Ukraina meni päin peetä jo heti alussa

On totuuden aika

Osoitti suunnatonta tyhmyyttä näiltä idiooteilta luovuttaa ydinkärjet. Lukashenkolla olisi riittänyt munaa tehdä Jeltsinille ja Clintonille Pohjois-Koreat. Toivottavasti Poroshenko vie Ukrainan ensimmäiseltä presidentiltä kansaneläkkeen.

9

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muista että Ukraina vasta itsenäistyneenä valtiona uskoi Venäjän ja USA:n hyvyyteen. Jonkun sanonnan mukaan nuori itsenäinen valtio tekee virheitä.

      Voi tosin olla, että Yhdysvallat ja EU kantavat osan vastuusta kun antoivat Ukrainan Venäjälle kuin tarjottimelle ydinaseriisunnan kautta vapaat kädet. Mutta länsimaat eivät osanneet epäillä, että Jeltsinin Venäjä tulisi käyttämään tilannetta hyväksi.

      • älä mäkätä

        Oikeasti iso osa Ukrainan armeijan ensimmäisistä kenraaleista oli taistellut Afganistanissa Amerikan tukemia islamisteja vastaan ja Stalinin aiheuttamat haavat olivat vielä märkiviä.


    • ei helppoa, ei

      Ydinaseet vaatii laajaa infraa, ei ne ole kun tavalliset ammukset, Plutoniumi köyhtyy ja kärjet pitää säätää, ja välillä vaihtaa, rikastaa ja loppusijoittaa. Koko infra on kallis ylläpitää ja vartioida. Tarvitaan kokonaisia tehtaita. Ukraina ei rakentanut yhtään mitään. Oli pakko luopua ihan teknisista syistä.

      • köyhä maa

        Kallistahan se toki olisi ollut. Iso osa teknikoista ja muista osaajista pakeni Venäjälle parempien palkkojen toivossa.


    • Kaikille oma

      pikku ydinpommi, niinkö ???

      • ukrainalaisten lisäk

        Ei kukaan ole niin vitun tyhmä, että luovuttaa suurvaltaan suunnatut ohjukset ja luovuttaa toiselle suurvallalle tappavimmat aseensa.


    • jaah ah

      Minä kun muistelen sen olleen kaikista kolmesta vakain Tsernopyllystä huolimatta. Tietääkseni Ukrainan valuutan arvo ei koskaan romahtanut Lukashenkon ja Jeltsinin valtakuntien valuuttojen tavoin.

    • finnjääveli

      Pieleen Ukrainassa meni ainoastaan sen rajat, jotka lapsikin tajusi luonnottomiksi. Itäinen venäläisosa olisi heti pitänyt jättää Venäjään mutta kun ahneus saa ihmisessä vallan niin järki siinä sumenee ensimmäisenä. Nyt nähdään se valtiollisen ahneuden seuraamuksia kun 15 milj. venäläistä ei halua elää edelleen vieraassa valtiossa ja kaiken lisäksi 2-luokan kansalaisina joille huudetetan pitkin pääkaupungin katuja "kuolema moskoviiteille". Ei varmaan tunnu kivalta.

    • 64645645654

      Ei helppoa ei
      kertoikin jo totuuden. Ydinkärki pysyy 100% toimintakunnossa noin 18 kuukautta. Sitten laukaisumekanismi pitää irrottaja huoltaa -tai vaihtaa jo huollettuun. Seuraavaksi noin 24 kuukauden välein pitää vaihtaa turvajärjestelmien koodit, mekanismit ja sähkölaitteistot.

      Kantorakettien jatkuvassa ylläpidossa vaaditaan nestemäisten happivarastojen ylläpitoa, ajoaineen jatkuvaa vaihtamista sen saadessa kosteutta itseensä ja ohjauslaitteistojen mekanismien huoltoa. Ukrainalaisilta ei se olisi onnistunut.
      Ainoastaan lentoaseen kantamat pommit olisivat ehkä heillä pysyneet käyttökunnossa 2005 vuoteen.

      Pakistanilainen kenraali vahingossa paljasti oman maansa TV haastattelussa, että
      "meillä on muutamien kymmenien kilotonnien lentopommeja kunnossa, mutta isompien eli ohjuskärkien megaluokan eivät tahdo pysyä 100% luotettavassa kunnossa!"
      Mies erotettiin seuraavana päivänä. Eihän se ole salaisuus minulle, joten ei salaisuus myöskään Intian kenraaleille, tai minne Pakistan ne haluaakaan pudottaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      17
      2320
    2. Kuvaile kaivattuasi kolmella

      Emojilla. Oma vastaus 💨🚮💣
      Ikävä
      189
      1851
    3. Mitä sä kuvittelit

      Kun annoit mulle huomiosi, tottakai minä menin ihastumaan suhun. En ole koskaan ollut se henkilö keneen kukaan kiinnittä
      Ikävä
      136
      1799
    4. Kysymystä pukkaa

      Mitä aiot tehdä kun näet hänet seuraavan kerran? Vai oletko kuin ei mitään....
      Ikävä
      129
      1631
    5. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      145
      1622
    6. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      185
      1247
    7. Sähköauto ei saastuta

      Koska sähköautossa ei ole saastutusputkea kuten polttomoottoriautossa. Saastuttajille tulee mätkäistä kunnon saastutusv
      Maailman menoa
      317
      1216
    8. Älä nainen leikistä suutu!

      Ja kyllä täytyy kritiikkiäkin kestää, mm. ylipaino, se että oot köyhä jne jne Melko tutulta mieheltä
      Ikävä
      114
      1153
    9. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1054
    10. Olisitko oikeasti

      valmis kohtaamaan kaivattusi?
      Ikävä
      95
      1045
    Aihe