Mikä on hyvä toimintatapa epäuskoisen suhteen ...

että pelastuisi ...

ja saisi uskon ja toivon ja rakkauden Isässä Jumalassa ja Pojassa Jeesuksessa ja Pyhässä Hengessä? Anokaa ja tehkää sen mukaan kuin Jumala vaikuttaa.

6

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mikä on ainoa hyvä

      oma toivomme Jumalassa? Tietysti Jeesus ja armonsa ja totuutensa, ja kolme on jotka todistavat, ja tarvitaan niitä itselle voidaksemme valkeissa vaatteissa elää.

    • 1+1

      Varmaan on monta tapaa. Alla yksi tapa Joh 16:8-9 innoittamana: "Ja kun hän (Puolustaja) tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion: synnin, koska he eivät usko minuun;"

      Kysy sanoisitko olevasi hyvä ihminen? Koetko pitäneesi 10 käskyä? Oletko koskaan juonut itseäsi humalluksiin? Oletko koskaan valehdellut? Oletko koskaan ottanut mitään ilman lupaa tai vaikka vain himoinnut jotain toisen omaa? Tiesitkö Jeesuksen rinnastaneen vihan murhaan? Oletko itse koskaan hautonut kostoa? Miten luulet useimpien perhesurmien saavan alkunsa? Jeesus opetti jokaisen toista himoiten katsovan syyllistyneen sydämessään haureuteen. Miten selität pettämisen yleisyyden? Voitko väittää olevasi itse täysin inertti seksuaalisille houkutuksille? Etkö todella ole koskaan katsonut toista himoiten? Oletko homo?

      Oman todistuksesi mukaan olet juomari, valehtelija, varas, sydämeltäsi murhaaja ja huorintekijä. Jos tältä pohjalta joutusit kaikkitietävän tuomarin eteen, niin, olisitko syyllinen vai syytön? Jos kuolisit tähän paikkaan, niin pääsisitkö taivaaseen vai joutusitko uloimpaan pimeyteen jossa on itku ja hammasten kiristys? Huolestuttaako se sinua? Tiesitkö Raamatun opettavan meitä olemaan sanan tekijöitä eikä vain kuulijoita: Usko joka ei johda tekoihin on kuollut.

      PS: Epäuskoisen tulee nähdä syyllisyytensä Jumalan säädösten rikkomiseen (synnin tunto). Jos et pääse näin pitkälle lienee pelastuksesta turha puhua.

    • Jeesuksessa on

      syntiemme anteeksianto vaikka tietysti pyhitys totuudessa ja hyvän hedelmän kantaminen on Isän Jumalan tahto, ja esillä saamme pitää Herran Jeesuksen hyvää elävää sanaa.

      Tuleeko ihmisestä sitten täydellinen Jeesuksessa? Tietysti tämä on kilvoittelun tarkoitus.

    • Hyvä ymmärtää että

      aina ihmisen pelastus on Jumalan tekoa eikä ihmisen ansiota siinä ole vaikka tietysti ihmisen on hyvä pelastuksen tähden tehdä parannus ja siten elää Jeesuksen opetuksen mukaan siten kuin pystyy.

    • Parastapa on jättä Jeesuksen haltuuseen hänkyllä tietää mitä tekke,vanhurskaan rukous voi paljon se sellaien ase tätämaaimaa vastaa että sillä voitamme Jeesuksessa.

    • Jokainen ihminen

      itse on vastuussa omasta suhteestaan Jeesukseen omalta osaltaan, toki Jeesuksen rukoukset vaikuttavat siihen, ettemme huku vaikka lankeillemme helpostikin ja pitkämielisyytensä on aivan uskomatonta ja samoin anteeksi annetaan eikä vain seitsemän kertaa. Tietysti on ihmisen parempi elää pyhityksessä kuin lihan mielessä tai maailmaa rakastaen tai penseydessä, sillä Jeesuksen sanat ovat elämä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      152
      6409
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      34
      3868
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1995
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1959
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1799
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1646
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1553
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1498
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1488
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      35
      1380
    Aihe