Espoosta pyhään sotaan – islamistinuoret kertovat

Juttu Hesarissa

Hesarissa on tänään pitkä juttu suomalaisista muslimi nuorista, jotka liittyvät Isisiin. Huolestuttavalta näyttää, kun hyvin koulussa pärjänneet melkein koko ikänsä suomessa asuneet nuoret eivät näe suomalaista kulttuuria omanaan.

Milloin nähdään ensimmäinen terrori-isku suomessa?

http://www.hs.fi/kuukausiliite/a1412301611311

44

297

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussuf (se sama)

      Maahanmuutto on rikkaus, suomalaisnuori alkaa tuottamaan vasta 20 vuotiaana, mamu tuottaa heti...
      Suomi tarvitsee 1,8 miljoonaa mamua, paikkaamaan huutavaa työvoimapulaa, sen paikkaamiseen ei riitä jo yli puoli miljoonaa työtöntä.
      Mamut ovat moniosaajia, kultamunia jne.

      Eräs puolue on meille totena näin kertonut...

      • tosiasiat islamista

        Eikö sua ihan oikeesti yhtään hävetä noi lapselliset/aivottomat juttusi palstalla? Jos ei, niin toinen vaihtoehto on, että tosiaan olet mieleltäsi sairas! Ja muuten yksi asia: ei siellä terroristien barbaarikuolemissa ole mitään fantastista, kun ei niitä neitsyitä ole. Arvaa, mitä siellä on? Tulimeri! Sensijaan jos sinä ja kuka tahansa pyytää Jeesusta tulemaan sydämeensä ottamaan Hänet elämään, pääsee kuoleman jälkeen taivaaseen (joka ei siis ole sama kuin muslimien 'paratiisi, jota ei ole olemassa)!


      • tosiasiat islamista kirjoitti:

        Eikö sua ihan oikeesti yhtään hävetä noi lapselliset/aivottomat juttusi palstalla? Jos ei, niin toinen vaihtoehto on, että tosiaan olet mieleltäsi sairas! Ja muuten yksi asia: ei siellä terroristien barbaarikuolemissa ole mitään fantastista, kun ei niitä neitsyitä ole. Arvaa, mitä siellä on? Tulimeri! Sensijaan jos sinä ja kuka tahansa pyytää Jeesusta tulemaan sydämeensä ottamaan Hänet elämään, pääsee kuoleman jälkeen taivaaseen (joka ei siis ole sama kuin muslimien 'paratiisi, jota ei ole olemassa)!

        Hahhah


      • Anonyymi

        noiden moniosaajien hoitoon on tuotava työhön ryhtyvää väkeä filippiineiltä


    • Kun aikoinaan itsenäisestä Suomesta lähti väärinajattelijoita Neuvostoliittoon, niin osa heistä havaitsikin sitten tuon järjestelmän ihmiselle sopimattomaksi ja anoi paluuta Suomeen. Viranomaiset (EK?) yleensä estivät laillisen palaamisen.

      Nytkään emme voine estää vapaasta maasta lähtemistä, mutta kyllä viranomaisten tulisi pystyä sentään estämään terroristien palaaminen.

    • Pissis-isis

      Tuolla Hesarin jutussa kerrottiin lopussa keino millä Ali -niminen suomalainen pääsi irti julmasta Islamisti-terrorismista

      Lääkkeenä toimi AK-47 luoti tarjoiltuna ohimoon.

      Suosittelen tätä myös muille Isisin kannattajille.

    • Sotiemme veteraanit
      • Veteraaneille kunnia

        Kustannetaanko takaisin tuleville urheille sotilaillemme rintamamiestalot...?
        Ja aletaanko painamaan Kiitos 2014 paitoja...?


      • khFXix
        Veteraaneille kunnia kirjoitti:

        Kustannetaanko takaisin tuleville urheille sotilaillemme rintamamiestalot...?
        Ja aletaanko painamaan Kiitos 2014 paitoja...?

        Johan toki. Oikeat veteraanit alkavat huveta ja tilalle tulee rauhanturvaveteraanit.


    • Taas mestattu
    • 5tyhujio

      Jos täällä rauhallisessa Suomessa on musliminuorten niin paha olla ja asua, niin mikseivät muuta kokonaan sinne onnensa auvolaan missä voi sotia ja tehdä raakuuksia muita ihmisiä kohtaan ihan surutta?
      Ei heidän täällä ole pakko olla. Vai onko niin, että sosiaalietuudet on kuitenkin pakko saada Suomesta?

    • ZQdGrj

      Suomi on "rauhanturvaamisen suurvalta". On hienoa että osa lähtee jopa ilman valtion tukiaisia rauhanturvaajiksi Syyriaan ja Irakiin.

    • Sairasta....

      Tässä on suora uhkaus. Toivottavasti SUPO ottaa tosissaan:

      "Muutamia päiviä myöhemmin Aisha jatkoi aiheesta omalla FB-sivullaan:

      Suicide bomp and ak47 in my hands. U just keep calling supo. Mul on teidän sukunimet tiedossa ya shi3at bidnillaah niitten tuho on lähellä."

      "Aisha ei ole suunnitellut palaavansa Suomeen. Synnytys lähestyy, mutta Suomen passi on mennyt vanhaksi. Lähin maa, josta voisi saada uuden, on Turkki. Aisha arvelee, että saadakseen uuden passin hänen pitäisi oleskella jonkin aikaa Turkissa, eikä se tunnu juuri nyt mahdolliselta."

      Synnyttäköön siellä aavikolla, kun kerran se hänen mielestään maailman paras paikka on. Kummasti suomalaisten rahat kelpaa, mutta mitään ei sen eteen haluta tehdä.

    • isis värvääjät pois

      "Sitten hän kertoo, että eräs Suomessa asuva henkilö olisi pitänyt "yksityistunteja erityisille jihad-faneille". Husseinin mukaan tämä henkilö auttoi häntä ja Aishaa matkalipun hankkimisessa.

      "Hän on auttanut paljon meitä ja lähettelee nuoria sotimaan Allahin vuoksi.""

      Eli joku Espoossa värvää Isisille taistelijoita suomen valtion kustamana. Hyvinpä on taas hoidettu maahanmuuttopolitiikka.

    • Ei tänne...

      Koska meidän politikot HERÄÄ ....ei muslimeja tänne. Ainoastaan kristittyjä maahan muuttajia, jos kekään. Eipä täällä ole omallekkaan kansalle töitä eikä tomeen tuloa, niin pitääkö tänne roudata yleensä ketään.

    • EBlYJ9

      Muutamassa kymmenessä vuodessa Suomesta tulee islamilainen tasavalta. Samalla naiset saavat vihdoinkin kauan kaipaamansa tasa-arvon.

      • Jussuf (se sama)

        Persut julistivat Suomen islamilaiseksi valtioksi jo vuonna 2011. Syynä oli kansanedustaja Allah-Ahon saamat 60 euron sakot.

        En ole huomannut naisen aseman muuttuneen miksikään kolmessa vuodessa...


      • Jussuf (se sama)
        Jussuf (se sama) kirjoitti:

        Persut julistivat Suomen islamilaiseksi valtioksi jo vuonna 2011. Syynä oli kansanedustaja Allah-Ahon saamat 60 euron sakot.

        En ole huomannut naisen aseman muuttuneen miksikään kolmessa vuodessa...

        Vouhoti vouhoti. Eivät ole julistaneet.
        Kuka on Allah-Aho?


    • Mustaks mennyt Hesari

      Helsingin Mustat Sanomat on täysin passka sanomalehti. Lehden toimituksen ovat vallanneet viherfemakkoämmät. Ne käyvät panettamassa itseään maahantulokeskuksissa haastattelureissuilla muslimien käyrillä kikkeleillä.

      Saa kuulemma niin paljon paremmat sävärit mokkakikkelistä, jonka isäntä ei ole koskaan syönyt sianlihaa eikä juonut keskikaljaa. Tätä mustaa ihonväriä ja mokkakikkeleitä Helsingin Sanomat pitää nyt suurimmassa kunniassa, koko maailmassa.

      Valtavat määrät sivutilaa Afrikan mustalle väelle ja näille kurkkuja auki leikkeleville Juhadisti-Muslimeille. Hyi hitto kun närästää tuo musta Helsingin Sanonat lehti.

    • nimixyz

      Helsingin Sanomat ei koskaan kritisoi muslimeja. Kun taas venäläisistä se ei koskaan sano yhtään hyvää sanaa.

      Jos Hitler olisi muslimi, hänet toivotettaisiin tervetulleeksi Suomeen. "Tervetuloa, mehän emme ole rasisteja!". Ja täysihoito.

      Jos muslimi on rasisti, se on ymmärrettävää, koska häntä on kohdeltu huonosti. Jos suomalainen on rasisti, se on anteeksiantamatonta ja junttimaista eikä sitä mitenkään pidä ymmärtää. Eristetään.

      Rasismista on tullut tabu.

      • Cultural Marxism

        "...mehän ei ole rasistejä"

        Frankfurt School, Social Engineering... onko kelle tuttu??

        * heterot ja homot toisiaan vastaan
        * naiset ja miehet toisiaan vastaan
        * suomalaisia ja mamut toisiaan vastaan
        * enemmistö ja vähemmistö toisiaan vastaan
        * rasismit ja antirasismit toisianne vastaan
        ym ym ym...

        Valtaosa ihmisistä ei tiedä että tämä on tahallinen keino hallita ihmismassat, tämä riippuu että me ei enää oppii koulussa näitä asioita, vaan median kautta luodan nk Kulttuuri Marxismi, elikkä toisien sanojen mukaan
        "poliittinen korrektius".
        Elikkä, jos me ei toimii näitä ideoiden mukaan niin leima tulee heti, me ollaan sitten "rasisteja", "homofoobeja", ja tällöin tulisi "rangaistua".
        Katso vaan kuinka Rockefeller asetui Feminismin takana jopa 40 vuotta sitten, eliitti hallitsee meitä Bilderberg, Trilateral Commission, CFR kautta, ja sinne käy meidän tyhmä poliittikoot ja tulee aivopestetty ja eliittien työkaluja.


        "If we can't control the opposition, then we wil lead it"
        Vladimir Ilich Lenin

        Lenin lausuma tarkoittaa, että hän luoo opposition ryhmä salassa, hän laitaa siihen joku sätkunukke jota ihmiset ai saa tiedoksi että Lenin on tämä ryhmän takana, ja tällöin voida harhaanjohta oppositiota.


    • mistä kertoo

      Onko Espoossa nuorten elämä nykyisin niin tylsää ja epätoivoista, että pitää ISIS:iin liittyä. Ennen niillä oli sentään Mankkaan kaatopaikat ja muut sissityyppiset elämänmuodot omasta takaa..

    • Päkä L. "sd"p

      Kohta me lähdetään jo tyttöjen kanssa marssimaan hrässisminvastaista marssia ja teloitamme kaikki toisinajattelijat ja teemme heistä kebabbia!

    • Breivik sankari

      Olisipa meilläkin näille joku vastavoima. Norjassa oli Breivik. Tuo puoli saa vapaasti kyllä "temmeltää".

      • Breivik=luuserihomo

        Breivik ei ollut sankari, vaan viattomia murhannut luuserihomo. Jos Breivikissä olisi ollut miestä ja älliä pätkän vertaa, olisi iskut kohdistettu oikeisiin syyllisiin.

        Yli seitsemänkymmenen lapsen, nuoren ja aikuisen murhaaminen ei auttanut yhtään mitään, heistä tuskin yhdelläkään oli mitään valtaa maahanmuuton lisäämisessä. Varsinkin kun maahanmuuton lisääjä on äärioikeisto.

        Breivik joka tapauksessa ei tule elämään montaa minuuttia kun vapaaksi pääsee, siksi tuskin koskaan pääseekään vapaaksi. Vankilatuomion jälkeen loppuelämä suljetulla osastolla, omaksi parhaaksi...


      • Jussuf (se sama)

        Suomen maaseudulla ihaillaan Breivikiä ihan avoimesti. Ehkä se, että lasten teloittaminen tapahtui pyssyllä eikä puukolla, on tehnyt Breivikistä sankarin mutta ISIS-teloittajista ei.


    • Väliaikaista

      Olen ihmetellyt yhtä asiaa...
      Kun tänne on tullut maahanmuuttajia sotaa pakoon kotimaastaan
      ja menevät sitten lomailemaan siihen maahan josta ovat pakolaisiksi lähteneet...
      Kotimaassaan lieneekin siis jo melkoisen hyvät oltavat, kun sinne voi mennä kyläilemään? Useat ovat sanoneet haluavansa takaisin kotimaahansa kunhan maansa tilanne sen sallii...
      Mikseivät nyt sitten palaa kotimaahansa pelkän kyläilyn sijaan????
      Olisiko täällä heillä liiankin hyvä taloudellinen tilanne ja elämä vailla huolia, vai mikä ihme heitä täällä pitelee?

      • Sota on saatava

        Vain ripuliaivoinen vajakkihyysäri hyväksyy tuon, normaali ihminen ei voin kuin ihmetellä mikä tuossa on ideana. Pakkohan tuossa on olla taustalla jokin suunnitelma korkeammalta taholta, muuten ei voi vain käsittää. Se suunnitelma lienee sodan aikaansaaminen myös länsimaihin, tuntuu olevan tällä hetkellä tärkeä agenda. Ilmeisesti sitten länsimaidenkin vuoro olla USA:n ryöstettävänä?


      • Jussuf (se sama)

        Moni Karjalan kannakselta paennut päätyi rintamalle. Miksiköhän? Tuntemattomassa Sotilaassakin oli karjalasta kotoisin oleva mies nimeltään Rokka.

        Aika älytöntä että menevät sotimaan kun ovat ensin sotaa paenneet, eikö?


    • zator

      Suomalainen yhteiskunta on niin rasistinen, et se ajaa nuoria Syyriaan ja muuale.

      • Kukka-peppiina Forss

        Näin on. Ensiksi toki täytyy ottaa tänne niitä jotka voi sitten "ajaa" muualle, sen jälkeen syyttää asiasta suomalaisia. Sotasankarireissun jälkeen sarjamurhaajat otetaan tänne takaisin vastaan avosylin!


    • STOP ONGELMILLE

      EI YHTÄÄN MUSLIMIA ENÄÄN SUOMEEN !

    • Demarit mamutustalko

      Tästä se alkoi. Ja hallitus oli Holgerin hallitus ja ulkoasian ja sossuministerit Demareita, yksi heistä Tarja Halonen:
      http://valtioneuvosto.fi/tietoa-valtioneuvostosta/hallitukset/vuodesta-1917/tulokset/fi.jsp?report_id=M1&selectedCriterion.hallitus_id=64

      Somalipakolaisia alkoi tulla Suomeen keväällä 1990. Presidentti Mihail Gorbatšov oli lakkauttanut Neuvostoliitossa kommunistisen puolueen yksinvallan ja Somaliassa olevat neuvostovirkamiehet vapautuivat tarkasta valvonnasta.

      Dollaritukulla somalit pääsivät sisällissodan runtelemasta maasta turvaan Moskovaan.

      Somalia oli ajautunut vuoteen 1986 mennessä sisällissotaan, ja marraskuussa 1990 diktaattori Siad Barrea vastustavat kapinalliset olivat edenneet jo pääkaupungin Mogadishun lähistölle.

      Kaikki, jotka vain pystyivät, pakenivat maasta.

      Somaliopiskelijat eri puolilla Neuvostoliittoa osoittivat vuonna 1990 mieltään Barren hirmuhallintoa vastaan.

      Somalian Moskovan-lähetystö laati mustat listat ja ryhtyi passittamaan opiskelijoita takaisin Somaliaan. Nämä hyppäsivät mieluummin ensimmäiseen junaan, joka toi heidät Vainikkalaan.

      Aika moni luuli pääsevänsä junalla Ruotsiin, Suomesta ei ollut kuullut juuri kukaan.

      Marraskuussa 1990 junassa matkusti myös 16-vuotias Amina Mohamed, joka oli paennut Somaliasta miehensä kanssa. Aluksi he olivat pyrkimässä Britanniaan, mutta Moskovassa he olivat kuulleet, ettei se onnistu.

      Suomesta Amina tiesi sen, mitä oli koulussa oppinut: kylmä, autio maa, jossa asui jääkarhuja ja pingviinejä.

      Vainikkalan raja-asemalla vaunuun astui univormupukuisia miehiä, jotka vaativat passia ja viisumia. Viisumia ei ollut, vain somalipassi. Sen tulokkaat ojensivat ja sanoivat: "Me olemme refugees, pakolaisia."

      Rajavartija oli hiljaa ja sanoi sitten: "Welcome to Finland!"

      "Ja me, että jes!", Amina Mohamed muistaa.

      Nykyisin Espoossa suomalaismiehen kanssa asuva 37-vuotias Amina toivoo, että Somaliaan tulisi rauha.

      Silloin hän voisi palata synnyinkaupunkiinsa Mogadishuun, jonne hän rakentaisi oman saunan.

      "Suomalaiset tykkäävät ottaa saunan päälle kylmää olutta. Minä tykkäisin ottaa kylmää kamelinmaitoa, mutta sitä ei saa täältä."


      http://mediaseuranta.blogspot.fi/2010/04/hs-ensimmaiset-somalipakolaiset-tulivat.html

      • Halonen kehissä

        Niinpä niin...yksi Suomen kansan pahimpia vihollisia koskaan,


        Aito 500-listalainen...


    • miksi otetaan?

      Tietävät itsekin, etteivät kuulu tänne. Sodittuaan tulevat kuitenkin tänne elämään kansamme rahoilla.

      • Jussuf (se sama)

        Sotavetskut ovat tehneet noin jo vuosikymmenet! Talvi- ja Jatkosodassa olleet vätykset eivät tee mitään elantonsa eteen vaan elävät vain kansamme rahoilla.


    • Ei paluuta

      Poliitikoiden olisi helppoa vain päätttää, että EU ei ota vastaan Islaminuskoisia ja afrikkalaisia taloudellisiin ja turvallisuuteen liittyviin syihin vedoten.

      Ihmetellä täytyy, miksi he eivät sitä tee.

    • alifaatti

      Kyllä siellä monelta hymy hyytyy, kun suurvallat saavat risteilyohjuksiinsa oikeat koordinaatit. Taisivat lähteä Espoosta soitellen sotaan. Ilmeisesti Espoossa oli niin hyvät olot, että elämä tuntui tylsältä. Nythän he saavat senkin edestä vaihtelua, kun Hellfire-ohjuksia sataa. Kyllä niistä jokin aina osuukin.

    • kakkamuna66

      Kaikki islaminuskoset sais pysyä omassa maassaan. Hirveä turvallisuusuhka ottaa neeegereitä yänne suomeen. Nythän se on nähty mitä se tuottaa.

    • .......
    • 4+13
      • ISis=pahuus

        Sääliksi käy ihmisiä ketkä joutuvat noiden hirviöiden kynsiin. Parempi tasitella viimeiseen asti ja kuolla kun joutua noiden kidutettavaksi.


      • Jussuf (se sama)

        Photoshopilla saa aikaan vaikka millaisia kuvia! Eiks oo kiva!


    • Anonyymi

      Eka teroisku tuli oman median kautta, jolla peloteltiin suomalaiset Naton kannalle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3821
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      593
      3595
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3552
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2231
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2219
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1967
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1947
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1756
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1413
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1352
    Aihe