Sdp:n vaadittava sosiaali- ja terveysministeri Rädyn erottamista

Räty erotettava

Luottamus Laura Rädyn moraalin on mennyt, sdp:n on vaaadittava sosiaali- ja terveysministeri Rädyn erottamista luottamuspulan vuoksi aivan samalla tavalla, kuten vaadittiin Anneli Jäätteenmäkeä jättämään luottamuspulan vuoksi pääministerin tehtävät alkukesästä 2003.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014082618604885_uu.shtml

6

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eroissa eroa

      Jutta Urpilainen ilmoitti joskus julkisuudessa pienipalkkaisen tuloiksi 3000 €/kk... Ai niin mutta Juttahan erotettiinkin jo.

    • Vesa Kaitera

      Räty erotettava kirjoitti: "Luottamus Laura Rädyn moraalin on mennyt, sdp:n on vaaadittava sosiaali- ja terveysministeri Rädyn erottamista luottamuspulan vuoksi aivan samalla tavalla, kuten vaadittiin Anneli Jäätteenmäkeä jättämään luottamuspulan vuoksi pääministerin tehtävät alkukesästä 2003."


      Noissa tapauksissa on merkittävä ero: Jäätteenmäki selvästi valehteli eduskunnassa toimiessaan pääministerinä, Räty ei ole sitä tehnyt. En oikein usko, että voidaan sanoa, että luottamus Laura Rätyyn olisi mennyt, koska Kokoomuksen sisällä hänellä on puolueen täysi tuki, ja Kokoomuksen ulkopuolella hänellä ei ole juuri tukea aiemminkaan ollut. Keskustaa närästää Rädyn rooli taannoisessa KEVA:n toimitusjohtajan eroprosessissa ja demareita taas ärsyttävät Rädyn SoTe-asioita koskevat linjaukset, jotka selvästi poikkeavat demarien näkemyksistä.

      Jos verrataan Kokoomuksen uuden ministerikolmikon: Rädyn, Orpon ja Toivakan, saamaa kohtelua mediassa ja somessa, niin Rätyähän on lyöty kuin vierasta sikaa, mutta nuo muut kaksi on jätetty melko lailla rauhaan. Tulkitsen tämän tilanteen sellaiseksi, että kilpailevissa puolueissa on nähty pitkässä juoksussa Räty suhteessa vaarallisimmaksi poliitikoksi tästä kolmikosta, ja siksi kaikki kampitusyritykset on tehty nimenomaan hänen kohdallaan. Joku voisi tietysti väittää, että Rätyhän on tehnyt virheitä, joita nuo muut kaksi välttämättä eivät ole tehneet. Ehkä näinkin, mutta media on kuitenkin kaivanut menneitä stipluja vain Rädyn kohdalla, ja minusta se on ollut tarkoitushaluista toimintaa. Lähes kaikilta poliitikoilta löytyy menneisyydestä jokin moraalista närkästystä nostattava teko, jos vain kaivataan kyllin perusteellisesti. Politiikassa ei ole pyhimyksiä.

      • aito demari

        Kaiteran järkeilyssä on kyllä järkeä, Rädyn erottaminen on tässä tilanteessa ja näillä näytöillä vaikea jos ei mahdoton tehtävä. Ja jos niin tapahtuisi, niin tilalle tulisi uusi kokkari.

        Mitä demareiden pitää tehdä on vastustaa julkisesti ja kuuluvasti sellaista toimintaa jota Räty teki. Pitää myös vahtia että ei synny sellaisia rakenteita, jotka mahdollistavat "rätystelyn"


    • Mätä Krista

      Krista Kiurun epäselvyydet ja valehtelut ovat paljon vakavampia. Laitettiinko virkaa milloinkaan auki? Olisi pitänyt tehdä joka vuosi.

    • Jääviyskysymys

      SDP:n eroa on vaadittava, joten puolueen edustajat eivät ole kovin hyviä vaatimaan kenenkään eroa.

    • Erotkaa heti

      Kiuru ja Räty kaksi nimitysekoilussa olleita. Mukana omat ja muiden nimitykset.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      583
      3868
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3318
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2791
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2749
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2134
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2081
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1967
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1855
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1800
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1749
    Aihe