Merkit kuussa

alfa123om222

Taivaalla on ollut merkkejä jo paljon. 1800-luvulla oli Yhdysvalloissa suunnaton meteoriittisade. Olisi helppo sanoa, että taivas oikuttelee aina eikä merkeillä ole väliä. Mutta Koraani sanoo, että joka kieltää merkkimme, joutuu tulen asukkaaksi.

2000 luvun alussa on ollut merkkejä kosolti taivaalla:
- Ei tuule lännestä enää, vaan lounaasta Espanjasta; se on tuonut Myrskypilven päivät.
- Tähdet katosivat tai himmenivät joskus 2001; niin että vain muutama tähtikuvio säilyi taivaalla. Silloin tällöin tosin on taivas palautunut normaali kirkkauteen.
- 2011 : Valo leikki kilometrien syvyisissä pilvitunneleissa aiheuttaen hienoja valoelämyksiä.
- 2012 : Joka aamu ja ilta taivas oli verenpunainen. Lisäksi lopulta alkoi olla niin, että kun aurinko aamulla nousi niin iltataivaalle eli länteen ilmestyi tuo verenpunainen rusko.
- 2012 : Eräänä yönä näin tähden, joka oli lähes puolet kuun kokoa. Tavattoman suuri siis. Ainakin viisinkertainen normaalikokoon nähden.

Olemme jääneet odottamaan kuun ja auringon pimennystä Ramadanin alussa ja puolessavälissä. Sitä ei 2014 ilmaantunut ainakaan niin, että olisin omin silmin nähnyt. En tosin tarkkaillut taivasta tuolloin. Mutta outo ilmiö sattui Ramadanin puolessavälissä 15.8.2014 Kuu oli kalkin valkoinen kuin aivan lumen tai jään peittämä ja vielä se oli ikään kuin niin lähellä kuin pilvien keskellä. Selitys on, että oli superkuu.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014071218484258_uu.shtml

Tämä vuosi 2014 on poikkeuksellinen superkuun esiintyminen tapahtuu kolmena perättäisenä kuukautena, vaikka yleensä vain kerran 14 kuukaudessa.

Meren aallot pauhaa. Intian uskonnot opettavat, että Jumalan lapsia tai inkarnaatioita on niin paljon kuin meren aaltoja. Eli voisi viitata siihen, että pauhaavat Jumalan lapset.

Tuleeko nyt siis maailmanloppu. Raamatun mukaan tulee Ihmisen poika, kuka hän sitten onkin sekä tieto siitä, että Jumalan valtakunta on lähellä.

Tulee myös olemaan tunnusmerkkejä auringossa ja kuussa ja tähdissä ja maan päällä kansakuntien ahdinko, kun ne eivät tunne pääsytietä meren pauhun ja sen kuohunnan vuoksi. Samalla kun ihmiset tulevat voimattomiksi pelosta ja sen odotuksesta, mikä kohtaa asuttua maata, sillä taivaiden voimat järkkyvät. Ja sitten he näkevät Ihmisen Pojan tulevan pilvessä voimalla ja suurella kirkkaudella . . . tietäkää että Jumalan valtakunta on lähellä .....

Ei tässä viitata mihinkään Maailmanloppuun, vaikka MERKIT ovat näinkin suuret, vaan viitataan siihen, että tulee Ihmisen Poika ja Jumalan valtakunta.
Suuret merkit ja katastrofit eivät siis merkitse aina maailmanloppua, vaan voivat ne olla merkkinä siitä, että AIKA ON MUUTTUNUT.

2

106

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hindu.

      Luuk.12:54 Ja hän sanoi myöskin kansalle: "Kun näette pilven nousevan lännestä, sanotte kohta: 'Tulee sade'; ja niin tuleekin. Ja kun näette etelätuulen puhaltavan, sanotte: 'Tulee helle'; ja niin tuleekin. Te ulkokullatut, maan ja taivaan muodon te osaatte arvioida; mutta kuinka ette arvioitse tätä aikaa? Miksi ette jo itsestänne päätä, mikä oikeata on?

    • alfa123om222

      Niin kiitos siunauksellisesta raamatun kohdasta. Jehova tosiaan opettaa raamatussa juutalaisia, älkää kauhistuko sitä mitä pakanat kauhistuvat, vaikka näkisitte taivaan tähtien putoavan.

      Ja juutalainen apostoli Paavali opetti hyvin hänkin tarkoittaessaan: Tulkaa jo itse omiksi lain säätäjiksenne. Kyllä monet ovat jo niin viisaita ja sivistyneitä, että osaavat ilman Ihmisen Poikaakin päätellä mikä on oikein.

      Tässä ajassa on Jehovan ja taivaan tahto tehty tunnetuksi kyllä ja moni on sen tähden jopa joutunut antamaan ruumiinsa eläväksi otolliseksi uhriksi Jehovalle, jotta hänen tahtonsa tulisi tunnetuksi.

      Iankaikkinen Isä ilmoitti Elokuussa 2013, että hänen tahtonsa on KANSALAISPALKKA (BASIC INCOME) kaikille maapallon asukkaille.
      Niinkin suuri kuin 1900 euroa / kuukausi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2136
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2001
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1925
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1677
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1398
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1340
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1321
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe