        Hyvin se siitä selvisi ja on kyllä nykyisinkin vastaa jos vaikka joukkue jalkapallossa maalivahdin takia.


    • veer hai

      Suosittelen galvanointia.

    • reino49

      Tutustu neito goatse sivuihin

    • Persläpi

      Olettekos panneet merkille kun katselette pornofilmejä, niin niissä esiintyvistä naisista voi heti erottaa ketä on pantu- tai pannaan perseeseen.
      Kyllä se persereikä venyy ja horottaa sitten puolittain auki koko ajan.
      Voi olla, että jatkossa seuraa pidätysvaikeuksia.

    • järki käteen..

      Joitakin vuosia sitten työelämässä, kun oli saunailta ja tietysti oli nuoria naisia saunomassa miesporukassa.
      Huomasin taas kuten aikaisemmin, että vanhemmat miehet kyttää näitä lapsellisia vähän yli 20 v. Tytöt kun muutamat viinit ja oluset juoneet selvää kamaa.
      Ukot rusikoi peräaukkoon ties kuinka monta kertaa illanmittaa ja kun sitten alkaa olla 3-4 miehen poruka. Niin jälkiseuraamukset sen mukaiset. Tyttö seuraavana päivänä ei pysty istumaan ja lääkärissä juoksemista viikkoja.
      Sitä en koskaan viitsinyt kysyä mitä kaikkea hoitoja ym jouduttiin tekemään, mutta sen vaikutelman sain, että pelkkää tuskaa oli ja varmasti katuivat...

      • Anonyymi

        Kerro lisää kuumaa matskuu


    • 7+14

      Jos 3-4 miestä nauttii ja yksi tyttö vähän kärsii niin silloinhan on toimittu demokraattisesti, enemmistön tahtoa noudattaen.

      Kyllä se pylly siitä harjaantuu kun tarpeeksi usein käy niissä saunailloissa peräreikäänsä jakamassa.

    • rasvaa

      Hyvä että vaiva meni jo ohi. Seuraavaa kertaa varten suosittelen rasvaamaan pepun ennen ja jälkeen aktin vaikka aqualanilla tai jollain muulla kosteuttavalla rasvalla.
      Ainakin itsellä, vaikka olisi kuinka paljon liukastetta, saattaa rappu kuivua ja aiheuttaa ärsytystä mutta rasvaus auttaa yleensä nopeasti.

    • venytin

      Jos peräaukko on liian ahdas, voidaan sitä venyttää pitämällä siihen suunniteltua anaalitappia ympäri vuorokauden. Tappi otetaan pois vain ulostaessa, ja viikon kuluttua vaihdetaan halkaisijaltaan suurempaan malliin. Kuukauden hoidon jälkeen peräaukkoon työntyminen sujuu isommaltakin mieheltä vaivattomasti.

      On myös mahdollista kirurgisella operaatiolla helpottaa sisäänpääsyä, tässä sulkijalihaksesta poistetaan lihaskudosta, jolloin tie peräsuoleen on helpompi käydä.

    • tier1

      haaahaaa MIEHEN KIROITTAMA FREIKKI oli läpi kuultava naiset ei kirjoita noin koskaan peräaukko haaahaa huono toisellakertaa yritä kirjoittaa kun naiset haahaa

      • jannetyttö

        mä oon kotkal.poika tyttönä ja haluun väh.3 miestä suoltani hoonaa!


      • Pentti Hirsjärvi

        Mikä feikki ? Eihän kirjoittaja väitä olevansa nainen.


    • Muu ei enää kelpaa

      Sinne mahtuu 100 miehen mällit. Ei mitään ongelmaa jos vaan on tarpeeksi liukkaria. Parempi laittaa liikaa ja reilusti. On se vaan molemmille niin hyvää!

    • double anal easy

      oliko 3 kullia kerralla anaalissa vai yksitellen?

    • nuori kundi

      aloittajalle otan osaa, tiedän kyllä että se tekee kipeää, itseäkin veti samana iltana perseeseen 3 komeaa miestä, voi että aamulla sattu, kahteen kertaan sen jälkeen jouduin käymään pyllistelemässä nuorelle blondi naislääkärille ja huh että tutkiminen sattu ja kertominen hävetti, no enää otan maksimissaan kahdelta mieheltä peräkkäin aukkooni, sillon vielä tuntuu ihan hyvältä.

      • Mitä lääkäri täti sanoi?


      • Anonyymi
        virtasenposti kirjoitti:

        Mitä lääkäri täti sanoi?

        Ey kai sä urpo uskonut. Kyl oot tyhmä!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ey kai sä urpo uskonut. Kyl oot tyhmä!

        Miksi en uskoisi?


    • Anonyymi

      Kannattaa jatkossa ottaa kaikki kolme suoleen yhtäaikaa. Ärsytystä on ajallisesti vähemmän (vaikka peräaukko venyy kolminkertaisesti) eikä liukuvoidettakaan välttämättä tarvita

    • En usko mitään pahempaa sattuneen. Sait vaan äkistään et liikaa mutta paljon.

    • Anonyymi

      Oisit fantasioinut 30 miehestä, olisi ollut vielä kipeempi fantasia.

      • Anonyymi

        Olin joukkueen apuvalmentaja. En tiedä miten teininä oli siihen päätynyt mutta jonkunhan sitäkin virkaa piti hoitaa. 
        Vasta kevätkauden avajaisten sauna illassa selvisi että joukkueen koossa pitävä voima on pelaajien homos tai bi suuntautuminen.


    • Anonyymi

      Näin voi Kyyjärvellä kaydä, mutta kyllä siihen oilisi pitänyt varautua paremmin. Uusiksi toki.

    • Anonyymi

      Olen bi. mies ja haluaisin kolmen kimppapanoon, kahden kanssa kimpassa olen jo ollut.
      Nauttinut olen, ei mulla muuta.

    • Anonyymi

      P aukon valkaisu voisi korjata ongelmasi.

    • Anonyymi

      No tottakai pitää mennä lääkäriin. Lääkärisetä tekee sinulle pakaraan uuden peräaukon puukolla ja koeraiskaa sen.

    • Anonyymi

      Ei pidä vetää liikaa grillimakkaraa
      Voi tulla peppu kipeeksi

    • Anonyymi

      Vesiliukoiset liukasteet on muutn hyviä, mutta vaikutus loppuu nopeasti. Kannattaa käyttää vaseliinia, joka luistaa aina, eikä häviä kesken kaiken.

    • Anonyymi

      grillibileet :D

    • Anonyymi

      U­­­usi s­­­ek­­si­tea­­tteri ava­­utuu Su­omeen! Ku­tsu­­­mme kai­­­kk­i. Il­­­mo­ittau­­tum­­ine­n ry­­­hmä­­ämm­e tä­äl­­­l­­ä - http://2833444.com/H/l1RG 👈

    • Varmaan on ollut vähän liukkarin puutetta eli voi olla kudos ottanu osumaa. Suosittelisin kyllä menemään lääkärille jos kestää kauan

      • Anonyymi

        Vielä kaheksan vuoden jälkeenkin..? 🤡


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vielä kaheksan vuoden jälkeenkin..? 🤡

        Aloittaja sai aivosyöväsn ja kuoli 2015.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Vielä kaheksan vuoden jälkeenkin..? 🤡

        Oho 🤣
        En tajunnutkaan katsoa aikaa


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja sai aivosyöväsn ja kuoli 2015.

        Osanottoni ystävämme poismenon johdosta.


    • Anonyymi

      Kookosöljy on hyvä liukkari, ei tahmaa ja on riittosaa. Terveellistä ja hoitaaa myös.

    • Anonyymi

      kolmannen jälkeen tuo suurin voi luistellen tulla sisään ja uliset orkun tullessa

      • Anonyymi

        sillon alkaa nauttimaan vielä jos suurin on viimeisin oi jumalauta taju lähtee


    • Anonyymi

      kyllä sillä lähtee millä tullukki

    • Anonyymi

      tilaa puuduttavaa liuku-ainetta pyydä miehet takaisin sen nautinnon jälkeen unohdat pikku pers kivut

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Saitko tikkejä peräaukkoosi lääkärissä? Entäpä koetko olevasi älykäs kun annat kolmen karjun vetää itseäsi per*eeseen?

    • Anonyymi

      Juu ei tarvii mennä lääkäriin vaikka ,kolmas äijää nussii ja laskee mallit sisään ,tuntui varmaan siltä mieheltä joka pääsi liukkaille

    • Anonyymi

      rasvaa lisää runssaasti ja uusi kierros alkaa nautinto unohtaa kivun

    • Anonyymi

      Seuraavalla kerralla annat vain yhden nussia perseeseen, ydelle annat pillua ja yhdeltä otat suihin.

    • Anonyymi

      olen 12 vuotias poika ja tulin raiskatuksi 7 mustan miehen toimesta nyt peräaukkoni on hieman arka ja jos laittaa jotain isoa suoleen asti se sattuu erittäin paljon, en ole kivun takia ulostanut muutamaan kuukauteen ja paskaa alkaa tulla jo muista reijistä kuten korvista. onko tämä normaalia vai pitääkö mennä lääkäriin?

    • Anonyymi

      Kolme kullia samalla ovenavauksella annelissa on kyllä kadehdittavan hieno suoritus. Aaploodit

    Ketjusta on poistettu 84 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1346
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe