Koululakkautukset peruttava

Mr_Helsingin_mlk

Koululakkautukset ovat olleet äärettömän huono idea kaupungille, jossa lasten määrä jatkuvasti kasvaa. Tästä asiasta oli juuri eilen kaupungin talolla tilaisuus, jossa lapsien ja aikuisten lähettämät yli 500 korttia luovutettiin valtuustoryhmille.

Nyt on käynyt ilmi, että yli 60 koulua on sisäilmaongelmaisia. Kun kouluverkkoarvio tehtiin ilman kuntoanalyysia, tehty päätös on täysin virheellinen ja järjetön. Miksi sulkea terveitä ja kunnollisia kouluja alueilta, jossa lapsien määrä lisääntyy?

Kertokaapa, mikä voi olla tuollaisen hölmöyden takana? Ja mitä tälle asialle voisi tehdä? Ainakin Kokoomus ja SDP ovat täysin tunteettomia terveelle järjelle. Kertokaa, oi arvoisat kanssaihmiset!

10

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zinojev

      Punamusta allianssi, pikku-Antti ja juoppo-Tapani hoitavat homman. Heidän tarkoitus on tuhota Vantaa, ainakin siltä näyttää. Parhaat koulut ensin ja sitten vähitellen jäljelle jää homeiset ruppanat. Tämän tehtävä on käynnistetty. Sääli, että nämä Eduskuntavaalit vähän kiusaavat menoa.

    • Heikki JJ

      Tässä ihmettelee paikallinen asukas. Miksi grynderit välttämättä haluavat Tuomelan tontin, kun Tavastbyn koulu paloin 30 vuotta sitten ja on vielä kaavoittamatta ja rakentamatta? Onko järkeä?

      • Antti keskikokoisempi

        Huomio! Tätä ihmettelen myös minä. Olen etunimikaimalta yrittänyt kysyä, mutta jätkä vain tuhahtelee ja teeskentelee, että ei kuullut.


    • 6+1

      Pitäisi saada uudet kunnallisvaalit järjestettyä Vantaalla välittömästi. Onko se mahdollista samaan tapaan kuin ennenaikaiset eduskuntavaalit?

      • Hoilaava Susanna

        Päinvastoin. Kunnalisvaalit juuri siirtyivät yhdelllä vuodella, jotta Vantaan surkein valtuusto saa jatkaa sohlaamista.


      • ?????
        Hoilaava Susanna kirjoitti:

        Päinvastoin. Kunnalisvaalit juuri siirtyivät yhdelllä vuodella, jotta Vantaan surkein valtuusto saa jatkaa sohlaamista.

        Siirtyivät? Miten niin!


      • Susanna BR
        ????? kirjoitti:

        Siirtyivät? Miten niin!

        No, kun piti olla 2016, mutta Metropolista äänestetään samalla, niin menee 2017 asti. Jippii tätä riemua - paras valtuusto ikinä!


    • Vantaa Helsinkiin

      Vantaa pitäisi liittää Helsinkiin. Toki Helsingissäkin on ongelmia, mutta ei kuitenkaan näin pahoja mitä Vantaalla. Vantaalaiset saisivat paremmat palvelut kun Vantaa olisi osa Helsinkiä.

      • Tuhma Pyython

        Nyt vielä on käynyt niin, että Vantaan muut koulut ovat mätiä. Se kävi ilmi tässä tiistaina Kanniston koululla. Ja tilannetta pahennetaan sulkemalla terveet ja näin lisätä ongelmia.
        Syynä on ilkeitten huhujen mukaan se, että kurjistamalla koko tilanne surkeaksi, pääsee akj Nikulainen rakennuttamaan kaksi keskitettyä jättiläiskoulua, jolloin kiinteistöjen määrä pienenee. Ja taas tulisi myytäväksi omaisuutta!
        Mikä on Nikulaisen motiivi - puoliavoimesti on kyllä jo kertonut suunnitelmtasta? Arvatkaa vain, entinen rakennusliikkeen mies!


    • Vallan huipulla

      Totta kai kokoomus on täynnä lieroja. Kuuluu nykymaailmaan. Kuka jää kaipaamaan kahta koulua? Kuka tavallsia ihmisiä kuuntelee? Kaikki tavalliset ihmiset, nekin elävät vain omaa elämäänsä ja vähät välittävät. Näin se toimii - on kivaa olla voittaja ja voittajia ei ole, jos ei häviäjiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      136
      5828
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3555
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1905
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1903
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1730
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1576
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1502
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1378
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1376
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1317
    Aihe