Kansanvalta?

Valta Kansalle

Nyt aletaan olla siinä pisteessä että valta on otettava keinolla millä hyvänsä kansalle.
Nyt riittää jo nämä suomen kuminaama hallitukset.
On niin läpinäkyvää hallituksen toimet hyväveliverkon ylläpidosta ja suomalaisten
omaisuuden haaskauksesta.

11

99

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Luuserin narinaa?

      Jos sinä olet pisteesi saavuttanut niin mene ulos räyhäämään! Eiköhän poliisi sinut sieltä korjaa!

      Suomen asioiden hoidossa ei ole mitään vikaa. Jäikö sinulta sossurahat tulematta?

    • Toimintaan vaan

      Eduskuntavaaleihin on vain runsaat puoli vuotta. Tarjolla on varmaankin sopivia ehdokkaita sinullekin, ja ellei ole, ehdit vielä asettua itse ehdolle. Huhtikuussa kansa sitten ottaa hetkeksi vallan ja päättää kenet valitaan.

    • oman onnensa seppä

      "valta on otettava keinolla millä hyvänsä kansalle"

      "Huhtikuussa kansa sitten ottaa hetkeksi vallan ja päättää kenet valitaan."

      Jokaisella meistä on valtaa joka päivä. Esimerkiksi omalla tekemisellä ja ostoskäyttäytymisellä voi "äänestää" joka päivä, voit päättää kenelle teet työtä, tai laitatko oman yrityksen vai oletko vain työttömänä. Kuka tahansa voi kertoa mitätahansa, missätahansa ja kenelle tahansa ajatuksiaan.

      Itse käytän valtaa jokapäivä, mutta vaaleissa en käytä valtaani enkä äänestä ketään. Äänestäminen on mielestäni mitätöntä valtaa ja vastuun siirtämistä vain jollekki toiselle ja sitten voi hyvin syyttää näitä toisia huonosta vallan käytöstä. Itse en syytä, he tekevät duuninsa miten parhaakseen näkee.

      Ei muuta kun tv kiinni ja "äänestämään" eli käyttämään sitä omaa valtaansa jokapäiväisessä tekemisessä..

    • Ruokalistojamoskovaa

      Vasemmisto puolueet lakkautettava suomesta, jos ei oikeis valtio sitä tee kansa TEKEE .. vasemmisto suohon. Vuosi 1918 jäi kesken kuulusteluja ei tarvita suohon... työtä, maata ja yrittäjyyttä tuettava laiskat monttuun. Tämä tulee eteen vielä.. ei voi mitään, mutta historia toistaa itseäänn. Waviskaa saatanan stalinistit tai alkakaa töihin. Ei kannata katkeroitua elämä voittaa. Tekee työtä ja unohtaa koko vasemisto idelogian pärjää paljon paremmin. Annama kaikkien kommareiden katkeroitua sinne omiin ajatuksiin.. ne toivottomat yhteiskunnan elukat on menetetty jatkamma positiivisin ajatuksin eteen päin.

    • ug4ssssssssaaaaaaaaa

      Ei sinulla ole valtaa eikä viisautta. Demokraattinen vallankumous edellyttää sielunlain mukaan kansan luokkatietoisuutta. Suomessa ja ns. länsimaissa pikkuporvaristo hännystelee porvareita, äänestää vaaleissa rikkaita. Kommunistiset vallankumoukset olivat sen sijaan demokraattisia, mutta eivät ole enää mahdollisia, koska toinen maailmansota teki siirtomaaherroista (imperialistit) kulttuuri-imperialisteja, jotka perustivat YK ja Israel. Jumala tai Allah on olemassa, mutta se on sielunlain perusteella vain rahan mielikuva, tyhjä rukous. Uskonnot estävät köyhien demokratiavallankumouksen, mutta maailmantalouden kasvu pysähtyy jo ensi vuonna ikuisesti, mikä on köyhien maailmanvallankumouksen ensiaskel.

      https://kirja.elisa.fi/ekirja/sielunlaki

    • Krisitty2014

      Ensimmäinen asia jonka massojen pitäisi ymmärtää on rahatalous. Rahan luonnin monopoli on luovutettu yksityisille pankeille eli bankstereille.

      Kaikki kierrossa oleva raha on velkaa. Rahaa on vain niin paljon kun on velkaakin. Kun velka maksetaan pois, vastaava summa rahaa lakkaa olemasta.

      Ei auta vaikka kuinka tekisimme työtä tai leikkaisimme palveluja, rahan määrään - kykyyn maksaa palkkoja - se ei vaikuta yhtään mitään.

      Jos otamme lisää velkaa, hukumme velkaan ja korkoihin. Jos emme ota velkaa, seuraus on sama.

      Ainut tie pois tästä kurjuudesta on ottaa rahajärjestelmä takaisin demokraattisesti valituille toimielimille.

      Suurin osa rahasta täytyy tulla kiertoon velattomana, vain siten rahat riittävät palkkojen maksuun. Inflaatio on hellpo pitää kurissa veroin.

      Jesus Kristus oli ensimmäinen bankstereiden murhauttama joka taisteli tuota paholaista palvelevaa pankkiirieliittiä vastaan. Siksi kommunistit, noiden bankstereiden sukulaiset vihaavat Kristinuskoa.

      • ksepelvaltimouskonto

        "Jesus Kristus oli ensimmäinen bankstereiden murhauttama joka taisteli tuota paholaista palvelevaa pankkiirieliittiä vastaan. Siksi kommunistit, noiden bankstereiden sukulaiset vihaavat Kristinuskoa."

        Ole onnellinen että murhasivat, siihenhän teidän uskonto perustuu. Mitäs jos eivät olisi murhanneet ja Jeesus olisi esim kuollut vanhuuteen ja saanut sydärin. Jos näin olisi käynyt niin roikkusko teillä sitten kaulassa sepelvaltimo? Ja kirkkojen katolla tukkonen suoni. Sitten saata*an palvojilla olisi laskimo. Teidän uskonnon nimikään ei enää voisi olla kristinusko vaan sitten teidän uskonnon nimi olisi ksepelvatlimouskonto. Illalla ette laita käsiä ristiin vaan teette käsillä semmosen suonen. Olisi tosi paljon hankalampaa, helpompi on näin ettei siitä kannata vihainen olla..


      • Bror-Erik
        ksepelvaltimouskonto kirjoitti:

        "Jesus Kristus oli ensimmäinen bankstereiden murhauttama joka taisteli tuota paholaista palvelevaa pankkiirieliittiä vastaan. Siksi kommunistit, noiden bankstereiden sukulaiset vihaavat Kristinuskoa."

        Ole onnellinen että murhasivat, siihenhän teidän uskonto perustuu. Mitäs jos eivät olisi murhanneet ja Jeesus olisi esim kuollut vanhuuteen ja saanut sydärin. Jos näin olisi käynyt niin roikkusko teillä sitten kaulassa sepelvaltimo? Ja kirkkojen katolla tukkonen suoni. Sitten saata*an palvojilla olisi laskimo. Teidän uskonnon nimikään ei enää voisi olla kristinusko vaan sitten teidän uskonnon nimi olisi ksepelvatlimouskonto. Illalla ette laita käsiä ristiin vaan teette käsillä semmosen suonen. Olisi tosi paljon hankalampaa, helpompi on näin ettei siitä kannata vihainen olla..

        Ei kansa mitään vallasta ymmärrä,saati taloudesta.Jos niin kuvittelet ja uskot
        niin onnea valituksen valtatiellesi jesuksen ristuksen patikkakaverina!Kansan vain
        pitää saada aika-ajoin verta pakkiin vaaleissa ja vähän aikaa tuntuu hyvältä.


    • vaalien aikaan hetke

      Hetkisen poliitikot jopa puhuvat maan ongelmista vaalien aikaan kunnes sitten vaalien jälkeen kaikki hukkuu "myönnytyksiin" jne ja vanha meno jatkuu. Puoluekoneistot pitää vuosikymmenien puoluetukien, poliittisten virkanimitysten ym hyväveli kerhojen kautta huolen siitä että maan tavat jatkuu kulisseissa kuten aina ja päätökset tehdään pienessä piirissä ja kansalta pitkälti salassa.

      • onko Suomessa vasemm

        Onko Suomessa ainakaan vallassa muita kuin vasemmisto-puolueita? Kokoomus ensimmäisenä lupaillen julkiselle sosialisti porukalle jättimäiset palkankorotukset ja syytämällä maan varat ties mihin ulkomaille.. No loppu onkin historiaa eu.n mädännäisyydestä ja palkintoviroista..


    • Anonyymi

      S24:llä ollaan aina "nyt siinä pisteessä" ja "nyt heti täytyy".

      No, onnistuuko? Ei? Mikä vikana?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4915
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3106
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1611
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1223
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1197
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1187
    Aihe