Suomen herätys

rauhaTeilleTePelkuri

Missä on tämä Suomen herätys, josta menestysteologit edelleenkin saarnaavat? Ei missään. Tuleeko sitä? TUskin. Elämmehän nähtävästi huomattavaa luopumisen aikaa, menestysteologithan ovat itse jo luopuneet Jumalasta. Eli luultavasti viime henkäyksiä elämme. En ota siihen kuitenkaan enempää kantaa, koska Jeesuskaan ei tiedä koska loppu tulee. Mutta moni menestysteologi väittää tietävänsä.

Suomen siion. Mikä Siion? Olemmeko joku kadonnut israelilaisheimo pohjoisessa, maailman valituin/toiseksi valituin kansa? Emme valitettevasti. Tälläkin aiheella ovat menestyjät täyttäneet kirstujaan höhlien lahjoittamilla rahoilla.

Suomen siionin ihmisten ongelmia: Heikko itsetunto, riittämättömyyden tunne. Miksi? Eikö armon sanoma koskekaan teitä? Ainainen pelko ja huoli jostain, vaikka mitä Jeesus sanoi: Älköön sydämenne olko levoton... Ihmisten palvontaa en myöskään tajua. En liioin enkeleiden. Ihmeetkin ovat uskon vahvistamista varten, ei uskon tarvitse perustua niiden varaan. vaikka toisinkin opetetaan...

5

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tarmis

      Suomen herätyksen esteenä on valitettavasti uskovat ihmiset kuten sinä ja minä, jotka arvostelemme ja odotamme toisilta , että he menisivät teille ja aitovierille kertomaan Jeesuksesta ja puhumaan synnistä! Meidät kaikki on Jeesus lähettänyt!
      Suomen uskoville, myös sinulle ja minulle, pitää rukoilla synnintunto sentähden, ettei uskovat tunne kyyneliin asti hätää lähimmäisen sielusta, kunhan oma taivaspaikka vain on kunnossa mitä lähimmäisestä! Onkohan se omakaan tuolla asenteella?
      Herätys alkaa pienistä seurakunnista, koska niissä Jumalan rakkaus sellaisena kuin Jeesus sen haluaa uskovien kesken olevan, on vielä nähtävissä. Niissä ei leuhkita srk jäsenmäärällä, rakkaudellinen ilmapiiri eli laatu on se mikä vetoaa uskosta osattomiin.
      Tänä päivänä seurakuntien paimenet eivät kaikki ole palavia uskossaan, liiallinen taakka ja vastuu rasittaa paimen parkoja! Sielunhoidolliset keskustelut vievät varmasti tänäaikana enemmän paimenten aikaa kuin koskaan! Seurakunnissa tulisi olla muitakin vastuuhenkilöitä sielunhoidollisiin keskusteluihin ja rukouspalveluun. Monessa paikassa tähän rohkaisemiseen pitäisi panostaa.
      Seurakuntalaisten tulisi olla aktiivisempia ottamaaan vastuuta myös evankelioinnissa ja rukoilla paimenen puolesta!
      Herätys tulee! Jeesus aloita se meistä uskovista! Aamen!

    • kerettiläinen

      >>>Herätys tulee! Jeesus aloita se meistä uskovista! Aamen!

      • Tarmis

        Tuo on todella kauhistuttava asia mikä myös on tulossa ja tullutkin jo, että myös saatana yrittää osansa saada saaliikseen!! Ikävää meidän ihmisten kantilta, että saatana on tuhansien juonien taituri ja eksytys tulee olemaan vaikea erottaa, kun "hyviä tekoja ja ihmeitä" tapahtuu myös eksyttäjän toimesta! Mutta Jeesuksen Veri on yksi mistä ei eksyttäjän toimesta puhuta, eikä sanaa synti saa hänen joukoissaan mainita, koska ihmisille sopii paremmin sanoma ihmeitä tekevästä kiltistä Jeesuksesta joka rakastaa ihmistä niin paljon että hyväksyy synnin! Näin ei tietenkään ole, vaan Jeesus vihaa valhetta ja syntiä! Jeesus haluaa, että kaikkii tulisi tietämään Tötuuden (Jeesuksen)!
        Nytpä pitääkin uskovien olla valppaina! 1. Joh.kirje 4

        Rukoillaan, että saisimme armon erottaa Elävän Jeesuksen Kristuksen meidän puolestamme verensä syntiemme tähden vuodattaneen Jumalan Pojan , joka kuoleman ja vihollisen voitti haudasta ylösnousemisellaan! Hänen meille Totuudeksi, Puolustajaksi ja Rohkaisijaksi antamansa Pyhän Hengen viisaus meitä auttakoon!


    • riipin raapin

      Menestysteologien vääräoppisuus johtaa vääjäämättä luopumukseen, koska se ei toimi. Eikä ihmiset tiedä, mihin menisivät, koska ei ole ollut opetusta: uskovan tie on ristin tie. Se on vanhanajan ristin tie, siitä ei pääse yli eikä ympäri. Ne jotka houkuttelevat uskoon muilla tavoin, ovat valehtelijoita ja saavat valehtelijan osan ikuisuudessa.

      Suomen Siion tarkoittaa Suomen uskovien joukkoa yli seurakuntarajojen.

      Ne jotka ovat lahjoittaneet rahoja johonkin tarkoitukseen, saavat niistä korvauksen Jumalalta tavalla tai toisella, mutta ne, jotka ne varastivat ne, saavat tuntea sen vähemmän miellyttävästi nahoissaan. Eli ne varkaat niitä höhliä ovat.

      Onpa sulla vielä sekava joukko kysymyksiä. En oikein ymmärrä, mihin lopulta tähtäät.

      • Tarmis

        riipin raapin hyvin kuitenkin vastasit :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      246
      2399
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      173
      1529
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      58
      1376
    4. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      74
      1095
    5. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      3
      1089
    6. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      78
      980
    7. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      218
      967
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      45
      875
    9. Kärsämäki rosvojen ja tuhopolttajien kylä?

      Poliisi ampui uhkaava miestä Kärsämäellä. Ja vasta joku poltti rivitalon. Mikä riivaa Kärsämäkisiä? Joko tuulimyllyjen
      Kärsämäki
      15
      700
    10. Kohta me ei enää nähdä :(

      En pääse enää uppoutumaan silmiisi enkä kuunnella ihanaa ääntäsi. Elämä on pstä.
      Ikävä
      39
      699
    Aihe