Lopunajan opetukset

NiMetÖNN

Ei liene enää kauaakaan pedon ja väärän profeetan tulemiseen.

En väitä että tämä on tosi, mutta sanon kuitenkin: Raamatussa puhutaan 70:stä vuosiviikosta, eli 490-vuodesta. Eli noin uskonpuhdistuksesta näihin hetkiin. Raamattu myös puhuu 62:sta vuosiviikosta, joka uskonpuhdistuksesta lähtien päättyy n. vuoteen 1960 saakka. Mutta yhtäkaikki: Uskonpuhdistuksessa katolisen kirkon valheet paljastuivat ja valta murtui. Se sai kuoliniskun, josta se ei ole toistaiseksi kunnolla toipunut. Mutta en nyt väitä, että katolinen kirkko sinällään on niin saatanallinen. Paljon pimeyttä siellä varmasti silti on. Tärkeintä uskonpuhdistuksessa oli, että ME, rahvas, sinä ja minä saimme kuulla evankeliumin totuuden.

ja sitten vuoteen 1960, jolloin protestanttiset, eli uskovaisten maat alkoivat luopua Jumalasta... Ehkäisypilleri, ensimmäiset naispapit(Ruotsi), Ydinvarustelu kylmän sodan kuumeneminen... katsokaa wikipediasta v. 1960 mitä kaikkea löytyykään!!!

Jerusalem siirtyi juutalaisille takaisin 1967. Ja siitä seitsemän vuosiviikkoa (49-vuotta) eteenpäin on vuosi 2016! Alkaako tästä antikristuksen aika, vai tuleeko Jeesus takaisin. Nähtäväksi jää tapahtuuko mitään...

En väitä että kaikki tuo pitää paikkansa. Moni sitä paitsi väittää tietävänsä Jeesuksen tulemisen päivälleen, tms... Raamattu sanoo kuitenkin, ettei edes Jeesus tiedä koska tulee loppu. Moni myös selittelee noita vuosia ja aikoja kaikenmaailman monimutkaisilla kalentereillaan. Mutta kummasti kaikki on mennyt "yksiin" meidänkin vuosilla laskettaessa.

TÄRKEÄÄ!

MIKSI ON NIIN TÄRKEÄÄ TULLA USKOON JUURI NYT,ELLET SITÄ JO OLE!

KOSKA KOHTA MAHDOLLISUUTESI OVAT OHI!!!!

JA te, opettajat ja uskovaiset: TOIMIKAA! Julistakaa evankeliumia, varoitelkaa ihmisiä AJASTA JOSSA ELÄMME. Saarnatkaa TOTUUS! Sillä loppu tulee pian. Kootkaa toimivia, helposti ymmärrettäviä, selkeitä ja TOTUUDEN sisältäviä lyhyitä teoksia niille uskoon tuleville, jotka vielä ovat pelastuvia. Näissä teoksissa tulee olla evankeliumin ilosana, rauhan ja toivon evankeliumi jonka keskeisin henkilö on kolmiyhteinen JUMALA; ISÄ, POIKA JA PYHÄHENKI.(ei siis vain joku niistä.)

Sillä vain Jeesuksen kautta meillä on pelastus. Hän on antava meille kestävyyden ja pelastuksen tähän mielettömään aikaan. Älkää ajatelko hintaa jonka mahdollisesti joudutte maksamaan hänen seuraamisestaa, vaikka se olisi oma henkikin. Ajatelkaa VOITTOPALKINTOA, IKUISTA ELÄMÄÄ.

Kaikkinainen armo ja rakkaus teille. Olkaa uskossa kestävät!

8

82

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KirjoitTAja.--,

      Korjaus edelliseen tekstiin: Raamattu(Ilmestyskirjakin) siis puhuu 62:sta vuosiviikosta. Tekemäni huomio on myös tällainen: Suunnilleen uskonpuhdistuksesta, eli siitä kun "rahvas" kuulee jälleen evankeliumin on se 62- vuosiviikkoa n. vuoteen 1960 jolloin MIELESTÄNI Jumalasta luopuminen alkoi kiihtyä erityistä vauhtia.

      Herra minua armahtakoon. En voi ottaa mitään pois ilmestyskirjasta tai lisätä siihen mitään. Jos sellaiseen syyllistyn, olen ankaran rangaistuksen oma(tästä ilmestyskirjakin puhuu.) KOROSTAN siis, lukekaa ITSE kaikki kohdat Raamatusta, joiden arvelette käsittelevän lopun aikoja. Etenkin ilmestyskirja!! Olen esittänyt ennen kaikkea omia havaintojani näillä riveillä ko. kirjaan liittyen.

      • kannattaa varoa

        Sängyn alla asuu mörkö.


    • KäännösjaKäännös

      >>>>>>>>>>>>>>>>>En voi ottaa mitään pois ilmestyskirjasta tai lisätä siihen mitään. Jos sellaiseen syyllistyn, olen ankaran rangaistuksen oma(tästä ilmestyskirjakin puhuu.) KOROSTAN siis, lukekaa ITSE kaikki kohdat Raamatusta, joiden arvelette käsittelevän lopun aikoja.

    • KäännösjaKäännös

      "Kaiken loppu on lähellä" ?

      1.Piet.4:7. "Mutta kaiken loppu on lähellä. Sentähden olkaa maltilliset ja raittiit rukoilemaan.."

      1.Kor.7: 29. "Mutta sen minä sanon, veljet: aika on lyhyt; olkoot tästedes nekin, joilla on vaimot, niinkuin ei heillä niitä olisikaan,.."

      1.Kor.10:11. "Tämä, mikä tapahtui heille, on esikuvallista ja on kirjoitettu varoitukseksi meille, joille maailmanaikojen loppukausi on tullut..."

      Room.13:12. "Yö on pitkälle kulunut, ja päivä on lähellä. Pankaamme sentähden pois pimeyden teot, ja pukeutukaamme valkeuden varuksiin..."

      Pienenä kehoituksena,ehkä varoituksenakin, että älä tee kaikesta yllä olevista (4 teksti lainauskohtaa) teksti lainauksista "kirjaimellisia" "tässä ja nyt" ratkaisuja. Lue ensin lauseiden asiayhteydet kokonaisuudessaan. Ota sitten huomioo nmm. kirjoituksen ajankohta, kulttuuri, olosuhteet myös poliittiset, sekä mitä teksti (mahdollisesti ?) merkitsi sen alkuperäisille vastaan ottajille? Vasta viimeiseksi , olisiko siinä jotain nykyaikaan sovellettatavaa, eli mitä se mahdollisesti meille merkitsee?

    • Taivaassa on vielä paljon paikkoja avoinna, siksi Jeesus ei voi vielä tulla, eikä Jumalan vihan aika ei voi alkaa.

      Rientäkää nyt hakemaan ihmisiä sisälle taivasten valtakuntaan, että paikat täyttyisivät pian.

      Älkää tehkö laskelmia ja niissä kuluta turhaan aikaanne. Pyytäkää Pyhän Hengen ohjausta, miten sinä voisit viedä evankeliumia Jeesuksesta eteenpäin. Nyt on evankeliumin aika. Paljon on vielä taivaspaikkoja tyhjinä odottamassa, että ihmiset tulisivat ja valtaisivat ne, paljon on vielä paikkoja, kutsukaa ihmisiä hääaterialle.

      Kristuksen morsian ei ole vielä valmis häihin.

    • Historiaa jo

      70 vuosiviikkoa eivät liity mitenkään nykyaikaan, vaan ne päättyivät noin 2000 vuotta sitten Jeesuksen ristiinnaulitsemiseen ja roomalaisten tekemään Jerusalemin hävitykseen..

      Dan. 9:26 (Biblia) Ja kahden viikon perästä seitsemättäkymmentä surmataan Kristus, ja ei enää ole. Ja päämiehen kansa tulee ja kukistaa kaupungin ja pyhän, niin että ne loppuvat, niinkuin virran kautta. Ja sodan loppuun asti pitää sen hävitettynä oleman.

    • Simelius

      Islam sai kuolinisku, ja on nyt toipunut. Se uhkaa koko maailmaa. Vääräuskoiset tapetaan elleivät kumarra petoa eli todennäköisimmin islamia. Uskon (en tiedä) että näin on. Voin erehtyäkin, mutta mielestäni islam sopii parhaiten tähän rooliin.

    • Onhan noita petoja, väkivaltaisia diktaattoreita ollut maailmassa kautta aikain. Samoin kuin antikristuksiakin; [1. Joh. 2:18]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      388
      4792
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2641
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      154
      1906
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1628
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1493
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1347
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1335
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      62
      1287
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      48
      1282
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1091
    Aihe