Lopetan Kenon pelaamisen. Onko muita?

Eroon Kenosta ketju.

Koska Kenossa ei ole enää pitkiin aikoihin ole palautunut pelikassaani, kuin vaivaiset n. 10 % siihen sijoittamastani kuukausittaisesta pelipanoksesta, joka on n. 10 per. päivä, 300 kuukaudessa. Päätin lopettaa sen pelaamisen nyt syyskuun alusta ja siirtää Kenoon varaamani pelirahat Veikkauksen sijasta ulkolaisiin vedonlyöntiyhtiöihin.
Olisi kiinnostavaa tietää, mitä "säätöjä" Veikkaus on kyseiseen peliin tehnyt, sillä vielä joitain vuosia sitte tuo palautusprosentti pelipanostani kohti oli heikoimpinakin voittokuukausina yli 60 % luokkaa. Olen Kenon koko olemassaolon pelannut pienimmällä 50 sentin panoksella ja silloin joskus 100 € voittoja tuli melkeinpä kerta viikkoon. Nykyisin jopa 2 € voiton saaminen kerran viikossa on liki mahdottumuus.
Siksi lopetin Kenon pelaamisen. Jos joku muukin on lopettanut, tai harkitsee lopettavansa, niin jatkakaa tätä ketjua.

12

169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Voitin voitin

   Sä et vaan osaa, voitin juuri viikon ainoalla euron pelillä 4 euroa!

  • uskotaan

   Sama täällä, viitaten aloittajaan! Niin tuli alkuaikoina ja nyt ei edes vaivaista euroa.

  • eroon hölmöistä

   "Olisi kiinnostavaa tietää, mitä "säätöjä" Veikkaus on kyseiseen peliin tehnyt,....."

   Olisi kiinnostavaa tietää saitko ehdot matikasta.
   Vai oletko muuten vaan vähän hölmö....

  • tutkikaas tarkemmin

   Luuleeks joku ihan oikeesti, että kenoarvonnassa ei käytetä mitään ohjelmia ja että pelatut rivit eivät sano, miten rivi "arvotaan" tai laaditaan. Kyllä ne rivit "arvotut" rivit kertoo, miten menetellään vai onkos muka sattumaa, että aina tulee jonkun numeron tai joidenkin numeroiden viereiset tai samat numerot ja joku sarja jätetään kokonaan pois kuten eilen 60-sarja.

   • tiedä,älä luule

    Niin....luuleks joku ihan aikuisten oikeesti.....


  • Pian entinen häviäjä

   Liityn lopettajiin. Veikkauksenkin olisi hyvä muistaa se, että tyytymätöntä asiakasta on vaikea voittaa takaisin minkäänlaisilla mainoksilla, kampanjoilla tai mediaan syötetyillä voittotarinoilla.

   • rahathoroille

    tuossa on muuten totuuden perää kaikessa kunnolla pettynyt harvoin palaa pelaamaan ehkä vähän kokeilee joskus ja olkoon tämä alkuperäinen aihe sontaa vaikka ymmärrän hyvin mistä yritetään keskustella täällä vuodesta toiseen ja järjestäjien vilpitöntä rahapelien tarjoamista epäilen itsekkin syystäkin jos pelataan paffilla viikon viidellä tonnilla panostaen ja peli jauhaa 50-250 sen viikon verran ja sitten katkeaa ja tämän jälkeen pelit ei voittja anna vaan ovat kuin jumissa tietämättömän ajan kuukausissa, eh siis järkeen käypää vejättämistä ! ! ! !

    Olkoonpa se sitten täällä viisastelijoiden (työntekijät) mielestä vaikka ihan aikuisten tai lasten oikeesti vejättämistä mut lol tehotonta epä ammattimaista totuuden vääristämistä ja yksinkertaisella samalla syyllä kun romukauppias myy viallisen auton toimivana rahan vuoksi.


  • Jannenen

   Pakko se on tänään taas kympillä pelata ! 9-taso, 20 riviä, jos tänään natsais?

  • kuolema kenolle.....

   lopettakaa siihen kenoon rahan tuhlaaminen!! älkää hakatko viimeisiä rahoja tollasee kusetukseen. ihan totta! olen yrittänyt monel tutulle selittää että antakaa sen pelin olla ja lopettakaa pelaaminen.
   kun ketään ei pela sitä enää antaa sen pelin KUOLLA pois!

  • Arvontapelit pannaan

   Kenot, lotot, eurojackpot kaikki täyttä kusetusta.pelatut rivit nähdään etukäteen ja pallot pystytään sähkömagneettisesti manipuloimaan halutunlaisiksi.Ei auta vaikka minkälaisen rivin tekisit.Peräkkäisiä numerosarjoja järjestetään ja aina semmoisiin kohtiin, missä niitä ei ole pelattu.Ja kumma kyllä se kunkku ei osu koskaan hyvin.Tyhmiä kenomainoksia:pelaamalla kunkkua voit ainakin kaksinkertaistaa voittosi.Eikös se ole helpompaa jättää kunkku pois ja tuplata panos.Ei tarvitse miettiä osuuko kunkku.Mutta totuus on se, että kun lopettaa kaikkien arvontapelien pelaamisen, niin rahat voi käyttää johonkin muuhun hyödylliseen.sama koskee Suomen vakiota.Tämän päivän vakiossa ei ollut täysosumia ja 12 oikein tuloksella sai 5300e ja risat.Niitä oli 16 kpl.Eli veikkaus pulitti ylimmän voittoluokan voitoista n.86000e ja pelilehdessä luvattiin n.110000e täysosumille.Muutama viikko sitten veikkaus lupasi 130000e ja yllätys yllätys jakoi sitten ainoalle täysosumalle 115000e.Mihin hävisi 15000e?Itse en pelaa enää sentilläkään muuta kuin pitkää vetoa.Lappuun saa kertoimen, joka veikkauksen on maksettava, jos lappu osuu.Tosin, kun voittaa, niin pyöristykset senteissä menevät aivan yleistä pyöristyssääntöä vastaan.Kiusa se on pienikin kiusa!

  • Anonyymi

   Lopetan kaikki ns arvontapelit. Arvonnat täyttä kusetusta.

   • Anonyymi

    Olen lopettanut eli kenot, EJP ja kaikki Veikkauksen turhakkeet ovat kohdallani historiaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2104
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1903
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   140
   1572
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   154
   1144
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   102
   1144
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1084
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   901
  8. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   821
  9. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   56
   821
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   789
  Aihe