Pop vakuutus

Pop asiakas

Perheessämme tuli eteen useampia korvattavia tapahtumia vuoden aikana jotka pop vakuutus korvasikin yleisten vakuutusehtojen mukaisesti. Yllätyin kun viimeisen korvauksen jälkeen meiltä suljettiin pop vakuutuksen nettiportaali, eli se osio johon pääsee kirjaantumaan normaalisti pankkitunnuksilla ja katsomaan omia vakuutuksiaan sekä lähettämään suojattuja viestejä vakuuttúsyhtiöön. Selitykseksi sain "normalista poikkeava korvaustapahtuma historia" joka siis pohjaa, kuten aiemmin mainitsin, viimeisimmän vuoden aikana tapahtuneisiin vahinkoihin joista teimme asiaankuuluvat vahinkoilmoitukset, ja jotka käsiteltiin vakuutusyhtiössä kuten kuuluukin. Sain myös kuulla että pop vakuutus ei suostu meille myymään muita vapaaehtoisia vakuutuksia, kuin mitkä jo omistamme. Eli tuntuu kiusanteolta vakuutusyhtiön puolelta. Korvaussummat vuoden aikan olivat yhteensä n 2000 euroa. Lisäksi pop vakuutuksen asiakaspalvelu on todella hidas vastaamaan sähköposteihin. Lajitteleeko muut vakuutusyhtiöt , kuten pop vakuutus, asiakkaitaan mallilla a) korvausta saaneet, siis epäilyttävät ja vastenmieliset asiakkaat ja b) ei korvausta saaneet, siis ykkösluokan asiakkaat. Voikohan tällaisesta menettelystä tehdä kantelun johonkin ? Vai pohjaako tämä kaikki pop vakuutuksen heikkoon tulokseen josta saavat kärsiä siis asiakkaat.

7

211

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vak1.edustaja

      Ihan normaalia toimintaa vakuutusyhtiöltä. Enemmän merkitsee, jos on paljon pikku vahinkoja kuin yksi isi vahinko. Todennäköisesti korottavat tuntuvasti vakuutusmaksujanne vakuutuskauden vaihtuessa. Tätä harrastaa myös Lähitapiola ja if. Vakuutusyhtiöllä oikeus lain mukaan valita asiakkaansa.

    • Pysyn kaukana popist

      Pop vakuutus menossa nurin. Heikkoa tulosta alusta asti joten tuskin riittää rahoitusta kovin kauan. Onkohan kukaan saanut merkittäviä korvauksia jos jotain on sattunut. Tuo aloittajan kertomus kuvaa sitä että yhtiöllä ei voi mennä kovin hyvin.

      • Vak1.edustaja

        Suomalaisilla vakuutusyhtiöillä on vakavaraisuus vaatimus, joka on n. Kymmenen miljoonaa euroa takuupääomaa. Finanssivalvonta seuraa takuupääomaa vuosittain. Käytännössä olisi hyvin epätodennäköistä, että voisi jäädä ilman korvauksia vakuutusyhtiön konkurssin takia.


      • Pääomat kortilla

        Uskon myös, että yhtiöllä ei mene hyvin ja kuinka kauan Pop-Pankit pääomittaa
        yhtiötä sillä Savossa jo eräs Pop-Pankki ilmoitti fuusioituvansa takaisin
        Op-Pohjola ryhmään kuuluvan pankin kanssa.Kilpailija ostaa sitten halvalla
        vakuutuskannan mikäli katsoo, että kanta on ostamisen arvoinen


      • Konkka voi tulla
        Vak1.edustaja kirjoitti:

        Suomalaisilla vakuutusyhtiöillä on vakavaraisuus vaatimus, joka on n. Kymmenen miljoonaa euroa takuupääomaa. Finanssivalvonta seuraa takuupääomaa vuosittain. Käytännössä olisi hyvin epätodennäköistä, että voisi jäädä ilman korvauksia vakuutusyhtiön konkurssin takia.

        Asiakas saa kyllä korvaukset,mutta yhtiö voi mennä konkurssiin esim Apollo ja
        Kansa


    • hohohohoho

      Ehkä tapahtumahistoria on erityisen epäilyttävä verrattuna siihen mitä keskiverto asiakkaalle tulee korvattavaa. Yleensä ei tule lainkaan ja siihen se vakuutusyhtiöiden voiton tahkominen perustuu. Asiakkaille myydään mielikuvia turvasta ja kuitenkin lopulta enemmistö vakuutetusta irtaimistosta pikkuvahingoissa menee omavastuun piikkiin. Nerokasta! Olet siis oikeasti epäilyttävä tapaus ja saatat olla melkonen tilastopoikkeama jos noinkin paljon kertynyt korvattavaa.

    • Poop-Vakuutus

      Pop Vakuutus keskittyy lähinnä myymään vakuutuksia. Kun tulee korvattavia vahinkoja, niin asiakaspalvelu loppuu siihen paikkaan. Itse sain odottaa tasan kaksi kuukautta korvauspäätöstä täysin yksiselitteisessä asiassa, johon toimitin kaikki pyydetyt selvitykset viivytyksettä. Jatkossa maksan mielellään muutaman euron enemmän vakuutuksistani yhtiöihin, joissa asiakaspalvelu toimii.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8416
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe