VAPAAMUURARIT TOTEUTTAA RAAMATTUA

Huoli ja puoli

Voisiko olla niin
että nyt kun on käynyt selväksi että poliitikkomme eivät toimi kansan hyväksi vaan jonkun muun eli vapaamuurarien ja NWO-liittouman, toteuttavat he raamatun sisältöä niin että lopulta vapaamuurarien näkemys voittaisi.

Tällöin toteutuisi uskovien harhaanjohtaminen ja tappaminen joka on juurikin menossa kaikkialla. Tiedostatteko tilannetta ympärillänne vai onko koti suomi etisensä.

9

162

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ekumeniaa Varo!

      evlut lahkon sisällä noin 7000-8000 saatanaa palvovaa vapaamuuraria ja evlut lahko hyväksyi heidän jäsenyyden , kertovat sen olevan kristinuskoa, vaikka tyypit vannoo jopa käsi koraanin päällä!!

      Raamatun mukaan salaseurat on täysin totta!

      Ovat portto babylonin johtajia, ekumenian sisällä eri suuntauksissa, antikristillisessä kokoomuksessa ahneita, narsistisia, väkivaltaisia ja heikoimpien sortajia, meistä lähtöisin mutta eivät ole meitä, ovat menestysteologien kannattajia. Lue lisää... psl.10, psl.73, psl.82, mal.3:5, neh.5, hes.34, miik.3:11, joh.3:16

      Lue ekumenian eksytyksestä, vapaamuurarien eksytyksestä, katollisten eksytyksestä Petri Paavolan sivulta, googlaa se sivu jos tä linkki ei toimi, kirjoitan nyt mobiilista vaikeeta laittaa suoraa linkkiä.

      http://www.petripaavola.fi

      tai

      http://www.petripaavola.com

      jompikumpi?

      • VÄÄRÄT LINKITSORRY

      • Jaakob 2:1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön. Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita? Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat? Mutta te olette häväisseet köyhän.
        Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen?
        E i v ä t k ö j u u r i h e p i l k k a a s i t ä j a l o a n i m e ä, j o k a o n l a u s u t t u t e i d ä n y l i t s e n n e ?


      • puhtain.purjein
        Beauty-of-the-LORD kirjoitti:

        Jaakob 2:1 Veljeni, älköön teidän uskonne meidän kirkastettuun Herraamme, Jeesukseen Kristukseen, olko sellainen, joka katsoo henkilöön. Sillä jos kokoukseenne tulee mies, kultasormus sormessa ja loistavassa puvussa, ja tulee myös köyhä ryysyissä, ja te katsotte loistavapukuisen puoleen ja sanotte: "Istu sinä tähän mukavasti", ja köyhälle sanotte: "Seiso sinä tuossa", tahi: "Istu tähän jalkajakkarani viereen", niin ettekö ole joutuneet ristiriitaan itsenne kanssa, ja eikö teistä ole tullut väärämielisiä tuomareita? Kuulkaa, rakkaat veljeni. Eikö Jumala ole valinnut niitä, jotka maailman silmissä ovat köyhiä, olemaan rikkaita uskossa ja sen valtakunnan perillisiä, jonka hän on luvannut niille, jotka häntä rakastavat? Mutta te olette häväisseet köyhän.
        Eivätkö juuri rikkaat teitä sorra, ja eivätkö juuri he vedä teitä tuomioistuimien eteen?
        E i v ä t k ö j u u r i h e p i l k k a a s i t ä j a l o a n i m e ä, j o k a o n l a u s u t t u t e i d ä n y l i t s e n n e ?

        Tätä rikotaan kaikissa seurakunnissa. Vanhimmistot valitaan varakkuuden ja menestyksen mukaan. Vaikka he tänään olisivat vilpittömiä, niin vainojen aikana he ovat kaikkein alttiimpia siirtymään vihollisleiriin.

        Niiden, jotka eivät haali varallisuutta, on helpompi antaa vaikka henkensä, kun ei ole mitään maailmallista, mihin sydän olisi kiintynyt.

        Raamatussa tehtiin salaliittoja monien profeettojen ja mm. Paavalin eliminoimiseksi.


    • sus mr
    • V M
    • ontääkovaa

      Kovaa kamaa.

    • 12345654321

      Ja arkistokin paloi hiljattain Porissa...

    • Totuus_ei_muutu

      Juhani Julinin todistus miten eräät tahot vihaavat totuutta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1805
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1689
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1514
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1194
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1193
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1182
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1136
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1119
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1114
    Aihe