Pöntinen

jupe2

54

736

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Säännöt

      Eikös valtuuston puheenjohtajalla pitäisi olla kaikki kaupungin säännöt ( hallintosääntö, johtosääntö, virkasääntö jne ) hallinnassa ettei pääse tapahtumaan tällaista mokaa. Kuka maksaa uuden kokouksen kokouspalkkot ja matkakorvaukset jäsenille ?

      • maksaamaksaa

        SINÄ maksat !! Lomautetaan taas kaupungin työntekijät niin saa toiset prassailla!!


    • Lapua olen Minä

      Kun vallanpöhö kasvaa liian suureksi, demokratian pelisäännöistä ei enää välitetä. Onneksi jotkut vielä valvoo. Ainakin tällä sivulla, huomaan.

    • Lakia kunnioittava

      Kaupungintalolta kuulin, että päivähoidon johtaja on huomannut ko. virheen ja maininnut siitä johdolle...Nyt on porukalla selittämistä ja toistensa syyttelyä. Kiittääkö kukaan virheen huomannutta?

    • Anteeksi jos saan?

      Se on nykyään muotia kokoomuspiireissä ensin munata ja mokailla ankarasti ja sitten nöyränä teeskennellä anteeksipyyntöä:

      "Pöntinen sanoo pyytäneensä asiaa anteeksi lautakunnalta."

      • epäluottamusäänestys

        Luuleekohan hän ja kumppanit taas pääsevänsä kuin koira veräjästä pelkillä anteeksipyytelemisillä?


    • painuis lenkille

      voi ristus prkl---pitääkö ton möhön änkeä ittensä joka hel---vetin palaveriin

    • kiittäen kuntalainen

      Kaupungin palkolliseksi on tainnut sattua nainen joka rohkenee sanoa jos on tarve. Eikös se samainen päivähoidon johtaja pistänyt päättäjille laskelmat pöytään jostakin palvelurahasta. Tälläista suoraselkäisyttä kaivataan luottamuksen palauttamiseksi. Älkää nyt "teurastako" häntä, nainen ja sitoutumatonkin kai.

    • seuraileva

      Nämä asiat pitäisi olla hanskassa myös esittelevillä virkamiehillä, he ovat oiken koulut hommaan käyneet, he saavat palkan osaamisestaan, sekä lautakunnnan puh. johtajalla.
      Tunettuahan on että juuri tämä lautakunta osaa mokailun.

    • jerkku45454

      Pöntisellä on noussut kusi päähän ja luulee, että omistaa koko lapuan.

    • Joko luotetaan

      Saas nähärä kauanko herra saa teherä mitä itte tahtoo kenenkään puuttumatta asiaan. Lapualaasille nauretaan ympäri maata näiren asiooren takia. Onkahan se luattamus jo palautettu :)

    • Apu löytyy

      Ostakaa ny joku sille kompassi ja silmälasit. Eksyy reppana pian vahingos naisten vessaan, tai jonnekin muualle hinne ei kuulu mennä.

    • Joko taas...?

      Joko taas....? Vähän väliä sama Pöntinen aiheuttaa jotain sotkua. Kantakaa jo valtuutetut ukko pihalle kaupungintalolta. Lapualaisille nauraa koko valtakunta. Vai onko aivottomia perässäjuoksijoita liian paljon?

    • ääni

      Ja taas te kuitenkin äänestätte pöntistä.

    • Alankoko

      Onko se vähän niin kuin sillei, että kaupunginjohtajavalinta oli häslätty aikapommiksi. Kokoomus oli tehnyt ehdokkaan kanssa sopimuksen myöhemmästä jäsenyydestä ja markkinoi henkilöä sitoutumattomana muille poliittisille ryhmille. Sitten sopimus ei toteutunut ja kiukuksissaan alkoi henkilöjahti tunnetuin seurauksin. Nyt valitun, sitoutumattomana pysyneen, tueksi on asettunut keskusta. Kokoomusta kiukuttaa ja kakattaa ja siksi pitää yrittää saada kaikki keskustan ja valitun tukema toiminta nurin tai ainakin jarrutettua. Tästä Alangon kouluhankkeen kaatamisessa on kyse. Tämän kaatohankkeen takia valtuuston puheenjohtajakin eksyi luvattomille poluille ja ajautui sivistyslautakunnan kokoukseen paatostamaan kuntataloudesta. Torstaina porukat istuu toistamiseen samojen asioiden ääressä. Toivottavasti ovet lukittuna

      • Lapsettaa.

        Surkea on Lapuan kohtalo, jos suurenluokan päätöksiä tehdään edellämainitulla tavalla. Noin ollen puolet jos toisetkin vaikuttavat riiteleviltä kakaroilta, joille elämä vaan on asettanut pukupakon hämäyksen vuoksi.


      • väärä maali

        Miksiköhän iso lauma ns. viisaampia ei ymmärtänyt kokoussalissa Kaitsulle sanoa että oot vääräs paikas. Lakimiehestä lähtien kaikki tuppisuuna. Turha tässä asiassa Pöndeä mollata, hallinto-oppineiden olisi pitänyt pykälät tietää.


      • mikä on piäles
        väärä maali kirjoitti:

        Miksiköhän iso lauma ns. viisaampia ei ymmärtänyt kokoussalissa Kaitsulle sanoa että oot vääräs paikas. Lakimiehestä lähtien kaikki tuppisuuna. Turha tässä asiassa Pöndeä mollata, hallinto-oppineiden olisi pitänyt pykälät tietää.

        Pönde tiäsi jotta kukaan ei tohori kyseenalaistaa sen läsnäolua ja sen takiahan se sinne tiätentaharoon meniki. Pitääs kysyä minkä tähäre lakimiäskin rikkoo lakia ja istuu tuppisuuna.


      • Luottamus puuttuu

        Puhut asiaa - juuri näin asia on.


      • Sotku mikä sotku

        Kaupunginjohtajan valinta on todellakin häslätty aikapommiksi. Syytä on siellä ja syytä on täällä ja ainoa keinoa jolla siitä selvitään olisi mielestäni se, että Lapua saisi uuden kaupunginjohtajan. Luottamusmiehet kun ovat kansan valitsemia niin heitä ei saa vaihdettua kuin vaalien kautta. Virkamiehiä voidaan vaihtaa.


    • Nyt pelisilmää

      Äläkää nyt vain kukaan menkö sitä hilitsemään,antaa jatkaa vain, näin on siten taattua että menettä vanhoja äänestäjiään,kun ei kerran edes oma väki osaa sitä hillitä mistään, vaan hän luulee että saa tehdä just mitä huvittaa niin näin hyvä tulee,olis vaan paree kun kukaan ei vaan millään lailla kommentoi mitään missään niin rehevempiä mokia saadaan tietoon ja lukia kun se omas luulos ajattelee että hän on toiminut oikein kun kukaan ei kommentoi,se on jo pelannut itsensä pussiin,pelataan me loput mitä siitä on jäljellä.

      • serkku

        Mutta kun sillä on lisäksi niin kaikkitietäväinen serkku, nyt nousee hallitukseen ohittaen isomman äänimäärän kunnallisvaalissa saaneen puolukaverin. Se on sitä röyhkeyttä...taisi saada muuten jonkun maakunnallisenkin luottamuspaikan pelkästään sukujuurilla.


      • HUH-HUH
        serkku kirjoitti:

        Mutta kun sillä on lisäksi niin kaikkitietäväinen serkku, nyt nousee hallitukseen ohittaen isomman äänimäärän kunnallisvaalissa saaneen puolukaverin. Se on sitä röyhkeyttä...taisi saada muuten jonkun maakunnallisenkin luottamuspaikan pelkästään sukujuurilla.

        Peräti 2 maakuntapaikkaa, ettää sillai


      • myyrä
        HUH-HUH kirjoitti:

        Peräti 2 maakuntapaikkaa, ettää sillai

        Se sai peräti 3 maakuntapaikkaa.


      • Näinkö on ?
        myyrä kirjoitti:

        Se sai peräti 3 maakuntapaikkaa.

        Kyllä suku pitää huolen omistaan


    • Meuhki

      Mitäs sille Pöntisen aloittamalle Esko Nikkari patsaalle kuuluu?

      • pyöveli

        Rahat säästetään omaan patsaaseen.


    • mikä on

      Sivistyslautakunnassa oli kokouksen osanottajilta kysytty saako Kaitsu olla paikalla ja hänelle annettiin yksimielisesti osanotto oikeus.....mikä tässä nyt oli vialla jonkun mielestä ??

      • totuus 20

        Lue pöytäkirja


      • Totuus esiin

        Mistä keksit tuon sadun ? Kuka oli kysynyt, kun muut ei tiedä mitään.


      • sdf
        Totuus esiin kirjoitti:

        Mistä keksit tuon sadun ? Kuka oli kysynyt, kun muut ei tiedä mitään.

        Kokouksessa mukana ollut kertoi minulle näin...uskon häneen ja paikalla oli muitakin jolle hän kertoi asian !! Mistä sinä muka tiesit asiasta !!


    • Pönön taivas

      Kauhavan alijäämä kasvaa 1,8 miljoonaan
      19.09.2014

      Kauhavan budjetoitu tulos on painumassa 1 801 190 euroa alijäämäiseksi.

      Kaupunginhallitus esittää valtuustolle, että se tarkistaisi muun muassa Kaksineuvoisen rahoitusosuutta 2,24 miljoonalla eurolla.

      Lisää rahaa tarvitaan myös Alahärmän koulun nivelluokkaan. Korkokulujen määrärahaa on aikomus pienentää. Maanhankintaan esitettäneen lisää 500 000 euroa.

      Jos valtuusto hyväksyy tarkistukset esitysten mukaisina, Kauhavan kaupungin budjetoiduksi vuosikatteeksi muodostuu 1,67 miljoonaa euroa.

      Nettoinvestointien määrä olisi 12,61 miljoonaa euroa.

      JUHA AHO-PYNTTÄ

    • ehdolla ollut

      Miksi me lapualaiset olemme valinneet näin huonot johtajat. Parempiakin olisi ollut tarjolla, mutta kun ei.

    • Heli Karhumäki

      Tervehdys, hyvät nimimerkkikirjoittelijat. Voin ilahduttaa teitä kertomalla, että tuohon sivistyslautakunnan kokoukseen ei liity sellaista draamaa kuin teistä nyt tuntuu. Jäsenten lisäksi paikalla on monesti useampiakin sivistystoimen alaisten yksiköiden edustajia, kh:n edustaja tai sen pj., ja Pöntisen ilmaantuminen tuiki tavalliseen kokoukseen ei ketään sen kummemmin hetkauttanut, moikattiin miestä ja jatkettiin kokousta. Kenellekään ei aivan normaalin tuntuisessa tilanteessa juolahtanut mieleen, että valtuuston pj:lle pitäisikin erikseen myöntää puhe- ja läsnäolo-oikeus. Vasta myöhemmin tämä tuli esiin, ja asia voitiin korjata yksinkertaisesti: nuijitaan seuraavassa kokouksessa uusiksi ne kohdat, joiden aikana Pöntinen oli paikalla. Sillä sipuli. Eivät nuo kokoukset niin jänniä ja salamyhkäisiä ole kuin kirjoittajista ilmeisesti tuntuu. On pitkiä kokouksia ja paljon asioita, mutta hyvä henki ja sujuvat kokoukset puheenjohtaja Ari Perälän johdolla. Sivistystoimessa on erinomaiset virkamiehet, joiden kanssa on ilo tehdä töitä.

      • Lisää tietoa

        Ei lautakunnan kokouksiin tulla kuin hollitalliin. Asiantuntijoita voidaan kuulla, mutta ei läsnäoloa päätöksien aikana. Hallituksen edustajalla ja puheenjophtajalla on oikeus osallistua kokouksiin, mutta ei valtuuston pj:lla. Eikö säännöt ole tehty noudatettaviksi. Sen pitäisi kirjoittajankin tietää.


      • mokailuja

        Erinomaiset virkamiehet eivät nyt vain tienneet peuspykäliä kokouksen kokoonpanosta, miten olisi pitänyt tilanteessa toimia. Vaatimaton on vaatimustaso lapualaiselle virkakunnalle.
        Virkakunta saa mokailla, mokat maksetaan verovaroista, ja vielä saa ihailut lautakunnalta. Mikäs siinä ollessa.


    • Selittelyn makua.

      Ai vain niin. Pöntinen kävi vain moikkaamassa ilman sen kummempaa syytä?

      • rehellisyys maan ...

        Pönde käväisi siellä saarnaamassa omaa näkemystään. Käynti ei ollut lainkaan vilpitön.


      • viikon varrwlta
        rehellisyys maan ... kirjoitti:

        Pönde käväisi siellä saarnaamassa omaa näkemystään. Käynti ei ollut lainkaan vilpitön.

        Heli Karhunmäki vastasi nimellään, moitti muita nimettömiä. Kysyn vain, miltäosin
        siinä tieto ja kokouksen laillisuusperusteet ilmenevät. Tällä edellä on kannanotoissa selkeästi sanottu ketkä saavat kokouksessa olla ja miten toimitaan päätöstätehdessä, asiattomat ulos. Jäsenten kannattais lukea vähän hallintosääntöä, ei tarvis sitten jossitella selvällä asialla. Tietimättömyys on
        vaarallinen ase jos ei tidä mihin se johtaa ja ketä vastaan, nythän on kyse lapsista,
        kouluista,terveydestä ja rahasta nämä kaikki ovat itsekkyden ja titämöttömyyden
        armoilla.?????


      • kiitos 333
        viikon varrwlta kirjoitti:

        Heli Karhunmäki vastasi nimellään, moitti muita nimettömiä. Kysyn vain, miltäosin
        siinä tieto ja kokouksen laillisuusperusteet ilmenevät. Tällä edellä on kannanotoissa selkeästi sanottu ketkä saavat kokouksessa olla ja miten toimitaan päätöstätehdessä, asiattomat ulos. Jäsenten kannattais lukea vähän hallintosääntöä, ei tarvis sitten jossitella selvällä asialla. Tietimättömyys on
        vaarallinen ase jos ei tidä mihin se johtaa ja ketä vastaan, nythän on kyse lapsista,
        kouluista,terveydestä ja rahasta nämä kaikki ovat itsekkyden ja titämöttömyyden
        armoilla.?????

        Onneksi joku huomasi laittomuuden. Onko häntä kiitetty? Ei varmaan, onhan se röyhkeää paljastaa Lapualainen mielivalta.


      • tapauksia seuraileva
        kiitos 333 kirjoitti:

        Onneksi joku huomasi laittomuuden. Onko häntä kiitetty? Ei varmaan, onhan se röyhkeää paljastaa Lapualainen mielivalta.

        Lautakunta on kai varpaillaan, sillä onhan heidän ja heidän virkakuntansa lakitietämättömyys jo aihettanut turhia menoja kaupungille.


    • toritossavainen

      On hieman outoa kun tiedotuksen ammattilainen vähättelee sivistyslautakunnan kokoukseen marssineen puheenjohtajan "laittomuutta". Tiedottajan ei sovi vähätellä laittomuuksia , vaikkakin ne on voitu korjata. Korjausta ei olisi tullut, ellei joku olisi asiaa kyseenlaistanut. Kuka oli asian huomannut? Ei varmaankaan kukaan kokoomuslainen, sokeita omille toimille.
      Puheenjohtajan toilailujen todellinen tavoite lienee ollut Alangon hankkeen vesittäminen. Takaa pilkistelee jotakin yrittäjyyden tukemisen kajoa. Muistakaamme, ei ne yrittäjien palvelut ilmaisia ole, ne maksavat saman verran ja enemmän kuin oma toiminta. Meitä hämätään sillä, ettei tarvitse investoida. Yrittäjä perii investoinnit hinnoittelussa takaisin korkoineen noin 10 vuoden kuolletuksella. Kaupunki kuolettaa vastaavan investoinnin poistoina noin 20 vuodessa. Turha kuvitella yrittäjiä enkeleiksi, niillä on vain niin jumalattoman vahva ote muutamiin poliitikkoihin ja sitä kautta koko kaupunki huojuu ja muutamat kokoomukselaiset juoksevat heidän rumputahtiin. Toivottavasti kaupunginjohtaja ja kepu sekä muut puolueet tajuavat pitkäntähtäimen kuntalaisen edun. Kokoomus tarvitsee nyt vaalieuroja ja on valmis myymään kotikontuja.
      Esittäkää selkeitä laskelmia väiteinne perusteluksi, niitä te vaaditte muiltakin.

      • puolueeton.

        Suurinpiirtein näin, mutta peltihallien vierusta ja teollisuusalue ei ole suurkoululle sovelias paikka.


      • toritossavainen
        puolueeton. kirjoitti:

        Suurinpiirtein näin, mutta peltihallien vierusta ja teollisuusalue ei ole suurkoululle sovelias paikka.

        Paikka on harkittava lapsia kunnioittaen. Koulu maksaa sen minkä maksaa omana tai vieraana.


    • paikalla ollut

      Pöntinen on ennenkin lähetetty urkkijaksi kokouksiin, sillä ei liene muuta tekemistä.

      • hankkikaa elämä

        On tämä niin säälittävä tämä lapualaasten sivusto. Pöntinen vakioaihe. keksikää ny herrantähre muuta jo.


      • meidän puolesta
        hankkikaa elämä kirjoitti:

        On tämä niin säälittävä tämä lapualaasten sivusto. Pöntinen vakioaihe. keksikää ny herrantähre muuta jo.

        Pöntinen töppäilee aiheita, eikä niistä näytä pääsevän eroon millään.


      • Öövini
        meidän puolesta kirjoitti:

        Pöntinen töppäilee aiheita, eikä niistä näytä pääsevän eroon millään.

        Pöntinen sitä ja pöntinen tätä,menkää lysmyperseet töihin!


      • lysmyperse
        Öövini kirjoitti:

        Pöntinen sitä ja pöntinen tätä,menkää lysmyperseet töihin!

        Kellonajasta päätellen taidat lorvailla netissä työaikana.


      • 3+8=11
        hankkikaa elämä kirjoitti:

        On tämä niin säälittävä tämä lapualaasten sivusto. Pöntinen vakioaihe. keksikää ny herrantähre muuta jo.

        Paaskule meille vähän aiheitasi, kyllä me pojat käsitellään ne sun huales,
        aivan valamihiksi asti. Ei sun renkää murehtia meistä.


    • asiat kuntoon

      Lapuan kaupunginvaltuuston puheenjohtajalla on facebook -asiaa kaikille:

      "Nato-jäsenyyden hakemisesta ei voi tehdä kansalaisaloitetta. Yritin sitä elokuussa 2014. Nyt tämä asia pitää hoitaa kuntoon Adressit.com sivun kautta.
      Jos Suomen itsenäisyys ja koko maan koskemattomuus ovat sinulle puolustamisen arvoisia asioita käy allekirjoittamassa!"

      http://www.adressit.com/suomi_naton_jaseneksi_pian

      • ristiritaista

        Koti uskonto ja isänmaa -puolue on luomassa riippuvuussuhteita atomivoiman muodossa Venäjään ja Naton muodossa Amerikkaan. Kuis tässä nyt näin on käynyt, missä itsenäisyys?


    • Nyt Lenkeiolemään---

      Pikku porvari pelkää joutuvansa rintamalle.

    • Pönttönen

      vaihtoon.
      Seko seko

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      432
      3085
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      107
      2452
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      367
      2237
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      158
      2015
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1837
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1267
    7. 166
      1255
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1176
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1092
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      957
    Aihe