Peli seis, pallo hukassa!

Rakkaudella

Seuratessani kirjoituksia Lapuamme sisäisestä tilasta, se on, henkilöstön ja poliitikkojen väliset suhteet ja luottamukset, voi vain todeta, pallo hukassa.
Olen ymmärtänyt virkakunnassa olevan ammattaitoisia viranhaltijoita ja heillä visioita. Antakaa heille mahdollisuus. Kuulin jonkun heistä aloittaneen tohtoritutkinnon johtamisesta, voisi vaikka kuulostella onko ideoita jymähtäneen tilanteen laukaisemiseksi. Vai estääkö kateus tai kauna.
Poliitikot voisivat vetäytyä viikonlopuksi korpisemisaariin ja sieltä ei ole paluuta, ennenkuin voi piipusta pöläyttää paavilliset harmaat savut.

9

298

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • älkää hukatko

      Kuulin,että päivähoiroosta on pomo päässyt tohtoriopintoihin. Jämy likka. Pisti poliitikot pihteihin siinä yksityisessä päivähoidossa. Ei varmaan saa arvostusta kun ei oo munia eikä sukua.

      • perus tauno

        Geishapallot käytetään ja reenataan koko joukkuen kanssa.


      • äimänä
        perus tauno kirjoitti:

        Geishapallot käytetään ja reenataan koko joukkuen kanssa.

        mitähän perus tauno tarkoittaa


    • Pakoon!

      Sanoppa muuta! Kuka vastaa Lapuan alasajosta ja tulevaisuuden mahdollisuuksien tuhoamisesta. Koulut on päästetty huonoon kuntoon, nyt pitäisi yht'äkkiä löytää 20 miljoonaa uuteen, kapitulin homekiinteistöön sijoitetaan miljoona hankintaan ja korjauksiin, henkilöstöä lomautetaan, saadaan näennäisesti säästettyä miljoona, mutta vahingot voivat olla ajan mittaan suuremmat, katuvalot sammutetaan, jotta roistot saavat työrauhan ja ihmiset pelkäävät, hengaillaan köyhtyvän, tulevaisuutta vailla olevan Kauhavan kanssa, koska pelätään Seinäjokea jne.

    • Hyvä esimerkki

      Noita hoitolapsia pyörii tuossa meidän kotosalla ja siksi hieman hollilla oon. Onko päivähoito ainut Lapuan touhuista joka on pystynyt kehittymään ja mukautumaan. Hoitajat pitävät mahtavana tuota Lapuasopimusta palkkauksessa, sitä kai oli touhuamassa jokunen työryhmä päivähoidon vastaavan kanssa. Se osoittaa hyvin sen, että kun päättäjät ja viranhaltijat pystyvät yhdessä tekee, niin tulosta tulee. Sopis opiksi ottaa, jukurat!

      • Arvostus teoista

        Kiitos nimimerkki "hyvä esimerkki" kun nostit päivähoidon esille. Kun saimme oman päivähoidon johtajan alkoi asiat selkiytyä ja tuli tasapuolisuus. Perhepäivähoito sai tasavertaisen aseman ja asiakkaat yhdenvertaisuuden. Tämä palkkaussopimus on hyvä ja onhan siihen Motiivi-lehtikin ottanut ainakin kahdesti kantaa esimerkillisenä toimena. Onko muu myönteinen asia saanut vastaavaa valtakunnallista huomiota?
        Peloissani katselin kokoomuspoliitikkojen revittelyä tuossa palvelusetelikiistassa. Siinä yrittäjät kyykyttivät päättäjiä ja päättäjät päivähoidon johtajaa. Lapun Sanomatkin asettui selkeästi koaliition äänitorveksi. Sitkas akka ja pisti rätingit pöytään. Lisäsi vain meidänkin luottamusta.


    • ratkaisunhetki

      Tuntuu siltä, että kehitys on jumittunut. Taloudellinen tilanne vaikuttanee osaltaan, mutta eniten kai kiikastaa ihmisuhteet ja linjattomuus. Hiljaiset ja tunnolliset puurtajat jäävät huomiotta. Lapuan Sanomat kirjoittaa yrittäjien ja kokoomuksen ehdoilla.
      Kaupungin virkamiesjohto voisi mietiskellä yhdessä, vähän laajemmalla koostumuksella, ratkaisumalleja tilanteen selvittämiseksi ja tarjoata sitä kampittajapolitikoille rauhan löytämiseksi. Mistään konsultista ei ole apua! Sotkut on siivottava itse!

    • Verot syörään hallin

      Millä kunnan hallinto pyörii,, verorakoilla joo halutaanos rahat jauhaa hallinnossa ja kukkapuskien istutuksissa, ei siitä paljon enää jää kunnon touhuihin pyörityksiin ?

    • työrauha

      Lapuan kaupungohtajan virka oli uudelleen haettavana valitun ilmoittua, ettei tule. Virkaa haki moni ja valituksi tuli nykyinen. Kaikki meni virallista reittiä.
      Sählingin latasi kokoomus omilla salaisilla sopimuksilla, nehän kaikki tietää.
      Suoraselkäisyyttä osoitti valittu kaupunginjohta pysymällä sitoutumattomana, sellaisena kuin valittaessa oli.
      Kokoomuksen on nyt tyydyttävä tilanteeseen ja mitä kokoomus sillä voittaisi jos kaupunginjohtajalla olisi kokoomuksen jäsenkirja? Tarkoittaako jäsenyys sitä, että sitten pitää tehdä niinkuin valtuuston puheenjohtaja käskee? Eikös se ole ajattelunvapauden ja yksilönoikeuden rajoittamista, siis perustuslain vastaista!? Vähän kuin "itänaapurin" meininkiä.
      Voisiko kokoomus nyt niellä soppansa ja keskittyä kehittämään perhekoon kaupungin lakisääteisiä palveluja, kaikkia kuntalaisia ajatellen, ei pelkästään yrittäjien etua vaalien. Kaupunginjohtaja tarvitsee työrauhan. On olemassa laki joka määrittelee työpaikkakiusaamisen rajat. Päättäjät edustavat työnantajaa ja siten ko. lain piirissä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1206
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1182
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1171
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1166
    Aihe