Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Erittäin hoikka ja kiloja tarttis saada lisää

Hoikka-

Elikkä siis tavoitteena olis tosissaan saada paino nousemaan, vaikka jo rehellisesti sanottuna viimiset 6 vuotta olenkin erittäin hoikka ollut, niin vasta nyt alkanut itseäni häiritsemään.

Takana on siis yksi raskaus, jolloin olisin kuvitellut, että kiloja olisi jäänyt, mutta ei niin ei. Lihoin odotusaikana n. 12kg, mutta pari viikkoa synnytyksen jälkeen nekin olivat jo poissa, ihan ilman liikuntaa.


Ikää 22v, pituutta mulla on n. 170cm ja painoa 49-51kg, vähän vaihdellen. Eli painoindeksi jo suhteellisen alhaalla.

Aamupalaa syön tosi vaihtelevasti, useinkaan ei aamupala maistu mikä on tosi iso virhe. Jos kuitenkin syön, niin usein puuroa tai leipää. Lounas menee lautasmallin mukaan, toisinaan jopa kaks lautasellista. Välipala tulee töitten puolesta syötyä päivittäin, nyt kesälomalla sekin jäänyt vähemmälle.
Kotona en välttämättä syö toista lämmintä ruokaa töitten jälkeen, mutta se tulee korvattua usein leivällä. Iltapala pitäis syödä aikasemmin, mutta tuleepahan kuitenkin syötyä. Jogurtteja olen tosi huono syömään, eli enemmänkin menee rahkan puolelle.

Nuorempana ( ennen perheenlisäystä) harrastin säännöllisesti liikuntaa, mutta perheenlisäyksen jälkeen on jäänyt säännöllinen liikunta kokonaan pois ja tulee liikuttua erittäin satunnaisesti nykyään.

Mistä olis hyvä alottaa ?

4

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • goo4

      Vinkki tuohon aamun nälättömyyteen:kokeile ottaa vahvaa biotiinivalmistetta esim.biotin strong. Löytyy apteekista. Lisää hiukan ruokahalua, muttei kuitenkaan liikaa. Syö enemmän rasvoja ja protskuja, vähemmän hiilarihöttöä.
      Tee painoharjoitteita 2-4kertaa viikossa (älä pelkää että sinusta tulisi joku muskelimörssari, olet nainen ja vähäisillä testosteroneilla tämä ei ole edes mahdollista). Vältä yli 30minuutin kardiosessioita. Nostaa stressihormoneja. Lepäile ja relaa usein. Vältä korkea kofeiinisia elintarvikkeita, mutta teet varsinkin vihreä ja valkea ovat hyvästä. Ja anna nousulle aikaa. Näin saat itsellesi kiinteää massaa, etkä löysää niin paljoa ja näytät hyvälle.
      Jos taas haluat nopeasti massaa, tuli se muodossa missä hyvänsä niin suosittelen syömään paljon hiilareita, vähän rasvoja, paljon kahvia ja aspartaamilla makeutettuja elintarvikkeita. Tosin tätä en suosittele.

      • Kaffe_

        Miksi paljon kahvia? Käsittääkseni kahvi ei lihota, vaan pikemmin laihduttaa, koska kiihdyttää aineenvaihduntaa. Jostain luin, että läskiä palaa lenkillä enemmän, jos juo kupillisen kahvia ennen lenkille lähtöä.


      • kahviavähentänyt
        Kaffe_ kirjoitti:

        Miksi paljon kahvia? Käsittääkseni kahvi ei lihota, vaan pikemmin laihduttaa, koska kiihdyttää aineenvaihduntaa. Jostain luin, että läskiä palaa lenkillä enemmän, jos juo kupillisen kahvia ennen lenkille lähtöä.

        Kahvi (kofeiini) nostaa kortisolitasoja (aiheuttaa stressiä) joka pitemmän päälle lihottaa.


    • onave

      Suosittelisin hyviä hiilihydraatteja, josta saa hyvät ravinteet, aminohapot ja tärkkelystä. peruna, bataatti, kvinoa, hirssi, tattari ja riisi ovat hyviä esimerkkejä. Rasvaloraus hiilihydraattien kanssa yhdessä. Hyötysuhde tehostuu. Proteiineja ihan kalasta, lihasta, kananmunasta, äyriäisistä ja tofusta. Jos tykkää smoothieta tehdä ja on kyllä oiva eväs/aamupala/lounas. niin riisiprotskuu, heraa tai hamppuprotskuu sekaan :) Pähkinät hyviä energialähteitä. ravinnetiheä ruoka ruokkii paremmin lihasta ja mieltä. Iho ja hiuksetkin kiittää. :)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2328
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2113
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1728
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      42
      1537
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1467
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1429
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1298
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      73
      1254
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe