STEFAN ja SATU IHQ

<3Stefan<3Satu<3

Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme. Myöskään Stefanin perhe ei sitä hyväksynyt. Siitä oli todisteena mm. Stefanin isän kuolinilmoituksessa "Stefan ja Isabella". Oli raskasta katsella kuinka joku yrittää roikkua väkisin toisessa ja hyötyä tästä!!

Ja ihana Satu EI TODELLAKAAN RIKKONUT tuon naisen "perhettä". STEFAN JÄTTI Martinan LOPULLISSESTI jo 1.5 VUOTTA SITTEN. Stefan muutti lopullisesti pois Kasarmikadun asunnosta silloin kun Isabella oli 4-5 kuukauden ikäinen vauva. Ja kyseessä EI ollut SHOKKIERO koska Stefan erosi tuosta naisesta jo aikoja sitten!!

Martina valehteli koko "suhteen" ajan "miehestään" antamalla ymmärtää olevansa edelleen Stefanin kanssa. Koskaan he eivät liikkuneet missään yhdessä. Eivät matkustelleet kuten normiperheet tekevät!! Joten jutut Stefanin piipahtamisesta mm. Thaimaassa JIMillä alkavan rosksarjan kuvausten aikoihin olivat Martinan mielikuvitusjuttua. Stefan ei ollut myöskään Dubaissa eikä muillakaan matkoilla vaikka martina niin antoi ymmärtää blogissaan! Säälittävää valehtelemista lähinnä itselleen. Kukaahan ei sen juttuja ole uskonut pitkään aikaan!

Eniten meitä otti Stefanin ja hänen perheensä puolesta päähän se, kun tuo nainen latasi Instaansa kuvia Thermannien veneestä, vapaa-ajan asunnosta, kuvia Kasarmikadun asunnosta (josta tulee lähtö hyvin pian!!) ja Stefanin ponista antaen ymmärtää että OMISTAISI sen (meidän poni!!) !!

Mutta nyt Stefanilla on KAIKKI HYVIN kun rinnalla on AITO RAKKAUS!! Satu Tuomisto on KAUNIS ja IHANA SYMPPIS NUORI NAINEN jolla EI OLE TAKAA-AJATUKSIA!!

163

4785

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mediastrategiaa?

      Poistettiinko edellinen aloituksesi/se keskustelu??

      Mahtoi ottaa koville. - Anyways, heidän lähipiiriinsä kuuluvana Sinun kannattaisi silmäillä läpi se Satun nimeä kantava ketju, jonka otsikossa kehoitetaan ottamaan yhteyttä juristiin (tms, en muista tarkempaa sanamuotoa). Siellä on ensinnäkin kannustavaa kommentointia mutta myös pohdintaa siitä miten tätä mediapeliä mahdollisesti on pelattu.
      .
      .

      Ymmärrän hyvin ettei sen paremmin Satulla kuin Stefanillakaan ole minkään valtakunnan tarvetta/ halua lähteä samalle likasankolinjalle mitä vastapuoli nyt pakkoraossa epätoivoisesti yrittää.
      Altistaisivat itsensä ainoastaan mahdolliselle "koston kierteelle" mutta myös julkiselle, ns suuren yleisön arvostelulle turhan takia. Sellaiselle jota nyt tuntuu satavan "kv-brändin" laariin vähän joka suunnalta.
      .
      .

      Mutta taustallakin voinee toimia?

      Kuten siinä em ketjussa/ kommentissani kirjoitin, on seiska heittänyt Satun suoraan susille. Miksi, on hyvä kysymys. Qui bono? Ehkä näitä kulissien takaisia kuvioita kannattaisi vähän tarkastella ja miettiä?
      .
      .
      "Uhria" näyttelevä on joka käänteessä vedonnut siihen että negatiiviset kirjoittelut vahingoittavat hänen "busineksiaan". Varmasti osittain näin onkin, mutta kyllä ihminen ensijaisesti luo itse sen julkikuvansa omilla teoillaan ja käytöksellään; jos imago on kunnossa, ei sitä muutama juorupalstalla länkyttävä tyyppi pysty muuttamaan.
      .
      .
      Mutta Satukin on itse itsensä kävelevä käyntikortti, eikö vaan? (varmasti Stefankin, mutta koska hän on kuitenkin yksityishenkilö, en puutu siihen puoleen tästä meneillään olevasta maineentärvelykampanjaa muistuttavasta kuviosta). Satulla on nimekkäitä yhteistyökumppaneita, oletan. Kuten vaikkapa viime vuonna tehty shoppari Panoksen kanssa, ja mitä muuta kaikkea onkaan? Kyllä se kritiikki hänenkin toimeentuloonsa voi vaikuttaa, ei se mikään yhden naisen monopoli ole.
      .
      .
      .


      Nyt annettu yksipuolinen kuva Satun aiemmista parisuhteista yhdistettynä "shokkiero" (!) uutisointiin tuntuu hyvin harkitulta lukijoiden mielikuvien ohjailulta. Suoraan sormella ei pystytä (tai niin luullaan?) osoittamaan kuka antoikaan Satusta sitä kautta muodostuvien kielteisten mielikuvien synnylle sen varsinaisen lähtösysäyksen, mutta seuraus on kyllä pitänyt ymmärtää?
      .
      .

      Ne yksittäiset termit, joita Satusta on tälläkin palstalla käytetty, ovat niitä herjausten/ kunnianloukkausten piiriin kuuluvia. Tässä tapauksessa poikkeuksellisesti niin jopa on. Yleensähän mainitsemalla että aikoo nostaa syytteen nettikirjoittelusta, arvostelun kohde vain yrittää horjuttaa epävarmojen kommentoijien itseluottamusta, niiden joilla ei ole aavistustakaan mitä laki asiasta sanoo.
      .
      .

      Kuvitteelinen esimerkki: Kun pallo laitetaan pyörimään random-keilailijan toimesta, se pysyykin yleensä kapealla radallaan. Tulos on kuitenkin harvoin täyskaato vaikka sitä kuinka hartaasti toivottaisiin. Tuskinpa tälläkään kertaa.
      .
      .
      Tämä haluttu yksipuolinen näkemys siitä kuka on "uhri", kuka kevytkenkäinen "saalistaja" ja niin edelleen, oli aivan liian tökerösti alustettu. Jos jopa minä, täysin ulkopuolinen henkilö jota ei olisi voinut lähtökohtaisesti vähemmän kiinnostaa kyseisten ihmisten parisuhdekuviot, ärsyynnyn mainittuja "artikkeleita" lukiessani, ei mielestäni olla osuttu siihen maaliin mihin tähdättiin.
      Tai sitten olen huono kohdehenkilö eli toivotunkaltainen lukija kun en niitä yhtäläisyysmerkkejä suoraan piirtänytkään esitettyjen asioiden välille. Sen sijaan närkästyin lukijoiden omaa ajattelu-ja arvostelukykyä aliarvioivasta linjasta. Tai pikemminkin asenteesta ettei mainittuja kykyjä löydy lainkaan.
      .
      .

      En halua kuitenkaan tämän enempää puuttua asiaan joka ei minulle kuulu muuten kuin lukijana. (mediastrategiasta päättäneelle taholle myös terveisiä: samalla otan tässä kantaa kuluttajana joka tekee ostopäätöksiään luotujen mielikuvien pohjalta).
      .
      .

      Mutta hienoa nähdä että heillä on noin lojaali lähipiiri! Keep on the good work!
      Ja kovasti onnea rakastuneille. :D

      • Vielä samasta asiasta...

        Pari täsmennystä: seiskan jutut on arvioitu nettiuutisoinnin perusteella. Printtilehtihän ei edes kursaile vaan väittää suoraan kannessaan että "Missi-Satu rikkoi perheen!". Sehän on jo sellaisenaan väittämä josta lehdellä ei ole muuta pohjatietoa kuin Aitolehden "vahvistama" että "ero on totta".


        Muu onkin pyöritetty valmiiksi muotoiltujen "toimittajan kysymysten" muotoon, tyyliin "vinkkien mukaan olet jo muuttanut pois STEFANIN LUOTA"...
        No siihen on sitten hyvä vastata että: "En ole vielä. Etsin juuri omaa asuntoa, johon muutan tyttöjeni kanssa. EN JAKSA PUHUA TÄSTÄ NYT ENEMPÄÄ". Just.

        Myös kerrotaan S&S:n suhteen alkaneen kun "Martina oli lomareissulla ystävänsä kanssa ulkomailla". Täysin epäadekvaatilta kuulostava sivuseikka. Asioiden samanaikaisuudella ei liene mitään tekemistä keskenään.


        Ymmärrän erittäin hyvin niitä kirjoittajia, jotka olivat lievästi sanoen turhautuneet luettuaan menaisten ja kotivinkin artikkelit. Meidän palstalaisten onneksi he "purkivat" nämä tuntemuksensa analyyseiksi, paljastaen lause kerrallaan 'rivien välistä' luettavissa olevat asiat. He myös terävän tarkkanäköisesti näkivät sekä sen mielikuvan mikä HALUTTIIN synnyttää lukijan päässä että sen vaikutelman mikä tosiasiassa ANNETTIIN.


        Medianlukutaito on erittäin hyödyllinen taito. Tämän seiskan printtiversionkin kanssa se on tarpeen, vaikka haluttu (lehden?/Aitolehden?/Jim-kanavan markkinointivastaavan haluama??) "tieto" suorastaan syöksyy silmille, niidenkin jotka vain näkevät kansilehden kassajonossa tms seistessään.


        Pienen piikin on kyllä joku seiskan kuvatoimituksen puolella "vastaiskuksi" laittanut? Jos siis lähdetään mahdollisuudesta että Satusta annettuun kuvaan (sekä mielikuvaan että myös lehden kannen valokuvavalintaan) on tämä "loukattu uhri" päässyt vaikuttamaan? Edellämainitut kuvajournalistit ovat ammattiylpeätä porukkaa eivätkä pidä siitä että heidän toimiaan joku ulkopuolinen sorkkii.


        Samasta seiskan numerosta, sivulta 9 eli seuraavalta aukeamalta, löytyy kuva Aitolahdesta, selkäpuolelta, epäpukevassa uimapuvussa...kuva mitä eks-rouva itse ei tod olisi päästänyt läpi?

        Ai millä perusteella arvelin että kyseisen otoksen valinta ei ole sattuma?
        No, se sattuu olemaan strategisesti sijoitettuna juuri siihen kohtaan sivua mihin lukijan silmät osuvat, jopa nopeasti selaillessa. Nämä on niitä asioita mitkä opetetaan kotona kun sattuu kasvamaan alan ihmisen tyttärenä. ;D

        Ja sitähän tämä kaikki on. Media. Mielikuvien luomista ja niiden kauppaamista. Haluttujen ja vähemmän toivottujen. Lukijana eli asiakkaana minä saan vapaasti kertoa mitä vaikutelmia vaikkapa artikkeli minussa herätti. Ei yksikään markkinointipuolen tyyppi voi tulla kertomaan että "me kyllä halusimme että tässä olisi nyt olleet nämä asetelmat toisin; että tämän ihmisen piti herättää sitä sympatiaa ja tämän toisen taas antipatiaa". Tekisivät työnsä paremmin. ;>

        * * * * *

        Ps. Siellä "kv-brändin pr-/markkinointitiimillä" taitaa käydä kova kuhina parhaillaan. Vasta reilu vuorokausi "shokkierosta" ja "en-jaksa-nyt-puhua -uhrin" tilityksistä, mutta strategia on jo vaihtunut! (eikö alkuperäinen ollutkaan niin onnistunut mitä laskeskeltiin??)


        Nyt on jo "erobileet" menossa "perheen yhteisessä kodissa"! Ja joku höppänä hölösuu tässä alapuolella vielä lörpöttelee että "maralla on lihaksikas jääkiekkoilija" ollut jo tovin....
        Se siitä "sillä aikaa kun varomattomasti poistuin ulkomaille" -jutusta sitten!!


        Nyt tämä jälkikirjoitus taisi venähtää alkuperäistekstin mittaiseksi, mutta asiasisältö ei muuttunut. Edelleen pidän törkeänä "antaa julkaista" (vähintään tämä nimike) täysin vääristeltyjä mielikuvia asioista, eritoten halventaen tilanteessa ("shokkiero") ulkopuolista Satua.
        Vieläpä päästäen moinen valhe, "rikkoi perheen", joka puolella myytävän kohulehden kanteen.


        Kovasti tsemppiä ja jaksamista teille kaikille asianosaisille; niin ♡S&S:lle kuin ystävilleenkin.
        Ja sorry että tämä juttu pöyristytti allekirjoittaneen näin pitkiin teksteihin. :D


      • Anonyymi
        Vielä samasta asiasta... kirjoitti:

        Pari täsmennystä: seiskan jutut on arvioitu nettiuutisoinnin perusteella. Printtilehtihän ei edes kursaile vaan väittää suoraan kannessaan että "Missi-Satu rikkoi perheen!". Sehän on jo sellaisenaan väittämä josta lehdellä ei ole muuta pohjatietoa kuin Aitolehden "vahvistama" että "ero on totta".


        Muu onkin pyöritetty valmiiksi muotoiltujen "toimittajan kysymysten" muotoon, tyyliin "vinkkien mukaan olet jo muuttanut pois STEFANIN LUOTA"...
        No siihen on sitten hyvä vastata että: "En ole vielä. Etsin juuri omaa asuntoa, johon muutan tyttöjeni kanssa. EN JAKSA PUHUA TÄSTÄ NYT ENEMPÄÄ". Just.

        Myös kerrotaan S&S:n suhteen alkaneen kun "Martina oli lomareissulla ystävänsä kanssa ulkomailla". Täysin epäadekvaatilta kuulostava sivuseikka. Asioiden samanaikaisuudella ei liene mitään tekemistä keskenään.


        Ymmärrän erittäin hyvin niitä kirjoittajia, jotka olivat lievästi sanoen turhautuneet luettuaan menaisten ja kotivinkin artikkelit. Meidän palstalaisten onneksi he "purkivat" nämä tuntemuksensa analyyseiksi, paljastaen lause kerrallaan 'rivien välistä' luettavissa olevat asiat. He myös terävän tarkkanäköisesti näkivät sekä sen mielikuvan mikä HALUTTIIN synnyttää lukijan päässä että sen vaikutelman mikä tosiasiassa ANNETTIIN.


        Medianlukutaito on erittäin hyödyllinen taito. Tämän seiskan printtiversionkin kanssa se on tarpeen, vaikka haluttu (lehden?/Aitolehden?/Jim-kanavan markkinointivastaavan haluama??) "tieto" suorastaan syöksyy silmille, niidenkin jotka vain näkevät kansilehden kassajonossa tms seistessään.


        Pienen piikin on kyllä joku seiskan kuvatoimituksen puolella "vastaiskuksi" laittanut? Jos siis lähdetään mahdollisuudesta että Satusta annettuun kuvaan (sekä mielikuvaan että myös lehden kannen valokuvavalintaan) on tämä "loukattu uhri" päässyt vaikuttamaan? Edellämainitut kuvajournalistit ovat ammattiylpeätä porukkaa eivätkä pidä siitä että heidän toimiaan joku ulkopuolinen sorkkii.


        Samasta seiskan numerosta, sivulta 9 eli seuraavalta aukeamalta, löytyy kuva Aitolahdesta, selkäpuolelta, epäpukevassa uimapuvussa...kuva mitä eks-rouva itse ei tod olisi päästänyt läpi?

        Ai millä perusteella arvelin että kyseisen otoksen valinta ei ole sattuma?
        No, se sattuu olemaan strategisesti sijoitettuna juuri siihen kohtaan sivua mihin lukijan silmät osuvat, jopa nopeasti selaillessa. Nämä on niitä asioita mitkä opetetaan kotona kun sattuu kasvamaan alan ihmisen tyttärenä. ;D

        Ja sitähän tämä kaikki on. Media. Mielikuvien luomista ja niiden kauppaamista. Haluttujen ja vähemmän toivottujen. Lukijana eli asiakkaana minä saan vapaasti kertoa mitä vaikutelmia vaikkapa artikkeli minussa herätti. Ei yksikään markkinointipuolen tyyppi voi tulla kertomaan että "me kyllä halusimme että tässä olisi nyt olleet nämä asetelmat toisin; että tämän ihmisen piti herättää sitä sympatiaa ja tämän toisen taas antipatiaa". Tekisivät työnsä paremmin. ;>

        * * * * *

        Ps. Siellä "kv-brändin pr-/markkinointitiimillä" taitaa käydä kova kuhina parhaillaan. Vasta reilu vuorokausi "shokkierosta" ja "en-jaksa-nyt-puhua -uhrin" tilityksistä, mutta strategia on jo vaihtunut! (eikö alkuperäinen ollutkaan niin onnistunut mitä laskeskeltiin??)


        Nyt on jo "erobileet" menossa "perheen yhteisessä kodissa"! Ja joku höppänä hölösuu tässä alapuolella vielä lörpöttelee että "maralla on lihaksikas jääkiekkoilija" ollut jo tovin....
        Se siitä "sillä aikaa kun varomattomasti poistuin ulkomaille" -jutusta sitten!!


        Nyt tämä jälkikirjoitus taisi venähtää alkuperäistekstin mittaiseksi, mutta asiasisältö ei muuttunut. Edelleen pidän törkeänä "antaa julkaista" (vähintään tämä nimike) täysin vääristeltyjä mielikuvia asioista, eritoten halventaen tilanteessa ("shokkiero") ulkopuolista Satua.
        Vieläpä päästäen moinen valhe, "rikkoi perheen", joka puolella myytävän kohulehden kanteen.


        Kovasti tsemppiä ja jaksamista teille kaikille asianosaisille; niin ♡S&S:lle kuin ystävilleenkin.
        Ja sorry että tämä juttu pöyristytti allekirjoittaneen näin pitkiin teksteihin. :D

        Kuka näitä runoilee😵‍💫


    • Fhnfhfjmgkjgrutfkjgk

      Satu ja stefu liikkuvat avoimesti yhdessä. Kiva kun stefulle on jälleen metsissä mimmi jota se kehtaa esitellä. Maran kanssa stefu ei kehdannut liikkua koskaan missään. Sensijaan Stefan näyttäytyi varsin avoimesti satunnaisten seuralaistensa kanssa ollessaan "suhteessa " maran kanssa. Martinalla ja Eskolla on omat teerenpelinsä ollut siitä lähtien kun erosivat. Eivät taatusti ole päässeet irti toisistaan. Hyvä toisaalta kun kasvattavat yhdessä victoriaa

    • Hyvä martina ja ?

      Martina liikkuu pajon erään jääkiekkoilijan kanssa joka pesee mennentullen hintelän leveäpersestefun. Jäntevä lihaksikas urheilullinen komea jääkiekkoilija ja marina, siinä vasta upean psriskunta, ,oikea unnmlmapari. Stefan therman on paha painajainen maetinan menneisyydestä jonka saa upottaa tunkioon

      • kuiva onema sidderi

        älä ota enää shiideriä. tulee niin pjalon kijrotusvireitä.


      • PRISKUNTA...........

        Jaa, kerro nyt mikä saateri on priskunta?
        Ja maetina?
        Ja pajon?
        Ja marina?
        Ja unnmlapari !!!!!!!
        ei juma, kuule - älä ota enää............................


      • hihihihihiiiiiiiiihh

        Anneko se siellä taas kirjoittelee?

        No, kiva kuulla että Martinalla on jo jonkun aikaa ollut urheilijapoikkis. Sitten ei varmaan ollut ihan totta, että Stefun kanssa tuli shokkiero, kun Satu rikkoi perheen?

        Onko Martinalla jo suunnitelmissa perheenlisäystä tämän urheilijan kanssa?
        Vai aikovatko vain seurustella ensin muutaman vuoden ja tutustua, kuten tavikset tekevät?


      • Anonyymi
        kuiva onema sidderi kirjoitti:

        älä ota enää shiideriä. tulee niin pjalon kijrotusvireitä.

        Sulla ” kokis” nokassa.


      • Anonyymi
        kuiva onema sidderi kirjoitti:

        älä ota enää shiideriä. tulee niin pjalon kijrotusvireitä.

        Täällä se hokee jo shiideriä!


    • #workinggirl

      Nyt on työssäkäyvä nainen ja vieläpä yksityisyrittäjä. Satu on osakkaana yksityisellä kuntoklubilla.

    • Paras Satu

      Suomen itsenäistymisestä vuonna 1952, vai mitessenytolikaan häshtäkk???

    • Jossun turinaa

      Mitä jos menisitte Stefu ja Satu vaikka johonkin pöpelikköön ja työntäisitte päänne toistenne perseisiin? Palveluksen tekisitte jos samalla tukehtuisitte toistenne anaaleihin ja lakkaisitte tuhlaamasta veronmaksajien hengitysilmaa!

    • epäitsekkyys on hyve

      Martinalla on rinnalla komea urheilia joka rteenaa yhdessä martinanm kanssa. sTEFAN poltta tupakkaa ja haisee pahalta ja on täysin välinpitämätön tunteeton vätys. hyvä kun erosivat. Martina sai mahdollisuuden paljon parempaan. sen aika on nyt,,, uudelle paremalle huomiseselle..
      menkää te itsetkäät muualle arvostelemaan muita aikaan saavia tevreet emäläntavat omaavia ihmisiä älkääkä jaksako herjata anonyymisti yrittelijästä ja tervehenkistä martinaa

      • terveet elämäntavat

        urheilia rteenaa martinanm kanssa.
        sTEFAN poltta tupakkaa
        uudelle paremalle huomiseselle..
        itsetkäät
        tevreet emäläntavat
        yrittelijästä

        Siinäpä ne tärkeimmät kuulumiset partsilta?


      • Kuten äitinsä

        Martinalla on ennenkin ollut urheilijoita rinnalla, mutta vain sitä yhtä käyttöä varten eli salapanoksi. Jos Martina puhuu miehestään niin on aina syytä varmistaa että ketä niistä.


      • Oikolukija

        Räkä poskella, sormet takoo mielipuoliseen tahtiin näppistä, näytöllä kunnon satsi vaahtoa, sidukkaa ja laskuhumala! Sitä on siideriämmän elämä! Eipä silti...kyllä täältä aina hyvät naurut lohkeaa ;-D


    • Symppis juu

      no nyt ne sai ROMAANIN piireihinsä :) perheen rikkojan , oliskohan vielä nyt sitten salarakaskin!

      • penaalin terävin?

        ROMAANI = kaunokirjallinen fiktiivinen teos

        No, hyvä jos on Martinankin lähettyvillä edes yksi kirja.


      • Rakkaus voittaa

        Kun "kodinrikkoja" -linjaus ei tarpeeksi vetänyt (kaikki tietävät valheeksi), niin vedettiin tämä geeniperimäkortti esiin?

        Keneen tällä olisi tarkoitus vaikuttaa? Tai ei tarvitsekaan vastata, ymmärsin jo. Kun se moniongelmainen ei kelvannut edes morsiameksi, vaimon paikasta puhumattakaan, yritetään kaapia laatikon pohjalta kaikki "hyvään sukuun pääsemisen" kuvitellut esteet? Ollaanko nyt 1800-luvulla??
        (tuo "romaani"-sanan käyttökin väärin on hilpeää :D)

        Entä miten voi olla "salarakas" jos molemmat osapuolet ovat sitoumuksista vapaita, eikä suhdetta olla keneltäkään salattu vaan päinvastoin - kaikki tuntuvat asiasta tienneen?


    • Kaikki kelpaa

      Ei hän mikään kohukaunotar ole tavallinen perheenäiti, joskin lapset taitaa olla toissijaisia hänelle.

      Mitä tulee tähän kaveriin, niin taitaa maata kaikkien kanssa ja eikö jo jatkuvasta pettämisestä leviä erilaisia tauteja.

      Mutta kyllä täytyy sanoa suoraan, että on suomalaisett naiset ja äiditkin aika leväperäisiä oman peränsä kanssa. Makaavat joka miehen kanssa. Myös näiltä ns. pintaliito-tavoittelijoita kohta Suomi on pullollaan.

      Säälittävää tavaran kierrättämistä eli kaikki nai kaikkia- periaatteella.

      • naimaan vaan

        Parantaa perimää, ei ole niin sisäsiittoista kuin taka-hikiöiden järjestetyt avioliitot.


    • janskiiiii

      No, kai Martina sai ottaa kuvia omassa kodissaan?! Kuules, itsekin asun vuokralla ja otan täällä kuvia perheestäni ja kodistani, jos haluan! Alkaa jo kuulostaa melko hämärälle, jos kotona ei saa olla niinkuin haluaa.
      Enemmänkin kääntäisin katsetta herran suuntaan ja hänen moraaliinsa. En ikinä ostaisi kämppää häneltä tai suvultaan. Antanut sellaisen vaikutelman itsestään. Tällä herralla on vissiin hieno koulutustaustakin, kun on rahaa ja voi lomailla sekä käydä veneilemässä kavereiden kanssa ;)

    • Kaikille

      Tulee mieleen muuan reissu jossa kaunis nainen istui ravintolapöytään haukkumaan tavallisia duunareita ja ilkkumaan heidän ansioitaan kehuskellen samalla omia saavutuksiaan. Rumia työmiehiä haukkuen ja samalla vannottaen ettei KOSKAAN suostuisi tavallisen duunarin pantavaksi. Totuus kuitenkin on kovin muuttuvaista kuten tässäkin tarinassa. Loppuiltaa vietettiin KAIKKIEN porukassa olleiden duunareiden pantavana. Paperipussia kondomina käyttäen. Sellaisia nämä hyvä käytöksiset ja koulutetut naiset.

    • Sivustaseuraaja1001

      Helsinkiläisissä julkkispiireissä samat tyypit ja naiset kiertävät toinen toistensa syleissä. Se kuvio on ollut jo vuosikymmeniä, eikä se mihinkään muutu. Toiset kiertävät vähän useamman sylin kautta, mutta juju on ihan sama.

      Nämä jutut ovat sopivaa peruskauraa lehdille, kun näihin saadaan aina uhri ja sankari(t).

      • kaikki kasassa

        Ja jopa lukijatkin. Se tosin ihmetyttää eniten.


    • piipi3

      No, jos Stefu Satun huolii,niin siitä vaan. Daamillahan on jo useampaan kertaan ollut yritystä valloittaa ukkomiehiä. On vain edelliset luikkineet vaimojensa luo takaisin. mm. vajaa pari vuotta sitten eräs nyt paluuta kovasti tekevä rallikuski :)

    • mami18

      Sohlberg??? Tuttu juttu :)

      • ek2

        Hyvä Krisse :D


    • Mara Marlboro

      Mara poltta kans tupakka..

    • Not so surprised

      Ja kovin oli pitkä ja onnellinen tämä Stefun ja Sadun suhde :) Mitähän ap tähän kommentoisi?

    • kyttääjä

      Jaa ei Satu Tuomostolla takaa-ajatuksia. Aika moneen mieheen on vaihtanut Helsingissä olo aikanaan:Martina taitaa jäädä toiseksi miestenkin määrässä.

    • Anonyymi

      Onko mikään muuttunut?

      • Anonyymi

        Vähiin menee taas juorut.👁️👁️


      • Anonyymi

        Huvittavaa. Ei todellakaan ole mikään muutunut ja sama ihminen roikkuu edelleen täällä.


    • Anonyymi

      Miten veikkaisin että tuo aloittaja ja pari seuraavaakin kirjoitusta tehnyt kirjoittelee vielä tänä päivänäkin.

    • Anonyymi

      "Eniten meitä otti Stefanin ja hänen perheensä puolesta päähän..." Siis keitä otti päähän?

    • Anonyymi

      Ei uskoisi ellei omin silmin näkisi. Nimittäin tuo aloittajan kirjoitus. Tai miksi ei uskoisi koska samantyyppistä jauhaa vielä tänä päivänä.

    • Anonyymi

      Siis mitä ihmettä? Kirjoitteleekohan tuo aloituksentekijä vielä tänä päivänäkin?

      • Anonyymi

        Kirjoittelee, ja on tänä päivänäkin ollut ahkerasti asialla.


    • Anonyymi

      Onko tämän aloituksen tekijä joku Satu Tuomisto -fani?

      • Anonyymi

        Mitä tuo :D tarkoittaa tuon toiseksi kommentoineen pitkän "gradukirjoituksen" lopussa, joka kertoo että häntä ei kiinnosta koko asia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä tuo :D tarkoittaa tuon toiseksi kommentoineen pitkän "gradukirjoituksen" lopussa, joka kertoo että häntä ei kiinnosta koko asia.

        Mistä Marasta tuo yksi kirjoittaja puhuu?


    • Anonyymi

      Herra mun vereni.
      Yhtä sekaisin 2023 kuin 2014 vuonna.
      Kyllä, suomessa on mielenterveyspalvelut rempallaan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tuolloinkin vuonna 2014 on sanonut Eskoa Essiksi. Ei ole pitkä aika kun kirjoitti Essistä ja Eskoahan se tarkoitti. Mikä ihme sitä Satu Tuomistossa kiehtoo? Sekö että Sadun isoisä on romani? Sellaistakin on tullut jostain vanhoista ketjuista esille.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuolloinkin vuonna 2014 on sanonut Eskoa Essiksi. Ei ole pitkä aika kun kirjoitti Essistä ja Eskoahan se tarkoitti. Mikä ihme sitä Satu Tuomistossa kiehtoo? Sekö että Sadun isoisä on romani? Sellaistakin on tullut jostain vanhoista ketjuista esille.

        Ja Geerikäinen.
        Edelleenkin käyttää sitä.


    • Anonyymi

      Kyllähän nuo kirjoitukset kertoo ihmisen henkisestä hyvinvoinnista paljon.
      10 vuosia joka päivä jauhaa samat asiat.
      Ei voi olla kaikki palikat kasassa.
      Elämässä ei ole muutakuin Martina ja Martinaan liittyvät asiat.

      • Anonyymi

        Kohta se huutaa tässäkin ketjussa pipo kireellä:
        Tongi, tongi, kaiva, kaiva 😂😂😂😂😂😂😂


      • Anonyymi

        Sairautta on monenlaista, eiköhän tuo ole pakkomielteistä käyttäytymistä roikkua tämän Martinan (tai jonkun muun) elämässä?


      • Anonyymi

        Tuonne Kanervan naisasioista kertovaan ketjuun ei ole kommentoinut mitään. Ei ole edes käynyt siellä haukkumassa Martinaa, joka on tyylinsä vaikka ketju ei Martinaa koskisikaan. Siellähän mainitaan neljä naista joista on paljon medioissa juttuja koska tulivat kuuluisaksi nimenomaan kun Kanerva heille viestitteli. Kaikki toivat asian itse esille mediassa. Mitähän sympatiaa tuo Martinaa vuosikymmenien ajan haukkunut tuntee juuri noita naisia kohtaan? No, sitä voi vain arvailla.


      • Anonyymi

        Aika surullista, että ihminen on tuossa jamassa ja vieläpä vuosikaudet. Pakkomielle ja viha on voimakas. Kuitenkin tässä maassa olisi mahdollista vaikkapa harrastaa ja ihan ilmaiseksi monia asioita, joilla olisi mahdollista saada tätä pakkomiellettä ja vihaa lievennettyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuonne Kanervan naisasioista kertovaan ketjuun ei ole kommentoinut mitään. Ei ole edes käynyt siellä haukkumassa Martinaa, joka on tyylinsä vaikka ketju ei Martinaa koskisikaan. Siellähän mainitaan neljä naista joista on paljon medioissa juttuja koska tulivat kuuluisaksi nimenomaan kun Kanerva heille viestitteli. Kaikki toivat asian itse esille mediassa. Mitähän sympatiaa tuo Martinaa vuosikymmenien ajan haukkunut tuntee juuri noita naisia kohtaan? No, sitä voi vain arvailla.

        No arvaile sitä tämä päivä. Jos se oloasi helpottaa. Voimia.


    • Anonyymi

      Mediasta löytyy paljon juttua vuonna 2008 että Satullakin on ollut oma kiusaajansa kun hänestä tuli missi. Median mukaan joku Satun sukulainen. Ilmeisesti Satu teki rikosilmoituksenkin lopulta. Satu itse antanut lausuntoja asiasta medialle.

      • Anonyymi

        Oli median lähetellyt Sadusta panettelukirjeitä eri medioille, Sadun mallitoimistoon ja jopa johonkin kuntaankin.


      • Anonyymi

        Kirjoitetaan Sadullakin.


    • Anonyymi

      Satu on hyvin kaunis nainen ja vielä nuorikin. On sentään Miss Suomi ja TTK-voittaja.
      Ihanat tummat ja paksut hiukset. Kaunis luusto.
      On varmaan kaunis nainen ikääntyneenäkin vaikka siihen on vielä aikaa.
      Eikä hällä ole mitään skandaaleja taustallaan.
      Ilmankos hän on niin haluttu erilaisiin tv-töihin. En yhtään ihmettele, vaikka olisi ollut mieleinen miniäehdokas. Valitettavasti kaikki suhteet ei onnistu.

      • Anonyymi

        Sadulla on ollut ainakin neljä avoliittoa, pari kihlausta ja yksi avioliittokin takanaan ja tietenkin lyhyempiäkin suhteita ja tämä Stefun salarakkaana olokin sitten. Aika nuori on vielä, vasta 37 vuotias mutta miehiä on ollut enemmän kuin monella muulla julkisuuden henkilöllä. Ja heti on jo menty vähintään avoliittoon eli ei ole jäänyt vain tapailutasolle.


      • Anonyymi

        Sinun mielestä sekä Satu että Sofia olivat parempia puolisoehdokkaita Stefulle kuin Martina. Mutta jokaisella on mielipiteensä tietenkin. Ei se mitään ellei sitten ala sitä epämieluisaa ehdokasta mustamaalaamaan eri puolilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sadulla on ollut ainakin neljä avoliittoa, pari kihlausta ja yksi avioliittokin takanaan ja tietenkin lyhyempiäkin suhteita ja tämä Stefun salarakkaana olokin sitten. Aika nuori on vielä, vasta 37 vuotias mutta miehiä on ollut enemmän kuin monella muulla julkisuuden henkilöllä. Ja heti on jo menty vähintään avoliittoon eli ei ole jäänyt vain tapailutasolle.

        Äkkiä mummo veti kirjanpitonsa esiin! Nyt ketjussa esiintyneen nimen suhdehistoria. Kuka normaali ihminen VOI TIETÄÄ tällaista? Vastaus lienee "median mukaan". Mutta kuka Hyväkäs ne viitsii sieltä etsiä ja mikä on syy?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äkkiä mummo veti kirjanpitonsa esiin! Nyt ketjussa esiintyneen nimen suhdehistoria. Kuka normaali ihminen VOI TIETÄÄ tällaista? Vastaus lienee "median mukaan". Mutta kuka Hyväkäs ne viitsii sieltä etsiä ja mikä on syy?

        Kun Satu julkaisi suhtensa tämän viimeisimmän ex-kiekkoilijan kanssa niin Seiska siihen juttuun listasi Sadun mieshistorian. Eli aivan tuore juttu. Seiska tekee tällaista. Kun Sara julkaisi suhteensa Pyryyn niin Seiska linkitti siihen juttuun Saran mieshistorian. Mm. sen vanhan jutun jossa on kuviakin kun Granlund juoksee Saraa karkuun joskus vuosia sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Satu julkaisi suhtensa tämän viimeisimmän ex-kiekkoilijan kanssa niin Seiska siihen juttuun listasi Sadun mieshistorian. Eli aivan tuore juttu. Seiska tekee tällaista. Kun Sara julkaisi suhteensa Pyryyn niin Seiska linkitti siihen juttuun Saran mieshistorian. Mm. sen vanhan jutun jossa on kuviakin kun Granlund juoksee Saraa karkuun joskus vuosia sitten.

        Satun yksi monista kiekkoilijamiehistä oli heidän avoliittonsa aikana viestitellyt Maisa Torpan kanssa ja suhde päättyi siihen. Missä jääkiekkoilijoita siellä Maisa. Toki missä jääkiekkoilijoita, siellä Satu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sadulla on ollut ainakin neljä avoliittoa, pari kihlausta ja yksi avioliittokin takanaan ja tietenkin lyhyempiäkin suhteita ja tämä Stefun salarakkaana olokin sitten. Aika nuori on vielä, vasta 37 vuotias mutta miehiä on ollut enemmän kuin monella muulla julkisuuden henkilöllä. Ja heti on jo menty vähintään avoliittoon eli ei ole jäänyt vain tapailutasolle.

        Satu on ikäisekseen kauhean ryppyinen kasvoista, hirveät silmärypyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sadulla on ollut ainakin neljä avoliittoa, pari kihlausta ja yksi avioliittokin takanaan ja tietenkin lyhyempiäkin suhteita ja tämä Stefun salarakkaana olokin sitten. Aika nuori on vielä, vasta 37 vuotias mutta miehiä on ollut enemmän kuin monella muulla julkisuuden henkilöllä. Ja heti on jo menty vähintään avoliittoon eli ei ole jäänyt vain tapailutasolle.

        Satuhan on ollut aina pelkkä jääkiekkoilijoiden kiertopalkinto.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinun mielestä sekä Satu että Sofia olivat parempia puolisoehdokkaita Stefulle kuin Martina. Mutta jokaisella on mielipiteensä tietenkin. Ei se mitään ellei sitten ala sitä epämieluisaa ehdokasta mustamaalaamaan eri puolilla.

        Ai kauheaa tuotakin...


    • Anonyymi

      Ketju v. 2014 ja aloituksen tekijä, joka kirjoittaa kuin kuuluisi Stefun lähi-- tai kaveripiiriin (ei kyllä kuulu)..eihän tuota voi kun nauraa....1,5 v. sitten Stefu jättänyt Martinan lopullisesti hänen mukaansa....nyt eletään v. 2023 ja Martina taisi jättää Stefun 3 v. sitten lopullisesti....Tyyppi kirjoittelee vieläkin on niin helppo tunnistettava...
      Tuossa kun kehuu Satu, mielestäni Satu on monen miehen läpikäynyt, ikäisekseen syvät rypyt kasvoillaan....

      • Anonyymi

        Tuo kirjoittaja kirjoitti samantapaisia juttuja myös Sofian kohdalla eli aloittaja ei välttämättä ole kukaan erityisesti Tuomiston asialla, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Ehkä tuntee jotain hengenheimolaisuutta Tuomistoa kohtaan?


    • Anonyymi

      Missä jääkiekkoilijoita, siellä myös Martina. Romanssi Hyvösen kanssa päätyi jopa kirjan kansien väliin. Ja Turussa Martina roikkui Ristolaisen napeista ja ärhenteli toiselle julkimolle (mitä v****a teet Rasmuksen kanssa), 12 vuotta vanhempi äiti-ihminen.

      • Anonyymi

        Eipäs ärhenneillyt. Joku Saran porukoissa ruisrockissa ollut Saran missiystävä oli sellaista Seiskalle supissut valheellisesti. Ilmeisesti Sofia joka oli tuolloin Saran porukoissa ruisrockin alueella. Sofia ja avomiehensä pidätettiinkin näyttävästi tuon ruisrockin jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipäs ärhenneillyt. Joku Saran porukoissa ruisrockissa ollut Saran missiystävä oli sellaista Seiskalle supissut valheellisesti. Ilmeisesti Sofia joka oli tuolloin Saran porukoissa ruisrockin alueella. Sofia ja avomiehensä pidätettiinkin näyttävästi tuon ruisrockin jälkeen.

        Sofia on kummasti liian monesti ollut paikalla kun Martinasta on jotain epämääräisiä juttuja satuiltu Seiskaan. Ei voi olla sattumaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipäs ärhenneillyt. Joku Saran porukoissa ruisrockissa ollut Saran missiystävä oli sellaista Seiskalle supissut valheellisesti. Ilmeisesti Sofia joka oli tuolloin Saran porukoissa ruisrockin alueella. Sofia ja avomiehensä pidätettiinkin näyttävästi tuon ruisrockin jälkeen.

        No kuka ne kuvat otti, joita Seiskassakin oli? Kuvat ei valehtele.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kuka ne kuvat otti, joita Seiskassakin oli? Kuvat ei valehtele.

        Älä taas valehtele, ei ollut mitään kuvia.
        Tuo aloittaja vaikuttaa muuten nuorelta naiselta. Olikohan se joka kirjoitti tuohon aikaan myös että hänen vanhemmillaan on vene Hangossa. Ei jotenkin vaikuta sen silmäpussimummon kirjoitukselta tuo aloitus vaikka samantyyppisiä on kirjoitellutkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä taas valehtele, ei ollut mitään kuvia.
        Tuo aloittaja vaikuttaa muuten nuorelta naiselta. Olikohan se joka kirjoitti tuohon aikaan myös että hänen vanhemmillaan on vene Hangossa. Ei jotenkin vaikuta sen silmäpussimummon kirjoitukselta tuo aloitus vaikka samantyyppisiä on kirjoitellutkin.

        Seiskan kommenttikentässä joku nuori nainen komppasi silmäpussimummoa eli olisiko se sitten. Sehän oli linkitetty jonnekin ylilaudallekin ne jutut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä taas valehtele, ei ollut mitään kuvia.
        Tuo aloittaja vaikuttaa muuten nuorelta naiselta. Olikohan se joka kirjoitti tuohon aikaan myös että hänen vanhemmillaan on vene Hangossa. Ei jotenkin vaikuta sen silmäpussimummon kirjoitukselta tuo aloitus vaikka samantyyppisiä on kirjoitellutkin.

        Seiskassa 3.8.18 kuvat. Ota ne silmäpussit silmien edestä pois ja opettele googlaan. Ja kas, sieltähän se kuvat lävähtää. Ei ollut vaikeaa eihän. Paitsi se myöntäminen, että kuvia on!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seiskassa 3.8.18 kuvat. Ota ne silmäpussit silmien edestä pois ja opettele googlaan. Ja kas, sieltähän se kuvat lävähtää. Ei ollut vaikeaa eihän. Paitsi se myöntäminen, että kuvia on!

        Oletko aivan sekopää? Kyseessä oli se juttu kun joku Saran missiystävä oli Seiskalle väittänyt että Martina olisi Saralle jotain sanonut. Siitä ei ole kuvia ja epäilys että Seiskalle tarinoija on Sofia joka oli Saran porukoissa tuolloin. Toinen vaihtoehto on Rosanna mutta tuskin se.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seiskassa 3.8.18 kuvat. Ota ne silmäpussit silmien edestä pois ja opettele googlaan. Ja kas, sieltähän se kuvat lävähtää. Ei ollut vaikeaa eihän. Paitsi se myöntäminen, että kuvia on!

        Tuo 2018 tapahtunut Ristolaisen paita-juttu, josta olet jaksanut vuosikausia jauhaa ja josta Martina sanoi että oli puhdasta läppää, huumoria ei edes tapahtunut silloin, koska se Ruisrockin tapahtuma oli vuonna 2019, kun epäilys että Sofia oli Seiskalle satuillut jostain Saran ja Martinan jutusta, jonka molemmat kielsivätkin tapahtuneen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo 2018 tapahtunut Ristolaisen paita-juttu, josta olet jaksanut vuosikausia jauhaa ja josta Martina sanoi että oli puhdasta läppää, huumoria ei edes tapahtunut silloin, koska se Ruisrockin tapahtuma oli vuonna 2019, kun epäilys että Sofia oli Seiskalle satuillut jostain Saran ja Martinan jutusta, jonka molemmat kielsivätkin tapahtuneen.

        Blondeja cheerleadereita ne jääkiekkoilijat vei hotelliin kuten Ristolainenkin Seiskan kuvassa ja jutussa.


    • Anonyymi

      *die*

    • Anonyymi

      Aloittaja vaikuttaa täydeltä sekopäältä, siitä kai vallitsee yksimielisyys. Lienee sama joka edelleen jatkuvasti väittää Martinaa valehtelijaksi kaikesta ja aloituksessakin näyttää niin tekevän. Mutta tosiaan, vaikuttaa nuoren naisen kirjoitukselta.

    • Anonyymi

      Asiasta heinäseipääseen, onko se silmäpussimummo vielä tässä maailmassa?

      • Anonyymi

        Silmäpussi- ja aamumummot on uusiutuva luonnonvara.


    • Anonyymi

      Tämä aloittaja on tehnyt useampiakin aloituksia aikanaan tuosta asiasta.

    • Anonyymi

      Tämän aloituksen tekijä on kirjoitellut täällä jopa tänään.

      • Anonyymi

        Kirjoittelee myös tänään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kirjoittelee myös tänään.

        Myös tänään täällä tuo aloituksentekijä kirjoittelee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös tänään täällä tuo aloituksentekijä kirjoittelee.

        Onko tämän ketjun toinen ja kolmas kommenttikin aloituksentekijän, vai onko noin hulluja jopa kaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko tämän ketjun toinen ja kolmas kommenttikin aloituksentekijän, vai onko noin hulluja jopa kaksi?

        Itseasiassa kolme. Sinä olet se kolmas.


    • Anonyymi

      Tuo aloittaja väittää kirjoittavansa jopa Stefanin perheen puolesta. Olisiko heidän ehkä hyvä tietää tuosta aloittajasta koska jatkaa edelleen Martinan kimpussa päivittäin? Vainoaa kuitenkin sairaasti perhettä ja lapsia, joista yksi lapsi on Thermanin lapsi.

    • Anonyymi

      Tämä aloitus pitäisi saattaa Stefun äidin tietoon. Jo pelkästään ensimmäisen kappaleen takia kun puhuu mukamas Stefun perheen puolesta ja vetää jopa Stefun isän kuolinilmoituksen Martinan vainoamiseen mukaan. Martinaa ja hänen perhettään vainoaa joku todella sairas henkilö ja perheessä on myös Stefun äidin lapsenlapsi.

      • Anonyymi

        Aloittaja esittää kuuluvansa Stefun perheen lähipiiriin. On syytä antaa asia tiedoksi Stefun perheelle.


    • Anonyymi

      Voi voi sentään!

    • Anonyymi

      Tuo toisena pitkän pohdinnan kirjoittanut väittää olevansa täysin ulkopuolinen henkilö jota ei kyseisen pariskunnan asiat kiinnosta. Tuskinpa!

      • Anonyymi

        Se kommentoija laittanut väliotsikon "Mutta taustallakin voinee toimia? ja sitten viimeinen kappale "Mutta hienoa nähdä että heillä on noin lojaali lähipiiri! Keep on the good work! Ja kovasti onnea rakastuneille.: D"

        Eli tuolla lojaalilla lähipiirillä tarkoitti tämän ketjun aloittajaa. Ja englannin kielikin sujuu näköjään. Vielä toisenkin pitkän pohdinnan on asiasta, joka ei häntä kiinnosta pätkääkään, kirjoitellut. Aika hyvä kommentti joltain siihen että "Kuka näitä runoilee?" Siis ihan oikeasti, sitä sietää miettiä.


      • Anonyymi

        Siis mitä omistautumista Satu Tuomistoa kohtaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kommentoija laittanut väliotsikon "Mutta taustallakin voinee toimia? ja sitten viimeinen kappale "Mutta hienoa nähdä että heillä on noin lojaali lähipiiri! Keep on the good work! Ja kovasti onnea rakastuneille.: D"

        Eli tuolla lojaalilla lähipiirillä tarkoitti tämän ketjun aloittajaa. Ja englannin kielikin sujuu näköjään. Vielä toisenkin pitkän pohdinnan on asiasta, joka ei häntä kiinnosta pätkääkään, kirjoitellut. Aika hyvä kommentti joltain siihen että "Kuka näitä runoilee?" Siis ihan oikeasti, sitä sietää miettiä.

        Mitenköhän aloittaja ja tuo toinen kirjoittaja ovat sitten jatkossa "toimineet taustalla"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitenköhän aloittaja ja tuo toinen kirjoittaja ovat sitten jatkossa "toimineet taustalla"?

        Sehän kirjoittaa tuossa toisessa pitkässä kirjoituksessa että on toimittajan tytär. "Nämä opetetaan kotona kun sattuu kasvamaan alan ihmisen tyttörenä.;D"

        Tietääkö joku jotain toimittajaa tai entistä toimittajaa jonka tytär vihaa ja vainoaa Martinaa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sehän kirjoittaa tuossa toisessa pitkässä kirjoituksessa että on toimittajan tytär. "Nämä opetetaan kotona kun sattuu kasvamaan alan ihmisen tyttörenä.;D"

        Tietääkö joku jotain toimittajaa tai entistä toimittajaa jonka tytär vihaa ja vainoaa Martinaa?

        Tuo kirjoittaja vaikutti mieheltä mutta onkin sittenkin naispuolinen koska kertoo olevansa toimittajan tytär?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kirjoittaja vaikutti mieheltä mutta onkin sittenkin naispuolinen koska kertoo olevansa toimittajan tytär?

        Kyllä se on naispuolinen koska on laittanut sydämen ja S&S ja käyttää tuota :D. Eli siis tuo S&S tarkoitti tuolloin Stefua ja Satua ja myöhemmin, kun tämä henkilö alkoi ihailemaan Sofiaan niin laittaa myös S&S ja sydän eli Stefu ja Sofia. Sehän kirjoitti sitten Sofiasta kuten aloittaja Sadusta, että nyt Stefu on löytänyt rinnalleen ihana, kauniin ja lempeän Sofian tai jotain samantyyppistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se on naispuolinen koska on laittanut sydämen ja S&S ja käyttää tuota :D. Eli siis tuo S&S tarkoitti tuolloin Stefua ja Satua ja myöhemmin, kun tämä henkilö alkoi ihailemaan Sofiaan niin laittaa myös S&S ja sydän eli Stefu ja Sofia. Sehän kirjoitti sitten Sofiasta kuten aloittaja Sadusta, että nyt Stefu on löytänyt rinnalleen ihana, kauniin ja lempeän Sofian tai jotain samantyyppistä.

        Jos on naispuolinen niin aivan varmasti on "vanhapiika" eli naimaton, koska jollain tasolla on miesmäiset jutut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos on naispuolinen niin aivan varmasti on "vanhapiika" eli naimaton, koska jollain tasolla on miesmäiset jutut.

        Mihin tulokseen tulemme? Eli toimittaja tai entinen toimittaja ja hänen vanhapiika tyttärensä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mihin tulokseen tulemme? Eli toimittaja tai entinen toimittaja ja hänen vanhapiika tyttärensä?

        Tuo ketjun aloittaja vaikuttaa kyllä nuoremmalta naiselta mutta tuo kaksi pitkää pohdintaa kirjoittanut vaikuttaa vanhemmalta mieheltä. Mutta jospa siinä sitten joku vanha toimittajamies ja hänen tyttärensä tekevät yhteistyötä? Kukapa näistä tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kirjoittaja vaikutti mieheltä mutta onkin sittenkin naispuolinen koska kertoo olevansa toimittajan tytär?

        On naispuolinen tai voi se olla miespuolinenkin, mahdollisesti jonkun toimittajan (tai voi se kalastajakin olla) tätivainaan serkun ex miehen ystävän kaima. Jolla on silmäpussit tai sitten ei, varmaan Satakunnasta tai voi se muualtakin Suomesta olla.
        Tarkempaa en osaa sanoa.


    • Anonyymi

      Tätä ketjua kannattaa pitää täällä ylhäällä koska tämän ketjun kolme ensimmäistä kirjoitusta kertoo tosi paljon niille, joilla on kyky ajatella.

      • Anonyymi

        Niin hyvä kommentti noiden perässä että "Kuka näitä runoilee?" Veikkaan että aika moni tosiaankin haluaisi tietää että KUKA.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin hyvä kommentti noiden perässä että "Kuka näitä runoilee?" Veikkaan että aika moni tosiaankin haluaisi tietää että KUKA.

        Mustalais perhe ja katkera kun eivät päässeet Thermanin sukuun ja suhde päättyi vain muutamaan pano kertaan . 💩


      • Anonyymi

        Tuo kolmannen kirjoituksen pohtija on kirjoittanut "kv-brändin" ja toisaalla on tehty aloitus "Kv-kortekieltä" ja sitten jossain on kommentti "kv-stara". Mitä tuo tarkoittaa tuolla kv?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustalais perhe ja katkera kun eivät päässeet Thermanin sukuun ja suhde päättyi vain muutamaan pano kertaan . 💩

        Onpa katkera (0812) ihminen, ollut jo yli kymmenen vuotta, haukkunut Martinaa. Nythän tämä Stefun ihailija voisi auttaa Stefua taloudellisessa hädässä, jos todella rakastaa ja välittää noin paljon hänestä. "Päättyi vain muutamaan pano kertaan" kertoo kirjoittajasta itsestään, ei muuhun ressukka kelvannut ja siksi on katkera koko elämänsä ajan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onpa katkera (0812) ihminen, ollut jo yli kymmenen vuotta, haukkunut Martinaa. Nythän tämä Stefun ihailija voisi auttaa Stefua taloudellisessa hädässä, jos todella rakastaa ja välittää noin paljon hänestä. "Päättyi vain muutamaan pano kertaan" kertoo kirjoittajasta itsestään, ei muuhun ressukka kelvannut ja siksi on katkera koko elämänsä ajan.

        Miks purkaa kiukun Martinaan. Stefuhan sitä nussi ja heitti hemmettiin. Stefuhan tässä syyllinen on. Outoa....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kolmannen kirjoituksen pohtija on kirjoittanut "kv-brändin" ja toisaalla on tehty aloitus "Kv-kortekieltä" ja sitten jossain on kommentti "kv-stara". Mitä tuo tarkoittaa tuolla kv?

        Tuohan on se Kortekieli hokija, joka hokee myös Kortemummoa, Reikimummoa, mummoa, Lehdykkää jne...

        Tarkoittaisko; Kv Kansainvälinen, vai onko se vaan jotain hänen lukuisista höpinöistään, jolla ei ole mitään merkitystä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustalais perhe ja katkera kun eivät päässeet Thermanin sukuun ja suhde päättyi vain muutamaan pano kertaan . 💩

        Mustalaisperhe ja panokerta ovat yhdyssanoja!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustalais perhe ja katkera kun eivät päässeet Thermanin sukuun ja suhde päättyi vain muutamaan pano kertaan . 💩

        Sinulla on usein mielenpäällä mustalais/romanietnisyys, ilmeisesti haluat keskustelun ohjautuvan jonkun henkilön taustaan? Tiedä sitten, mikä on oman katkeruutesi syy, joka sekin on kestänyt toistakymmentä vuotta.
        Ikävää, että mielesi päällä ja laskuissa on myös panokerrat, kiitettävää paneutumista siihenkin asiaan.

        Biologiasta, jo peruskoulun oppimäärällä, sinunkin pitäisi tietää, että vanhempiaan eikä isovanhempiaan ei voi valita. Monelle tuottaa iloa, että tietävät kuka on isä ja perimä. Oli sitten hyvä tai huono.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mustalaisperhe ja panokerta ovat yhdyssanoja!

        Ja siinä se Kortekieli hokija korjaa kirjoitusvirheitä, kuten vielä tänä päivänäkin!


    • Anonyymi

      Eikös tuo aloittaja hihku että on IHKUA kun Stefu ja Satu ovat yhdessä. Onko aloittaja aika nuori ollut 10 vuotta sitten. Jossain ketjussa tiedettiin että Stefua olisi yrittänyt joku parikymppinen Martinan aikana. Mutta miksi sitten kelpuutti Stefulle kuitenkin Sadun ja sitten myöhemmin Sofian?

      • Anonyymi

        Tuo aloittaja kirjoittelee täällä vielä tänä päivänäkin.


      • Anonyymi

        Uskokaan tai älkää mutta tuo aloittaja on tehnyt toisenkin aloituksen jossa jopa väittää että Martinalla ja Stefulla ei ole ollut seksiä pitkään aikaan. Sekin aloitus on jostain tuolta 10 vuoden takaa. Mutta kyseessä täytyy olla nuori nainen eli voi olla että jotkut tietävätkin että kuka. Ehkä vainoamisen kohteetkin tietää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskokaan tai älkää mutta tuo aloittaja on tehnyt toisenkin aloituksen jossa jopa väittää että Martinalla ja Stefulla ei ole ollut seksiä pitkään aikaan. Sekin aloitus on jostain tuolta 10 vuoden takaa. Mutta kyseessä täytyy olla nuori nainen eli voi olla että jotkut tietävätkin että kuka. Ehkä vainoamisen kohteetkin tietää.

        Veikkaan, että Martina on tietoinen tuosta nuoremmasta vainoajasta samoin kuin Kortekieli hokijasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan, että Martina on tietoinen tuosta nuoremmasta vainoajasta samoin kuin Kortekieli hokijasta.

        On takuulla lähettänyt Martinalle ihan henk. koht. viestejä.


    • Anonyymi

      Köyhää on juoruilu jos palataan kymmenen vuotta vanhoihin juttuihin.

      • Anonyymi

        Köyhää elämää stalkkerilla, kirjoitella Martinasta kymmenen vuotta.


      • Anonyymi

        Onhan se hauskaa katsoa, kun samat TOLLOT vielä 10 vuoden jälkeenkin Martinan kimpussa! Eli aloittaja ja Kortekieli hokija, jotka kumpikin näyttää olevan patologisia valehtelijoita! Jotka eivät todellakaan kuulu Thermanin lähipiiriin....tarkoitus on vain mustamaalata Martinaa! Lähinnä naurattaa tuollaisten moukkien perätön kirjoittelu, kuten tämäkin;
        "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme. Myöskään Stefanin perhe ei sitä hyväksynyt."? -Kuvitteleeko aloittaja kuuluvansa Stefun kaveripiiriin ja perhetuttuihin? Millä lailla nämä moukat elää, jossakin mielikuvitusmaailmassa ja mielikuvituselämässä VALHEITA LEVITTÄEN kuten Sofia Belorfkin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onhan se hauskaa katsoa, kun samat TOLLOT vielä 10 vuoden jälkeenkin Martinan kimpussa! Eli aloittaja ja Kortekieli hokija, jotka kumpikin näyttää olevan patologisia valehtelijoita! Jotka eivät todellakaan kuulu Thermanin lähipiiriin....tarkoitus on vain mustamaalata Martinaa! Lähinnä naurattaa tuollaisten moukkien perätön kirjoittelu, kuten tämäkin;
        "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme. Myöskään Stefanin perhe ei sitä hyväksynyt."? -Kuvitteleeko aloittaja kuuluvansa Stefun kaveripiiriin ja perhetuttuihin? Millä lailla nämä moukat elää, jossakin mielikuvitusmaailmassa ja mielikuvituselämässä VALHEITA LEVITTÄEN kuten Sofia Belorfkin?

        Onneksi sinä olet sydämellinen, sympaattinen, hyväsydäminen ja kaiken lisäksi kaikkein kaunein.❤️


    • Anonyymi

      Siis voi mitä pohdintaa nuo aloituksesta kaksi seuraavaa pitkää kommenttia ja Martinan syyttelyä ja kuitenkin Satu Tuomisto on itse mediassa kertonut että Stefu oli valehdellut hänelle että ovat eronneet ja että lopetti suhteen heti kun sai siitä tietää.

      Toki Martina tuon pettämisen takia otti sitten eron mutta syksyllä taas palasivat yhteen. Sellainenkin aloitus on tehty samana päivänä että Sadun pitäisi tehdä rikosilmoitus Martinasta koska Seiska on uutisoinut että Satu rikkoi Martinan perheen.

      • Anonyymi

        Täytyykin käydä katsomassa tuo aloitus; Sadun pitäisi tehdä rikosilmoitus....


      • Anonyymi

        Tällainen pitkäaikainen Martinan kiusaaminen on luettavissa jo vainoamiseksi. Ketju on aloitettu v. 2014, mutta jo ainakin v. 2012 lähtien nämä samat ihmiset ovat vainonneet Martinaa ja hänen lähipiiriään ja nyt eletään jo v. 2024.


    • Anonyymi

      Meidän Tyrkky-Mirri-Minniminna-Martta-Martti-Marzu-Marsu-Maratiina-Maritza-Marakatti-Lehdykkä-Lehdyskä-Kotletti-Trikotletti-Gosmopoliitti-Salarakas "Mara" Impilinna-Kortelampi-Aitolehmä-Maitolehmä-Aivolehti-Aitolehti-Eremenko-Eerikäinen-Therman-Täärmanni-Kadhum-Tamminen-Pikkarainen-Backer-Palaci  on kuitenkin paljon laskelmoivampi kuin kilpailijansa. Synnyttihän meidän Mara lapsen meidän Stefan-Steffi-Stephania "Tapsukka" Termos-Therman-Täärmanni-WaleHartWall-Aitolehmä-Aitolahti-Ruusila-Belorf-Bay-Rantaselle!

      Meidän Tapsukka-Termoksen suhteet ovat vähän kummallisia, kaikennäköisiä somemuijia ja ex-missukoita. Meidän Tapsukka-Termos on siis kellistänyt meidän Mara lisäksi meidän Tyrkky-Sofia-Lokki "Sohvi"-Jessica Ruusila-Belorf-Nousiainen-Wilson--Ranta-aho--Therman-Täärmanni-Cledoksen ja meidän Satu Sinikka "Sapiska" Tuomisto-Toivonen-Nielikäinen-Aarnio-Pikkarainen-Therman-Täärmanni-Pikkarainen-Dahlmannin. Aikamoinen sonni tämä meidän Tapsukka-Termos!

      Mara, Sohvi, Sapiska... kuka seuraavana julkkismuijista?

    • Anonyymi

      Mikä suhde tällä aloittajalla ja kommentoijalla on Satu Tuomistoon?

      • Anonyymi

        Aloittaja ja nuo pari pitkää kommenttia heti perään kirjoittanut on sama henkilö. Tai sitten asialla on isä ja tytär tai äiti ja tytär, kuinka vaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaja ja nuo pari pitkää kommenttia heti perään kirjoittanut on sama henkilö. Tai sitten asialla on isä ja tytär tai äiti ja tytär, kuinka vaan.

        Nuo pitkät kommentit kirjoittanut väittää olevansa toimittajan tytär mutta kirjoituksesta tulee käsitys että on vanhempi mies.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo pitkät kommentit kirjoittanut väittää olevansa toimittajan tytär mutta kirjoituksesta tulee käsitys että on vanhempi mies.

        Lukeeko vanhempi mies Me Naisia ja Kotivinkkiä? Niihin viittaa tuossa kommentissaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo pitkät kommentit kirjoittanut väittää olevansa toimittajan tytär mutta kirjoituksesta tulee käsitys että on vanhempi mies.

        Hyvä kommentti heti noiden jälkeen. "Kuka näitä oikein runoilee?" Sen mekin haluaisimme tietää, eikö niin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukeeko vanhempi mies Me Naisia ja Kotivinkkiä? Niihin viittaa tuossa kommentissaan.

        Martinasta on tosiaankin ollut artikkeli Kotivinkissä vuonna 2014 eli silloin kun tämäkin ketju on aloitettu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nuo pitkät kommentit kirjoittanut väittää olevansa toimittajan tytär mutta kirjoituksesta tulee käsitys että on vanhempi mies.

        Minustakin viittaa vanhempaan mieheen, joka vielä tänä päivänäkin haukkuu Martinaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukeeko vanhempi mies Me Naisia ja Kotivinkkiä? Niihin viittaa tuossa kommentissaan.

        Joku toimittaja on. Kuka tietää jonkun Kotivinkin tai MN jutuista. Toimittajat pääsee vanhoihin arkistoihin. Ja osaa hakea vanhoja juttuja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joku toimittaja on. Kuka tietää jonkun Kotivinkin tai MN jutuista. Toimittajat pääsee vanhoihin arkistoihin. Ja osaa hakea vanhoja juttuja.

        No tuo ketjun alussa pitkiä tarinoita kirjoittanut on kommentoinut vuonna 2014 ja silloin Martinasta on ainakin ollut Kotivinkissä juttua. Muuten, pisti silmään kun luin ketjua että se sama reagoi heti kun joku väitti Satua romaniksi, tai no "romaaniksi".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo ketjun alussa pitkiä tarinoita kirjoittanut on kommentoinut vuonna 2014 ja silloin Martinasta on ainakin ollut Kotivinkissä juttua. Muuten, pisti silmään kun luin ketjua että se sama reagoi heti kun joku väitti Satua romaniksi, tai no "romaaniksi".

        Muuten on kyllä niin Sadulle omistautunut henkilö kirjoittamassa että oksat pois. Tosiaankin voisi olla joku entinen toimittaja tai tämäntapainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No tuo ketjun alussa pitkiä tarinoita kirjoittanut on kommentoinut vuonna 2014 ja silloin Martinasta on ainakin ollut Kotivinkissä juttua. Muuten, pisti silmään kun luin ketjua että se sama reagoi heti kun joku väitti Satua romaniksi, tai no "romaaniksi".

        Sen täytyy olla itsekin romani tai ainakin puolikas.


    • Anonyymi

      Tuo sama aloittaja teki lähes samanlaisen kirjoituksen Sofiasta, kun Stefun ja Sofian suhde tuli julkisuuteen keväällä 2020.

      Onpas outoa, tai onko sittenkään, että näyttää että Stefun takia näyttävät olevan Martinan kimpussa.

      • Anonyymi

        Aika käsittämätöntä, mutta miksi on vieläkin Martinan kimpussa, kun ovat Stefun kanssa eronneet jo muutoma vuosi sitten? Martinalla avopuoliso ja Stefulla uusi seuralainen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aika käsittämätöntä, mutta miksi on vieläkin Martinan kimpussa, kun ovat Stefun kanssa eronneet jo muutoma vuosi sitten? Martinalla avopuoliso ja Stefulla uusi seuralainen.

        Ei kimpussa saisi olla! Eikä ilkeä. Martina kuitenkin kiinostaa paljon ihmisiä läpi Suomen.
        Positiivinen uteliaisuus pitäisi olla.


    • Anonyymi

      Tämän ketjun aloituksen vuonna 2014 on tehnyt sama henkilö joka nyt tehnyt aloituksen tänne otsikolla "Johtavassa asemassa".

    • Anonyymi

      Tämän ketjun aloittajahan on selvästi se joka hokee Kortemummoa, Reikimummoa ja Siiderskää.

      • Anonyymi

        Aivan oikein, niinhän se onkin! Lukaisi läpi ja kyllä tuo aloittaja on jo v. 2014 ollut patologinen valehtelija, kuten vielä tänä päivänäkin. Jotenkin naurattaa nuo hänen satuilunsa, sitähän lukee kuin avointa kirjaa. Heti ensimäinen lause "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme" ja toinen lause perään, että tuntisi Stefun perheen,
        saa jo naurun aikaiseksi. Ihan keksittyä satuilua, nähnyt Stefun isän kuolinilmoituksen ja siitä saanut huutomyrskyn aikaiseksi. Sehän tekee vielä tänä päivänäkin aivan samoin, satuilee jotain omia sairaita juttujaan. Lopussa vielä kehuu Satua samoin sanoin, kuin on kehunut Sofiaakin. Tuo ihminen on ollut näköjään jo kauan psyykkisesti sairas ja vuosi vuodelta mennyt vielä huonompaan kuntoon. En todellakaan usko, että Stefun perhe olisi tuollaista ihmistä sietänyt ympärillään, joten tuohan on ihan pelle koko ihminen!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein, niinhän se onkin! Lukaisi läpi ja kyllä tuo aloittaja on jo v. 2014 ollut patologinen valehtelija, kuten vielä tänä päivänäkin. Jotenkin naurattaa nuo hänen satuilunsa, sitähän lukee kuin avointa kirjaa. Heti ensimäinen lause "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme" ja toinen lause perään, että tuntisi Stefun perheen,
        saa jo naurun aikaiseksi. Ihan keksittyä satuilua, nähnyt Stefun isän kuolinilmoituksen ja siitä saanut huutomyrskyn aikaiseksi. Sehän tekee vielä tänä päivänäkin aivan samoin, satuilee jotain omia sairaita juttujaan. Lopussa vielä kehuu Satua samoin sanoin, kuin on kehunut Sofiaakin. Tuo ihminen on ollut näköjään jo kauan psyykkisesti sairas ja vuosi vuodelta mennyt vielä huonompaan kuntoon. En todellakaan usko, että Stefun perhe olisi tuollaista ihmistä sietänyt ympärillään, joten tuohan on ihan pelle koko ihminen!

        Toisekseen mitä tuo aloittaja roikkuisi enää Martinan kimpussa, kun Martina ja Stefu ovat jo ainakin 4 v. sitten eronneet. Sehän jauhaa jopa jotain todella vanhoja kouluaikaisia juttuja, höpöttää Riihimäestä ja väittää kivenkovaa Martinan olleen Minna nimeltään. Joka ei todellakaan pidä paikkaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein, niinhän se onkin! Lukaisi läpi ja kyllä tuo aloittaja on jo v. 2014 ollut patologinen valehtelija, kuten vielä tänä päivänäkin. Jotenkin naurattaa nuo hänen satuilunsa, sitähän lukee kuin avointa kirjaa. Heti ensimäinen lause "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme" ja toinen lause perään, että tuntisi Stefun perheen,
        saa jo naurun aikaiseksi. Ihan keksittyä satuilua, nähnyt Stefun isän kuolinilmoituksen ja siitä saanut huutomyrskyn aikaiseksi. Sehän tekee vielä tänä päivänäkin aivan samoin, satuilee jotain omia sairaita juttujaan. Lopussa vielä kehuu Satua samoin sanoin, kuin on kehunut Sofiaakin. Tuo ihminen on ollut näköjään jo kauan psyykkisesti sairas ja vuosi vuodelta mennyt vielä huonompaan kuntoon. En todellakaan usko, että Stefun perhe olisi tuollaista ihmistä sietänyt ympärillään, joten tuohan on ihan pelle koko ihminen!

        Mutta nuo kaksi seuraavaa pitkää kommenttia jossa joku mieheltä vaikuttaja kertoo olevansa toimittajan tytär. Jotain tuttua tuossa kirjoituksessa aivan kuin kirjoittelisi täällä tänä päivänäkin. Luulen että aloittaja ja nuo kaksi seuraavaakin kommenttia kirjoittanut on sama henkilö tai sitten siinä tosiaankin tekee yhteistyötä vanhempi ihminen ja tytär. Aloittaja ainakin vaikuttaa naiselta. Mutta tuo aivan fanaattinen suhtautuminen Satu Tuomistoon. Tuo on todella outoa. Siis aloittaja ja nuo kaksi seuraavaa kommenttia kirjoittanut. Kaikki täysin Tuomiston lumoissa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein, niinhän se onkin! Lukaisi läpi ja kyllä tuo aloittaja on jo v. 2014 ollut patologinen valehtelija, kuten vielä tänä päivänäkin. Jotenkin naurattaa nuo hänen satuilunsa, sitähän lukee kuin avointa kirjaa. Heti ensimäinen lause "Sitä naista emme koskaan hyväksyneet kaveripiiriimme" ja toinen lause perään, että tuntisi Stefun perheen,
        saa jo naurun aikaiseksi. Ihan keksittyä satuilua, nähnyt Stefun isän kuolinilmoituksen ja siitä saanut huutomyrskyn aikaiseksi. Sehän tekee vielä tänä päivänäkin aivan samoin, satuilee jotain omia sairaita juttujaan. Lopussa vielä kehuu Satua samoin sanoin, kuin on kehunut Sofiaakin. Tuo ihminen on ollut näköjään jo kauan psyykkisesti sairas ja vuosi vuodelta mennyt vielä huonompaan kuntoon. En todellakaan usko, että Stefun perhe olisi tuollaista ihmistä sietänyt ympärillään, joten tuohan on ihan pelle koko ihminen!

        Ei ole ihan terveen ihmisen kirjoittelua nuo sinunkaan kirjoitukset. Voi todella olla totta, että sinua naurattaa 2014 kirjoitukset? Ja luet jotain anonyymiä kuin avointa kirjaa?
        Ja viittaat johonkin kuolinilmoitukseen ties monettako kertaa?
        Olet kuule ihan pelle ite!
        Menepä Vihannesmato-sivuille ja tilaa itsellesi kaveri.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei ole ihan terveen ihmisen kirjoittelua nuo sinunkaan kirjoitukset. Voi todella olla totta, että sinua naurattaa 2014 kirjoitukset? Ja luet jotain anonyymiä kuin avointa kirjaa?
        Ja viittaat johonkin kuolinilmoitukseen ties monettako kertaa?
        Olet kuule ihan pelle ite!
        Menepä Vihannesmato-sivuille ja tilaa itsellesi kaveri.

        Ketä ei naurattaisi pähkähullun jutut, joissa ei ole minkäänlaista perää? Sinin kirjoituksesi täältä kyllä tunnistaa ja sua voi lukea kuin avointa kirjaa. Mene sinä vanhainkotiin tai hullujenhuoneelle, sinnehän sinä kuulut. Olet lisäksi luulosairas, jos luulet minun kirjoittaneen aikaisemmin jostakin kuolinilmoituksesta.

        Sen tiedät, että sinä et millään tapaa kuulu Thermanin lähipiiriin, vaan olet sairas ihminen!🤣😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ketä ei naurattaisi pähkähullun jutut, joissa ei ole minkäänlaista perää? Sinin kirjoituksesi täältä kyllä tunnistaa ja sua voi lukea kuin avointa kirjaa. Mene sinä vanhainkotiin tai hullujenhuoneelle, sinnehän sinä kuulut. Olet lisäksi luulosairas, jos luulet minun kirjoittaneen aikaisemmin jostakin kuolinilmoituksesta.

        Sen tiedät, että sinä et millään tapaa kuulu Thermanin lähipiiriin, vaan olet sairas ihminen!🤣😂

        PS. Onneksi mun ei tarvitse kaveria hakea Vihannesmato-sivuilta, kun mulla on kunnon mies!😂


    • Anonyymi

      Omituinen höpöttäjä tuo tän ehtoinen mummeli. Erikoinen. Erikoisia aivotuksia.

      • Anonyymi

        Kiskoo sidukkaa ja lukee kuolinilmoituksia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kiskoo sidukkaa ja lukee kuolinilmoituksia.

        Sinäkö juot sidukkaa lääkkeiden kera? Ilmankos olet aina niin sekaisin🤣😂🤣😂


    • Anonyymi

      Tuo aloituksen tehnyt on vanhempi henkilö, mielestäni vanha mies ja hän on opettanut tyttärensä ja poikansa myös samoille sairaille haukkumisille. Odottiko hän, että Stefu olisi ottanut hänen tyttärensä? 🤣😂 Sehän on vahtinut Hangon tiluksiakin haukan lailla🤣

    • Anonyymi

      Täytyy olla päässä vika tuolla aloittajalla, kun tuollaisia päättömiä satuilee. Kuka
      ensinnäkään uskoisi hänen juttujaan, ketä se edes kiinnostaisi? Mutta samaahan se tekee vielä tänä päivänäkin ja sen jutut ei ole muuttuneet miksikään.

      • Anonyymi

        Veikkaan että nuo kaksi seuraavaa pitkää kommenttia on myös aloittajan tekemiä. Kiinnitti huomiota että käytti myös sanontoja "Qui bono?" ja "Keep on the goog work" ja S&S ja toivottaa onnea rakastuneille. Tässä tapauksessas siis Stefu ja Satu, myöhemmin se S&S oli Stefu ja Sofia. Lienee se joka jaksaa hokea Martinan englannin kielestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että nuo kaksi seuraavaa pitkää kommenttia on myös aloittajan tekemiä. Kiinnitti huomiota että käytti myös sanontoja "Qui bono?" ja "Keep on the goog work" ja S&S ja toivottaa onnea rakastuneille. Tässä tapauksessas siis Stefu ja Satu, myöhemmin se S&S oli Stefu ja Sofia. Lienee se joka jaksaa hokea Martinan englannin kielestä.

        no niin...siis good work..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että nuo kaksi seuraavaa pitkää kommenttia on myös aloittajan tekemiä. Kiinnitti huomiota että käytti myös sanontoja "Qui bono?" ja "Keep on the goog work" ja S&S ja toivottaa onnea rakastuneille. Tässä tapauksessas siis Stefu ja Satu, myöhemmin se S&S oli Stefu ja Sofia. Lienee se joka jaksaa hokea Martinan englannin kielestä.

        Kaksi seuraavaa kommenttia on tehnyt joku potkut saanut toimittaja ja aloituksen tämän tytär? Aloitus on kuin jonkun teinin paatosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Veikkaan että nuo kaksi seuraavaa pitkää kommenttia on myös aloittajan tekemiä. Kiinnitti huomiota että käytti myös sanontoja "Qui bono?" ja "Keep on the goog work" ja S&S ja toivottaa onnea rakastuneille. Tässä tapauksessas siis Stefu ja Satu, myöhemmin se S&S oli Stefu ja Sofia. Lienee se joka jaksaa hokea Martinan englannin kielestä.

        Se kaksi pitkää kommenttia kirjoittanut loukkaantui myöhemmässä kommentissaan, kun romaneja sanottiin romaaneiksi. Eli kalikka kalahti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se kaksi pitkää kommenttia kirjoittanut loukkaantui myöhemmässä kommentissaan, kun romaneja sanottiin romaaneiksi. Eli kalikka kalahti?

        Eli on manne tai ainakin puolikas!


    • Anonyymi

      Jo vuonna 2014 on kirjoiteltu "siiderskä" ja "partsilla", kuten tästä ketjusta näkee.

      • Anonyymi

        Sehän hokee myös aina noita samoja fraasejaan, joita on jo ainakin v. 2012 saakka hokenut.


    • Anonyymi

      Eiks oo ihkua että tämä aloituksen tekijä on myös tuo joka on aloittanut tänne palstalle seksinmyynti-ilmoitusten tykittämisen?

      • Anonyymi

        Joo, tykittäminen alkoi tuolloin kun tämä ketju oli nostettu pari viikkoa sitten tänne ylös. Tässä ketjussahan sen myynti-ilmoituksia ei kuitenkaan ole.


      • Anonyymi

        No mutta! Aloittajahan on Martinan pitkäaikaisin vainoaja. Mites nyt noin?


      • Anonyymi

        Onko nyt kuitenkin niin kuin on epäiltykin että henkilö on ylläpidossa töissä? Täältähän poistuu viestejä vaikka eivät ole sääntöjenvastaisia, jos ne eivät sovi tuon henkilön agendaan. Ja sillä on myös joku yhteys Seiskaankin.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      131
      7791
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      78
      3824
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1333
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1087
    5. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      57
      1032
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      94
      1007
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      123
      833
    8. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      728
    9. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      715
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      39
      677
    Aihe