OPR-Vakuus oy

OPR?

tarjoaa sijoituksille 8 % tuottoa. kauanko firma mahtaa pysyä pystyssä?

35

4014

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • amatöörisäästäjä

      "Osingon maksaminen edellyttää yhtiöllä olevan voitonjakokelpoisia varoja."

      "Palveluun tehtävä sijoitus on osakesijoitus, jolle maksetaan osinkoa. Sijoitus ei ole talletus eikä se kuulu talletussuojan piiriin. Sijoitus ei ole pääomasuojattu."

      Jos hyvin käy, saat luvatun tuoton ja aikanaan myös pääomasi takaisin. Jos huonosti käy, menetät kaiken.

      Itse sijoittaisin enemmin passiiviseen osakerahastoon. Pitkän aikavälin tuotto-odotus on samalla 8% tasolla ja riski paljon pienempi.

      • Vakuusvaje

        Eihän tuo ole edes oikea osake. Ei äänivaltaa, ei oikeutta osallistua osakeantiin eikä edes pääsyä yhtiökokoukseen. Lisäksi "osakkeita" ei edes voi myydä kenellekään muulle kuin yhtiölle itselleen niiden menettämättä arvoaan.

        Osakkeeksi tuota nimitetään vain, jotta sijoittajan oikeuksia voitaisiin supistaa. Lainanantajilla on etuoikeuksia konkurssissa ja tallettajilla on suojansa. Tämän leikkiosakkeen omistajilla ei ole mitään.


      • amatöörisäästäjä
        Vakuusvaje kirjoitti:

        Eihän tuo ole edes oikea osake. Ei äänivaltaa, ei oikeutta osallistua osakeantiin eikä edes pääsyä yhtiökokoukseen. Lisäksi "osakkeita" ei edes voi myydä kenellekään muulle kuin yhtiölle itselleen niiden menettämättä arvoaan.

        Osakkeeksi tuota nimitetään vain, jotta sijoittajan oikeuksia voitaisiin supistaa. Lainanantajilla on etuoikeuksia konkurssissa ja tallettajilla on suojansa. Tämän leikkiosakkeen omistajilla ei ole mitään.

        En lukenut noin pitkälle. Sitä suuremmalla syyllä kannattaa pysyä erossa.


    • 1.25PA

      Onko kukaan saanut tuolta jotakin tai edes sijoittanut?
      Näitä mainoksiahan on näkynyt muutaman vuoden.

      • OPR?

        Onkohan tämä toiminta minkään viranomaisen valvonnassa.


      • Anonyymi

        Herkkäuskoisia ihmisiä löytyy aina, samaa porukkaa, joka otti täydet sarjat covid-ruiskeita käsivarteensa.


    • 155155

      Ei taida olla kovinkaan suosittu, kun täällä ei kukaan osaa kertoa kokemuksiaan.

    • tuottoa.fi

      Onko tästä kellään kokomuksia täällä?
      Korko näyttäisi laskeneen nyt 7 prosenttiin.

      • khggfgjl

        Olisiko merkki alamäen alkamisesta kun korkoa laskettu.


      • Pekka_K

        Korko laskenut, koska B-sarja tuli täyteen ja nyt tarjotaan C-osakkeita 7 % vuosituotolla.

        Esim. Korkeatuottoinen.fi tarjoaa edelleen 8 % vuosituoton.


    • pennonen

      lue tarjous tarkasti niin tiedät mistä puhutaan. onko tuo 8 % todellista korkoa vai onko se joku tavoitekorko - ne on 2 ihan eri asiaa

    • voiteitänassukoita

      hahah parhaat naurut vähään aikaan, kiitos. Käyttäkää silmiänne "- Sijoitusten määrä EUR 22.6m (B- ja C-sarjan etuoikeutetut osakkeet). Itse mukana hommassa jo vuodesta 2011. Toimii!
      "

    • hajauttaisin

      Löytyykö muita vastaavia palveluita kuin tämä creditme ja tuottoa fi jossa ei sijoittajan tarvitse itse sijoittaa vaan tarjotaan suoraan korkoa sijoitussummalle?
      Creditme tuntuu liian riskiseltä.

      • twainffs

        Vauraus oy tarjoaa yrityslainoihin sijoittamista samalla lailla kuin fixura tarjoaa vertauslainoja.


      • hajautettu

        Lainasto Oy tarjoaa www.korkeatuottoinen.fi palvelun kautta kiinteän 8% osinkotuoton. Ei tarvitse itse säätää sijoitusten kanssa.


      • hajautettu
        hajautettu kirjoitti:

        Lainasto Oy tarjoaa www.korkeatuottoinen.fi palvelun kautta kiinteän 8% osinkotuoton. Ei tarvitse itse säätää sijoitusten kanssa.

        http://korkeatuottoinen.fi


    • NeitiNöpönenä

      Mukana noin vuoden, laittanut useampia talletuksia eri aikoina. Hyvin on korot tulleet tilille ja sähköposti tilillepanosta yleensä heti kuukauden 1. päivä. En ole talousalan osaaja, joten sijoituksen riskin suuruudesta on vaikea sanoa mitään. Ilmeisesti kuitenkin kohtalaisen korkea riski, sillä talletussuojaa ei ole ja velkojat saisivat konkurssissa ensin.

      • Anonyymi

        Korkea riski toteutui, yli puolet" lainasta" meni oprn taskuun. Pyramidista tuli osinkoa neljä vuotta siitä itse maksetusta pääomasta.
        Sitten 2,5 vuoteen ei ole tullut edes osinkoja, opr perustaneet A osakkaat ottivat vielä lisälainaa 40 miljoonaa, joka on saatavana B osakkaiden edellä.

        Valtiolta tuli vielä korkokatto 15%, ei mitään mahdollisuuksia B osakkailla saada opr stä yhtään mitään.

        Ei valtiovalta (Avi) ajatellut mitään antaessaan toiminta luvan pikavippareille, tuloksena oikeudenkäyntejä ylikoroista ja tuhansien hölmöjen B sijottajien rahojen osittainen menetys.

        Finanssivalvonta alkoi valvomaan vippareita, kun kassat ovat nyt melkein tyhjät, ilman lainoja.

        Vakavaraiset liikepankit ovat lainoja varten, eikä pikavippaustoiminta edes voisi kannattaa, koska A sijoittajat vain tekevät päätökset omista eduistaan, äänioikeudettomat B osakkaat seurasivat voimattomia pyramidikusetusta ja eduskunta löi turpaan oikein olan takaa, satonen, Kiuru ja muut.
        Kusetettuja lainanottajia (äänestäjiä) oli varmaan paljon enemmän kuin kusetettuja B sijoittajia,eduskunnan välinpitämättömyydestä päätellen


    • Voitto-Taisto

      Vähän heikkoa luetun ja/tai yritysrahoituksen ymmärtämistä täällä. Kokolailla selvästihän nämä asiat on tolla/noilla sivuilla selitetty.

      1. Tuottoa fi (ja näköjään tuo korkeatuottoinen fi:kin) ei maksa mitään "korkoa", vaan kiinteää osinkoa, koska kyseessä ei ole talletus, vaan sijoitus osakkeeseen

      2. Kyse ei ole "tavoitekorosta" vaan kiinteästä (=muuttumattomasta) osingosta, sikäli, että ko. lafka pysyy pystyssä (ja tekee voittoa).

      3. En tiedä miksi tuottoa fi ei tarjoa enää 8% osakkeita, vaan sen sijaan 7% sellaisia, mutta heidän talouslukujensa perusteella veikkaisin, että koska ei tarvitse. Miksi maksaa 8% osinkoa, jos osakkeet menee kaupaksi pienemmälläkin tuotolla?

      4. 8% tai 7% osinko on tod. näk. halvempaa tai korkeintaan saman hintaista pääomaa näille lafkoille, kuin mitä markkinoilta muuten saisi. Eli yritystoiminnan perusdynamiikasta on kyse: Kun oma (pikavippi)bisnes tuottaa (esimerkiksi, kun en oikeaa lukua tiedä) 16% vuodessa ja pääomaa saa sisään hintaan 8% vuodessa, niin kannattavaahan tuo on, eikä mitenkään "epätoivoista".

      5. "Eihän tuo ole edes oikea osake" kommenttiin: No eihän se perusosake ole, ei. Mutta mistäpä löydät sen firman, joka tarjoaa äänivaltaisia perusosakkeita kiinteällä osingolla? Tällaisten etuoikeutettujen osakkeiden pointti nimenomaan on siinä, että saa "tavallisia" osakkeita paremman tuoton, mutta sitten luopuu joistain muista oikeuksista.

      (En kyllä tiedä mitä tällä on tekemistä talletuksien kanssa, mutta kaipa tämä teema tämän otsakkeen alle sitten parhaiten sopii)

      Se, onko asiassa järkeä, onkin sitten makuasia. Niille, jotka tykkää osakkeiden arvonnoususta asiassa ei ole mitään järkeä, koska tämän tyyppisten osakkeiden arvot ei muutu mihinkään. Osinkotuottoa (tai tämän osion teemaa mukaillen "talletuskorkoa") haluaville järkeä voi olla paljonkin, koska hyvät (=jotain tuottavat) vaihtoehdot noin muuten ovat aika kortilla.

      • Hyvin_tuottaa_jos

        > Tällaisten etuoikeutettujen osakkeiden pointti nimenomaan on siinä, että saa "tavallisia" osakkeita paremman tuoton, mutta sitten luopuu joistain muista oikeuksista.

        Muissakin yhtiöissä on toki useita osakesarjoja, joissa on erilaisia osinko- ja äänivaltatasoja. Niissä kuitenkin omistajalla on aina eräitä perusoikeuksia, kuten etuoikeus osakeannissa, osallistumisoikeus yhtiökokoukseen ja mahdollisuus myydä osakkeensa vapaasti.

        Kysymys on oikeasti siitä, että otetaan lainaa, mutta nimittämällä velkakirjoja "osakkeiksi" asetetaan lainanantaja kantamaan kaikki oman pääoman riskit. Konkurssitilanteessahan velkojat ovat omistajien edellä, mutta tässä tapauksessa piensijoittaja jää pääomistajienkin taakse. Eikä sijoittaja saa riskistään muuta korvausta kuin luvatun tuoton, joka tietysti jää tulematta, jos firmalla alkaa mennä huonosti. Tuskinpa silloin takaisinostotkaan enää sujuvat luvatulla tavalla.

        Seitsemän prosenttia on toki hyvä korvaus pääomasta, jos se pääoma ei satu häviämään. :)


      • Voitto-Taisto

        > Kysymys on oikeasti siitä, että otetaan lainaa, mutta nimittämällä velkakirjoja > "osakkeiksi" asetetaan lainanantaja kantamaan kaikki oman pääoman riskit.

        No näinhän se on käytännössä. Kysehän nyt on vaan siitä, että jokainen hakee itselleen sopivan riski/tuotto tason ja omaan "persoonaan" sopivan instrumentin. Instrumentin "muodollisella" turvallisuudella ei sinänsä ole merkitystä. Jos sijoittaa start-uppeihin, niin kaikki voi mennä oli se sitten lainaa tai pääomaa, kiinnityksillä tai ilman, koska tyhjästä ei voi mitään jakaa. Eikä nuo spekulatiiviset pörssiosakkeet sen parempia ole. Molemmissa esimerkeissä toki haetaankin tuottokerrointa "älytön" :)

        "Normaalien korkojen" aikana tällaisille sijoitustuotteille ei olisi tietenkään mitään kysyntää, mutta ei näytä siltä, että tässä maassa pitkään aikaan tullaan elämään "normaalien korkojen" aikaa. Sinänsä innovatiivinen "jotain siltä väliltä" tuote, eli turvallisempi kuin start-up, turvattomampi kuin kivitalo Helsingin keskustassa.

        Tämän tyyppisessä "uudessa" tuotteessa ja näissä nimenomaisissa tuotteissa on minun vinkkelistä hyvää
        - Tuotto pääomatulo-osinkoa (olematon vero verrattuna vaikka korkotuottoihin)
        - Ymmärrettävä bisnes logiikka, eli oli pikavippibisneksistä mitä mieltä tahansa, niin näin maalaisjärjellä voin kuvitella, että ne firmat tekevät vielä voittoa senkin jälkeen kun maksavat sijoittajalle 7% tai 8% rahasta
        - Ilmeinen helppous. "Fire and forget". Ei tarvitse seurailla kursseja valmiina myymään tai ostamaan

        Huonoa onkin sitten mainitsemasi asiat, eli
        - Sijoitusosakkeen oikeudet kovin rajatut, eli ei pääse nauttimaan yhtiön arvonnoususta jos/kun sellainen tulisi kyseeseen
        - Konkurssitilanteessa huonommassa asemassa kuin velkakirjavelkojat, tosin ilmeisesti paremmassa kuin pääomistajat. En ole varma, mutta siltä se pikaisen lukemisen perusteella vaikutti.


    • SineSunTänne

      Nooh sitä 8% han tässä tavoitellaan ja ainakin tähän asti pelittänyt, riski on mikä on eli ei kannata ainoita ropojaan tuonne laittaa, mut itse olen vähän tuonnekin hajauttanut. Pääoma turvattuna vastaavasta saa vain n.1.5% ruåtsista, sinnekin olen laittanut!

    • ironmani

      Joko on ilmestynyt muita vastaavia kuin lainasto ja opr?

      • ruotsin-tilejä-parempia

        Top finance oy..... paljonko näitä mahtuu markkinoille ennenkuin alkaa pudotuspeli.

        Onko täällä minkä suuruisia summia tohdittu laittaa opr, lainasto ja topfinance osakkeisiin?


      • sijoitusinto

        OPR:ään olen viimeisen kolmen vuoden aikana laittanut, ei nyt ihan vuosipalkan verran, mutta ehkä 3/4 vuosipalkasta.. korkeatuottoinen ja topfinance on uudempia tuttavuuksia, joihin olen laittanut muutaman tonnin testimielessä, jotta näen miten homma toimii (toivottavasti yhtä hyvin kuin kilpailijallakin).

        Saattaapi olla, että opr:ssä on hieman liikaa rahaa, mutta onhan sitä päätynyt vähän sinne sun tänne, varmasti harmittaa jos konkurssiin menee, mutta sillan alle en siitä joudu enkä nälkää näe (ainakaan vielä) :)


      • Onko kukaan yrittänyt lopettaa sijoituksensa luvattuun osakkeen merkintähintaan? Miten on käynyt?


      • Anonyymi
        sijoitusinto kirjoitti:

        OPR:ään olen viimeisen kolmen vuoden aikana laittanut, ei nyt ihan vuosipalkan verran, mutta ehkä 3/4 vuosipalkasta.. korkeatuottoinen ja topfinance on uudempia tuttavuuksia, joihin olen laittanut muutaman tonnin testimielessä, jotta näen miten homma toimii (toivottavasti yhtä hyvin kuin kilpailijallakin).

        Saattaapi olla, että opr:ssä on hieman liikaa rahaa, mutta onhan sitä päätynyt vähän sinne sun tänne, varmasti harmittaa jos konkurssiin menee, mutta sillan alle en siitä joudu enkä nälkää näe (ainakaan vielä) :)

        tilanne 2021 helmikuussa, puolet sijoituksista mennyt, puolet jääny t 0 korolla ajatellen. lunastukset lopetettu maaliskuussa -20 ja osinkojen maksu -21 alusta. pudotuspeli on alkanut vippifirmojen kesken, enpä usko ihmeeseen opr: kohdallakaan, hyvin ennusteli vuonna 2015 nimimerkki, hyvin tuottaa jos. eli sijoittajista tulee maksumiehiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tilanne 2021 helmikuussa, puolet sijoituksista mennyt, puolet jääny t 0 korolla ajatellen. lunastukset lopetettu maaliskuussa -20 ja osinkojen maksu -21 alusta. pudotuspeli on alkanut vippifirmojen kesken, enpä usko ihmeeseen opr: kohdallakaan, hyvin ennusteli vuonna 2015 nimimerkki, hyvin tuottaa jos. eli sijoittajista tulee maksumiehiä.

        https://www.kauppalehti.fi/yritykset/yritys/oprvakuus oy/1993902-6

        mikä


    • Anonyymi

      Mielenkiinnosta:
      Minkälaiset on tämän päivän ajatukset ja kokemukset OPR-Vakuuten sijoittaneilla?

      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juu, vituttaa kyllä.
        Tietääkö joku viisas, mikä taho todennäköisimmin hakisi kuivuneen lafkan konkurssiin, nykymenosta ei ainakaan b-osakkeen omistaja hyödy mitenkään, ehkä Svea pankki tai verottaja?

        Jospa joku tämän yrityksen 40 miljoonan hybridilainaan sijoittaneista saisi konkkahakemuksen vireille ?


    • Anonyymi

      Myös Jari Ruuska hyötyy kun otti yhtiöstä miljoonien vakuudettoman lainan. Esa Alanko, Richard Rosenius ja Satu Peltola tietävät asiasta enemmän, mutta ovatko vaatineet lainan takaisinmaksua? Siinä ois paljon etuosakkaiden rahaa.

    • Anonyymi

      PYramidihuijaus, Aosakkaat saavat pitää Bosakkaiden rahat, koska osakeyhtiölaki antaa mahdollisuuden tähän ryöstöön.
      Näin Suomen lakia tulkitaan. Ei välttämättä uskottavaa, mutta tällä yksinkertaisella tavalla oprssä hölmön rahat ryöstetään.
      Lainanottaja maksaa ylikorkoa, omistaja ottaa käyttöönsä 2,5 miljoonaa pääomasta, ym. Yhtiöllä ei edes luottolaitoslupaa , vain toiminta lupa, Suomen finanssilaitos ei ole viitsinyt pikavippailua seurata, vaikka Avi on toimintaluvan viitsinyt antaa.

    • Anonyymi

      Valitettavasti vielä pystyssä 2023.
      Huonosti, ellei peräti rikollisesti johdettu lafka.
      Tällä hetkellä velkaa noin 80 miljoonaa 20 % korolla.
      Huono maine ,ei kukaan enää sijoita lafkaan, kun ei maksanut kolmeen vuoteen osakkaille yhtään mitään.
      Aivan konkurssikypsä ,on vain rukoiltava konkurssia mahdollisimman pian tapahtuvaksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe