Paavo Väyrynen presidentiksi,

loistovedossa !

Suomen itsenäisyyden ajan suurimmat valtiomiehet Paasikivi, Mannerheim ja Kekkonen tekivät kaikki tärkeimmän osan elämäntyöstään vanhempina miehinä kuin Väyrynen on nyt. Väyrynen on sitä paitsi loistokunnossa, hänen todellinen fyysinen ikänsä on kymmenen tai jopa parikymmentä vuotta nuorempi kuin mitä vuosilukujen mukaan mitattuna.

20

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähän rajaa

      Tuo on jo provoksikin liian härski!

      • Kuka sitten ?

        putkenvartijako ??????????


      • Sauli
        Kuka sitten ? kirjoitti:

        putkenvartijako ??????????

        jatkaa


      • Sauli ?
        Sauli kirjoitti:

        jatkaa

        onko se joku marja ?


    • Hyvä,

      ajatus, ääni Paavolle !

      • On siinä

        ajatusta, kannatan..


      • Väyryselle

        ääni..


    • Abdul (kepu)

      Migsi Vayryne kavele guin aina båskå housusa vai ollago pavola grillimaggara oma bebu ja viela karbasisinabbi joka polta vayryne surusreika ja sigsi pavola muigea ilme ja pelotava hymy, ollago pavo giero guin gorggiruvi?

      • Äänestä,

        Paavoa, vaivasi helpottavat.


    • Tätä,

      kannatetaan.

    • Paavon_aika

      Jos Juha Sipilä antaa luvan Paavo Väyryselle, niin hänellä on mahdollisuus tulla valituksi Suomen presidentiksi vuonna 2018, mutta vielä suuremmalla todennäköisyydellä vuonna 2024, kun nykyinen presidentti luopuu virastaan varmasti. Historia on moneen kertaan osoittanut, että istuvan pressidentin syrjäyttäminen on todella vaikea tehtävä. Väyrysellä ainakin riittäisi sisua yrittää sitä.

      Jos Väyrynen pääsee joskus toiselle kierrokselle, on häntä vastassa todennäköisesti Alexander Stubb tai Pekka Haavisto. Stubbia Väyrynen ei ehkä voi voittaa ostamatta uusia ja valkoisia nastahampaita, ja Haaviston hän voi voittaa vain, jos saa paljon protestiääniä puolelleen, kuten Niinistö sai viime vaaleissa.

      Kokeneempana, viisaampana ja vanhempana Väyrynen tulee olemaan juuri oikean ikäinen presidentiksi. Ennen vanhaan korkeaa ikää osattiin arvostaa. Kekkonen, Paasikivi ja Mannerheim tekivät loistavan työn Suomen hyväksi juuri vanhempina miehinä.

      Juha Sipilä on tulevaisuuden mies. Annetaan hänen kypsyä vielä poliittisella urallaan seuraavat 16 vuotta, niin saamme hänestä mitä parhaimman presidentin vuonna 2030.

      Jos Paavon aika tulee, niin se tulee seuraavan kymmenen vuoden sisällä. Aika näyttää, onko Suomen kansa valmis Paavo Väyrysen presidenttiydelle vielä tämän ajanjakson kuluessa. Vielä toistaiseksi elämme Kokoomuksen ja köyhien kyykyttämisen aikaa.

      • Silmäänkustu

        Ei sinullakaan ole ihan kaikki inkkarit kanootissa.


      • juuei7

        Paavo solmisi ensimmäiseksi uuden YYA-sopimuksen ryssien kanssa. On se niin suomettunut se mies.


      • Koroljov
        juuei7 kirjoitti:

        Paavo solmisi ensimmäiseksi uuden YYA-sopimuksen ryssien kanssa. On se niin suomettunut se mies.

        Paremmin uusi YYA-sopimus Suomen kansallista etua ajaisi kuin tämä NATO-sopimus, joka käytännössä merkitsee Suomen asettumista ehdoin tahdoin kuolettavan uhan alle.


      • Tai pääsee
        Koroljov kirjoitti:

        Paremmin uusi YYA-sopimus Suomen kansallista etua ajaisi kuin tämä NATO-sopimus, joka käytännössä merkitsee Suomen asettumista ehdoin tahdoin kuolettavan uhan alle.

        uhasta !!!


    • Paavolle on

      tilausta..

      • Jätä tilaamatta

        Ei kannattaisi tilata miestä, joka on yhtä uskottava ja todellinen kuin joulupukki. Joulupukin eduksi on kuitenkin mainittava, että hänestä on hyötyä kerran vuodessa. Väyrysestä ei ole havaittu olevan mitään hyötyä.


    • Täällä oikea Osmium 76, eikä se kepureppana joka kirjoittaa nimimerkilläni. Kepureppana on kepureppana ja tässä tapauksessa vielä Tollisko.

      En usko, että Paavo Väyrynen pääsee tällä kertaa keskustan presidenttiehdokkaaksi, presidentistä puhumattakaan. Paavo Vladimirov Väyrysellä on niin paljon vastustajia ja varsinkin vihamiehiä, ettei hän voi saavuttaa edes 30% kannatusta. Hän on oikein hankkimalla hankkinut niitä, eipä siltä kyllä niitä sillä politiikalla olisi muutenkin tullut varmasti omiksi tarpeiksi.

      Hänen järjenjuoksunsa on aivan onneton, hän Väitöskirjassaan esittää täytenä totena, että Neuvostoliitto on "ikuinen" siis mitään merkittäviä rajasiirtoja ei Euroopassa tapahdu ainakaan 50 vuoteen ja siirtymiä blokkien välillä tapahdu. Tämän viisauden hän esitti muutaman kuukauden aikaisemmin kun Berliinin muuri murtui ja Neuvostoliiton alusmaat itsenäistyivät ja "Ikuinen" Neuvostoliitto lakkasi olla olemassa. Paavo Vladimirov Väyrysen unelma lienee ollut, että Neuvostoliitto painostaisi Suomen ja suomalaisia kuten Rupla-Urhon aikaan Noottikriisillä siten, että Paavo Vladimirovista olisi tullut Suomen presidentti.

      Muutama kuukausi sitten isänmaan petturi Paavo Vladimirov Väyrynen esitti, että Suomen on erottava Euroopan Unionista ja liityttävä Venäjän, Valko - Venäjän, UKRAINAN ja muutaman muun entisen neuvostotasavallan valtioliittoon. Jo silloin Ukrainassa oli taisteluja, siis sotatila. Tätäkään Paavo Vladimirov järjettömässä VenäjäKIIMASSAAN ymmärtänyt.

      Paavo Vl Väyrysen kannatus on äärimmäisen vähäinen elättäjäsuomessa, elättisuomen vihan, kaunan ja kateuden keskusta voi tietysti yrittää vanhoilla konsteilla, siis valehtelulla ja pelottelulla, mutta se on turhaa.

      Hyvän kuvan Paavo Vl Väyrysen kannatuksesta etättäjäsuomessa saa kun katsoo Eduskuntavaalien tuloksia Uudeltamaalta. Ei siellä missä ihmiset tekevät työtä ja elättävät itsensä ja perheensä ja lukevat muutakin kuin kepuänkyrä- ja Tolliskolehtiä ole isänmaanpetturilla ja VENÄJÄKIIMASSA riehuvalla riidanhaastajalla ole mitään mahdoillisuutta voittaa tai edes päästä kolmen parhaan joukkoon.

      Siitä vaan VenäjäKIIMAISET syöttiläät hommiin Suomen liittymiseksi Venäjän, Valko - Venäjän ja muutaman entisen Neuvostoliiton neuvostotasavallan liittoon, miten on Ukrainan kanssa Paavon mielestä? Kuvitteletteko te syöttiläät, että ryssät teidät elättäisi siten kun nyt me punikit teemme? Siis kohdusta hautaan....

      • Järki käteen

        Keskustan mielestä Suomen pitää kuunnella Venäjän näkemys ja tehtävä se mukaan päätöksen niin sisä- kuin ulkopolitiikassa. Näin Kekkonen teki ja nin pitää tehdä jatkossakin, onhan Venäjän suurvalta ja Suomi sen naapuri, yhteistä rajaakin on 1300 kilometriä minkä takia Nato on täysin poissuljettu vaihtoehto. Parempi vain solmia uusi YYA sopimus, Venäjä voi siten perustaa Suomen turvaksi tukikohtia vaikka Porkkalaan ja Hankoon.


      • Heijuu

        ja vodkaa pullo !


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      444
      9834
    2. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      59
      2506
    3. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      59
      1967
    4. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      27
      1719
    5. IS Viikonloppu 29.-30.6.2024

      Melko hyvä 3- -tasoiseksi merkitty Kovis Jari Keräseltä. Pääkuvan merkitys on varsin vähäinen rajoittuen alakulman aukio
      Sanaristikot
      90
      1452
    6. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      122
      1389
    7. Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia.

      Kuolemanraja kokemukset ovat kulttuurisidonnaisia. Kristilliset ääriainekset pelottelevat ihmisiä edelleen IKUISELLA hel
      Hindulaisuus
      376
      1288
    8. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      146
      1265
    9. Suviseurat

      Kamala onnettomuus tapahtunut subiseuroissa
      Hyrynsalmi
      22
      1229
    10. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      105
      1111
    Aihe