Beverly Hillsin täydelliset naiset

KimKyle

Ihanaa kun alkaa viimeinkin uusi kausi Beverly Hillsin täydellisiä naisia. Kunnon kieroiluja ja sekoiluja taas tiedossa :) Mahtavaa viihdyttävää hömppää. Eli eka uusi jakso ensi viikon tiistaina 2.9 klo 22.30 Avalla.

35

3022

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Beverly

      Jippii, oonki jo oottanu et koska jatkuu. Mä rakastan kaikkia näitä täydelliset naiset-sarjoja. Sais tulla uudet jaksot niistä muistakin, o.c ja new york ainaki.

      • Lisa3333

        Niin mäkin rakastan :) Nyt on vissiin uus nainen mukana kuvioissa eli näyttelijä Lisa Rinna. Saapa nähdä millainen nainen on kyseessä.


      • Anonyymi
        Lisa3333 kirjoitti:

        Niin mäkin rakastan :) Nyt on vissiin uus nainen mukana kuvioissa eli näyttelijä Lisa Rinna. Saapa nähdä millainen nainen on kyseessä.

        Kylen voisi poistaa . Vaihtaa


    • brandi

      Samat on taas metkut ja kieroilut muijilla. On todellakin viihdyttävä ohjelma. Se vähän mietityttää et kuinka paljon näitä käsikirjoitetaan ja suunnitellaan etukäteen. Miten voi aikuset naiset riidellä noin paljon ja niin teinityyliin.

      • Anonyymi

        Koska ne on jatkuvassa nälässä ja joko alkoholi viekkareissa tai laskuhumalassa.

        Siinä välissä pikku siivu onnea ehkä yhden lasin nousussa, kun saadaan riidat sovituksi, että voi alkaa uusi kuerros😂

        Kukaan ei tee mitään muuta paitsi juoruaa ja shoppailee.

        Ihan mahtavaa! Tosi luksusta!

        Varmaan tarviikin olla älyllisesti lobotomiapotilas, että kestää ne krapulat.

        Mut onhan toi tietty mahtava parannus jos on lähtöisin jostain asuntovaunukylästä ja isänsä raiskauksen alta niinkuin Brandi.


    • kaunista sisustusta

      Sisarukset Kyle ja Kim kyllästyttää. Pitäisi jo poistaa,he jauhavat tyhjää,ikävää käytöstä. Typeriä ja sivistymättömiä naisia, eikä hiltonsukuisia oikeasti arvosteta olen lukenut. Fiksut Lisa,Jolanda,Brandy on hyviä tyyppejä ja uusi Carltonkin mielenkiintoinen. Latinomissi J on tylsä eikä sovi ohjelmaan.

    • Hömpönpömppää

      Jossain on sarja onnistunut, vaikka sarjaa halveksii, niin pitipä sitä seurata.
      Riidat on kyllä jonninjoutavia ja kaikki on omalla tavallaan kieroja.
      Brandi ehkä kieroin ja omituisin. Caritonkin oli todella sekava tyyppi ja hänen miehensä repsahtaneen reppanan oloinen.

      Välähdyksen näkisin oikeasti menehtyneistä naisista, mutta eivät ymmärrettävästi lähde moiseen pelleilyyn.

      • Sarja

        Tähän kai ohjelma perustuukin, jonninjoutavia riitoja. Epäilen jopa Brandin osuudesta, että on käsikirjoitettu.
        Ei kai kukaan tervejärkinen nainen halua antaa itsestään noin tökeröä kuvaa.
        Voi olla , tässä toimii sama konsteppi, kun muissakin ( BB talo) annetaan viinaa, niin kyllä saadaan meteliä aikaiseksi.

        Oletteko huomanneet kotiapulaiset sarjassa on kaikki harmaita hiiriä, jotta emäntä saa loistaa .


    • Orange county paras

      BH nähty kausi oli huono. Latinomissi oli virhe valinta. Carlton oli kiinnostava perheineen mutta tuotanto pilasi hänen esiintymisensä Kylen avustuksella tahallisilla kielteisillä ja tyhmillä tempuilla,kärjistyksillä. Kimille kuului hyvää. Yolanda on kaikista järkevin ja normaalein naisista. Kyle on jotenkin kiero ja vastenmielinen. Ja nyt alkoi New Yorkin naiset ja se vasta sekoilua on. En tiedä jaksanko seurata sitä tyhjän jauhamista. Suosikkini on vanhin ORANGE COUNTY naiset sarja, jonka 10. kautta alkavat filmata marraskuun alussa. Meillä ei ole näytetty vasta kuin 7 kautta. 8 ja 9 odottaa. Kiinnostavin henkilö on tamra ja Tamralle on tapahtunut hyviä asioita.

    • Amazing!

      Kyle on kyllä paras ja seksikkäin, ja AITO.

      Loput ämmät ja äijät ärsyttäviä esittäjiä, ja muka totuuden torvia, torvia ne on itse.

      Amazing kaveri kyllä häärii Kylen seläntakana. Pääsi kuin koira veräjästä.

      Lisan ukko on täys taukki, koira sylissä oleva vanha pieru.

      • tähtiäää

        Katsokaas Kylen jalkoja , samanlaiset länkisääret kuin yleensä vanhuksilla. Kyle on kauhean kateellinen kaikille vähän yksinkertaisen välillä.
        Lisan mieshän on fiksu, on osannut tehdä rahaa.selkeesti huomaa ettei välitä sanoa kaikkea mitä ajattelee.


      • koiraansekopaa

        Kyllä se taitaa olla Lisa joka sitä rahaa osaa takoa ja on tehnyt. Kova bisneswomen (se muuten kirjoitetaan jotenkin businesswoman). Lisan miehestä ei siihen ole.


      • Anonyymi

        Aito ? sehän peittelee ja piilottaa kaikki asiat, eihän ny minun mieheni... sievistelijä ja tylsä


    • Ramona uhu

      En tiiä kenen täydellisiä naisia nyt esitetään , mutta se Ramona ( hän jolla tosiaankin on hieman ulkonevat silmät , ihan kaunis ihminen ),,
      Hän on kyllä ärsyttävä tyyppi.

      Onko kukaan käynyt englannin kielisillä sivustoilla lukemassa millaista palautetta on saanut keskusteluissa .
      Tai olisiko jollakulla vinkkiä englanninkielisestä keskustelupalstasta.

    • Kauheemiäs

      Surullista ja osittain karmaisevaakin katsottavaa. Ihmisten onttous on kauheaa katsella. Horroria oikeastaan koko sarja.

    • OrangeCountyaMyös

      The Real Housewives of Beverly Hills tuorein kausi 5 alkaa 31.8. Kiinnostava Orange County kausia tehty jo 10 kautta mutta meillä ei ole näytetty vielä kuin 7 kautta! Miksi? Sarjan muut New York ja Miami eivät ole kiinnostavia ollenkaan henkilöiden takia.

      • mooreatahiti10

        Oikaisu edelliseen. The Real Housewives of Orange County on jo meillä näytetty 8 kauden jaksot.Seuraavaksi sitten BH jälkeen toivottavasti OC 9 kausi ja 10.


      • todenpiaovat

        Orange Countyn on mielestäni paras kaikista,normaalein. Varsinkin 10, kausi vaikuttaa hyvältä. Ei ole turhaa riitelyä ja vouhotusta kuin NY versiossa. BH voi olla näyttävä mutta ihmiset eivät niin kiinnostavia kuin OC-ssa.


    • silkkaa_paskaa

      Ja täyttä paskaa tämäkin, jonka sijaan voisi vaikka näyttää pornoa ja kunnon väkivaltaa.

    • tyhjansaapyytamatta

      Ekat jaksot täytä hömppää. Ei draamaa, ei yhtikäs mitään. Sarjan suosio on juuri perustunut kovaan kielenkäyttöön ja kissatappeluihin. Ilmeisesti luvassa sitä on myöhemmissä jaksoissa.

    • pulustakatsottu

      Orange County sarjan 9. kausi alkaa heti Avalla 2.10 BH naisten päätyttyä.

    • branditodellaKahjo

      Brandin sairas ja mauton sekoilu pahenee koko ajan ja saanut potkut sarjasta tämän 5.kauden jälkeen. Kim on myös taas alkoholisoitunut ja sekoillut ja viimein annettu ansaitusti kenkää! Muut jatkaa ja ovat hyviä yksi uusi seur. 6 kaudelle.

      • omatjatoisennn

        Muut naiset ei taida tajuta että ohjelma on nyt tehty Brandyn ympäille. Jos se ei aiheuttaisi draamaa niin se sais lähteä siitä sarjasta. Naisten omaa tyhmyyttä jos haluaa viettää aikaa Brandyn kanssa. Ilmeisesti sopimuksessa sanotaan että täytyy pitää yhteyttä jokaiseen naiseen.

        Kylestä saa pikkasen tyhmän mielikuvan, koska se ei tajua että se ei voita noita "kaksintaisteluja" koska se rupee aina pillittämään. Kyle on jankuttaja sekä hakeutuu aina vapaaehtoisesti riitoihin. Kim on täys narkkari joka on hemmetin kateellinen omalle siskolle joka on saanut miehen joka rikastuttaa sen elämää, hienot talot ym. Kim asuu yksin vuokralla syöpää sairastavan ex-miehensä kanssa, vailla maallista omaisuutta. Kylen pitäisi haistattaa paskat siskollensa ja unohtaa se.


      • sisaruksetvexx

        Kim tienasi lapsitähtenä perheelleen rahaa ja elätti. Katkeruutta ja alkoholi mukaan kuvaan. Kyle päässyt elämässään helpommalla..Sisarpuoli naisille on rikas Kathy Hilton. Jostain luin vuosia sitten että Hiltonin sukua pidetään moukkana ei oikein arvosteta.


    • Ihmissuhteetonhankalia

      Säälittää Kim. Omat henkilökohtaiset ongelmat, kuten alkoholismi on juuri henkilökohtaisia ongelmia. Ei mitään kaikkien kantturoiden yleisiä keskustelunaiheita. Sitäpaitsi kukaan naisista ei sylje lasiin. Esittävät parempaa kun olevat. Tosin tuotantoyhtiö varmaan panee emännät juomaan ilmaisilla viinaksilla, että saa emännät toistensa kurkkuun kiinni. Minä taas toivon, että Kim ja Kyle jaksavat pitää yhteyttä. He ilmeisesti kuitenkin rakastavat toisiaan. Läheiselle on vaan niin helppo purkaa pahaa oloa.

      Vaikuttaa, että Lisa Rinna luuli tietävänsä mihin joutuu, mutta ei ihan kuitenkaan sitä ymmärtänyt. Toisaalta säälittää, toisaalta ei. :D

      Eileen vaikuttaa kylmältä ja ärsyttävältä emännältä.

      Brandilla on varmaan myös alkoholiongelma tai sellainen luonne, että "koska olin päissään, en ole vastuussa mistään". Ei varmaan paha ihminen, mutta käyttää alkoholia tekosyynä, että sanoo mikä mieltä painaa. Näitä on ihan "taviksissakin" ja aina ihmetyttää.

      • orangeonparempi

        Lisa Rinnasta sain kyllä paremman kuvan mikä minulla oli. Ellen oli ihan sopiva ohjelmaan.Brandy ei ollut koko kautena OK. ja sai mennäkin todella rasittava tapaus.


    • Jeeeeeeje

      Viimestä edellinen ja viimenen jakso oli hupaisaa katsottavaa. Kyle tarvitsee Lisa Rinnan todistamaan että puuhuu totta omalle Kim siskollensa. Eihän se nyt Kylen vika ole jos Lisa Rinna puhuu omiansa ja pikkasen värittää juttujansa. Lisa Vanderpump (vaikuttaa tuulestatemmatulta sukunimeltä, planeetalla asuu ilmeisesti vain yksi Vanderpump) oli vähän paskanjäykkä kun sekoili Brandin kanssa. Lisa ei osaa olla erossa Brandista vaikka kuinka niin sanoo tekevänsä. Kyle oli taas jankuttamassa ja riitaa haastamassa.

      • retoasennehyvämieli

        Englantilaisparin joilla on huumoria keskenään Vanderpumpin ja miehensä Kenin koti on kaunis katsella kuten muutkin paitsi seko Brandy,jonka käytös oli outoa. Erillisessä jaksossa Kylen hiukset oli kauniisti laitettu toisella tapaa.Katson näitä sarjoja kauniiden värien,maisemien,talojen takia ja onhan naisetkin hauskoja usein.Kim ja Brandy huonoimmat,ei tuollaista halua katsella.


    • peukutylös

      Samat ongelmat on Kylellä kun Kimillä. Kyle on mennyt jotenkin huonompaan suuuntaan kuin aikaisemmissa jaksoissa. Suurin osa noista naisista käyttää jotain hermioja salpaavia lääkkeitä. Kim on räjähdysherkkä koska on nyt kuivilla, mutta kuinka kauan. Brandi käyttää lähes aina jotain "hermolääkettä". Kylelle myös tuntuu aina alkoholi maittavan. Kauankohan mies kestää kattella, nuoria naisia luulis riittävän. Komea mies kun on.

      • OCekajaksonäytettyjo

        Lapsellisen tyhmä ja hassu kommentti. Etteikö miehelle perhe,lapset ja yhteiset vuodet ja yhteisö johon kuuluvat merkitsisi mitään? Perheensä rikkonut on aina heikoilla. Kim ei sovi sarjaan eikä ole jatkossa sekoilujensa takia mukana joten Kylellä ei ole Kim rasitteena. Pidän enemmän. O.C naisten elämästä. Tamralle 9.kausi oli vaikea koska ex-mies teki elämän hankalaksi lasten kautta. Ohjelmassa ei käsitellä em. asioita,joista media vääristeli perättömiä. Paremmin menee taas Tamralla 10. kausi esitykset lopuillaan Usas parhaillaan,jotain katsonut netistä.


    • Anonyymi

      Itse olen brandin puolella. Joo sanoi tökeröjä asioita, MUTTA hän oli siätänyt tätä kuiskuttelua ja pilkkaa ihan Kylen hyväntekeväisuusjuhlista asti, jolloin nämä naiset kommentoivat ilkeästi häntä vaikkei olleet ees jutelleet hänelle
      joo ei saa olettaa mutta ei kyllä Kimillä ollut puhtaatjauhot päässä silloin peli-illassa. Ja kyllä hän itse sen irvailun taas aloitti eikä Brandi.

      Itse jopa arvostan Brandia kun ottaa huomioon, että hän oltiin jo pilkattu monissa juhlissa syyttäsuotta ja silti olisi halunnut ystävystyä ilman ilkeilyä, mutta suoraan sanottua nuo kultalusikkaperseessä syntyneet kokivat oikeudekseen halveksia muita.

      Kimin jälkiselvittely oli todella lapsellista.

      Brandi yritti sentään sopia ja olen todella samaa mieltä että hän ei ole yksin syypää asiaan.

      Kaikki naiset paitsi Camille ja Adriane ovat mielestäni pinnallisia... todennäköisesti rahan takia kusi noussut hattuun ja oletetaan täten että ollaan ihmisarvolta muita tärkeämpi.

    • Anonyymi

      Taas alkoi beverly hillsin täydellisistä naisista kausi 11 alusta.🤨 alkaisi jo uusi kausi 12

    • Anonyymi

      Odotan beverly hillsin täydellisten naisten uutta 12 kautta avalle. Kieroilua piisaa . Tykkään sarjasta

    • Anonyymi

      Tänään oli Daily Mailissa juttu että Kyle on jättänyt Maurizion ja aloittanut lesbosuhteen 28-vuotiaan country&western laulaja Morgan Waden kanssa. Ovat jo hankkineet yhteiset tatuonnitkin suhteensa kunniaksi!

      Saapa nähdä miten tämä kerrotaan seuraavalla kaudella?!!

      Haluaisin kuulla Lisa Vanderpumpin kommentit asiaan. Tee läiskyy!

    • Anonyymi

      Hei siis, ärsyttäviä, kikatusta, hekustusta, matkitaan amerikkalaista. Ohjelmaa yritetään olla, niin, tärkeitä, ja hienoja, en ole kattonu enkä kato

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4314
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1809
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1549
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      53
      1333
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe