USA:n aggressio rajumpaa kuin Natsi-Saksan

Verta ja Suolia

ja oikeastaan ainoa oleellinen ero on siinä, että Natsi-Saksalla ei ollut globaaleja orginsaatioita legitimoimassa tätä terroria kuten USA:lla on (NATO, World Bank, YK, OECD ...)

Niinpä Irakin teurastaminen ei johtanut tai Vietnamin massamurhat eivät johtaneet Nurnbergin oikeudenkäyntiin jossa Kennedy, Johnson, Bush ja Obama olisi saaneet hirttotuomion. USA:n aggression vastustajat sen sijaan leimataan rikollisiksi. Vähän sama kuin jos Ranskan vastarintaliike, Jugoslavian ja Norjan partisaanit olisi julistettu terroristeiksi ja Belgia roistovaltioksi kun uskalsi vastustaa Natsi-Saksaa.

94

709

Vastaukset

 • USA:n taloudellisen vallan kahvassa ovat judaistit jotka määrävät USA:n ulkopoliittisen suunnan. Israel on ainoa valtio maailmassa jolla on oikeus osallistua USA:n kongressiin koska Israelin ja USA:n kaksoiskansalaisuus oikeuttaa myös israelilaiset USA:n poliittiseen päätöksen tekoon.

  Natsismi on kuollut tai se on jalostunut siionatsimiksi. Vainotuista on tullut vainoajia jotka ovat ottaneet oppinsa vanhoilta kiusaajiltaan!

  • Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon


  • Saksan ashke-natsi kasaarijuutalaiset tosiaan jalostivat liikkeensä illumiNatZionismiksi. Vainoajat ovat yhä samat vainoajat. Juutalaisvetoinen Usa on ottanut operatiiviseen käyttöönsä ulkoistetun esinahkansa Naton (Belgradin mattopommitukset, Libya 26000 pommituslentoa), joka taas on vastine SS-joukoille.


  • Natsi-Saksa kylläkin yritti murtautua ulos Yhdysvaltojen (sitä hallitsevan juutalaiseliitin) tyranniasta. Mutta muuten ihan tervettä USA kritiikkiä, joskin vertaus Natsi-Saksaan on typerä. Natsi-Saksa on täydellinen esimerkki siitä, miten käy kun yrittää murtautua ulos tästä länsimaisesta piilotyranniasta.


  • Saas nähä mite käy kirjoitti:

   Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon

   Mistä se Kiina saa sitten sitä teknologiaa ja kulutustavaroita, kiinalainen mongoloidi tomppeli kun ei osaa edes kasata sitä puhelinta sähläämättä.


  • Juutalaisilla ei siis ole sinun mielisairaan sekopään mielestä oikeutta puolustautua ryssän hampaisiin asti aseistamia vaippapäitä vastaan. Jokaisen Sukhoin jonka pistävät paskaksi stingereillä sietäisi saada laajemmaltikin ylistystä.


  • Vedä huulesi vinoon kirjoitti:

   Saksan ashke-natsi kasaarijuutalaiset tosiaan jalostivat liikkeensä illumiNatZionismiksi. Vainoajat ovat yhä samat vainoajat. Juutalaisvetoinen Usa on ottanut operatiiviseen käyttöönsä ulkoistetun esinahkansa Naton (Belgradin mattopommitukset, Libya 26000 pommituslentoa), joka taas on vastine SS-joukoille.

   Tässä piileekin vaara, että kasaarijuutalaiset sekoitetaan oikeisiin juutalaisiin jotka ovat rauhallista väkeä.

   "9. Minä tiedän sinun ahdistuksesi ja köyhyytesi - sinä olet kuitenkin rikas - ja mitä pilkkaa sinä kärsit niiltä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan ovat saatanan synagooga"

   Nämä kasaarijuutalaiset ovat tuo saatanan synagooga.
   http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/Ilm.2.html

   Ja eräs symboli: http://blog.timesunion.com/rebdeb/files/2011/10/The-Bull-of-Baal.jpg

   Juurikin nämä kasaarijuutalaiset olivat Abraham Lincolnin murhan takana, koska Lincoln ei suostunut käymään ottamaan sotalainaa sisällissodassa näiltä kasaaripankkiireilta, samoin Lincolnin tukija Tsaari Aleksanteri II murhattiin samasta syystä, ei suostunut ottamaan lainaa Cityn pankkiireilta.

   Mielenkiintoinen episodi Aleksanteri II:n ja Abraham Lincolnin ystävyydestä: http://fi.wikipedia.org/wiki/Kalevala_(korvetti)#Yhdysvaltain_sis.C3.A4llissota

   Murhattujen Romanovien muistolle: https://www.youtube.com/watch?v=-UCjS5wfG60


  • Venäjän juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740 jkr. Ilman kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tämän tosiasian juutalaisten historiasta myöntävät myös juutalaisten omat teokset.

   Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 on niitä harvoja suomenkielisiä tietosanakirjoja, jotka uskaltavat vihjaista kasaareihin Venäjän juutalaisten esi-isinä: "kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarien valta oli mahtavimmillaan 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu kasaareista."

   Kasaarien yllättävää häviämistä historian lehdiltä kuvaa Benjamin Freedman (itsekin kasaarien jälkeläinen) kirjassaan "The Truth about Khazars" (New York, 1954) seuraavasti:
   "Vuonna 1948 luennoin Pentagonissa Washingtonissa suurelle joukolle korkeita USA:n upseereita, jotka pääosin kuuluivat sotilastiedustelun G 2 osastoon, räjähdysherkästä geopoliittisesta tilanteesta Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä. Silloin kuten nytkin tämä alue oli potentiaalinen uhka maailmanrauhalle ja tämän kansan (amerikkalaisten, suom. huom.) turvallisuudelle. Selitin heille täydellisesti kasaarien sekä kasaarien kuningaskunnan alkuperän... Puheeseeni reagoi eräs hyvin valpas everstiluutnantti, joka kertoi olevansa yhden USA:n suurimman ja tieteellisesti arvostetuimman korkeakoulun hirstorian osaston rehtori. Hän oli opettanut historiaa 16 vuotta. Hänet oli juuri kutsuttu Washingtoniin sotilastehtäviin. Hämmästyksekseni hän kertoi, ettei hän ollut koko historianopettajan uransa aikana kuullut sanaa 'kasaari', ja kuuli sen nyt ensimmäisen kerran.

   Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa. Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

   Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille. Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen. Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa. Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan, lähinnä Unkariin ja Espanjaan. Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

   Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashkenasim) polveutuvan kasaareista.
   Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen, eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi. Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta eli islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

   Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen. Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

   Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja P


  • kissamies57 kirjoitti:

   Venäjän juutalaiset ja suurin osa koko maailman juutalaisista eivät polveudu Palestiinan juutalaisista vaan mahtavasta kasaarikansasta, joka käännytettiin juutalaisuuteen noin vuonna 740 jkr. Ilman kasaarikansan kääntymistä juutalaisuuteen nykyisin tuskin olisi minkäänlaista juutalaisuutta tai ainakin juutalaisten määrä olisi kovin vähäinen. Tämän tosiasian juutalaisten historiasta myöntävät myös juutalaisten omat teokset.

   Otavan suuri ensyklopedia vuodelta 1982 on niitä harvoja suomenkielisiä tietosanakirjoja, jotka uskaltavat vihjaista kasaareihin Venäjän juutalaisten esi-isinä: "kasaarit, turkk. kansa, jonka luomaan suurvaltaan keskiajan alkupuolella kuului suuri osa et. ja it. Venäjää. Kasaarien valta oli mahtavimmillaan 700-luvulta alkaen. Eräiden käsitysten mukaan suuri osa ns. itäjuutalaisista polveutuu kasaareista."

   Kasaarien yllättävää häviämistä historian lehdiltä kuvaa Benjamin Freedman (itsekin kasaarien jälkeläinen) kirjassaan "The Truth about Khazars" (New York, 1954) seuraavasti:
   "Vuonna 1948 luennoin Pentagonissa Washingtonissa suurelle joukolle korkeita USA:n upseereita, jotka pääosin kuuluivat sotilastiedustelun G 2 osastoon, räjähdysherkästä geopoliittisesta tilanteesta Itä-Euroopassa ja Lähi-idässä. Silloin kuten nytkin tämä alue oli potentiaalinen uhka maailmanrauhalle ja tämän kansan (amerikkalaisten, suom. huom.) turvallisuudelle. Selitin heille täydellisesti kasaarien sekä kasaarien kuningaskunnan alkuperän... Puheeseeni reagoi eräs hyvin valpas everstiluutnantti, joka kertoi olevansa yhden USA:n suurimman ja tieteellisesti arvostetuimman korkeakoulun hirstorian osaston rehtori. Hän oli opettanut historiaa 16 vuotta. Hänet oli juuri kutsuttu Washingtoniin sotilastehtäviin. Hämmästyksekseni hän kertoi, ettei hän ollut koko historianopettajan uransa aikana kuullut sanaa 'kasaari', ja kuuli sen nyt ensimmäisen kerran.

   Benjamin Freedman syyttää kirjassaan heimoveljiään kasaarialkuperänsä tahallisesta salaamisesta, jotta nämä saisivat kristityt uskomaan, että heidän alkuperäinen kotimaansa olisi Palestiina, vaikka se todellisuudessa onkin jossain Keski-Aasiassa. Benjamin Freedman kääntyi heimoveljiään vastaan ja käytti suuren osan omaisuudestaan tiedottamiseen juutalaisten kasaarialkuperästä. Hän ei hyväksynyt, että kasaarit käyttivät itsestään nimitystä "juutalainen", vaan nimitti heitä "niin sanotuiksi juutalaisiksi" ("self-styled jews"). Freedman piti Israelin perustamista kaikkien pahana kansainvälisenä rikoksena, sillä hän pelkäsi sen saattavan johtaa jopa kolmanteen maailmansotaan.

   Kasaarit olivat turkkilais-mongolidinen kansa, joka oli sukua hunneille. Kasaarit olivat kovasti mieltyneitä sotimiseen ja sen seurauksena Aasian muut kansat ajoivat kasaarit länteen. Kasaarit valtasivat ajanlaskumme ensimmäisinä vuosisatoina suuren alueen Mustanmeren ja Kaspian meren pohjoispuolelta eli Etelä-Venäjältä. Sinne he perustivat suurvallan alistettuaan alueen 25 maanviljelystä harrastavaa kansaa. Valtakunta oli mahtavimmillaan 700- ja 800-luvuilla, jolloin se oli kiistatta Euroopan mahtavin valtio. Noin 1000 jkr. venäläiset voittivat kasaarit, jolloin osa kasaariylimystöstä pakeni Eurooppaan, lähinnä Unkariin ja Espanjaan. Mutta varsinainen monimiljoonainen kansa jäi paikalleen ja tästä muodostui Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän kasaariväestö, joka käsitti 1900-luvun alussa noin yksitoista miljoonaa ihmistä.

   Juutalaisen tietosanakirjan mukaan kasaarit olivat ryöstelyyn taipuvainen ja hyvin kostonhimoinen kansa. Juutalainen tietosanakirja mainitsee ns. itäjuutalaisten (ashkenasim) polveutuvan kasaareista.
   Juutalaisen historiantutkijan Arthur Koestlerin mukaan kasaarit olivat raakoja ja likaisia, eivätkä esim. puhdistautuneet ulostamisen ja virtsaamisen jälkeen, eivätkä koskaan vaihtaneet alusvaatteita, vaan antoivat niiden mädäntyä riekaleiksi. Kasaarien uskontona oli fallos-kultti eli siittimen palvonta. Noin vuonna 740 jkr. kasaarikuningas Bulan kyllästyi kansansa barbaareihin tapoihin ja kutsui maahan edustajia kolmesta sen ajan pääuskonnosta eli islamista, kristinuskosta ja talmudismista, jota viimeksi mainittua on myöhemmin alettu kutsua juutalaisuudeksi.

   Vallanhimoinen kunigas Bulan mieltyi talmudismiin, jonka harjoittajat saisivat hänen tulkintansa mukaan Messiaan tullessa haltuunsa kaikkien kansojen rikkaudet ja kaikki kansat orjikseen. Talmudismista tehtiin kasaarivaltakunnan virallinen uskonto. Babyloniasta kutsuttiin rabbiineja, jotka perustivat kouluja Talmud-opetusta varten. Koko kasaarikansa mukaan luettuna jäännökset kasaareihin sulautuneista kansoista käännytettiin nopeasti talmudismiin, ja fallos-kultti kiellettiin.

   Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja P

   Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nämä ns. ashkenasim-juutalaiset polveutuvat suoraan kasaareista, ja ns. sefardijuutalaiset osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista. Historiallinen tosiasia on, että kasaareista polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Lisäksi kasaarit ovat sulauttaneet sefardijuutalaiset itseensä, joten luontevaa on puhua kasaareista, kun puhutaan siitä kansasta, joka käyttää itsestään ilmaisua "juutalaiset".

   Tsaarinvalta oli uhka Venäjän kasaareille, ja kasaarit olivat uhka tsaarinvallalle. Tsaarit eivät päästäneet kasaareita hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten kasaarit olivat tehneet monissa muissa maissa. Kasaareilla oli rajoitetut alueet, missä he saivat asua. Kasaarien ja muun väestön välillä oli jatkuvia kahnauksia, jotka johtuivat useimmiten siitä, että kasaarit taitavina keinottelijoina saivat haltuunsa venäläisten maatiloja ja lisäksi he raunioittivat monia tiloja häikäilemättömällä koronkiskonnalla. Usein puhkesi pogromeja -- juutalaisvainoja -- joissa kasaareja raa'asti surmattiin.

   Kasaariaktivistit ryhtyivät jo varhain käyttämään murhia poliittisessa taistelussaan. Kristityn murhaaminen oli Talmudin mukaan sallittua ja jopa hyvä teko. Monet tsaarit joutuivat murhayritysten kohteeksi, mikä lisäsi poliisitoimia kasaareja vastaan. Kasaarit onnistuivat murhaamaan tsaari Aleksanteri II:n vuonna 1881. Kasaarien johtama sosialistisen vallankumouspuolueen terroristisiipi murhasi vuosien 1901-1906 välillä kuusi ministeriä. Tällainen poliittisen väkivallan käyttö oli tuntematonta venäläisille. Se oli puhdas kasaariperinne, joka myöhemmin vallankumouksessa sai suunnattomat mittasuhteet.

   Jotta voi ymmärtää kasaarien politiikkaa täytyy tuntea kasaarien uskonto. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien tulkintoja Toorasta eli "vanhinten perinnäissäännöille", jota Jeesus vastusti ja josta Hän käytti nimitystä "fariseusten hapatus". Talmudin mukaan juutalaiset ovat kansana se Messias, jolle kuuluvat kaikki maailman rikkaudet. Juutalaisen tulee noudattaa Mooseksen lakia toisiin juutalaisiin nähden, mutta ei gojimeihin eli ei-juutalaisiin.


  • Saas nähä mite käy kirjoitti:

   Konkurssiin menee varmaan aika pian, käsittämättömät suuret universaaliset velat eikä pätäkkää tai muutakaan maksaa, kiina jos sulkee raha hanat ni se oli sitä myöten stoppi. käy varmaan samalla lailla ku neuvostoliitolle ja hajoaa osiin ku kaikki pätäkät menee sotakoneistoon

   Impperialisti on impperialisti vaikka voissa paistaisi. Ja konkurssissa kuten koko systeemi - kapitalismi. Juuri tästä syystä usassa mellakoidaan ja työttömyys on valtava, vaikka herrrliinin sanomat (hs) yrittää muuta valehdella puhuessaa liki "täystyöllisyydestä". Täystyöllisyys impperialisteissa on ainoastaan "kansalliskaartilla", joka yrittää pitää levottomuudet taka-alalla, kovat tietenkin piipussa ja panssarivaunut kaduilla.

   Eihän impperialisteissá näin pitänyt käydä, vaan venäjällä, mikäli on suomen porrrvarillista valtamediaa uskominen?


  • USAn vallankahvassa ovat asetollisuus ja suuri raha. Riippumatta uskonsuunnasta ja kansallisuudesta. Nuo natsihöperrykset voisitte jo unohtaa todistamattomina.
   Harvinaisen vähän on ollut Israelissa ihmisoikeusrikkomuksia jos verrataan alueen muihin valtioihin ja varsinkin edesmenneseen Natsi-Saksaan.
   Mikään asia ei mennyt oikein kirjoituksessasi. Hölmö huijari.


  • kissamies57 kirjoitti:

   Kasaarivaltakunnan jälkeläiset muodostivat myöhemmin Itä-Euroopan ja Etelä-Venäjän yksitoistamiljoonaisen jiddishiä puhuvan juutalaisväestön, jonka uskonto pohjautui Talmudiin. Jiddish on kasaarien kieli, joka on ottanut kirjaimiston heprean kielestä ja paljon lainasanoja muista kielistä, etenkin saksasta. Suuri osa kasaariväestöstä muutti Länsi-Eurooppaan ja Pohjois-Amerikkaan. Nämä ns. ashkenasim-juutalaiset polveutuvat suoraan kasaareista, ja ns. sefardijuutalaiset osittain Espanjaan muuttaneista kasaareista ja osittain Espanjaan muuttaneista Palestiinan juutalaisista. Historiallinen tosiasia on, että kasaareista polveutuu nykyään yli 90% maailman juutalaisväestöstä. Lisäksi kasaarit ovat sulauttaneet sefardijuutalaiset itseensä, joten luontevaa on puhua kasaareista, kun puhutaan siitä kansasta, joka käyttää itsestään ilmaisua "juutalaiset".

   Tsaarinvalta oli uhka Venäjän kasaareille, ja kasaarit olivat uhka tsaarinvallalle. Tsaarit eivät päästäneet kasaareita hallitsemaan kauppaa ja pankkitoimintaa, kuten kasaarit olivat tehneet monissa muissa maissa. Kasaareilla oli rajoitetut alueet, missä he saivat asua. Kasaarien ja muun väestön välillä oli jatkuvia kahnauksia, jotka johtuivat useimmiten siitä, että kasaarit taitavina keinottelijoina saivat haltuunsa venäläisten maatiloja ja lisäksi he raunioittivat monia tiloja häikäilemättömällä koronkiskonnalla. Usein puhkesi pogromeja -- juutalaisvainoja -- joissa kasaareja raa'asti surmattiin.

   Kasaariaktivistit ryhtyivät jo varhain käyttämään murhia poliittisessa taistelussaan. Kristityn murhaaminen oli Talmudin mukaan sallittua ja jopa hyvä teko. Monet tsaarit joutuivat murhayritysten kohteeksi, mikä lisäsi poliisitoimia kasaareja vastaan. Kasaarit onnistuivat murhaamaan tsaari Aleksanteri II:n vuonna 1881. Kasaarien johtama sosialistisen vallankumouspuolueen terroristisiipi murhasi vuosien 1901-1906 välillä kuusi ministeriä. Tällainen poliittisen väkivallan käyttö oli tuntematonta venäläisille. Se oli puhdas kasaariperinne, joka myöhemmin vallankumouksessa sai suunnattomat mittasuhteet.

   Jotta voi ymmärtää kasaarien politiikkaa täytyy tuntea kasaarien uskonto. Kasaarien uskonto perustuu Talmudiin, joka on kokoelma rabbiinien tulkintoja Toorasta eli "vanhinten perinnäissäännöille", jota Jeesus vastusti ja josta Hän käytti nimitystä "fariseusten hapatus". Talmudin mukaan juutalaiset ovat kansana se Messias, jolle kuuluvat kaikki maailman rikkaudet. Juutalaisen tulee noudattaa Mooseksen lakia toisiin juutalaisiin nähden, mutta ei gojimeihin eli ei-juutalaisiin.

   Ei yhtään lainasanoja turkkilaisista kielistä, miksi?


  • niiihkööö kirjoitti:

   Mistä se Kiina saa sitten sitä teknologiaa ja kulutustavaroita, kiinalainen mongoloidi tomppeli kun ei osaa edes kasata sitä puhelinta sähläämättä.

   Tietyt piirit usan politiikassa ovat itseasiassa kaikkia itsenäisiä kansakuntia vastaan lukuunottamatta Israelia.Globaalissa maailmassahan nationalismihan on muiden suussa kielletty kirosana paitsi jos on semitisti. Etkö ole sitä huomannut?
   Vain semitisti saa virallisesti olla nationalisti.


  • VASTAVUOROISESTI : israel on usan suurin sotilastukikohta usan ulkopuolella, ylivoimaisesti


  • Juutalaismafia tehnyt vallankaappauksen Usassa


  • Kennedyn murhanneet salaliittolaiset väärensivät ja hävittivät suuren osan todistusaineistoa.

   SS agentti Kellerman varasti sairaalasta kaikki röntgenfilmit ja kuvat.

   Kennedyn murhan ikuistanut Zabruderin filmi retusoitiin vastaamaan salaliittolaisten luomaa virallista valhetta, eli vain yksi takaapäin ampunut salamurhaaja.

   Zabruderin filmistä retusoitiin Kennedyn ammottava verinen pään haava mustaksi, naaman eteen kaksoisvalotettiin verinen läiskä ja Willian Greerin kädestä poistettiin murha-ase.

   http://tinypic.com/view.php?pic=11lh3x5&s=9 kuusikuvavertailu

   Zabruderin filmin ruuduilta olisi pitänyt siis näkyä tämä Kennedyn pään vamma.

   http://kuvanjako.fi/u9er2 Kennedy Tippit päät

   Jacqueline Kennedy oli ensimmäinen joka näki tuon ammottavan haavan, ja pelästyi, tämän huomaa selvästi Zabruderin filmistä.

   Salaisen palvelun agentti Clint Hill oli siis toinen, joka näki välittömästi lähietäisyydeltä Presidentti Kennedyn ammottavan aukon pään oikeassa takaosassa, ja näin hän sitä kuvaa Warren komissiolle:

   Mr. SPECTER. Mitä huomioita teit Presidentti Kennedyn kunnosta saapuessanne sairaalaan?
   Mr. HILL. Hänen (Presidentti Kennedyn) päänsä oikea TAKAOSA oli poissa. Se lojui takaistuimella. Hänen aivonsa oli näkyvissä. Verta ja aivonpalasia oli ympäri auton TAKAOSAA. Mrs. Kennedy oli yltäpäältä veressä. Verta oli niin paljon, ettei voinut sanoa oliko muita vammoja, kuin se SUURI AMMOTTAVA HAAVA pään oikeassa TAKAOSASSA.

   http://kuvanjako.fi/452nq retusoitu mustaksi = salaliitto
   http://kuvanjako.fi/qvud6 viisikuvatodistelu takaraivo pois


  • KYLLÄ! EU:n pitäisi ottaa pesäero USA:n nyt.
   Hitlerkin vaikuttaa Trumpin rinnalla kohta pyhäkoulupojalta. • Kiitos tuestanne...

  Barack Obama

  ...nyt riennän taas auttamaan Kiovan natseja

  • Niinistö tuo Kiovan natsit myös Suomeen, ja ennen pitkään Suomi lakkaa olemasta itsenäinen maa.


  • Natsikokkareet kirjoitti:

   Niinistö tuo Kiovan natsit myös Suomeen, ja ennen pitkään Suomi lakkaa olemasta itsenäinen maa.

   Itsenäinen valtio ei voi olla EUn jäsen.


 • USA ja EU ovat eväänsä syöneet, jos Afrikasta ja muualta kehitysmaista varastettuja luonnonantimia omikseen ilkeää kutsua. Kaikkein kamalinta on Hollywoodin ja Cannesin näivettyminen eivätkä Bilbaon Guggenheimin ja Montreauxin kohtalotkaan yhtään inhimillistä otusta kylmäksi jätä. Euroviisuista on toivoa jäädä edes jotakin jäljelle, koska Fäänlaand on mukana talkoolaululla.

  • Kehitysmaita raiskaavat nimenomaan Venäjä ja Kiina.


  • Valehteleva evakkojätös, pahimmat kehitysmaaraiskaajat on Usa, Englanti ja Ranska


 • Ihan osuva rinnastus. Se lobaali ulottuvuus fasismiin tuli myöhemmin.
  Italian fasistit lähti sotaretkelle Abessiiniaan mutta kun sotkeutuivat heti alkuunsa kengännauhoihinsa niin Aatun joukot piti mennä apuun.
  Rommel tappeli myöhemmin Afrikassa enemmänkin.
  Paitsi nykyisenlaista kovaa uhoa, näiltä Nato-intoilijoilta ei löytyisi edellytyksiä tositoimiin kuten ei Italian fasisteiltakaan löytynyt.
  Kun uskotaan että ollaan Isomman jätkän turvissa uskaltaa vähän turhempikin räkyttää.

  • Suur-Venäjä suli viime kerralla Suomen kinoksiin ja nyt Donin laakiolle.


  • Lakoonista tekstiä


 • On tärkeää ymmärtää, että Palestiinaa miehittää Aasiasta lähtöisin olevat khasaarijuutalaiset, samat juutalaiset pyörittävät Usaa ja Nato on Usan ulkoistettu esinahka.
  http://www.jewsnews.co.il/2014/02/24/study-finds-no-evidence-of-khazar-origin-for-ashkenazi-jews/

  http://4.bp.blogspot.com/-AeERNGevHV4/UN1URgKoEKI/AAAAAAABWDk/Bgx3LHSil-s/s1600/ultra-orthodox20jews2.jpg

  A group of Caucasus Jews circa 1876. While there were many Jews living in Georgia, Armenia and the Caucasus, the claims that all of European Jewry stemmed from the 8th century Khazar empire is not only baseless, it is politically motivated.

  http://cdn.jewsnews.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2014/09/Screen-Shot-2014-09-04-at-6.21.22-PM.png


  • Ehei ollenkaan se ei pidä paikkaansa koska juutalaisten miespuolisten geenit ovat suurelta osin J.ryhmää joka paikantuu Välimeren pohjukkaan. Juutalaisten serkuuja ovat armenialaiset ja kurdit. Eniten J ryhmää on kuitenkin esim. Saudeissa ja Pohjois-Kaukasiassa.
   Epäillään kadonneiden juutalaisryhmien paenneen sinne vuoristoiseen kaukasiaan.


  • Ei todellisia ja alkuperäisiä juutalaisia juurikaan ole.
   Juutalaiset yrittivät perustaa omaa valtiotaan 2000v sitten, ja taistelivat silloin miltei viimeiseen mieheen. Silloin kävi juutalaiseksi miltei kuka hyvänsä joka vain tarttui aseeseen. Nyt vielä, kun kasaarit ovat sekaantuneet juutalaisuuteen, niin juutalaisista tuskin voidaan puhua edes seemiläisinä.
   Palestiinalaiset ovat sitä alueen alkuperäiskansaa, ja nykyjuutalaisilla ei ole mitään tekemistä edes raamatun kanssa.


 • French Report ISIL(ISIS) Leader Al-Baghdadi Jewish Mossad Agent!
  by http://www.veteranstoday.com/, 4 Aug 2014
  Simon Elliot, aka Al-Baghdadi, son of Jewish parents, Mossad agent
  -
  In French
  Abu Bakr al-Baghdadi, so-called ”Caliph,” the head of ISIL (Islamic State in Iraq and the Levant is, according to sources reputed to originate from Edward Snowden, an actor named Elliot Shimon, a Mossad trained operative.

  • Ihme bagdadi kun yhtenä viikkona on pommitettu kuoliaaksi ja kohta taas on nähty jossain elossa, vähän samanlainen kummitus kuin Osama Bin Ladenkin, molemmat CIA:n keksintöjä


  • Mielisairaat khazarijyytiloiset pyörittävät Usaa mafiaottein.


 • Jotkut väittävät USA:n olevan SUURI SAATANA.

  Ehkä pitää paikkansa.

  • USAtana on ainut saatana, ja nyt on muutenkin liian myöhäistä tehdä enää mitään.


  • gwregre
   srwgwrgwreg
   wregwregwtg
   asewgwegweg
   egwetg
   Totta tosiaan nenä apinat hallitsevat maailmaa rautaisella otteella, Saksan nazileiri muutti Palestiinaan ja Amerikkaan.


 • Miksi Ranska ja USA tekivät 26 000 pommi-iskua piskuiseen Libyaan?

  Kuolikohan siellä useampi kuin 12 siviiliä?

  • Tuhansia kuoli, pommitusten tarkoitus oli tasoittaa tietä Al-Qaidan terrorihyökkäykselle.


  • Nyt Libya on kaaoksessa, kuten Syyriakin, kiitos lutikkavetoinen USAtana


  • Tarkoitat tietenkin jutikkavetoista


 • Länsimaiden aiheuttama kaaos Libyassa ei ota laantuakseen, sensuurin takia meillä ei ole käsitystä mikä siellä on tällä hetkellä tilanne, mutta pakolaisia virtaa koko ajan tuhansittain.

 • Kiristääkö Usa Euroopan valtioita?

 • Se on kauheeta, ihan hirrrrveeetä

 • aksan ashkenatsileiri muutti Amerikkaan ja Palestiinaan

 • Usan imperiumin romahtaminen tapahtuu 4-5 vuoden sisällä kun rahoitusta ei riitä enää sekä sotilaalliseen hegemoniaan, velanhoitoon että yhteiskunnalliseen vakauteen. Haurastuminen teräksessä on jo selvästi havaittavissa.

 • Hcuifufgjvjv igvuigig ivigi ivuv

 • Ulosusauloseiroopastausauloseiroopasta

 • Sammamieltä

 • Suomenkin eliitin taskut täynnä tuoreita seteleitä

  • Kokoomus kutsui 46000 terroristia Suomeen


 • https://m.youtube.com/watch?v=Vcd-yvudYSg

  Zionists and Israel are pitting Christians (especially Christian West) against Muslims. Zionists and Israel created 911, Iraq Wars, Syrian crisis, Iranian nuke crisis, ISIS, Al-Qaeda, Daesh and all so-called "Muslim" terrorist attacks in Europe, to make Christians hate Muslims ...all with the intention to make Christians hate Muslims and wage wars on Muslim countries....

 • Emil Maurice, tämä ashke-NAZI-juutalainen isoisä perusti NAZI-puolueen, varttijuutalainen Hitleri oli puolueen jäsen numero 1 ja Emil numero 2

  Toimittaja Jean-Paul Mulders ja historiantutkija Marc Vermeeren etsivät tänä vuonna Hitlerin sukulaisia.
  Heiltä otetuissa DNA-näytteissä löytynyt kromosomi, haploryhmä E1b1b1, on harvinainen Länsi-Euroopassa, mutta yleinen ashkeNAZI- ja sefardijuutalaisilla

  Äärioikeistolaisen Stern-liigan terroristin Avraham Stern kirjoitti kirjeen NAZI-Saksan hallitukselle, jossa hän ehdottaa liittoa Saksan kanssa Englantia vastaan päämääränään Israelin itsenäistyminen

  Beirutissa, Saksan juutalais-NAZIen kanssa, solmittujen salaisten sopimusten mukaan, Lehi aloitti toisen rintaman sodan brittejä vastaan, vastapalveluksena Saksan juutalais-ashkeNAZIt auttaisivat erottamaan Euroopan juutalaiset Palestiinaan MUUTTOA varten

  Hitlerin juutalaiset sotilaat
  100 000-150 000 juutalaista marssi Hitlerin armeijassa, myös kaksi sotamarsalkkaa

  Gudrun Himmler, natsijohtajan Heinrich Himmlerin tytär on jo vuodesta 1951 kuulunut Stille Hilfe-organisaatioon, jonka pyrkimyksiä on natsien löytäminen ja pidätyksissä avustaminen.

  Katrin Himmler on Heinrich Himmlerin veljen tytär, hän on naimisissa ISRAELILAISEN kanssa ja heillä on yhteinen JUUTALAINEN lapsi.

  Matthias Göring Goes Kosher, Matias on natsijohtajan Ernst Wilhelm Göringin poika, Matthias asuu ISRAELISSA, rakastaa israelilaisia viinejä ja kosher ruokaa, kaulassa Matthiaksella on davidin tähti kaulakoru ja hän aikoo kääntyä JUUTALAISUUTEEN.

  Hilde Schramm on Hitlerin arkkitehdin Albert Speerin tytär, hän tekee työtä Berliinin JUUTALAISTEN ja kristittyjen välien parantamiseksi, lisäksi hän on perustanut rahaston, jolla tuetaan JUUTALAISIA naisia.

  http://timesonline.typepad.com/comment/2008/03/nazi-descendant.html

  http://www.smh.com.au/news/book-reviews/the-himmler-brothers/2007/10/26/1192941320122.html

  http://www.spiegel.de/international/0,1518,415430,00.html

  http://lloydthomas.org/1-IsraelTimeLine/7-1930-1999/hitler.html

  My Nazi father shot women with babies in their arms from this balcony, I am tormented by how much of him is in me' ... Monika, daughter of camp commander Amon Goeth

  Monika Goethin isä oli keskitysleirin nazikomentaja, joka ampui parvekkeeltaan lapsiaan kantavia naisia.

  Näyttääkö Monika arjalaiselta...vai ju....?

  http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/features/2864489/Relatives-of-Nazi-Germanys-monsters-talk-about-how-they-feel.html

  http://www.youtube.com/watch?v=eSAgNJp64G8 Massacre Of Ukraine 10+ Million Slaughtered At The Hands Of Jewish Communists

 • https://m.youtube.com/watch?v=luNgPO-vqBw

  Hitler oli zionistien juoksupoika, joka lähetettiin Venäjälle miehittämään Bakun öljykentät, toinen tehtävä oli juutalaisvaltion perustaminen Palestiinaan.

 • terroristiKHAZAARIJUTIKAThallitsevatUSAA

 • KOK LOVE TERO

 • ilman usaa sulla ei ois tätä internettiäkään jossa kitistä! sulla ei ois elokuvia, ei tietokoneita, ei kännykkää, ei vapautta jne jne jne ... jne jne jne .. lista on loputon..

  • Niin!
   Ilman USAa olis paljon paremmat systeemit.
   Nyt nettikin on pelkkä vakoilualusta; kiitos jenkeille!


 • Ilman eurooppalaisia, ei olis koko Usaa

 • Haukio on maan äiti ja Niinistö on maan ISIs

 • KOKOOMUSkutsui36000isisTEROAsuomeen

 • Jotakin vikaa tuossa jenkkien uutisoinnissa on,eilen oli Youtubessa videoita missä epäiltiin että Kim menettää valtansa Pkoreassa koska kansa kuolee nälkään ja on alkanut kapinoida mutta jo tänään on video missä Pkorean hedelmäsatokin on suurimpia koskaan,kuten videosts näkyy ja kansalla ei ole mitään syytä hätää. Ketä tässä nyt sitten pitäisi oikein uskoa?https://youtu.be/M7Tvyqof2R0

  Tulee vaan mieleen onko jenkeillä vain niin suuri trauma sosialismia kohtaan että pelkän kommunismi sanan kuuleminenkin saa heidät suunniltaan pelosta ja hyökkäämään ko systeemiä vastaan oli sitä sitten missäpäin tahansa maailman maista? Pianhan ne näkee kaikki muut maat enemmän tai vähemmän kommunistisina ,vihollisina ja alkavat hyökkäillä joka suuntaan ja jopa omassa maassaankin. Aikas hullua etteikö sanois.
  En ihmettele yhtään miksi jenkkivastaisuus on niin suurta monissakin maissa,mitä freedomia ja demokratiaa se tuo tuollainen on? Ennemminkin pahinta diktatuuria ikinä.

 • Viimeisen 100 vuoden aikana Usa on hyökkäillyt sinne tänne ryöstelemään

  • Miksi kapitalistinen maa ei pärjää omillaan, miksi sen pitää jatkuvasti ryöstellä maailmalla.


 • Koko Usan talous perustuu muiden maiden ryöstämiselle.

 • Onko Niinistöllä esinahka tallella?

 • fhgjmfhgjfhgjf gjfgjfjggfj rjrtjrtjrj rrytj.

 • Otas nyt ne lääkkees ja rauhoitu.

  • Onko sulla jotain tarjolla?


 • Siis 33 vuotta ennen Hitlerin valtaannousua Euroopassa sekä Venäjällä oli yhteensä vain 6 miljoonaa juutalaista, näistä Amerikkaan muutti 1900 luvun tienoilla n. 2,5 miljoonaa, jäi siis 3,5 miljoonaa, jotka jäivät I maailmansodan jalkoihin, jonka jälkeen amerikkalaiset lehdet revittelevät 6 miljoonasta apua tarvitsevasta juutalaisesta Itä-Euroopassa, jotka jäävät II maailmasodan jalkoihin, jossa väitetään 6 miljoonan juutalaisen tuhotun varta vasten rakennetuissa tuhoamisleireissä, ja sodan jälkeen väitetään näitä perkeleitä olevan vielä hengissä vähintään 6 miljoonaa.

 • ööö,Jos vastustat USA.ta siitä seuraa.... talouspakotteita... ^^

 • Parasta aikaa Putler runkkaa katsellen kuvia pommituksista kuolleista lapsista.

  • Putinin silmiä hivelee kun jenkkien työkalu,jihadisti taistelijat yksi toisensa hiljennetetään ikuisesti Syyriassa.hyvä Putin!


  • ISISrahell on pommitellut iloisesti vuosikymmeniä aseettomia palestiinalaisia, varsinkin palestiinalaiset lapset ovat näiden bazkiaisten suosikkikohteita.


 • Juutalainen kaiken ihmiskunnan terrorin takana.

 • Usa loi Saksan natsit, ja sinne ne takaisin pakeni, Suomessa vielä kourallinen

 • Trump on naimisissa Eva Braunin kanssa.

 • Usa ja ISISrael ovat ashke-NAZI-saksan jatkumoita!

 • Mitä tähtilippunatzi tekee Suomessa?

 • Saksan natsien tuki tuli Usasta, ja Usaan Saksan natsit pakenivat.

 • Aloittajan aggressio Putinin luokkaa. Tämä hänen idolinsa pommittaa koko ajan siviileitä Syyriassa.

 • joko Usa on jättänyt Irakin öljylähteet rauhaan?

 • Kokoomus ja Siniset ovat Suomessa USA:lle vastaavia kuin mitä Hitlerille olivat hänen SS-pataljoonansa eri puolilla Eurooppaa, eri valtioissa.

  Kokoomuslaisten lahtareiden luonnetta kuvaa hyvin tämä seuraava;

  " - Vain harvassa maassa voidaan väittää, että yhteistyö natsi-Saksan kanssa sujui hyvin. Suomi on tässä suhteessa poikkeus, dokumentissa todetaan."

  https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118023-natsidokumentti-synkka-vaite-suomen-ss-sotilaista

  • Kaikki paha maailmassa syntyy valejuutalaisten harjoittamasta terrorismista


 • Usan khazarijuudet synnytti saksan natsismin, ja Amerikkaan ja Usaan Saksan natsit pakenivat sodan jälkeen

  • Mielipuoli khazarijuutalaislauma on kaapannut vallan Usassa ja johtaa sitä mafian ottein.


 • USA-kiimaisten vähä-älyisyys huvittaa myös siksi, koska palsta on todistanut etteivät ne raukat uskalla katsoa totuutta silmiin, miksi Norjan valtio ja kansa ovat rikastuneet omalla öljyllään, ja miksi amerikkalaiset öljy-yhtiöt ovat rikastuneet Venezuelan öljyllä, kun valtio ja kansa ovat ajautuneet talouskatastrofiin.

 • SDP ja muut edistykselliset voimat ovat aina taistelleet sen puolesta, että palestiinalaiset saavat oman maan ja Israel lakkaa olemasta.

 • Tavalliset pieni- ja keskituloiset, sekä köyhistä köyhimmät, eli jo viidesosa Suomen kansalaisista, on ajettu UMPIKUJAAN, josta ei ole muuta ulospääsyä, kuin kuoleminen.

  http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266344-yksipuoluejarjestelma-suomen-kapitalistinen-talouskasvupuolue

  Uusi hallitus, ei poikkea millään tavalla, ex-äärioikeistohallituksesta, eikä mikään "pienpuolue" ole ratkaisu mihinkään. Ajavat samoja agendoja, kuin eduskuntaan päässeet, jos sinne asti päätyvät.

  1000€/kk MINIMIELÄKKEIKSI - osoittaisi edes jonkinlaista inhimillisyyttä, vaikka se ei ole vielä, edes köyhyysrajan yläpuolelle riittävä toive.

  "Eläkeläisköyhyys tullaan siirtämään historiaan" julisti uusi pääministeri Rinne.

 • Nämä, Usa:n kansalaisiksi, kansallisuutensa vaihtaneet, äärioikeistolaiset veroparatiisisijoittajat, omistavat käytännössä koko Suomen valtion, eduskunnan, tiedotusvälineet, armeijan, poliisin, yritykset, yhtiöt, ja kansalaiset:

  http://yle.fi/uutiset/3-9385580

  http://jannekejo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/266344-yksipuoluejarjestelma-suomen-kapitalistinen-talouskasvupuolue

  Maanpetokselliset hyökkäyshävittäjä-hankkeet, ovat heidän keksintönsä ja hankkeensa. Eläkeyhtiöiden jättiomaisuuksien varastaminen, ei enää riittänyt, palatsien ja ökyhotellien, lomalentoyhtiöiden ym rakenteluun, "nälkä" kasvoi syödessä, nyt on saatava 60 maanpetoksellista hyökkäyshävittäjää.

  Suomiko demokratia ja oikeusvaltio ? Ei ole ollut, enää aikoihin. Totalitaristinen, fasistinen DIKTATUURI, on osuvampi kuvaus.

  Yleisradio, tuo nykyinen, rikkaiden viihdekeskus, ex-tiedotusvälinekin, nimittää oikeuksiaan vaativia, Suomen kansalaisia "YLEISÖKSI".

 • nineoneonemissinglinks

 • Leninistit raiskasivat pelkästään 200 000 naista ja lasta Berliinissä ja pari miljoonaa Saksassa. Jotkut naiset raiskattiin yli sata kertaa.

  PUNA-ARMEIJA RAISKASI MUUTEN MYÖS NAISET, JOTKA VAPAUTETTIIN KESKITYSLEIREILTÄ porttien avaamisen jälkeen JA MYÖS VENÄLÄISNAISET eikä siinä kaaoksessa ehditty selvittää mitään ”Red Army troops raped even Russian women as they freed them from camps”.

  Raiskaajat pystyttivät Länsi-Berliinin puolelle Tiergarteniin raiskauksista muistuttavan muistomerkin pelotteeksi, Tuntemattoman sotilaan patsaan, brittiläiselle miehitysvyöhykkeelle, ja sen edessä seisoi venäläinen vaihtovartijasotilas, jolla siis oli päästy Unter den Lindeniltä itä-Saksasta Brandenburgin Toriin kautta patsaalle. Itä-Saksalaiset kutsuivat patsasta tuntemattoman raiskaajana patsaaksi ”Grab des unbekannten Gewalttäters”.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.