Vaalit lähenee, muistin virkistystä.

korruptiopuolueet

https://www.youtube.com/watch?v=PwEbyUactDE

Jaakonsaari,lipponen hihittelevät ja syyttävät ahoa ja keskustaa mörön maalaamisesta seinälle euroon liittymiskysymyksessä ja vähättelevät ettei olla menossa liittovaltioon.silloinen valtionvarainministeri niinistö onnesta soikeana.

Miten sitten kävikään? Jaakonsaari,Lipponen väärässä.Euro on fiasko.Työttömyys kukoistaa ja herrat käärivät voittoja köyhien selkänahoista.Silti eritoten Jaakonsaari jaksaa mussuttaa blogissaan miten ihana eu on.Kuka tällaista muumiota vielä äänestää?

Pori on tunnetusti punikkikaupunki.Nyt olisi aika herätä ja miettiä ketä äänestää.Kokkareet,sdp,vihreät ja myös kokoomus aikanaan ovat yhteistuumin olleet tuhoamassa hyvinvointivaltiota ja luoneet tilalle eu:n puudelin jota käskytetään brysselistä.Suomi istuu,makaa ja noutaa kun eu:sta käsketään.Onko Suomi muka vielä itsenäinen valtio? Kokoomuksen propagandan mukaan on, mutta faktat puhuvat puolestaan.

Monet poliitikot eivät edes sano enää että Suomen pitäisi tehdä niin ja näin, vaan kuten esimerkiksi mitro repo aloittaa bloginsa turinat Eu sitä ja Eu tätä.Tarvitsemme mussun mussun sössön sössön EU EU EU..

Hinnat ovat moninkertaistuneet samalla kun palkat ovat entisellä tasolla.Elinkustannukset,ruoka,vuokra,polttoaine,sähkö ja energia ylipäätänsä ovat kallistuneet todella paljon.15 tonnia kuussa tienaava ministeri ei tietenkään pidä asiaa isona, onhan hänellä varaa.

Mitäpä tuumaa pienellä eläkkeellään mummonmökissä sinnittelevä vanhus?
Pitää odottaa monta tuntia päästäkseen lääkäriin ja kun sinne pääsee ei edes tutkita vaan käsketään kotiin.Omaa mummoani en edes päästä yksin enää lääkäriin vaan menen aina mukaan ettei häntä huijata vaan hänen vaivansa tutkitaan.

Loppujen lopuksi vika on äänestäjien, jotka äänestävät samoja munapäitä eduskuntaan aina.Monelle tärkein on puoluekirja ja sen mukaan mennään oli sitten tulos mikä hyvänsä.Katsokaa pellet mihin jamaan olette Suomen saaneet.

Sen sijaan että uskoisitte iltalehtien propagandaa ja gallupeita, tutkikaa asioita ja kaivakaa youtubesta vanhoja.Muistelkaa miten nämä ovat kansaa kusettaneet ja jättäkää äänestämättä sellaisia jotka ovat tuhoksi Suomelle.

Esimerkiksi iltalehden teettämien gallupien takana on kokoomuksen eero lehden omistama firma.Jokainen voi kysyä itseltään kuinka "puolueettomia" nuo gallupit ovat.Tällaisia pikkuasioita kun selvittää niitä alkaa paljastumaan huimia määriä lisää ja kokonaiskuva alkaa piirtyä kuka Suomea pyörittää.

Tutkikaa itse, se ei ole vaikeata.Jos näkee tämän tekstin lukea, netti toimii ja google pelaa.

8

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • adressi
      • jo riittää!

        Teemme kaikkemme, että kokoomus nyhjähtää samoin parin petturipuolueen (työväenpuolueen) Kepu leikkii nyt jeesusnäytlmää ei onnistu.


    • työmies-

      Äänestän kokoomuslaisia

      • Senilix Tena

      • Äänestän "kokoomusta

        Olen 57v, n,173cm, mies, lyhyet keskivaaleat hiukset, hampaat valkaistut, kesän asuna ruskeat lyhyet housut, sukat remmikengissä.....


    • Hianooo

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082818610419_uu.shtml

    • Muistakaa tosiaan
      • tietoa pukkaa

        Montako sataatuhatta ryssää meillä mahtaa olla tälläkin hetkellä maassamme?

        Moniko muuten tiesi että suurimmat sosiaaliturvaa käyttävät ulkomaalaisryhmät Suomessa ovat ykkösenä ryssät, ja sitten virolaiset?
        Tänne voi tulla nykylain mukaan viikoksi mihin tahansa "töihin" ja siirtyä sen jälkeen kotimaahan töihin ja nostaa Suomesta samaan aikaan työttömyyskorvausta.

        Haluatko maksaa ryssille diskorahaa? Entäs Virolaisille? Mielestäni nuo kaikki pitäisi välittömästi heittää Suomesta ulos tennarinkuva takalistossa.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1857
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1553
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1256
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      8
      1139
    Aihe