venäjällä pelottelu

FUELLER

Päivän Kaleva julkaisi tutkimuksen jossa lähes 45% suomalaisista pelkää venäjää.syyksi mainittiin Ukrainan kriisi ja Venäjän laajentumishaaveet??Ottaen huomioon suomalaisen median venäjävastaisia juttuja ja artikkeleita ja pääosin suoria valheita niin ihmettelen oikeastaan noinkin pieniä prosenttilukuja.Venäjää yritetään syyllistää maailmalla erittäin likaisilla tempuilla.Suurin propagandatemppu tehtiin heinäkuussa jolloin malesialainen matkustajakone ammuttiin Ukrainan toimesta alas.Pyrkimyksenä seuraavasta päivästä lähtien vakuuttaa venäjä syylliseksi.Valtaosa suomen kansalaisten mielipiteestä syntyy Ylen,iltalehden ja esimerkiksi Hesarin uutisista.Jokainen asioita seuraavaa huomaa näiden foorumien antavan jatkuvasti negatiivista kuvaa venäjästä.Mutta vanha lause pitää paikkansa,"TOTUUS VAPAUTTAA PELOISTA".

15

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hmm....

      Venäläiseksi sinun suomenkielentaitosi on kyllä kiitettävän hyvä.
      Tällä puolen rajaa ihmiset pääsääntöisesti osaavat ajatella omilla aivoillaan, joten tuo sinun propagandasi ei uppoa ollenkaan niin hyvin kuin siellä itärajamme toisella puolella.

      • B.Nikulitsin

        Saksalaiset ovat jo menettäneet toivonsa Venäjän tiedotukseen ja syynä on juuri FUELLERin kaltaiset propagandistit, jotka koetaan ARD:n kyselyssä jopa loukkaaviksi. Jatkakaa vain samaa rataa.


    • lahtari tatari

      FUELLER

      Eli Venäjä ei hyökännyt ja vallanut Krimiä vaan Ukrainalaiset muiluttivat Venäläiset sotilaat niemimaalle miehittämään sitä.

      Eli Venäjä ei tunge sotilaitaan Itä Ukrainaan eikä toimita sinne aseita vaan Itä Ukrainalaiset ovat pakottaneet venäläiset sotilaat sinne taistelemaan ja tuomaan aseita, tai sitten Itä Ukrainalaiset käyvät ryöstämässä aseet Venäjän armeijalta koska Venäjän armeija on niin heikko.

      Kirjoituksesi on varsin hilpeä, no sunnuntaina on kiva nauraa.

    • sappissass

      Fueller on yksi pahimmista rys.sävihan levittäjistä Suomessa. Ilman Fuelleria moni pitäisi venäläisiä ihan ihmisinä.

    • Nimen omaan Venäjän toimet Ukrainassa on varoittava esimerkki Venäjän vaarallisuudesta, vaikkakin siitä ei suoraa uhkaa Suomea kohtaan olekaan. (etenkin kun ei olla Natossa)

      >Suurin propagandatemppu tehtiin heinäkuussa jolloin malesialainen matkustajakone ammuttiin Ukrainan toimesta alas.

      Ukraina on syyllinen vain siihen ettei se sulkenut ilmatilaa. Mutta varsinaiseen ampumiseen ei Ukraina voi olla syyllinen, todisteiden valossa. Koneen ampui alas todennäköisimmin Venäläinen miehistö BUK ampumalaitteella.

      • ggfrt5

        Sinun siionisti harhoissa!Koko läntinen media puhuu Jenkeistä hyvään sävyyn ja Venäjä on kaikessa paha,roska ja rikollismaat saa aikanaan arvoisen lopun!


      • Vähät välitän läntisestä mediasta ja sitäkin vähemmän Venäjän valheista.
        Otan selvää mikä on totuus ja esim. MH17 on selvä tapaus ja Putinin kädet veressä kainaloita myöden.

        Enkä myöskään ole mikään kiihkouskovainen. Minua kuvottaa uskonnon nimissä tehdyt julmuudet. En esimerkiksi ymmärrä miten Orthodoksipapit pystyvät tappamaan ihmisiä Novorussian riveissä. Enkä ymmärrä miten "juutalaiset" israelissa sallivat palestiinalaisten lahtaamisen. Ei kait missään kristinuskon alalajissa sallita ihmisen ottaa henkeä toiselta ihmiseltä?


      • Y.Lilento

        Miksi Ukraina olisi sulkenut ilmatilansa? He saavat ylilennoista korvauksen ja kukaan Ukrainassa ei pitänyt olla kelvollinen ampumaan konetta alas.


      • Y.Lilento kirjoitti:

        Miksi Ukraina olisi sulkenut ilmatilansa? He saavat ylilennoista korvauksen ja kukaan Ukrainassa ei pitänyt olla kelvollinen ampumaan konetta alas.

        Niinpä. Mutta Ukraina on kertonyt myös että heillä oli 17.7 tietoa maahan tuodusta BUK ampumalaitteesta. Ennen koneen alasampumista BUK laite oli myös kuvattu internetiin.

        "hyvä selitys"/syy ikäänkuin olisi se että tiedustelutieto ei ollut 100% luotettavaa, mutta mielestäni siltikin olisi ilmatila pitänyt sulkea 17.7 aamulla. Ehkä jo 14.7 kun nähtiin että Venäjä ampuu korkealla lentäviä koneita rajan takaa.

        Esimerkiksi Afganistanin yläpuolella on kait aina saanut lentää. Mutta esim englantilaiset lentoyhtiöt lensivät kun venäjä oli afganistanissa BUK laitteineen, mutta heti kun venäjä vetäytyi ja paikallinen ilmapuolustus siirtyi koheltajien haltuun, englantilaiset lentoyhtiöt alkoivat väistää aluetta.
        Ukrainassakin ja Venäjällä osattiin ampua koneita alas. Mutta ei osattu pelätä että joku hullu antaa BUK laitteen sellaisiin käsiin jotka ei osaa sitä turvallisesti käyttää.


    • Moskovastakajahtaa

      Vihdoinkin hyvä uutinen Venäjältä: Putin pelotteli maailmaa rähjäkuntoisilla ydinaseillaan, siitä taatusti kaikki tykkäävät, varsinkin venäläiset, ne kun ovat niin rauhaa rakastavia. Mitä vanhempi ämmä on Moskovassa haastateltavana, sen raivokkaammin hän vaatii Venäjää hyökkäämään naapuriensa kimppuun. Kauheita ihmisiä, varsinkin ne vanhat akat.

    • ydinkärki4

      Itse olen ruvennut pelkäämään yhä enemmän. Tähän asti olen ajatellut, että Venäjä vain pelottelee, laskelmoi sekä varmistelee, eikä uskalla kovin mittavia asioita tehdä. Pelko kyllä lisääntyi, kun Putin pokkana kertoi että oli valmis käyttämään ydinaseita Ukrainassa, mutta ei sitten tarttenutkaan. Voi pärkele!

      Olen pikku hiljaa tullut siihen tulokseen, ettei Venäjällä osata laskelmoida mitään. Kun kerran tuo Kriminkin valtaaminen oli Putinin sen hetkinen päähänpisto, joka vain sitten päätettiin yhtäkkiä toteuttaa. Olen ehkä liiaksi tottunut länsimaiseen ajatteluun, että kaikki on suunniteltu vuosi pari etukäteen, ja sitten vain toteutetaan. Niinpä. Venäjällä ei ajatella näin. Venäjällä eletään hetkessä, ja mitä kulloinkin Putinin ja Kremlin mieleen juolahtaa, niin se toteutetaan. Ei ne ajattele viikkoa pidemmälle mitään. Ne ei kykene siihen, eivätkä edes halua.

      Jos ne saa yhtäkkiä päähänsä, että otetaanpas tuo Suomi tuosta pois pelistä, usan astinlautana, niin ne toteuttaa sen hyvin lyhyellä varoitusajalla. Ei ne mitään ole suunnitelleet. Ne vain tekee äkkivääriä liikkeitä, joita ei voi ennustaa. Eikä tämä usa/nato läsnäolo Baltiassa sekä osittain Suomessa, välttämättä mitään estä. En edes usko että Venäjällä nähdään koko kuvaa, vaan enemmänkin siellä Kremlissä tehdään päätöksiä tunteen vallassa. Jos joku sotaharjoitus lähellä omaa rajaa ärsyttää, niin siihen puututaan, seurauksista välittämättä. Ei ne osaa miettiä mitään seurauksia, koska kokevat itsensä sotilaallisesti vahvaksi.

      Venäjän kannalta sota voi olla jopa mahdollisuus. Ainakin hajottaa länsivaltojen konsensusta. Venäjälle sota on pelkkää peliä tai leikkiä, jota varten sen sotakoneisto on olemassa. Toisaalta aivan yhtälailla sota on peliä/leikkiä Usa:lle. Sellaisessa maailmassa valitettavasti elämme. Näemmekö kevään eduskuntavaaleja, ennen kuin alkaa paukkua?

    • annameillerauha

      Miksi Venäjä ja Putin ei halua olla suosittu vaan pelätty. Kyllä minä pelkään. Suomessa varmaan mielenterveysongelmat lisääntyvät. Rauhaa ja rakkautta osoittakaamme Venäjälle. Meidänkään politiikkojen ei pitäisi uhoilla ja pelleillä sotaharjoituksilla. Ja meillä pitäisi olla lausunnoissa yhteinen linja eikä kuka tahansa pääsisi möläyttämään mitä tahansa kommenteja.

      • AntiTrolli

        Älä murehdi sellaisista asioista joille et itse mahda mitään, sellainen rikkoo pääsi ja masentaa sinut.

        Jos asialle voi totain tehdä niin tee. Muutoin älä murehdi.


    • SotilaspassiKöh

      Putinin natsien kokouksia jos erehtyy vastustamaan, joutuu vankilaan:
      https://twitter.com/Conflict_Report/status/579945404835430400

    • I.Täukraina

      Aloittaja mainitsi lentokoneen alas ampumisen. Me kaikki tiedämme, miten siinä kävi. Koska kaikki tietävät mitä todellisuudessa tapahtui, täytyi aloittaa massiiviset harhautusoperaatiot. Operaatiot olivat niin surkeita, että uskottavammatkin versiot menevät harakoille.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      148
      2597
    2. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      179
      1548
    3. Rita syyttää muita "virheistään"

      Taas Donnasta lasu ilmoitus ja kaiken maailman kriisejä Akin virheen takia. Aki teki vakavan rikoksen, turha sitä on mui
      Kotimaiset julkkisjuorut
      103
      1403
    4. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      113
      1330
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      72
      1197
    6. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1122
    7. Niiiiin pihkassa

      Hänen ihanan vuoksi minulla on pikkarit märät koko ajan. Säikähdin vähän, näetköhän kaiken minusta? Yritän pitää perusil
      Ikävä
      41
      1108
    8. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      96
      1085
    9. Jos saisit nainen vielä pudotettua 20 kiloa?

      Niin voitaisiin katsella uudestaan.
      Ikävä
      49
      1077
    10. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      73
      986
    Aihe