Liian märkä vai liian löysä..?

minäsevaan

Hei. Olen pian täysi-ikäinen nuori nainen jota vaivaa eräs asia. Olen seurustellut poikaystäväni kanssa n. Vuoden ja hän on ensimmäinen poikaystäväni. Koin ekan kertani hänen kanssaan, ja se ei sattunut ollenkaan. Itse olen sitä mieltä että se on hyvä asia mutta poikaystäväni luulee että hänellä on niin pieni ettei se siksi sattunut. Mutta sitten itse asiaan. En nauti seksistä kuin tietyissä asennoissa, mm. Takaapäin. Perus lähetyssaarnaajassa seksi ei tunnu juuri miltään.

Olen todella herkästi kostuvaa sorttia ja olen huomannut että ilman esileikkiä lähetyssaarnaajakin tuntuu hyvältä, mutta sekin vain alussa, sitten ei kun olen niin märkä. Eli tunto siis häviää samantien. Vaikka poikaystäväni on sanonut että märkyys kiihottaa, huomaan kuitenkin että hänellä tuottaa hankaluuksia saada orgasmi kanssani välillä. Esim. Hän suosii asentoja jossa tunnun luultavasti tiukemmalta. Tilanne on oikeasti hermoja raastavaa koska itsekin haluisin nauttia seksistä 100%. Onko kellään ollut vastaavaa ja osaako joku sanoa johtuuko ongelmani liiasta kosteudesta vai huonoista lantiopohjanlihaksista? Vai kenties molemmista?

Kiitos etukäteen vastanneille.

13

605

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • minäsevaan

      Eikö kukaan osaa sanoo mitään? :(

    • isoa sisään

      Sun jätkä kaveri ei osaa tyydyttää sillä on siis pieni kalu!! ja no ootko treenannut ilolihaksia?

      • minäsevaan

        Mielestäni hänellä on ihan normaalinkokoinen. Ja olen ajatellut että ei tässä iässä tarvii treenailla mut näköjään pitäs.


      • minäsevaan
        minäsevaan kirjoitti:

        Mielestäni hänellä on ihan normaalinkokoinen. Ja olen ajatellut että ei tässä iässä tarvii treenailla mut näköjään pitäs.

        Heeii sanokaa muutki jotai ):


    • panomies27

      Ei millään pahalla, mutta molemmat: teillä on vain epäsopivat sukupuolielimet, siis yhteensopimattomat. Miehelläsi on liian pieni sinun toosalle ja toosasi on liian iso miehellesi. Kun hän saa tiukkaa niin tulee parissa minuutissa ja kunhan sinäkin saat isoa munaa lähestyssaarnaajassa niin tunnet kyllä yhdynnän myös jälkikäteen vatsassa asti.

      Molemmat vain eteepäin kohti uusia kokemuksia!

    • laaantiooo

      Kokeile eri asentoja lantiota käyttäen lähetys saarnaajassa. Mä kans kostun herkästi sekä kohtuni on ns takavittu eli taaksepäin kallistunut niin siksi tykkään takaapäin, mutta olen saanu tosi hyvät orkut kun olen oppinu käyttämään lantiota ja löydän oikean asennon kyrvälle...ja mieskin tykkää...

    • Emätin vain

      kostuu ja löystyy siinävaihessa,kun olet kiihottunessa tilassa sitävarten ,että siitin mantuu sisään ei siinä sen kummempaa ole.

    • höh

      Liian pieni muna... ja surkea panemaan se mies. siltä se kuulostaa. Ei liika kosteus mikään tunnelmantappaja ole

    • Kokemusta on!

      Olet vielä hyvin nuori nainen ja kokematonkin, jännität varmaankin ja se tuo suoritus paineita ja vie nautintoa, luulisin että harva nainen saa orkun lähetys saarnaaja asennossa, takaapäin penis osuu paremmin herkille alueille ja voit samalla kiihottaa itseäsi hyväilemällä klitoristasi, sinun ikäiselläsi synnyttämättömällä naisella tuskin on liian iso "toosa", liian märkä tuskin voi olla, kokeilkaa eri asentoja niin löytyy se paras mutta vaihdelkaa niitä, jos epäilet että kaverillasi on pieni penis, pyydä häntä tekemään sinulle ensin orkut suulla tai käsin hyväilemällä ja sitten vasta hän tulee sisääsi, voit olla varma että kumpikin nautitte!

    • Tosimärkä

      Kun on oikeasti kunnolla kiihottunut niin vittuhan on niin märkä ja ns. valmis että sinne menis vaikka koivuhalko poikittain. Se on vaan valmiita ottamaan munaa ja siittiöt vastaan, biologiaa, suvunjatkaminen siinä on taka-ajatuksena kuitenki pohjimmiltaan.

      Itse en ole enää niin nuori ja synnyttänytkin, voisin kyllä kuvitella ettei mikään pikkukikkeli tuntuis miltään eikä se sille miehelle tuntuis miltään jos pienehköä vehettä minun toosassa uittais sillon ku se on valuvan märkä.

      • minäsevaan

        Äää nyt vasta huomasin että tänne on tullut lisää vastauksia. Kiitos paljon kaikille! (:


    • treeniätreeniä

      Hei!

      Kuulostaa tutulta tilanteelta. Miehelläni tunto kestää pari minuuttia ja sitten huononee tai häviää kokonaan. Ja en sanoisi että tässä on yhteensopivuudesta kyse, koska hänellä on reilusti keskivertoa isompi, ja se sattuu minuun, mutta hänellä ei tunnu silti tarpeeksi. Olen ajatellut hormonaalista taustaa, jonka johdosta lihasjäykkyys voi olla heikompi ja nesteen eritys liian suuri. Olen myös nyt tilannut kuulat lantionpohjalihasten treenaamiseen. Sulle myös suosittelisin, ei tee kenellekään pahaa iästä riippumatta!
      Olen myös lukenut, että e-pillerit vähentää limakalvojen kostumista, mutta itsellähän en ole mitään muutosta huomannut jo yli puolen vuoden aikana.
      Omalla kohdalla voin sanoa myös että itsetunto on laskenut, en halua seksiä näistä syistä harrastaa, mutta eihän näin voi jatkua.

    • kokjep

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe