Uusinnat ja dvd:t?!

Tahtookatsoa

Huhuu, käykö täällä enää ketään?!
Onko lupaukset uusia Kotikatu telkkarissa unohdettu kokonaan? Aivan ahterista, jos näin on. Ensin mennään lopettamaan hyvä sarja, luvataan siinä katsojien lepyttelyksi uusia ja sitten ei uusitakaan. Oliko tässä joku näyttelijöiden tekijänoikeuspalkkio-juttu? Joustakaahan nyt vähän näyttelijät, eikös se olisi kiva saada sitä omaa nassua näkyviin nostalgisissa merkeissä? Ketkähän mahtaa olla nämä näyttelijät, jotka eivät ymmärrä olevansa asiakaspalveluammatissa? Isot peukut alaspäin heille!
Toinen asia, mikä suututtaa valtavasti on se dvd-julkaisujen lopettaminen kesken. Parempi olisi, jos ei olisi sitten edes aloitettu. Itse en katsonut sarjaa tv:stä alusta asti, ja nyt häiritsee kun en ilmeisesti koskaan mistään saa katsottua neloskauden jälkeisiä tapahtumia. Katsoin televisiosta noin 5 viimeistä vuotta ja olen samaa mieltä kuin moni muukin, että nuo vanhemmat jaksot olivat parempia.
Tämä purkaus tuli nyt syksyn kynnyksellä mieleen, kun tekisi taas mieli hautautua hyvien tv-sarjojen pariin.
Mitäs arvelette, saisiko näille asioille vielä tehtyä jotain vai onko toivo kokonaan mennyttä? Onko mitään sisäpiirin tietoa tai huhuja liikkeellä?

3

80

Vastaukset

 • Milloin sinä näit ensimmäisen kerran kyseistä sarjaa? Minä katsoin sitä jo syksyllä 1995. Ihmisten vastaanotto oli aluksi nihkeä, mutta mielipiteet muuttuivat, kun sarjan käsikirjoittaja vaihtui.

 • Olen siis katsonut DVD:ltä neljä ekaa kautta, kaikki mitä on julkaistu. En ihan tarkkaan muista missä vaiheessa aloin katsoa televisiosta. Kotikatu taisi kuitenkin olla jo muuttanut Kallioon, Mäkimaat eronneet jne. Tuntui, että moni asia oli muuttunut ja mun mielestä vähän väärään suuntaan ja hassustikin, kun niin paljon puuttui välistä.
  Muistan ajan kun kohistiin Rauhalasta tuottajana ja sen vaikutuksista sarjaan. Ja muutenkin sen vaiheen, kun sarjasta käsittääkseni aika monienkin mielestä hävisi inhimillinen lämpö ja se muuttui tietyllä tapaa saippuamaisemmaksi.
  Mutta en siis tahdo valittaa sarjasta, muistelen vaan mitä aikaa näin televisiosta. Jos pitäisin sarjaa huonona, niin enhän sitä näin kaipaisikaan.
  Tuntuu vain ja olen varmakin, että tosi monta "hyvää" vuotta tuosta välistä jäi näkemättä.

 • Muistan 1990-luvun jälkipuoliskolta seuraavat seikat: ohjelmassa oli kuuluisa näyttelijä Kauko Helovirta, Mari Rantasilan yllä taisi olla sininen poliisiunivormu ja Mirja kaveerasi jonkun itsetuhoisesti käyttäytyvän tytön kanssa. Sitten yksi miespuolisista päähenkilöistä ryhtyi juopottelemaan, mikä leimasi näyttelijän.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Työssäkäyvien köyhyys

  oli uutisissa. Jopa 200 000 ihmistä saattaa ajoittain tarvita sosiaaliapua "pärjätäkseen palkallaan". Silppu- ja osa-aikatyöt eivät lyö leiville.
  Maailman menoa
  174
  3490
 2. Eerikäisen postaukset

  Onko oikeesti kivaa Vikkelle kun isukki postaa kokoaika someen siitä kuvii.😑 Ei saa ees kaverinsa kanssa rauhassa leikkii ettei Esko oo laittamas "ma
  18
  1060