Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

TUNDRALLE

Naalinyö

Tietääkö kukaan sopivaa varustetta tundralle, mukana kannettavaa majoitetta, joka soveltuu kovaan tuuleen, on kevyt, kestävä, yksinkertainen pystyttää, kohtuu hintainen. Yhden hengen teltta? Nallo?, vaikutti hankalalta videossa ja kallis. Pitää kai rakentaa itse, niin tulee sopiva. Olenkin suunitellut aivan uudentyyppistä suojaa, joka on toteutukseltaan salaisuus toistaiseksi.

6

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vaeltaja?

      Merikontti?

    • grrgrgr

      Bivypussi?

    • rgbrgb

      Jos nallo on hankala niin lienee parempi pysyä poissa tundralta

      • Saattaapi se vain

        niinkin olla, mene ja tiedä sitten, helpommalla pääsee tietenkin, kun pysyttelee kotipiirissä kamina tulen lämmössä, välillä vähän syöpäsee ja pistää makuulle, mitäpä siellä tuulen tuiverruksessa ja vesi, jäävihma sateessa Nallojen kanssa leikkimässä, tietäähän tuon. Tosin ei tiedä, että kuinka hankala se nallo on, kun ei ole sellaisesta kokemusta, olen huomannut, että nykyään ei rahallakaan saa hyvää, tarkoittaen lähinnä kestävyyttä, halvan tavaran ymmärtää, että se särkyy käsiin, korkea hinta pitäisi olla takuu kestävyydestä, näin ei aina ole, eikä varsinkaan nykyään, kun suunittelijoilta puuttuu se omakohtainen kokemus tai sitä on liian vähän, suppeasti.
        Miksiköhän ei näytetä koskaan esittelyvideoissa kuluneita, käytettyjä varusteita, jotka vielä toimivat ja ovat hyvät kaikin puolin, silloinhan sitä uskottaisiin, lähes aina ollaan niinkuin ensikertaa liikkeellä ja useimmiten nurmikentällä kotipihalla.


    • Veteraani

      Tietää! Kunnon tunneliteltta; ei mikään (alkaen) malli. Olen kulkenut kymmenkunta vuotta Hilleberg Akton kanssa;helppo pystyttää(yksi kaari), kevyt; hyvin olen pärjännyt.

    • Uskotaan

      Oletko käynyt kokeilemassa Aktoa Norjan tuulissa? esim. Varangin itä-puolella tuulee talvella mukavasti ajoittain tai melkein aina, myrsky säät sitten vielä erikseen. Lumidyynit katkaisevat maantiet ja aurausviitat vipattavat erikoisella tavalla. Siinä Domen vuoren p-puolella on hyvä paikka testata varusteita, on toki muitakin telttailu "kämppink" paikkoja hyvästä ilmanvaihdosta pitäville seudulla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe